PDA

View Full Version : Помогнете .. :(

Slynchiicee
04-17-2010, 19:42
Така .. имам един въпрос .. значи приятеля ми .. не е обрязан .. (смисълл не му е излязла главичката .. ) ,но имахме опити да го направим . говорих с една жена и тя каза че .. пак може и така да прави секс,, и не би трябвало да го боли .. понякога. супеер много го боли .. и неможе да издържа.. а понякога .. не усеща болка .. а само кеф.. искам да попитам .. какво можем да направим.. за да не го боли .. понеже.. сега неиска .. да си цепи кожичката .. и така приммерно ако пробваме с презерватив ?? по-малко ли ще го боли .. ако не му излиза главичката при вкарване .. дайте някакъв съвет .. и моля без шеги .. питам сериозно :(

ltgreen
04-17-2010, 19:47
Консултирайте се със специалист... това не е майтап работа и не слушай разбирачите тук да не си довлечеш някоя беля.

Antixrist
04-17-2010, 19:52
Попринцип трябва да му излиза цялата главичка,дори без да е обрязан.Излиза му само до някъде нали?Аз бях по същия начин преди няколко години.Нарича се фимоза.Просто отива на лекар,ляга на кушетката,търпи 5 минути адски мъки и е готов! :) Това за адските мъки не го казвам за да те плаша или нещо такова,но реално е така-много боли.Но няма страшно ще го боли 2-3 дни,ще трябва да го маже с мехлем около месец и е готов!

П.С Само да спомена че това не е обрязване! :)

Grimmboy
04-17-2010, 19:53
itgreen e prav !! nikoga nesum izpitfal bolka ot sex tfa si e seriozno

hugeZ
04-17-2010, 19:58
По принцип отидете (или той сам) на уролог. Той ще прецени. И използвайте повечко лубрикант :wink:

Slynchiicee
04-17-2010, 19:58
Добре .. говорила съм с него .. но . той просто е голям инат.. като му кажа.. да отиде на лекар той неиска .. вика ако искаш прай секс с мен .. ем аз кво да направя.. :( .. така има ли няква опастност .. за него и мен ?

Antixrist
04-17-2010, 20:02
Добре .. говорила съм с него .. но . той просто е голям инат.. като му кажа.. да отиде на лекар той неиска .. вика ако искаш прай секс с мен .. ем аз кво да направя.. :( .. така има ли няква опастност .. за него и мен ?

За тебе опасност няма.За него има донякъде.Например докато прави секс някой път може да скъса гемчето и ще тръгнат едни кървища,глупости,а може и да се възпали,така че му кажи че е за негово добро и го пращай на лекар,да не се прави на голям мъж. :)

Slynchiicee
04-17-2010, 20:09

За тебе опасност няма.За него има донякъде.Например докато прави секс някой път може да скъса гемчето и ще тръгнат едни кървища,глупости,а може и да се възпали,така че му кажи че е за негово добро и го пращай на лекар,да не се прави на голям мъж. :)

Той преди .. да го направим .. на мен ми беше за първи път .. каза че не е девствен и че е чукал едно момиче.. ии каза че бил много здрав секс.. е неммога да си обясня .. как го е правил като .. го боли .. само като влезне.. :( :( и аз мисля че ме е лъгал тогава но ако му кажа защо ме излъга .. мога да му срина .. всичко ..да му стане гадно . а аз неискам .. иначе .. в близките 2 месеца няма да успея да го убедя да иде на лекар : ) .. а няма да издържа до тогава без.. се...с... :) :oops:

britzy
04-17-2010, 20:12
ем изчукай го както се изразяваш ти ултра зверски и като се скъса гемчето излижи кръвта щом не можеш да го убедиш и щом си узверяла за секс,едва ся почнала да се лашка и се побъркала
и как може момиче да каже изчукала-ултра гадно,не ти подхожда,селяндурско,курве нско :? :? :?

Slynchiicee
04-17-2010, 20:16
Пфф това той го каза . ако не прочете правилно .. знаеш ли дали сега съм почнала половия си живот та говориш : ) .. може и да е отдавна.. може би просто го обичам .. и не не съм узверяла за секс спокойно .. :lol:

Antixrist
04-17-2010, 20:19

Той преди .. да го направим .. на мен ми беше за първи път .. каза че не е девствен и че е чукал едно момиче.. ии каза че бил много здрав секс.. е неммога да си обясня .. как го е правил като .. го боли .. само като влезне.. :( :( и аз мисля че ме е лъгал тогава но ако му кажа защо ме излъга .. мога да му срина .. всичко ..да му стане гадно . а аз неискам .. иначе .. в близките 2 месеца няма да успея да го убедя да иде на лекар : ) .. а няма да издържа до тогава без.. се...с... :) :oops:

Като не ще негов си проблем!Да търпи болка всеки път като прави секс,като му е толкова акъла.Би трябвало той да пише теми по въпроса не ти!

Напишете в Гугъл фимоза и парафимоза(напреднал стадий) като види снимки,от операция за парафимоза,да видиш как ще тича при лекаря на момента.

britzy
04-17-2010, 20:20
Пфф това той го каза . ако не прочете правилно .. знаеш ли дали сега съм почнала половия си живот та говориш : ) .. може и да е отдавна.. може би просто го обичам .. и не не съм узверяла за секс спокойно .. :lol:
написала си на мен ми беше за първи път-аа може да е било да затвориш компот за 1ви път :lol:
и кфо очакваш от форума?
по-добре му влей мозък в големи количества да бяга на специалист.
от форум не се оправя никой

Antixrist
04-17-2010, 20:23
Ааазабравих да кажа,че може кожата да стегне някоя от вените по хуя му и тогава така ще се надуе че направо ще си ебе мамата.

britzy
04-17-2010, 20:25
Ааазабравих да кажа,че може кожата да стегне някоя от вените по хуя му и тогава така ще се надуе че направо ще си е** мамата.
сякаш ще трогнеш авторката
то оня си е навил на пръста ,че нема да отиде ако ще и 2ро пришествие да дойде

FEN_NA_MOTORI
04-17-2010, 20:33
Шшшшшш ало Britzy ли си каква си ?! За каква се имаш инфо ?!?!?!

britzy
04-17-2010, 20:36
абее шш ш викаш на някой друг
кфо искаш а ?

sara
04-17-2010, 20:39
da ide na lekar nese maitapete s tova i tva obrqzvane e tyrska rabota ne e normalno dago boli :?

FEN_NA_MOTORI
04-17-2010, 20:40
кфо искаш а ?
Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшш... Не ми се прави на много остроумна, на кого да викам, сляпа ли си ?! На тебе, питах те к'ва си и за к'ва се имаш?! Инфо !!!!!

britzy
04-17-2010, 20:42
кфо искаш а ?
Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшш... Не ми се прави на много остроумна, на кого да викам, сляпа ли си ?! На тебе, питах те к'ва си и за к'ва се имаш?! Инфо !!!!!
а ти кой си ,че АЗ да ти казвам коя съм
+ това кво общо има коя съм,с темата
пфф аман-ако искаш скайпа ми нема да те върже :lol:

FEN_NA_MOTORI
04-17-2010, 20:44
Омг... Зле такова, че кой та е питал за скупе пък и нямам намерение ! Просто те питам ЗА КАКВА СЕ МИСЛИШ... Дай да се пренесем на ЛС да не тъпчем темата !!!

britzy
04-17-2010, 20:46
Омг... Зле такова, че кой та е питал за скупе пък и нямам намерение ! Просто те питам ЗА КАКВА СЕ МИСЛИШ... Дай да се пренесем на ЛС да не тъпчем темата !!!
пф щом имаш мерак
и злето всъщност се вижда кой е :хах

Emilen
04-17-2010, 20:58
Ааазабравих да кажа,че може кожата да стегне някоя от вените по хуя му и тогава така ще се надуе че направо ще си е** мамата.
Някъде из темите бях давал линк към описание на усложненията. Antixrist е прав-в някои случаи фимозата може да доведе до пълно прекъсване на кръвоснабдяването в пениса и да се стигне дори до ампутация! Рядко се случва, но дали някой би искал да си пробва късмета с такава лотария?

britzy
04-17-2010, 20:59
Britzy,кво се палиш за такива глупости бе мила :wink:
Авторке,наливай акъл в кухината на приятеля ти и да ходи на лекар,да не стане по-зле...Ама пък той грам акъл няма...Боли го,ама си трае... :?
+++++

Slynchiicee
04-18-2010, 07:54
[quote=Antixrist]Ааазабравих да кажа,че може кожата да стегне някоя от вените по хуя му и тогава така ще се надуе че направо ще си е** мамата.
Някъде из темите бях давал линк към описание на усложненията. Antixrist е прав-в някои случаи може да доведе до пълно прекъсване на кръвоснябдяването в пениса и да се стигне дори до ампутация!
Авторке,накарай приятеля ти да прочете това :o[/quo

Окей .. Благодаря ви за помощта .. {}