View Full Version : Спешно помогнете ми !!!
lori4kavd
04-17-2010, 22:38
Значи аз съм момиче на 15 години,и днес се запознах с момето за което мечтая 2 ГОДИНИ мн. е сладък :oops: :oops: :oops:
Всичко стана наопаки като му казах че съм на 16 (сложих си една годика от горе) и накрая какво той се оказа на 26 ама въобще не му личи много е сладък и много го искам като го видя сърцето ми подскача ,стомаха ми се свива
Таа искам да ви попитам за съвети как да го накарам да се влюби в мен като се има в напредвид че разликата ни е 10 години но аз съм зряла и изглеждам на 20 г. (поне така ме бъркат хората) моля ви помогнете ми :( найстина много го харесвам и ще съм ви много благодарна :-) :-)
Значи аз съм момиче на 15 години,и днес се запознах с момето за което мечтая 2 ГОДИНИ мн. е сладък :oops: :oops: :oops:
Всичко стана наопаки като му казах че съм на 16 (сложих си една годика от горе) и накрая какво той се оказа на 26 ама въобще не му личи много е сладък и много го искам като го видя сърцето ми подскача ,стомаха ми се свива
Таа искам да ви попитам за съвети как да го накарам да се влюби в мен като се има в напредвид че разликата ни е 10 години но аз съм зряла и изглеждам на 20 г. (поне така ме бъркат хората) моля ви помогнете ми :( найстина много го харесвам и ще съм ви много благодарна :-) :-)
Ти не можеш да го накараш ... ако е писано ще се случи ако ли не,седи си на Д-то и си гледай уроците!И хората 100 % те бъркат само на снимки като те видят...Успех ти желая
:shock:
:lol: :razz:
Абе.. ДЕТЕ Намери си някой на твоята възраст.. какво всички сте полудели по тия дърти пръчове. Освен да се възползват от вас, друго няма да направят.
lori4kavd
04-17-2010, 23:07
е знам но аз немога да се хвана с момче под 18 год. мн. са лигави смисал по-голямите са по-сладки според мен иии др. не ме бъркат на снимки а на живо за 20 годишна незнам и аз защо много е кофти но по-добре така от колкото да ме бъркат с 12 годишна :?
lori4kavd
04-17-2010, 23:10
http://www.prikachi.com/files/1518041K.jpg :( незнам вие ми кажете какво да правя,но моля без безмислени теми да се хвана с по-малък и тем подобни глупости :o :o :-)
И на тази снимка си на 13?
:D :lol:
muzzlefocus
04-17-2010, 23:20
ае по-добре си намери някой с 1,2 години по-голям от теб ..
тей сао тъпи работи щи се случват :D
мисли по принцип как ще са нещата ,а не само какво ще е ако тръгнеш с 10 години по-голям
:) :D :D :D :D
15 с 26?
ХАХАХАХАХА! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Красиво момиче си и не виждам какъв е проблемът да бъдеш с някой по-голям
абсолютно права си -на твоята възраст момчетата са доста инфантилни
пробвай се-общувайте по-често,дръж се мило,намеквай му просто
успех :-)
Eclipsercho
04-18-2010, 06:44
Абе.. ДЕТЕ Намери си някой на твоята възраст.. какво всички сте полудели по тия дърти пръчове. Освен да се възползват от вас, друго няма да направят.
+1 братле.. много точно го каза.
darkPaladin
04-18-2010, 06:58
супер ще има опит пича
+1 братле.. много точно го каза.
Я си стой на гъза,на 15 с 26 . .
Най-малкото - на различни нива,акъли или както искаш го наречи сте.
Той скоро за семейство сигурно ще мисли,ала бала..
Ти къде се виждаш на 15 така ?
justonegirlwithonehope
04-18-2010, 07:17
Като се има предвид датата на снимката, която си пуснала ми става ясно, че това не си ти.Няма как на 12-13 да изглеждаш по този начин :shock: Ииии няма как да го накараш да се влюби в теб, а и взаимоотношенията ви са започнали в лъжа.Мамка му, ти си на 15 - той на 26, каква перспектива виждаш в тази връзка, защото аз гледам, гледам, ама така и не мога да я видя.Свършиха ли връстниците, че тръгна по зрели мъже ? :?
valdesbg
04-18-2010, 07:31
Ахахахахха
Зле сте и двамата :) Друго не мога да ви кажа.
Милиони пъти е дъвкана тая тема за разликаа в годините и всеки път независимо от участниците генералния извод е един - 4 години са максимума, който може да си позволите ако искате здрава и ползотворна връзка. (говорим за тойновете, по нататък е друга приказката)
lori4kavd
04-18-2010, 09:38
Като се има предвид датата на снимката, която си пуснала ми става ясно, че това не си ти.Няма как на 12-13 да изглеждаш по този начин :shock: Ииии няма как да го накараш да се влюби в теб, а и взаимоотношенията ви са започнали в лъжа.Мамка му, ти си на 15 - той на 26, каква перспектива виждаш в тази връзка, защото аз гледам, гледам, ама така и не мога да я видя.Свършиха ли връстниците, че тръгна по зрели мъже ? :?
еми на снимката бях на 13 иначе ето нова http://www.prikachi.com/files/1518583S.jpg
http://www.prikachi.com/files/1518596b.jpg
http://www.prikachi.com/files/1518604L.jpg
(Аз съм къдравата) И друго в Италиа съм тук се женят след 35 години наистина 8-) 8-) а и като се запознахме той започна да ми прфави компименти аз почервенях като домат , но много хубаво ми стана знам че е много голям НО АЗ ВИНАГИ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕТА СЛЕД 18 ГОДИНИ просто немога с по малки бебенца ми се струват 8-) 8-) :? :? :?
още веднъж
много си арна :D
давай смело,не се занимавай с лапета
Eclipsercho
04-18-2010, 09:44
О АЗ ВИНАГИ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕТА СЛЕД 18 ГОДИНИ просто немога с по малки бебенца ми се струват 8-) 8-) :? :? :?
И т'ва го казва 15 годишната... ебаси иронията.. :shock:
Баси якото маце :D
Няма определен начин да му се харесаш, просто си общувайте и така 8-)
sadboy95
04-18-2010, 09:57
Щом го обичаш и на 120 години да е,няма проблеми да си с него .
П.П. Много си красива :)
lori4kavd
04-18-2010, 10:00
още веднъж
Точно така и ще направя днес отивам при него и ииии.. се фъргам като пчела на мед 8-) 8-) мерси много :-) :-) :-)
lori4kavd
04-18-2010, 10:01
Щом го обичаш и на 120 години да е,няма проблеми да си с него .
П.П. Много си красива :)
много ти благодаря :-) :-)
още веднъж
Точно така и ще направя днес отивам при него и ииии.. се фъргам като пчела на мед 8-) 8-) мерси много :-) :-) :-)
моля, успеех :-) :-) :-)
NeverTheSame
04-18-2010, 10:08
По начина,по който говориш си личи,че тея които те мислят за 20годишна са слепи глухи и полу-умрели ;]]]]
lori4kavd
04-18-2010, 10:23
По начина,по който говориш си личи,че тея които те мислят за 20годишна са слепи глухи и полу-умрели ;]]]]
Еми така си мислят хората аз ли съм ги карала да говорят така
Това че съм развита по височина и имам по възрастно изражение ко значи мен па ме кефи да изглеждам по зряла :o :o
vesito13
04-18-2010, 10:33
Не одобрявам това, че една връзка дори да започна би било въз основата на лъжа. Ти като го лъжеш няма да може да си себе си пред него, което е смешно и жалко.
Другото, което вие за момента сте само на единия външен вид, а той не значи много в една връзка :? Важно е и това, което имаш в главата. На външен вид може и 20 да ти дават, но по акъл не изглеждаш на толко. Мислиш се за зряла, само защото изглеждаш по-голяма, ти сериозно ли?
А да, не можеш да накараш никой да се влюби в теб. Това просто или става, или не.
BonbonaBaby
04-18-2010, 13:12
Ахахахахха
Зле сте и двамата :) Друго не мога да ви кажа.
Милиони пъти е дъвкана тая тема за разликаа в годините и всеки път независимо от участниците генералния извод е един - 4 години са максимума, който може да си позволите ако искате здрава и ползотворна връзка. (говорим за тойновете, по нататък е друга приказката)
Ами само щи кажа,че говориш пълни глупости ! Едни приятели (двойка) тя беше на 16,а той на 28 ходят 2 години отгоре и няма никакви пречки...
Верно,че разликата е 12 години,но в смисъл такъв,че си ходят и мога да ти кажа всичко е като по часовник... все пак има и изключения понякога... :)
lori4kavd
04-18-2010, 17:19
Не одобрявам това, че една връзка дори да започна би било въз основата на лъжа. Ти като го лъжеш няма да може да си себе си пред него, което е смешно и жалко.
Другото, което вие за момента сте само на единия външен вид, а той не значи много в една връзка :? Важно е и това, което имаш в главата. На външен вид може и 20 да ти дават, но по акъл не изглеждаш на толко. Мислиш се за зряла, само защото изглеждаш по-голяма, ти сериозно ли?
А да, не можеш да накараш никой да се влюби в теб. Това просто или става, или не.
Еми тои е луда глава точно като мен за това се влюбих в него :-) :-)