View Full Version : не знам дали все още съм девствена =)
Аз съм на 16. Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена .... когато беше за пръв път (правила съм го 3-4 пъти) не усетих никаква по-специална болка нито кървене.
Имам и още един проблем.Имам малко хувабо дупе ,което момчетата харесват и са навити за анално .... но аз не знам дали трябва да го направя ,защото мисля че съм мн тясна отзад и ще стане някво конфузно ?!?
ReachlessGirl
04-19-2010, 10:22
След като п*шка ти е влизала в .. значи НЕ си девствена!!! .. :x
А за втория ти въпрос:
Ако ти не знаеш дали искаш кой да знае?? :lol:
Епа секи е тесен преди 1-вият път :D .. ама попринцип ако ти хареса и ти го бутат в дупето често може да се разшири много и след време да неможеш да стискаш отпадъците и става кофтии :D
Slynchiicee
04-19-2010, 10:59
Епа секи е тесен преди 1-вият път :D .. ама попринцип ако ти хареса и ти го бутат в дупето често може да се разшири много и след време да неможеш да стискаш отпадъците и става кофтии :D
хах ;; + 1 :razz:
Antixrist
04-19-2010, 12:33
Да,девствена си още,и до края на живота си ще бъдеш!То девственост ако се губела от секс,ехееее...
А за аналния,само си реши,къв ти е проблема-секс,като секс
Slynchiicee
04-19-2010, 12:36
Да,девствена си още,и до края на живота си ще бъдеш!То девственост ако се губела от секс,ехееее...
А за аналния,само си реши,къв ти е проблема-секс,като секс
Ем то значи и мама е девствена :) бахти якото тая вечер ши кажа на тати да й я отнеме :o
aka6a_vamp
04-19-2010, 13:22
Боже ... или си малоумна или малоумно си го обяснила! Да не би да искаш да кажеш,че ципата ти не се е скъсала или нз и аз кво ...и опр не си девствена :-o ](*,)
Slynchiicee
04-19-2010, 13:24
и опр не си девствена :-o ](*,)
ОПРЕДЕЛЕНО :)
_butterfly_
04-19-2010, 13:37
Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена ....
А как според теб се губи девствеността?! Не си девствена, кръвта и болката не са задължителни..
Боже ... или си малоумна или малоумно си го обяснила! Да не би да искаш да кажеш,че ципата ти не се е скъсала или нз и аз кво ...и опр не си девствена :-o ](*,)
+ 1 :)
Slynchiicee
04-19-2010, 13:47
+ 1 :)
+ 2 :)
ivanovvarna
04-19-2010, 14:01
Като искаш, набутвай си го никой нищо неможе да ти каже !!!!! Нито е вредно нито е опасно, затова давай :) :P
Slynchiicee
04-19-2010, 14:09
Като искаш, набутвай си го никой нищо неможе да ти каже !!!!! Нито е вредно нито е опасно, затова давай :) :P
хахаха :lol: :lol: :lol:
Slynchiicee
04-19-2010, 14:34
za slun4icetoo :) :P ...
мм Мерсии :) :-)
Alex4o0o
04-19-2010, 14:42
Утре ша има тема "Не съм правила секс ама съм бременна"
CrAzYanDlaZy
04-19-2010, 15:06
Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена ....
А как според теб се губи девствеността?! Не си девствена, кръвта и болката не са задължителни..
+ :x :booooomb:
y0urhottie
04-19-2010, 15:09
верно ли си на 16 :-o
хуаах-не била сигурна
да дойда да проверя :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ии кво като имаш стегнат задник-тва не означава че след всичкото лашкане отзад свинктера ти ще е все така добър :razz:
капиш?
1ви път в секса е 1 път-влязъл ли е джуниър вътре нема връщане назад.
ТВА Е
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХААХАХААХАХ
Т'ва беше баси поста...."Абре вкараха ми го няколко пъти и мисля,че съм девствена" ХАуауахуа да ти си като в един виц сигурно имаш цип и отваряш затваряш когато ти скимни :lol:
remix1912
04-20-2010, 10:38
Тебе та не са та ебали с кръстата отверка номер 1 ма ,че да не са та отворили.Пробвай следващия път с гаечния кл8ч
Slynchiicee
04-20-2010, 11:24
Тебе та не са та е**ли с кръстата отверка номер 1 ма ,че да не са та отворили.Пробвай следващия път с гаечния кл8ч
+ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexcheto0
04-20-2010, 19:26
След като п*шка ти е влизала в .. значи НЕ си девствена!!! .. :x
А за втория ти въпрос:
Ако ти не знаеш дали искаш кой да знае?? :lol:
Абсолютно съм съгласна и стига вече с тия теми " дали съм още девствена" Каквото и да си бутнете сте девствени докато не правите секс! :lol:
Eclipsercho
04-20-2010, 19:30
Имам малко хувабо дупе ,което момчетата харесват и са навити за анално .... но аз не знам дали трябва да го направя ,защото мисля че съм мн тясна отзад и ще стане някво конфузно ?!?
Качи снимка на дупето, ние ще ти кажем дали ще влезе или не :razz:
stupid0boy
04-20-2010, 22:09
Аз мисля, че чак след петдесетото проникване вече момичето не е девствено, иначе на 49-тото е още девствено.... 8-) 8-)
BluesCat
04-21-2010, 05:26
Аз пък мисля, че цял живот си остава девствена... каквото и да се завира там. :lol:
Аз пък мисля, че цял живот си остава девствена... каквото и да се завира там. :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
darkPaladin
04-21-2010, 07:36
Ем да не си малко девствена?
alexcheto0
04-21-2010, 19:25
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Slynchiicee
04-21-2010, 20:11
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Тя е наполовина девственица :lol: иначе алексчето поздравявам те за песента .. на описанието ти :razz:
AttentionWhore
04-22-2010, 13:15
Аз съм на 16. Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена .... когато беше за пръв път (правила съм го 3-4 пъти) не усетих никаква по-специална болка нито кървене.
Имам и още един проблем.Имам малко хувабо дупе ,което момчетата харесват и са навити за анално .... но аз не знам дали трябва да го направя ,защото мисля че съм мн тясна отзад и ще стане някво конфузно ?!? 1.Щом са те порили значи си разпорена 8-) 2.Не разбирам кфо се фукаш с твоя "малък хубав задник" - не само ти имаш такъв (ако наистина го имаш) :o 3.Не мога да решавам вместо теб дали да се еб*ш в г*за ! :smt001