Влез

View Full Version : Ами вие ?

Slynchiicee
04-20-2010, 13:34
Здравейте , значи .. сетих се за тема .. как бихте постъпили .. ако забременеете и нямате възможност да направите аборт(защото родителите ви ще узнаят ) .. и .. ако родителите ви разберат ... направо ще ви убият.. бихте ли си признали пред тях,ще криете ли :? изобщо какво бихте направили ?? а след това детето кой ще го гледа.. ии на колко сте години .. ?! :-)

Claire
04-20-2010, 13:36
Това да криеш от родителите си в конкретната ситуация, изложена от авторката е напълно безсмислено, предвид факта, че няма да може да се крие повече от 3- максимум 4 месеца.

britzy
04-20-2010, 13:37
хах якоо :-o :D :D
аз съм на 18,гаджето ми е на 19(ще прави 20 :D )

ии ако стане такъв гаф-ще кажа рано или късно,няма начин.Детето можеби или ще се оженим,или ще остане при мен да го гледам.
нямаш много голям избор в такъв случай,така че :?

Alex4o0o
04-20-2010, 13:38
На 15 съм.
Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.

Slynchiicee
04-20-2010, 13:39
просто дадох пример :shock: и не е невъзможно моята приятелка отиде временно в друг град.. за да не разберат .. другите . роди го и го даде в дом ;( .. много ми стана гаднооо тогава ;( .. 9 месеца го носи ..накрая в домм .. миличкото детенцее :( .. и сега само аз знамм ;( ..

Claire
04-20-2010, 13:41
Много по-"добре" е да се направи аборт, ако няма друга алтернатива, отколкото това да родиш детето и да го оставиш в дом с ясното съзнание, че шансовете му за добър живот са минимални.

Slynchiicee
04-20-2010, 13:42
Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето..

Същото е все едно да си хвърля току що роденото детенце през прозореца или терасата и да кажа ами изпуснах го .. :shock: :shock: ужас ужас .. :(

ReachlessGirl
04-20-2010, 13:46
Първо не бих си позволила такава безотговорност .. не случайно хората са измислили презервативи, противозачатъчни и т.н. ..
И все пак ако допусна, че би могло да се случи .. първо няма да направя аборт, ще кажа на родителите си и знам, че ще бъдат до мен + това не бих легнала с човек, който би ме оставил при такива обстоятелства ..

На колко съм? На достатъчно, за да нося отговорност за действията си! ..

Slynchiicee
04-20-2010, 13:49
Първо не бих си позволила такава безотговорност .. не случайно хората са измислили презервативи, противозачатъчни и т.н. ..
И все пак ако допусна, че би могло да се случи .. първо няма да направя аборт, ще кажа на родителите си и знам, че ще бъдат до мен + това не бих легнала с човек, който би ме оставил при такива обстоятелства ..

Бравоо !! един човек който мисли с главата си !! :mrgreen: :smt058

mimsssssss
04-20-2010, 13:57
Имаше такава темичка преди доста време (2год.) и сега съм си на същото мнение.
Без значение на колко години е жената (момичето) щом е започнала да води полов живот трябва да си понася отговорностите. Започнах да водя полов живот на 14год, сега съм на 19. Никога не съм се притеснявала, че мога да забременея. Имала съм доверие на партньора. Сега съм с момче, с което сме от 3 години и повече заедно. Когато и да забременея няма да махна детето, независимо мнението на когото и да било.
Майка ми знае за моето мислене и го споделя, аборта осакатява жената психически, за цял живто. Не бих си го причинила.

hahavteen
04-20-2010, 13:58
Ами аз вече не живея с родителите си и съм сгодена така че ако забременея ще се зарадваме и ще си гледаме бебчо.
Започнах полов живот на 17 и бях говорила с тогавашния ми приятел и с родителите ми и решихме че АКО забременея ще ме подкрепят всички и няма да се стига до аборти.

raliichkaa
04-20-2010, 16:31
ооо ще се гръмна сигурно :D :D :D

Alex4o0o
04-20-2010, 16:36
:( .. и сега само аз знамм ;( ..

а вече и целия форум.

раличке мн яко дупе имаш :D

Antixrist
04-20-2010, 17:16
Ами ако съм бременен :razz:...ъъъ приятелката ми де...ще кажа на наще веднага! И ще си го гледаме,къде ще идем...

Biskfitka
04-20-2010, 17:28
Е,ще кажа на нашите,няма как.Аборт или ще си го гледам,с помощта на родителите ми и приятеля ми (той 100% ще е за аборта де ;д ).На 16 съм.
Но съм достатъчно отговорна,че да не позволя да се случи такова нещо скоро :-D

DevilWish
04-20-2010, 17:46
Не бих го скрила и съм на 18 ,така че не ми трябва разрешението им.
Но не бих могла да убия детето си, не позволявам да стават гафове, а ако стане недай си Боже, няма да абортирам ;) Ще се грижа за него с приятелят ми ;) Връзката ни е достатъчно сериозна ;)

FuReRa
04-20-2010, 18:41

Не всичко в тоя свят е цветя и чудна дъга ,ако ти е писано ,че ще стаме ще стане ... Много себична ми се виждаш за годинките си ,ще ме прощаваш :)

Jessie
04-20-2010, 19:19
хах якоо :-o :D :D
аз съм на 18,гаджето ми е на 19(ще прави 20 :D )

ии ако стане такъв гаф-ще кажа рано или късно,няма начин.Детето можеби или ще се оженим,или ще остане при мен да го гледам.
нямаш много голям избор в такъв случай,така че :?

+1. При мен е абсолютно същото. :)

Doga
04-20-2010, 19:38
Аз толкова си мечтая да имам дете.Говорим съм с приятелката си по този въпрос,че ще си го гледаме.
Обаче сме в все още крехък период на нашата връзка и не трябва да избързваме.Иначе се чувствам напълно готов....е изпитвам някакъв "шаш",ама не за друго,просто липсата на опит! :)

hahavteen
04-20-2010, 19:52
Аз толкова си мечтая да имам дете.Говорим съм с приятелката си по този въпрос,че ще си го гледаме.
Обаче сме в все още крехък период на нашата връзка и не трябва да избързваме.Иначе се чувствам напълно готов....е изпитвам някакъв "шаш",ама не за друго,просто липсата на опит! :)

Уф то и ние искаме бебе макар че сме от сравнително скоро заедно ама поне още 2 годинки да завърша ще изчакаме и тогава. 8-)

MochaOnMyLips
04-20-2010, 19:54
Ако не искам дете, ще направя аборт, независимо кой какво ми казва! На 16 съм и знам, че родителите ми 100% ще ме подкрепят в случай на гаф. Не съм от момичетата, които се крият и се правят на светици - всичко е много по-спокойно, когато нашите знаят, че водя полов живот.

Doga
04-20-2010, 23:01

Уф то и ние искаме бебе макар че сме от сравнително скоро заедно ама поне още 2 годинки да завърша ще изчакаме и тогава. 8-)

И аз съм на това мнение!Първо трябва да си осигурим добър живот,а и до подсигурим добро бъдеще на бебчето.....
И аз трябва да изчакам,имам 3 годинки :(
Да сме живи и здрави,пък другото ще дойде. :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-21-2010, 01:40
на 18 съм и бих говорила с родителите си... ох не ми се мисли какво ще правя... някак си да имаш бебе на 18 е кофти и си проваляш бъдещето до известна степен. :(

kremen4eto
04-21-2010, 08:47
Допреди половин година бях на мнение, че ще направя аборт. Сега не съм сигурна. Първо съм взела мерки да не се стига до там. С приятеля ми нещата станаха по-сериозни, убедена съм, че ще е до мен в този случай (та той иска бебе, аз също но не ми е време) ... а и не съм много малка (17). Той е 8 години по-голям, би приел отговорността, аз също не съм безотговорна. Може би родителите ми ще го приемат като провал на живота и бъдещето ми, но аборта за мен не е никак правилно решение, когато има начин да се отгледа това дете. Ще гледам да ги убедя. Но засега няма да се случват такива неща :)

ReachlessGirl
04-21-2010, 11:05
Не всичко в тоя свят е цветя и чудна дъга ,ако ти е писано ,че ще стаме ще стане ... Много себична ми се виждаш за годинките си ,ще ме прощаваш :)
Ако ми е писано, че ще стане ще го направя така, че да е "цветя и чудна дъга" .. а каква ти се виждам .. не ме вълнува!!

baatko
04-21-2010, 11:12
Не бих го скрила и съм на 18 ,така че не ми трябва разрешението им.
Но не бих могла да убия детето си, не позволявам да стават гафове, а ако стане недай си Боже, няма да абортирам ;) Ще се грижа за него с приятелят ми ;) Връзката ни е достатъчно сериозна ;)

Хаха то да не е така да се грижиш.Хоп аз се грижа ! Хахаха дразнещи дечица....Няма да правите деца още просто!

Axel_f
04-21-2010, 11:30
Никакви деца поне докато завърша висше образование...! Ако бебето е нежелано, според мен, е много по-добре да се направи аборт, отколкото родителите да се чудят какво да го правят (ако са някакви 17-18 годишни пикльовци например) и да го обречат на един незавиден живот...! Да не говорим домовете за сираци, да си зарежеш детето в такава институция си е живо престъпление...!!!! :(

ritobis
04-21-2010, 13:17
На 15 съм.
Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.Първо се пият хапчета и ако не стане тогава операция

Doga
04-21-2010, 13:58
На 15 съм.
Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.Първо се пият хапчета и ако не стане тогава операция
Кви хапчета,кви операций бе приятел.Някой семейства се чудят как да имат детенце,вие чак ще ги махате.Плюс това се уврежда и организма на жената.Това,че 15-годишните пикли правят секс и се правят на много големи,трябва и да си носят последствията.Защо пускат панически теми и се шашкат да не са бременни,нали са много отворени....

Gr0zDan0v
04-21-2010, 17:52

и ти нз на ква се праиш в тоя форум :?

y0urhottie
04-21-2010, 18:07
на 18 съм .. да ме убият едва ли .. най много да последва четене на лекции,но предпочитам това отколкото да скрия нещо толкова сериозно , а и се съмнявам , че ще успея .. въпреки това аз бих направила аборт рискът е мн голям,но не ми се дундурка бебе след 9 месеца :? Бих скрила от тях нещо дребно , но не и нещо такова..така поне те биха ми дали съвет как да постъпя нали все пак затова са ми родители :)

ef4etyYy
04-21-2010, 18:19
обещала съм на родителите си, че ако случайно стане фал, ще им кажа! Но все пак правим всичко възможно да не стане...