.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

не знам дали все още съм девствена =)

Аз съм на 16. Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена .... когато беше за пръв път (правила съм го 3-4 пъти) не усетих никаква по-специална болка нито кървене.
    Имам и още един проблем.Имам малко хувабо дупе ,което момчетата харесват и са навити за анално .... но аз не знам дали трябва да го направя ,защото мисля че съм мн тясна отзад и ще стане някво конфузно ?!?

След като п*шка ти е влизала в .. значи НЕ си девствена!!! ..

А за втория ти въпрос:
    Ако ти не знаеш дали искаш кой да знае??

Епа секи е тесен преди 1-вият път .. ама попринцип ако ти хареса и ти го бутат в дупето често може да се разшири много и след време да неможеш да стискаш отпадъците и става кофтии
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Епа секи е тесен преди 1-вият път .. ама попринцип ако ти хареса и ти го бутат в дупето често може да се разшири много и след време да неможеш да стискаш отпадъците и става кофтии

хах ;; + 1

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Да,девствена си още,и до края на живота си ще бъдеш!То девственост ако се губела от секс,ехееее...

А за аналния,само си реши,къв ти е проблема-секс,като секс
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Да,девствена си още,и до края на живота си ще бъдеш!То девственост ако се губела от секс,ехееее...

А за аналния,само си реши,къв ти е проблема-секс,като секс

Ем то значи и мама е девствена бахти якото тая вечер ши кажа на тати да й я отнеме

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

изумен, възхитен

Град
    Дълбините на канала :D
    Боже ... или си малоумна или малоумно си го обяснила! Да не би да искаш да кажеш,че ципата ти не се е скъсала или нз и аз кво ...и опр не си девствена

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    и опр не си девствена

ОПРЕДЕЛЕНО

Re: не знам дали все още съм девствена =)

Цитирай Първоначално написано от r0nnYy
    Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена ....
    А как според теб се губи девствеността?! Не си девствена, кръвта и болката не са задължителни..

Боже ... или си малоумна или малоумно си го обяснила! Да не би да искаш да кажеш,че ципата ти не се е скъсала или нз и аз кво ...и опр не си девствена

+ 1

Цитирай Първоначално написано от Ivannnn

+ 1
    + 2

Град
    Варна
    Като искаш, набутвай си го никой нищо неможе да ти каже !!!!! Нито е вредно нито е опасно, затова давай :P
    Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna

Цитирай Първоначално написано от ivanovvarna
    Като искаш, набутвай си го никой нищо неможе да ти каже !!!!! Нито е вредно нито е опасно, затова давай :P

хахаха

za slun4icetoo :P ...
    Slynchiicee

Цитирай Първоначално написано от Ivannnn
    za slun4icetoo :P ...
    мм Мерсии

Утре ша има тема "Не съм правила секс ама съм бременна"
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Имала съм контакт с момчета (не само свирки ...и др.неща) Те са прониквали в мен .... но мисля че още съм девствена ....
    А как според теб се губи девствеността?! Не си девствена, кръвта и болката не са задължителни..
    +

верно ли си на 16

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    хуаах-не била сигурна
    да дойда да проверя

ии кво като имаш стегнат задник-тва не означава че след всичкото лашкане отзад свинктера ти ще е все така добър
    капиш?

1ви път в секса е 1 път-влязъл ли е джуниър вътре нема връщане назад.
    ТВА Е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХААХАХААХАХ
    Т'ва беше баси поста...."Абре вкараха ми го няколко пъти и мисля,че съм девствена" ХАуауахуа да ти си като в един виц сигурно имаш цип и отваряш затваряш когато ти скимни
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Тебе та не са та ебали с кръстата отверка номер 1 ма ,че да не са та отворили.Пробвай следващия път с гаечния кл8ч

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Тебе та не са та е**ли с кръстата отверка номер 1 ма ,че да не са та отворили.Пробвай следващия път с гаечния кл8ч

+

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    След като п*шка ти е влизала в .. значи НЕ си девствена!!! ..

А за втория ти въпрос:
    Ако ти не знаеш дали искаш кой да знае??

Абсолютно съм съгласна и стига вече с тия теми " дали съм още девствена" Каквото и да си бутнете сте девствени докато не правите секс!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Имам малко хувабо дупе ,което момчетата харесват и са навити за анално .... но аз не знам дали трябва да го направя ,защото мисля че съм мн тясна отзад и ще стане някво конфузно ?!?
    Качи снимка на дупето, ние ще ти кажем дали ще влезе или не

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си