View Full Version : Въпрос за гемчето
Poison94
04-17-2010, 22:05
Искам да попитам дали е задължително при полов акт гемчето да се скъса ? И ако станe това може да ли да стане някаква инфекция ? Моля,ако говоря глупости да не ми се смеете много :D .
Ти нормален ли си? Знаеш ли какво ще стане,ако ти се скъса гемчето? Не е задължително. Обогати малко повече сексуалната си култура!
Poison94
04-17-2010, 22:11
basscho все пак мерси,ама не ми се карай само,просто питам,защото съм чел коментари от този сорт затова така си мисля !!! :-o НАЛИ ВСЕ ПАК ЗАТОВА ПУСНАХ И ТЕМАТА !! :-x
WaterLilly
04-17-2010, 22:12
Нали за това все пак я има оная (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598&start=0) тема в здравни проблеми и болести! :-x Ако не те мързеше да четеш нещо по-дълго от три реда, нямаше да задаваш малоумни въпроси. :)
Мнооо яясно ,че трябва ве мен!Ако не се скъса дори и да си и го вкарал,ти си оставаш девствен,цепеняк с една дума!:D:D:D:D:D:D
Poison94
04-17-2010, 22:14
Оф... човек да не пусне тема ... добрече съм малко по здържан иначе щях и да псувам :(
WaterLilly
04-17-2010, 22:15
Аз съм момиче и съм чела повече за това от теб. Ирония.
Цитирам ти от темата, тъй като сигурно ще те домързи да търсиш:
Сред текста за късо гемче...
Основният проблем е че рано или късно късото гемче при интензивна мастурбация или полов акт се разкъсва.
Това вероятно е източник на момчешкия фолклор, че при първи полов контакт И при момчето нещо "се къса".
Запомнете: при момчето нито при първия, нито при последния полов акт нещо "се къса
Poison94
04-17-2010, 22:19
WaterLilly мерси за информацията и аз си мислех,че неможе току така да се къса.Но много коментари от този сорт съм чел и взех да се притеснявам,а колкото,че не съм прочел моя е вината признавам :roll: :roll: