- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за гемчето
Искам да попитам дали е задължително при полов акт гемчето да се скъса ? И ако станe това може да ли да стане някаква инфекция ? Моля,ако говоря глупости да не ми се смеете много.
Fitness
Ти нормален ли си? Знаеш ли какво ще стане,ако ти се скъса гемчето? Не е задължително. Обогати малко повече сексуалната си култура!
basscho все пак мерси,ама не ми се карай само,просто питам,защото съм чел коментари от този сорт затова така си мисля !!!НАЛИ ВСЕ ПАК ЗАТОВА ПУСНАХ И ТЕМАТА !!
![]()
Fitness
Нали за това все пак я има оная тема в здравни проблеми и болести!Ако не те мързеше да четеш нещо по-дълго от три реда, нямаше да задаваш малоумни въпроси.
![]()
Мнооо яясно ,че трябва ве мен!Ако не се скъса дори и да си и го вкарал,ти си оставаш девствен,цепеняк с една дума!![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Оф... човек да не пусне тема ... добрече съм малко по здържан иначе щях и да псувам![]()
Fitness
Аз съм момиче и съм чела повече за това от теб. Ирония.
Цитирам ти от темата, тъй като сигурно ще те домързи да търсиш:
Сред текста за късо гемче...
Основният проблем е че рано или късно късото гемче при интензивна мастурбация или полов акт се разкъсва.
Това вероятно е източник на момчешкия фолклор, че при първи полов контакт И при момчето нещо "се къса".
Запомнете: при момчето нито при първия, нито при последния полов акт нещо "се къса
WaterLilly мерси за информацията и аз си мислех,че неможе току така да се къса.Но много коментари от този сорт съм чел и взех да се притеснявам,а колкото,че не съм прочел моя е вината признавам![]()
![]()
Fitness