Влез

View Full Version : Странен Проблем !

apkzz
04-20-2010, 15:26
Здравейте! Проблема ми е малко странен , защото на повечето от вас ще ви се стори поредната тъпа тема..Проблема ми се отнася към това че съм на 16 год. и все още сам девствен ...По-голямата аудитория от хора които познвам ми се присмиват за това и изпадам в неудобно положение ..Та въпроса ми е дали да се запазя докато не открия някое свестно момиче което да ме обича и уважама или да го направя както казват повечето "с първата която видя" ..Как мислите !
П.П Пробвал съм се и съм ходил с много момичета , но нито една не ми се е сторила подходяща за мен ... Нз какво да направя просто ми става гадно като започнат да се "ебават" с мен ....

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ... ! :)

apkzz
04-20-2010, 15:26
Извинете за правописните грешки..Просто бързах и клавиетурата ми е бъгната :(

britzy
04-20-2010, 15:28
извинене за правописните грешки..Просто бързах :(
много ясно,че трябва да се запазиш
не им се връзвай на другите на акълите :-)

Antixrist
04-20-2010, 15:29
Ти луд ли си,ако чакаш подходящия яовек,може девствен да си умреш!намери си някоя кофла ходете малко заедни и й намачкай кокалаците!

apkzz
04-20-2010, 15:30
Тенкс britzy ..Но все пак ми е интересно да чуя отговорите на другите съфорумци

apkzz
04-20-2010, 15:31
Antixrist ,извинявай пич , но ако ще го направя ще знам че ме обича и уважава ..Както казах по-горе..

Antixrist
04-20-2010, 15:32
Изчакай някоя подходяща и го направи с нея.Поне гледай да го направиш с никоя дето обичаш,не е нужно да е най прекрасната на земята.

KumchoValcho
04-20-2010, 15:32
Аз мислех, че секса се прави за собствено интимно удоволствие с любимия човек, а не с цел да задовлиш аудиторията и да не ти се присмиват.
Ще ти се присмиват, да, защото са прости. Ако и ти си прост като тях, отивай да се изчукаш с някоя и задоволи всички.
Ама нека ти напомня, че живееш заради себе си, а не заради другите.

Antixrist
04-20-2010, 15:33
Ти луд ли си,ако чакаш подходящия яовек,може девствен да си умреш!намери си някоя кофла ходете малко заедни и й намачкай кокалаците!

Тва го постнах без да искам! :D :D :D Гледай долното дето съм написал! :D :D

apkzz
04-20-2010, 15:38
И още един въпрос ... Защо според мадамите съм некакъв свестен а според момчетата съм някакъв прост,загубен ... Ако обичате и отговор на този въпрос ... Мерси Предварително !

hahavteen
04-20-2010, 16:29
Нямаш за къде да бързаш. Ако не се чувстваш готов не го прави. Ще дойде правилното момиче и ще почувстваш че искаш секс. Годеникът ми е бил така да се каже лузър според връстниците му защото е бил свестен и първия му път е бил на 18 с момиче с което е имал сериозна връзка. Да ти кажа сега е единственият който изобщо е постигнал нещо в живота си и през последните няколко години доста си е поживял и "наваксал" само че не с непълнолетни лигли. Не слушай какво ти говорят другите. Все пак ти ще трябва да живееш с последиците от решенията си а не те.

Alex4o0o
04-20-2010, 16:33
И още един въпрос ... Защо според мадамите съм некакъв свестен а според момчетата съм някакъв прост,загубен ... Ако обичате и отговор на този въпрос ... Мерси Предварително !

Ами щото някои момчета,а както се вижда и твоите "приятели" са пълни простаци и гледат само кой да нае*ат и много се хвалят ама както каза Миминко,повечето загорели типове на 16 са го правили 2-3 пъти.А момичетата не харесваме яКитЕе ПичОвеЕ a.k.a селяните,а търсим някой свестен по твоите думи,който може да обича и оважава.Изобщо не ги слушаи,намери си мацка,с която да се обичате и тогава го направи :grin:

pentxayc
04-20-2010, 18:07
Antixrist ,извинявай пич , но ако ще го направя ще знам че ме обича и уважава ..Както казах по-горе..

тогава защо ме занимаваш с глупости,да ми се хвалиш или?

DevilWish
04-20-2010, 18:11
Евала :) Не знаех, че има още такива момчета ;) Изчакай, докато да не намериш някоя ,която да те обича :-) :-)

kukli4kata001
04-20-2010, 18:51
но ако ще го направя ще знам че ме обича и уважава ..Както казах по-горе..
точно така! Не ти трябва да се хващаш с първата срещнатаа само за едното е*ане. После ако съжаляваш? Няма да можеш да върнеш времето назад. Ти базиците на тия хора около теб остави, те ли ще правят секс с нея или ти? Всеки за себе си в тоя живот, те нямат никво право да ти се бъркат. Направи го с момичето, което значи нещо за теб както и ти за нея! Така и двамата ще се чувствате добре, защото имате искрени чувства, а ти със сигурност няма да съжаляваш.

MiMcHeToOo
04-21-2010, 11:19
Хич да не ти пука кво си мислят другите. Когато решиш, тогава ще го направиш - живота си е твой, не техен.

boncho88
04-21-2010, 11:38
Ами като знаеш отговора на въпроса си защо питаш

BornSinful
04-21-2010, 12:08
Можеш да бъдеш уверен че тези дето ти се подиграват я са барнали някоя ц*ца я не. Аз имам една теория че мъжете по прицип съзрават по късно следователно и правят секс за първи път по късно пък 16-17 години е най походящата възраст за това поне според мен. А колкото до човека с който ще го направиш с времето ще го намериш всеки прави своите грешки така че не можеш да си напълно убеден че човека го заслужава ама ако не рискуваш губиш много.

ludiq0maks
04-21-2010, 12:27

Нищо лично ама си решил да ставаш поп. Евала за мисленето, което имаш, но си се родил с 20 години по късно. Фани си гадженце поговорете си за секса , плеснете се и друга песен ще запееш. Пък това за обичането и уважаването ако го няма сега щеше да питаш как да си хванеш гадже .

johnnybravo
04-21-2010, 14:27

Тва го постнах без да искам! :D :D :D Гледай долното дето съм написал! :D :D

По тия думи разбирам, че си девствен :(

Mr_Crowley
04-21-2010, 14:45
Много ясно, че тряа да се изръчкаш с първата срещната! Изчукайте се, па земи, че фани някоя езкотика, па после търчи да се чудиш що баш на тебе ти се е случило, после пусни някоя луда тема - приятелката ми ми видя пишката, може ли да е бременна?!?!

Много ясно, че тряа с първата срещната, за какво ти е да чакаш...

Macallan
04-21-2010, 14:56
Ако питаш мен трябва да станеш гей. А и много ми е интересно как ще разбереш, че някоя те обича като представа си нямаш какво е любов :-o

Slynchiicee
04-21-2010, 15:11
И дай като ти се присмиват излени на пътя и вкарай първата дето видиш у вас съблечи се и почвай .. поне няма да ти се присмиват ;) .. пФФ ..
Много ясно че е по-добре да се забазиш бе момче... :) кви са тия .. било му неудобно гадно .. пфф.. ем заложи на момиче което обичаш .. и те обича и си направете кефа ;)

F4ence
04-21-2010, 18:59
Остави ги другите --- гледай себе си ! Ако така ти е добре не се хващай на техните глупости !
Мисля че е добре да изчакаш някое момиче с което наистина ти е приятно да бъдеш. Не е нужно това да е "любовта на живота ти , с която ще сте за цял живот" просто момиче на което имаш доверие и ти е добре с нея. Вярвай тогава и изживяването ще е по- хубаво.
А и от там идва втория проблем. Момчетата са тези с бройките , и са ебачите ... кой с колко е спал какво е правил ... колко му е голям и такова работи. А повечето момичета мислят за други неща като "любов" и това да го направят с някой специален ... после разбират че първиня никога не е специалния, но това е друга тема.
Съвета ми е да изчакаш още време ... но не прекалявай , ако намереш момичето деиствай !!! И не се връзвай на тези около теб ! Това все пак си е личен избор , а не за това какво ще кажат хората ! Това си е лично изживяване ... Успех !!!