PDA

View Full Version : Не мога да се влюбя

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:08
Самочувствие имам ,но не е ни най-малко външно изразено ,а го тая в себе си ... и не това ,мисля, е основният ми проблем!

Бил съм с известен брой момичета , но съм нямал сериозни връзки ,секс не съм правил... и все пак - вече почти няма момиче ,което да успее да ми привлече вниманието.Даже и "почти" е много!

Преди 1-2-3 години съм имал силни увлечения към жени и въпреки че не бяха любовни ,представляваха сериозен копнеж.Но какво стана с времето и аз не знам - от сумати време не се е случвало да ме впечатли момиче.Има много красиви , сексапилни момичета ,които пораждат чисто сексуален интерес , привличат ме чрез външността си , но след известно прекарано време с тях някак си ми падат в очите и единственото ,което остава в мен , е някакво просто животинско желание (и то не е силно).Не знам как се случи ,а скоро навърших 16 ,и вместо да си оползотворявам хубавите години ,аз си стоя пасивно и чакам ли чакам ...

Гей категорично не съм - наясно съм със ориентацията си.Общувам често с момичета ,но както казах, след като не прехвърчат искри у мен ,интригата се губи заедно със стимула.

И въпреки всичко, голяма част от приятелите ми са се влюбвали.А и аз си имам що-годе понятие какво ще представлява и наистина го искам.Искам наистина да изпитам силни чувства към момиче , да не спирам да мисля за нея , да и дарявам цялото си внимание и да се старая тя да се почувства така ,както аз се чувствам.Но уви ,не се получава и то проблемът е при мен.

Може би ,незнайно защо, летвата ми е прекалено висока , но всъщност като се замисля изискванията ми не са толкова капризни.От външността на едно момиче изисквам само да има красива и пленяваща усмивка ,стройна фигура (което не значи ,че трябва да има 110 гръдна обиколка или да е някой фотомодел) и да няма остри ,ясно-изразени отблъскващи черти.Очакванията ми за характера може би са ми проблемът!Може би няма да успея да изброя всички качества ,които смятам ,че трябва да има едно момиче , а и не смятам ,че ще мога да ги синтезирам и подредя в главата си ,та да ви ги представя.Като цяло основното е ,че не обичам обикновените момичета ,които не се открояват нито с лошите си ,нито с добрите си качества.

Не съм абсолютно сигурен ,че проблемът ми ви засяга и че той изобщо е решим в интернет-пространството ,но все пак реших ,че може да науча нещо полезно.Благодаря на всички ,които прочетоха мнението и на всички ,които ще се отзоват относно проблема!

Priceless
04-19-2010, 21:09
О, недей.

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:12
Защо не ? Лошо ли ще да е? :)

Priceless
04-19-2010, 21:15
Абе .. то не е, ама като е в подходящия.

ivasla
04-19-2010, 21:20
Такаааа И твоят влак ще дойде просто почакай!
Ще ти дам пример : Брат ми - около него се въртят каквили не красавици и той също като теб няма увлечения, имай в предвит че сега е на 17 но се реши веднъж да июлезе с мен и мойта тайфа и какфо стана неговия ред дойде. Той се влюби ! Той изпитва това което аз съм изпитфала само 1,2 пъти и чуството наистина е страхотно ! Просто чакай, излизай с приятели и най - важното не търси любовта тя сама ще дойде при теб и ще те "удари силно" ! :)

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:22
Такаааа И твоят влак ще дойде просто почакай!
Ще ти дам пример : Брат ми - около него се въртят каквили не красавици и той също като теб няма увлечения, имай в предвит че сега е на 17 но се реши веднъж да июлезе с мен и мойта тайфа и какфо стана неговия ред дойде. Той се влюби ! Той изпитва това което аз съм изпитфала само 1,2 пъти и чуството наистина е страхотно ! Просто чакай, излизай с приятели и най - важното не търси любовта тя сама ще дойде при теб и ще те "удари силно" ! :)
Ами донякъде това ме притеснява!Чакането принципно не ме устройва ,а и с времето това чувство все повече се засилва.

Priceless
04-19-2010, 21:24
О .. чакай, че сега се задълбочих в четенето.

Човече, ти едва си навършил 16 ?! Сериозно ли очакваш на тази възраст да те удари любовта.. в истинския и пълния смисъл на думата любов? Не казвам, че не е възможно, но ..хееей, животът е пред теб !

asp1r1n94
04-19-2010, 21:27
До скоро и аз бях така ,значи има решение на проблема.До скоро и аз мислех ,че няма да намеря перфектната,няма да е това ,което търся,но ето-случи се чудо и падна от небето,приех я макар и да не беше точно това,което търсех , хареса ми в много отношения ,но естествено като всеки човек си има и дефекти ,които не намирам за толкова големи и непоправими.А чудото е ,4е се запознахме преди 4 дни ,а от 2 дни сме нещто повече и все пак се харесахме. 8)

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:31
О .. чакай, че сега се задълбочих в четенето.

Човече, ти едва си навършил 16 ?! Сериозно ли очакваш на тази възраст да те удари любовта.. в истинския и пълния смисъл на думата любов? Не казвам, че не е възможно, но ..хееей, животът е пред теб !
Ами не в пълния смисъл на думата и не истинската ,но все пак очаквам да се влюбя ,което е нормално за тийнейджърите на моята възраст.Чувствам се частично празен и смятам ,че това е една от нещата ,който се нуждая да закърпя.

asp1r1n94
04-19-2010, 21:40
Разбираемо е да търсиш по-дълги връзки...то и аз исках такава да намеря ,но много рядко ще си паснат двама души на такава възраст ,това го проумях скоро! :)

playhard1
04-19-2010, 21:42
ако питаш мен - ЖЕНА НЕ ТИ ТРЯБВА :grin: идва ден те прецаква много гадно, и получаваш това, което не си заслужил :) Иначе е вярно, когато търсиш нещо, не го намираш, и точно когато не ти трябва, го намираш :) И аз бях така след първата ми приятелка, и си казах повече няма да се влюбвам в никоя, така и стана. И след 2 години, точно когато не съм го очаквал, и без да съм я търсил, я открих отново, и то истинската. Ама и от тази връзка не излезе нищо. Затова, бъди си ерген и не се занимавай с глупости :)

FromAutumToAshes
04-19-2010, 21:43
Еееееех любов....

gabi_94
04-19-2010, 21:45
Все едно съм го писала аз :shock: само дето съм момиче и се отнася към момчетата....Знам какво ти е, повярвай, все някой нещо не ми харесва - характер, външен вид, поведение, мислене....Дори да харесам някой, нямам никакви шансове с него...Има момчета, които ме харесват, не са грозни, нито са лоши, просто някак не изпитвам нищо към тях :( а ми се иска...Но и понякога ми става жал за някое момче и несъзнателно му давам надежди, а в крайна сметка нищо не се получава. Вътрешно се чувствам празна, нито приятели имам кой знае какви, нито нищо...Крепи ме мисълта, че има време, но всъщност не е точно така...Знам че няма принцове на бели коне и въпреки това продължавам да се надявам, но надеждата взе да умира в последно време...Тъпо ми е като всичките ми приятелки или си харесват някое момче или са влюбени, а аз съм празна...Да, малка съм, остават ми няколко месеца до 16те... но все пак си мисля, че скоро нищо няма да ми се случи... :? Всички казват - за всеки влак си има пътници...има, има, но сякаш за моя няма :D Може и да греша, може и да не мисля трезво, но така го чувствам, предполагам и ти така...Това, което мога да те посъветвам е да излизаш по-често в компании и да опознаваш повече момичета, аз дори и това няма как да правя, защото сякаш всички хора са твърде различни от мен и дори и приятелите си ги подбирам според много критерии...

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:48
Принципно с времето ,колкото и да съм мислил по този въпрос , винаги съм бил изключително доволен ,че не съм изпитвал разочарование в следствие от любовта и винаги съм смятал ,че влюбените ми приятели безмислено се натягат с безмислени проблеми.И това адски ме е устройвало и бях щастлив ,че е така.И ето ,че с времето ,незнайно как,нещата се измениха.Може пък и да е временно и отново да си го карам свободно.

Сега се сетих ,че е важно да спомена ,че съм адски недоверчив.Трудно и малко вярвам на хората и смятам ,че има причина за това!

mrfahrenheit
04-19-2010, 21:51
Все едно съм го писала аз :shock: само дето съм момиче и се отнася към момчетата....Знам какво ти е, повярвай, все някой нещо не ми харесва - характер, външен вид, поведение, мислене....Дори да харесам някой, нямам никакви шансове с него...Има момчета, които ме харесват, не са грозни, нито са лоши, просто някак не изпитвам нищо към тях :( а ми се иска...Но и понякога ми става жал за някое момче и несъзнателно му давам надежди, а в крайна сметка нищо не се получава. Вътрешно се чувствам празна, нито приятели имам кой знае какви, нито нищо...Крепи ме мисълта, че има време, но всъщност не е точно така...Знам че няма принцове на бели коне и въпреки това продължавам да се надявам, но надеждата взе да умира в последно време...Тъпо ми е като всичките ми приятелки или си харесват някое момче или са влюбени, а аз съм празна...Да, малка съм, остават ми няколко месеца до 16те... но все пак си мисля, че скоро нищо няма да ми се случи... :? Всички казват - за всеки влак си има пътници...има, има, но сякаш за моя няма :D Може и да греша, може и да не мисля трезво, но така го чувствам, предполагам и ти така...Това, което мога да те посъветвам е да излизаш по-често в компании и да опознаваш повече момичета, аз дори и това няма как да правя, защото сякаш всички хора са твърде различни от мен и дори и приятелите си ги подбирам според много критерии...
С излизането и комуникацията нямам никакви проблеми.Общуването ми е приоритет.Умея да намирам общи теми с всякакъв тип хора.Аз съм единственият в класа ,който може да общува свободно с всичките си съученици и то на приятелски начела.И все пак не е там проблемът де (=

gabi_94
04-19-2010, 21:58
хах, еми и аз по принцип :-D Разбирам се с всички, но им нямам доверие :-D Но пък ще ти кажа, че така понякога е по-добре, поне очакваш всичко от всеки, а не да се привържеш към някого(както правех) и той да те предаде по супер долен начин...Пък и ти поне си момче, при нас момичетата има и други обстоятелства, например около нас върлува злоба, завист, много пъти са ми проваляли шансовете уж "приятелките"...Може би пък останалите са прави и сега точно не му е момента, аз например се опитвам да не мисля затова, в известен смисъл помага...казвам си "Има време", макар че не го мисля наистина...И все пак, не се отчайвай, опитай се да не мислиш за това и може би един ден любовта ще те споходи неочаквано :) Пожелавам ти го!

mrfahrenheit
04-19-2010, 22:06
хах, еми и аз по принцип :-D Разбирам се с всички, но им нямам доверие :-D Но пък ще ти кажа, че така понякога е по-добре, поне очакваш всичко от всеки, а не да се привържеш към някого(както правех) и той да те предаде по супер долен начин...Пък и ти поне си момче, при нас момичетата има и други обстоятелства, например около нас върлува злоба, завист, много пъти са ми проваляли шансовете уж "приятелките"...Може би пък останалите са прави и сега точно не му е момента, аз например се опитвам да не мисля затова, в известен смисъл помага...казвам си "Има време", макар че не го мисля наистина...И все пак, не се отчайвай, опитай се да не мислиш за това и може би един ден любовта ще те споходи неочаквано :) Пожелавам ти го!
Не съм отчаян и не го мисля по цял ден :) Въпросът е ,че не го чувствам естествено и нормално това явление ,а и търся колкото се може повече отговори.И все пак е интересно да "срещна" мнение на човек с толкова сходност.Благодаря за коментарите!

MaLkaTa_LaDy
04-20-2010, 07:25
Когато всички около теб са коренно различни в даден аспект спрямо теб, започваш да се питаш дали ти си сбъркан, или те. Но пък те са много, а ти един, изглежда сякаш в теб е проблема. Не ти пука чак толкова, докато не усетиш нуждата от тази по-специална тръпка, която ти носи любовта. Приятели, купони и т.н. но нещо липсва и видът на щастието, което изпитваш е по-различно. Сбърках ли някъде?
Просто това, което си написал ми звучи много познато. Не съм убедена, дали критериите ти са завишени, или хората в тази държава не стават. [не слагам всички под общ значенател] С всеки изминал ден се чувствам все по-чужда от това общество и все пак вярвам, че някога ще се намери някой, който да събуди достатъчно силни чувства у мен и ще искам да се боря, за да го спечеля. Накак, когато вярваш в това, е по-лесно.

mrfahrenheit
04-20-2010, 07:31
Когато всички около теб са коренно различни в даден аспект спрямо теб, започваш да се питаш дали ти си сбъркан, или те. Но пък те са много, а ти един, изглежда сякаш в теб е проблема. Не ти пука чак толкова, докато не усетиш нуждата от тази по-специална тръпка, която ти носи любовта. Приятели, купони и т.н. но нещо липсва и видът на щастието, което изпитваш е по-различно. Сбърках ли някъде?
Просто това, което си написал ми звучи много познато. Не съм убедена, дали критериите ти са завишени, или хората в тази държава не стават. [не слагам всички под общ значенател] С всеки изминал ден се чувствам все по-чужда от това общество и все пак вярвам, че някога ще се намери някой, който да събуди достатъчно силни чувства у мен и ще искам да се боря, за да го спечеля. Накак, когато вярваш в това, е по-лесно.
Не ,никъде не сбърка!Много точно си го формулирала.

Bukmop
04-20-2010, 08:08
идеалният човек ?

sweetyytweety
04-20-2010, 08:22
не си срещнал точния човек, че да се влюбиш в него ;)

не прочетох цялата тема : :oops:

raliichkaa
04-20-2010, 16:14
Просто трябва да изчакаш явно и любовта сама ще си дойде при теб..

FireFlyY
04-20-2010, 16:27
Още по-добре,че не можеш.Аз успях и сега съжелявам горчиво #-o

soul1199
04-20-2010, 17:00
момиче съм и ми е доста познато чувството,ако искаш драсни едно лично

Re5peC7
04-20-2010, 17:02
Всичко с времето си!

Slave4You
04-20-2010, 17:12
Значи само за инфо, че момиче с перфектен външен вид и още повече с перфектен характер няма! Аз вярвам, че да се влюбиш наистина в някого, означава да се влюбиш и в недостатъците му;
И на тебе ще ти се случи да срещнеш подходящата, и ще видиш, че едва ли ще е даже близо до това, което си представяш сега ще искаш.

fenastz
04-20-2010, 17:33
Не е проблем твоето.

ThePowerOfLove
04-20-2010, 18:08
Ммм аз това не бих го нарекла проблем..
Не го мисли толкова, рано или късно ще те удари любовта :D

ScarletBite
04-20-2010, 18:30
Ставаме двама. :)
И аз имам естествен имунитет срещу тийн-връзчиците и не назовавам увлеченията си с думата "любов", просто защото осъзнавам, че не са (все още). :)
Забавлявай се.Любовта ще прекоси живота ти! :)
А може би имаш прекалено високи очаквания... Жената не е стока, не гледай на нея с очи на търговец, не пресмятай качествата й (поне не постоянно) - просто чувствай! :)

galev90
04-20-2010, 18:51
3-ма станахме :D :-D .Няма да се плашите,поне това е самата действителност.Почти всички жени са к**ви.Казвам почти всички защото се надявам да се намери поне едно момиче,което да ми покаже че това не е така.Просто примери не десетки ами хиляди има за момичетата.И момчетата не сме лесни но това е съвсем друг въпрос.
Ако питаш мен живей си живота,както аз се опитвам да правя и изобщо не се занимавай да търсиш приятелка,рано или късно би трябвало да се появи.Кой когато му е писано ще я срещне.Чакане му е майката.
Дотогава предполагам имаш приятели,който много помагат,поне на мен ми е супер готино поне че си имам истински приятели и не са ми проблем.Успех и дано намериш скоро подходящото момиче :):)

ScarletBite
04-20-2010, 18:57
Казвам почти всички защото се надявам да се намери поне едно момиче,което да ми покаже че това не е така.Просто примери не десетки ами хиляди има за момичетата.
Надявам се да се намери поне един мъж, който да знае как да "опитомява" жените...
Слаб си, непредвидлив си, затова се получава така. :)

galev90
04-20-2010, 19:01
Не точно,но да спориме е доста глупаво :)

umri
04-20-2010, 19:12
И аз съм изпадал в подобно положение и все още е така. Влюбване има, но е за 1-2 дена максимум, след това желание, всичко си заминава, а като разбера колко крайно малоумни са ми умира и желанието. Не ти трябва да се влюбваш в твоята ситуация, това са само проблеми. Недей мастурбирай няколко дена, за да се събуди сексуалният ти глад и недей бъди пасивен. Заговаряй от училище и където видиш момичето, които галят окото ти без да гледаш характера. Лъжи ги, баламосвай там, колкото да топнеш, имитирай че има някаква връзка между вас с крайна цел да боднеш, пък ако се зароди някоя друга искра се отдай и това е.
Според мен, като направиш сефтето ще се влюбиш много жестоко в първата ти, която и да е тя. Просто в момента така си мислиш, ама любовта като те трясне си пътник.

fenkaaa
04-20-2010, 22:20
Каквото и да ти кажем не можеш да се влюбиш от 1 съвет как да стане това.. то си идва отвътре,спокойно и това време ще настъпи ;)

filmimilmi
04-20-2010, 22:49
Под това, че си "бил с известен брой момичета" за гаджета ли става дума или просто за приятелки? Някак не се връзва хем да си толкова вървежен, хем да се оплакваш, че парашутът ти не се е отворил все още. А и на тази възраст кой знае каква любов не може да очакваш, нито си достатъчно зрял, нито достатъчно НЕзагорял, за да разграничиш истинската любов от обикновеното привличане. Ако действително търсиш любов, а не само секс, то опитвай с различни момичета, не стой просто в режим на изчакване. Рано или късно ще я откриеш.

VirginTroll
04-21-2010, 08:41
блаб бал!

пич имам лоша новина за теб, явно си почнал да изпедерастяваш :D

darkPaladin
04-21-2010, 10:14
блаб бал!

пич имам лоша новина за теб, явно си почнал да изпедерастяваш :D

Ти правиш ли разлика между чувства и сексуални наклоности?

Като ти гледам другите коментари,ми приличаш на 12г хлапак дето си мисли,че е много знае!

Re5peC7
04-21-2010, 10:47
Както казах: Трябва да умееш да се филмираш правилно!

f17n3s
04-21-2010, 11:05
абе ти жените ги остави на нас, ти си си неосъзнат гей .... спокойно в това няма лошо, тъкмо ще има повече за нас нормалните 8)