View Full Version : нещо което сте чували и преди
MalKa_BLuDnica
04-18-2010, 23:44
Снощи направихме гаф- приятеля ми свърши в мен.. 6-7 часа след това взех ескапел и всичко ми е ясно само искам да попитам нещо. Понеже ми се наложи да взема същото хапче или края на ноември или началото на декември това означава ли, че може да не ми подейства? Знам, че е много вредно, но го взимам само, когато нямам друг изход и ми се реве през цялото време докато не разбера, че всичко е наред и не съм бременна..сега пак ще треперя цяла седмица :( Като за капак на всичко срамните ми устни са се подули ужасно много..случвало ми се е 3-4 пъти и мисля,че е от протриване. Да не говорим, че и без хапчето не съм добре с яйчниците и ми идва, когато си иска...кой знае какво съм си причинила този път.. Случайно се сетих за сайта и съм донякъде спокойна, че може би някой ще ми даде съвет. Още по-тъпото е ,че и с генеколога си не мога да споделя защото ми е кръсник.. и трябва да ходя до София,а сега на тоя етап не мога да мръдна поне 2 седмици от тук..така, че май вие сте моята надежда за успокоение :(
kefchoyy
04-18-2010, 23:56
Ами най важното е да запазиш спокойствие пък си намери друг гениколог...
На колко години си? Сериозно питам?
MochaOnMyLips
04-19-2010, 06:33
Теоритично не е хубаво да взимаш хапче за спешна контрацепция повече от веднъж на половин година. Мисля, че хапчето би трябвало да подейства (не съм много запозната, на мен не ми се е налагало), но съвсем ще ти разбърка хормоните.
Ще ти е по-спокойно, ако ползвате презервативи!
Можеш теоритично да си потърсиш друг гинеколог. Дори да отидеш при личния си лекар все трябва да помогне.
shisharkatapz
04-19-2010, 09:10
Как така стават тия гафове по 2-3-4 пъти на 1 човек за по малко от година...като се чукаш без капут със всеки така ще е.Иначе е възможно и да не подейства щото няма 1 год. от старото.А и да подейства няма да разбереш щото може да ти дойде и 2 месеца по късно.
CrAzYanDlaZy
04-19-2010, 09:27
За да си спокойна просто иди при друг гинеколог. ;)
dimitar_ak
04-19-2010, 09:43
След като за толкова кратък период ти се налага да пиеш пак Ескапел, говори с гинеколог за други таблетки или минете на презервативи
Slynchiicee
04-19-2010, 11:37
Даа бе,продължавайте така- чукайте се като зайци без никакви предпазни средства, после си съсипвайте хормоналния баланс... Страшни сте :o
Хапчето ще ти подейства,ама ти ебава майката на организма... Има презервативи. :?
+ 1
dPa3HuTeJl
04-19-2010, 11:45
За хапчето,ще ти подейства,спокойно!! Но..хормоните ти ще се побъркат направо .. продължавай така да го пиеш тоя ескапел като бонбони.. :?
Mr_Crowley
04-19-2010, 13:36
Хммм, според мен не можем да дадем ясен и точен отговор докато не видим срамните устни :-o :-o :-o
Slynchiicee
04-19-2010, 13:46
Хммм, според мен не можем да дадем ясен и точен отговор докато не видим срамните устни :-o :-o :-o
хах можеш да пуснеш една снимчица за любопитните :) :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Даа бе,продължавайте така- чукайте се като зайци без никакви предпазни средства, после си съсипвайте хормоналния баланс... Страшни сте :o
Хапчето ще ти подейства,ама ти ебава майката на организма... Има презервативи. :?
точно
да кажеш ,че сте некфи опитни мъжът да знае кога да си го извади ама не ве човек,хем глупави хем опаки
Antixrist
04-19-2010, 14:44
точно
да кажеш ,че сте некфи опитни мъжът да знае кога да си го извади ама не ве човек,хем глупави хем опаки
Съгласен
pussucetka
04-19-2010, 15:53
Щом си го изпила няма опасност от бременност, но просто разкатаваш майката на организма ти . . Не пий вече това хапче, а ползвай презерватив, може да дадеш 30лв за ескапел ама не можете да дадете 3-4 лв за презервативи . . :?
tanch3t093
04-19-2010, 16:06
Щом си го изпила няма опасност от бременност, но просто разкатаваш майката на организма ти . . Не пий вече това хапче, а ползвай презерватив, може да дадеш 30лв за ескапел ама не можете да дадете 3-4 лв за презервативи . . :?
1
точно
То при зрели хора с опит стават фалове,какво остава за тях... :D :)
именно-за к'во си говорим
MalKa_BLuDnica
04-21-2010, 12:46
miminko 1-во никой не е безгрешен, 2-ро се обърнах към вас за помощ, а не за критика! Много добре си осъзнавам грешката! Не пожелавам на никой да му се случва, да има нужда от помощ и всички компетентни да му четат на главата! На отговор на въпроса на shisharkatapz чукам се с "капут" ,но се скъса ! Ако не ти се е случвало да знаеш, че не е хубаво и не е виновен никой! Обеснявам се като първокласник, а от 100 мения 3-ма са дали нормален отговор..ако това са големи хора би трябвало да знаят какво е! Съжалявам, че така се е получило не съм го искала и не е станало по моя вина!!! Ако имаше друг начин нямаше да пия хапчето, но ако някой не се досеща - НЯМАШЕ ДРУГ НАЧИН! И съм на 18 за любопитните, което мисля, че не засяга никой, но явно тук повечето са само за забавление! Тоя форум вече не е това, което беше станал е място за подигравки ! Жалко, защото преди време всеки, който търсеше помощ я получаваше! Благодаря на тези, които са дали нормелен отговор. Все пак са останли хора който не са във форума за да се правят на по-умни от другите!!!
krem4et0
04-21-2010, 13:17
Като се къса презерватива - сменяш. Или го ползваш и отделно практикуваш прекъснат полов акт.
Хапчето ще подейства на 99% (нали толкова сигурност му дават). По-скоро ме тревожи, че си на 18 и не вземаш мерки за нередовния си цикъл. Възможно е ако си имала проблеми последните 5-6 цикъла да се дължи на предишния Ескапел, но ако е от преди това - вземи мерки. Аз лично бих ти препоръчала още някой метод за контрацепция в добавка на презерватива.
И как късате тия презервативи. 1 скъсан за 4 години имам. Последните 4 месеца само по този начин се предпазвам и няма нито един гаф. А съвсем не ползваме само Дюрекс.
Everytime
04-21-2010, 17:22
като се плодите като зайци така е :?
+ 1 , а и си смени генеколога или си намери някой при който да отидеш на консултация .... не е нужно да казваш на вашите... :) :oops: