View Full Version : Да се провери с колко мъже си спала последните 3 месеца?
blacklabel17
04-19-2010, 20:15
Искам да отправя едно запитване към вас. Разбрах,че е възможно с медицински преглед да вземат влагалищен секрет и да го анализират и така да се разбере с колко мъже е осъществила полов контакт една жена през последните 3 месеца,защото мъжете оставят своите така да се каже ''отпечатъци'' вътре в нея? И друго запитване,ако е така,то няма начин да се разбере,ако жената е правила секс само и единствено предпазни мерки нали?
MochaOnMyLips
04-19-2010, 20:57
Не и ако въпросният метод е бил презерватив (може би). Освен влагалищен секрет, ще ти трябва и нещо от мъжа, предполагам... А и има такова нещо като лекарска тайна, кой ще тръгне да прави изследвания за подобни глупости?
Callisto
04-19-2010, 21:01
Може и да е възможно подобно нещо, но 100% ще трябва да е било без презерватив. В противен случей няма друга следа, понеже ти си се допирала всъщност до латекс и лубрикант.
blacklabel17
04-19-2010, 21:05
Има ги такива мъже,но и аз съм на мнение,че ако жената прави секс без презерватив само с настоящия си приятел и се чука с още 10 ,но само с презерватив,то на изследването ще покаже,че прави секс само с 1 мъж и следователно той няма да разбере. Искам отговор от някой наистина запознат с този тип изследване
Има ги такива мъже,но и аз съм на мнение,че ако жената прави секс без презерватив само с настоящия си приятел и се чука с още 10 ,но само с презерватив,то на изследването ще покаже,че прави секс само с 1 мъж и следователно той няма да разбере. Искам отговор от някой наистина запознат с този тип изследване
Тук едва ли има някой който е найстина запознат, по добре ходи до Джи-пи - то и попитай ;)
Аз мисля, че няма как да се разбере точно с кои е правила секс, а дали е.
Тук едва ли има някой който е найстина запознат, по добре ходи до Джи-пи - то и попитай ;)
Аз мисля, че няма как да се разбере точно с кои е правила секс, а дали е.
Напълно съм съгласен с Ани ! :oops: :)
Antixrist
04-20-2010, 11:19
Хахахахах,да разбитам ли,че си на 14,ще ти правят изследвания и искаш да скриеш от ваще броя на пичовете които са те млатили?Ако причината е друга-кво ти пука?!
Bloodygirl
04-20-2010, 11:28
Аз ще ви кажа относно изследването.Когато правиш секс с приятеля си без презерватив и праиш с още 10-тима с презерватив и отидеш на изследването показва,че си праил секс само с 1 мъж (приятеля ти).Не мисля,че трябваше за изследването нещо от мъжа. :?