View Full Version : Страхотен секс
MochaOnMyLips
04-19-2010, 21:27
Тук всеки може да пише своите добре тествани рецепти за страхотен секс. :)
P.S. Ако има друга такава тема - и без това тук повтарящите се теми явно са на почит, не се сърдете :)
Len4etyYyy
04-19-2010, 21:36
Да го правиш с човек, когото обичаш :)
MochaOnMyLips
04-19-2010, 21:36
Аз лично съм голяма фенка на секса под душа. :P
sladka_celuvka
04-20-2010, 07:39
аз съм фенка на секса под душа,на масата,на леглото,на дивана,на килима и тн. :D
Callisto
04-20-2010, 07:43
аз съм фенка на секса под душа,на масата,на леглото,на дивана,на килима и тн. :D
Ааа на килима е гадно. Ние го правихме веднъж там и целия ми гръб беше протъркан и още имам едно червено петънце от тази случка.
Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото.
sladka_celuvka
04-20-2010, 08:28
Ааа на килима е гадно. Ние го правихме веднъж там и целия ми гръб беше протъркан и още имам едно червено петънце от тази случка.
Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото. да де то си зависи и от килима този на който го правихме с приятелят ми беше мекичък :P
NeZaPoznat
04-20-2010, 11:47
Обаждаш се ня някоя мацка която прваи хубав секс, каниш я на терен , заключваш вратата и секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс :-P
Ей тва е :lol:
Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото.
+1 ;-) :) Само дето друга ни елюбимата поза :)
Секса не ми харсва :D ,по яко е лъскането
vaseto0o
04-24-2010, 11:20
:shock:
ef4etyYy
04-24-2010, 12:19
:shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb:
:lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
Тайната е да е с човек, които обичаш и на който можеш да се довериш изцяло :)
Reaper93
04-24-2010, 12:36
цЪк (http://www.bgpua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=116:2009-12-12-15-52-28&catid=39:2009-11-19-10-18-31)
Но не съм пробвал :oops:
Да го правиш с човек, когото обичаш :)
+1 Мн вярно казано!!!
stupid0boy
04-24-2010, 22:38
Романтична обстановка, червени дълги завеси... спуснати, ваничка със пяна и отгоре с рози... аромат на лавандула и нежна и лека музичка.... момичето на живота ми и страхотен секс във ваната... :oops: :oops:
Рецептата за страхотен секс и да успеем да се възбудим един друг на повече от МАКС :grin:
WILD__BOY
04-25-2010, 05:48
тайната е в любовта и в мерака
miss_kiss181
04-25-2010, 07:50
Ами ние с приятеля ми живеем заедно от 6 мес. и е нормално да го обичам, за мен е важен подходящият момент. Ако уцели момента и успее да отгатне всичко, което ми се иска в момента, значи всичко ще е ок и ще го помня дълго време. Така беше последният път преди 2 дни и още ми държи влага, беше невероятно. :P :P :P :P :P
:shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Какво се правите ?
Най-важно е големият чеп.
Романтична обстановка, червени дълги завеси... спуснати, ваничка със пяна и отгоре с рози... аромат на лавандула и нежна и лека музичка.... момичето на живота ми и страхотен секс във ваната... :oops: :oops:
ехеееее,ама то още имало романтични момчета бе :shock:
FunnYboY
04-25-2010, 10:19
Да не съм правил секс 10-на дена и без чекии разбира се.
От там - среща с любимата, вино (или бира) закачки, любовна игра... секс с много пози и свършване по тялото й (не е задължително по тялото).
*Като добавка може да се предпочете, ако ме накара да изтръпна от... :-D
UnsTToPPaBBle
04-25-2010, 12:36
С Момиче rofl
Magic_Girl
04-26-2010, 07:11
Ми..да го правиш с "забранено" момче :D Или на някое обществено място :P
Subsense
04-26-2010, 08:30
Ами със някоя млада яка майка.Искам тя да е шефа и да ме скъса от секс :D :D :D :D
DemonchY
04-26-2010, 08:48
аз пък също обичам забранените неща... полудяваммм :grin: :grin: :grin: веднъж бяхме с приятелката ми във влака (щяхме да пътуваме към 40 минути) и седнахме там където най-малко ше се виждаме... за жалост тя седна отвън и отсреща от дясната страна на около 2 метра имаше ена баба, която така и не заспа :-x накарах приятелката ми да си сложи якето върху краката и корема докато седеше и бръкнах отдолуу... :oops: но тя попринцип е прекалено притеснена за такива неща и не ми позволи :-P иначе щеше ако я нямаше бабичката :D
а иначе обичам аз да приготвя обстановката, за да не бързаме отначало (да гледаме филм, да вечеряме и т.н.) а после тя да действа изненадващо (например по време на филма да й се прииска адски много) ии например да слезе надолу за една свирка и оттам да се продължи :grin: :grin: ох, ако стане така не знам дали ше издържа 10-15 минути :grin:
stupid0boy
04-26-2010, 13:06
Защо пък си помисли, че няма романтични момчета? :oops: :oops: :oops:
TheSunshine01
04-26-2010, 13:08
Защо пък си помисли, че няма романтични момчета? :oops: :oops: :oops:
Ии аз мисля че има ..
Wrathchild
04-26-2010, 13:32
Представата ми се припокрива с тази на FunnYboY.
Добрият секс трябва да е динамичен.
DqVoLsKoJeLaNiE
04-26-2010, 13:43
Тук в пълна сила е народната "мъдрост": "Жената трябва да може 70 неща...-да готви и 69". :lol: Иначе, и двамата трябва да имаме желание и да си разчитаме напълно.
NeverTheSame
04-26-2010, 17:59
Аз пък не съм съгласна,че винаги сексът с любимия е перфектен.Между другото понякога сексът за една вечер може да бъде мн по страхотен x]
TranceMusic
04-29-2010, 13:52
:razz:
Gr0zDan0v
04-29-2010, 15:08
Обаждаш се ня някоя мацка която прваи хубав секс, каниш я на терен , заключваш вратата и секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс :-P
Ей тва е :lol:
е то тва е рецепта за сексманиаци :lol:
Аз лично съм голяма фенка на секса под душа. Razz
пишете ми на скайп :D :D :D
аз съм фенка на секса под душа,на масата,на леглото,на дивана,на килима и тн. :D btw мн ма кефи снимката ти на аватара :grin: с тоя поглед :P
alex4et0y
04-29-2010, 18:40
:razz:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MochaOnMyLips
04-29-2010, 20:46
Колко жалко, че си имам сериозен приятел :D, с когото да го правя този секс под душа :)
Колко жалко, че си имам сериозен приятел :D, с когото да го правя този секс под душа :)
прави си .. никой не те е спрял аз ще видя като скъсате и кат ти свършат батерийте на вибратора :razz: :razz: :razz: .. споко ташак си правя не го вземай на сериозно
sladka_celuvka ако знае какво и мисля ште спре да пише ф форумаAko верно си 97 сигурно и мислиш да гледате телетъбис заедно хахахахахах
MochaOnMyLips
04-30-2010, 17:30
А, спокойна съм си, не се бой ;)
vaseto0o
04-30-2010, 18:52
ЩЕ И ПРАСНА ЦАЦЕРКАТА!
Забели си пишката първо после мини през периода на чикибойство и тогава мисли за такива неща :D
darkPaladin
04-30-2010, 19:06
vaseto0o i теб ште те е** ако ти е биал газа!
Забеляза ли,че повечето потребители тук са като колектив?
Гледай да не те ... колективно!
vaseto0o
04-30-2010, 19:35
vaseto0o i теб ште те е** ако ти е биал газа!
Казах ти забели си пишлето и тогава са кани да ебеш че нема можиш го вкараш никъде така :razz: