.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Да се провери с колко мъже си спала последните 3 месеца?

Искам да отправя едно запитване към вас. Разбрах,че е възможно с медицински преглед да вземат влагалищен секрет и да го анализират и така да се разбере с колко мъже е осъществила полов контакт една жена през последните 3 месеца,защото мъжете оставят своите така да се каже ''отпечатъци'' вътре в нея? И друго запитване,ако е така,то няма начин да се разбере,ако жената е правила секс само и единствено предпазни мерки нали?

Не и ако въпросният метод е бил презерватив (може би). Освен влагалищен секрет, ще ти трябва и нещо от мъжа, предполагам... А и има такова нещо като лекарска тайна, кой ще тръгне да прави изследвания за подобни глупости?

Голям фен Аватара на Callisto
    Може и да е възможно подобно нещо, но 100% ще трябва да е било без презерватив. В противен случей няма друга следа, понеже ти си се допирала всъщност до латекс и лубрикант.

Има ги такива мъже,но и аз съм на мнение,че ако жената прави секс без презерватив само с настоящия си приятел и се чука с още 10 ,но само с презерватив,то на изследването ще покаже,че прави секс само с 1 мъж и следователно той няма да разбере. Искам отговор от някой наистина запознат с този тип изследване

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от blacklabel17
    Има ги такива мъже,но и аз съм на мнение,че ако жената прави секс без презерватив само с настоящия си приятел и се чука с още 10 ,но само с презерватив,то на изследването ще покаже,че прави секс само с 1 мъж и следователно той няма да разбере. Искам отговор от някой наистина запознат с този тип изследване
    Тук едва ли има някой който е найстина запознат, по добре ходи до Джи-пи - то и попитай
    Аз мисля, че няма как да се разбере точно с кои е правила секс, а дали е.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Цитирай Първоначално написано от blacklabel17
    Тук едва ли има някой който е найстина запознат, по добре ходи до Джи-пи - то и попитай
    Аз мисля, че няма как да се разбере точно с кои е правила секс, а дали е.
    Напълно съм съгласен с Ани !

Хахахахах,да разбитам ли,че си на 14,ще ти правят изследвания и искаш да скриеш от ваще броя на пичовете които са те млатили?Ако причината е друга-кво ти пука?!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Аз ще ви кажа относно изследването.Когато правиш секс с приятеля си без презерватив и праиш с още 10-тима с презерватив и отидеш на изследването показва,че си праил секс само с 1 мъж (приятеля ти).Не мисля,че трябваше за изследването нещо от мъжа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си