PDA

View Full Version : Пренахване на гадните косми...

vanesa0pld
04-20-2010, 20:28
Здравейте.Наближава лятото и реших че вече е време да взема мерки за премахване на космите по ЦЯЛОТО тяло.Ще си ги махам за 1 път и ви моля да ми препоръчате нещо...Мислех да си купя епилатор,ама една фр ми каза че много боляло.Но искам да е нещо универсално-за цялото тяло.
Моля,за препоръки :-D
П:П-Знам че има хиляди такива теми/но неможах да ги открия / така че след време може да изтриете темата :-P

Kallyn4eto
04-20-2010, 20:35
еми боли...ама нали знаеш поговорката - трай бабо за хубост. а и не е болка за умиране.
свиква се, а и има разни епилатори с приставки да не боли толкова (макар че аз не съм ги пробвала и не знам дали действат)
другият вариант е със самобръсначка или депилатор, но мн бързо растат космите а и стават по-дебели и черни ;х
аз лично ползвам кола маска...продават се много видове, но на мен ми е най-удобно с лентички.
не знам...сама си избери. може и с майка си да говориш =)

DanSs
04-21-2010, 11:02
Ами с епилатора не боли кой знае колко, но ако искаш да си махаш космите и на триъгълника в НИКЪВ случай с епилатор!!
Кола маската става за всякъде, не боли ( поне според мен )..
Я кажи ще си ги махаш ли и на триъгълника и тогава ще предлагам..

Shadowsogirl
04-21-2010, 11:45
еми боли...ама нали знаеш поговорката - трай бабо за хубост. а и не е болка за умиране.
свиква се, а и има разни епилатори с приставки да не боли толкова (макар че аз не съм ги пробвала и не знам дали действат)
другият вариант е със самобръсначка или депилатор, но мн бързо растат космите а и стават по-дебели и черни ;х
аз лично ползвам кола маска...продават се много видове, но на мен ми е най-удобно с лентички.

Предложи ми някоя кола маска на лентички освен Вийт.

vanesa0pld
04-21-2010, 18:10

Предложи ми някоя кола маска на лентички освен Вийт.
и на мен :D

Punisherrr
04-21-2010, 18:18
По-ефтини и по-добри от Veet. http://beautycosmetic.biz/images/devalentizatialo.jpg

Shadowsogirl
04-21-2010, 18:19
^^
На какви пари са долу-горе?
И като пише депилатори не означа че само ги маха, ами че ги скубе от корена нали?

Inn0cenCe
04-21-2010, 18:26
По-ефтини и по-добри от Veet. http://beautycosmetic.biz/images/devalentizatialo.jpg

А на каква цена са ? :)

KeshaWoodx33
04-21-2010, 18:35
Аз ползвам течна кола маска на Jankar...маха всичко,което съм хванала и си пищя инстинктивно,а всъщност болката въобще не е голяма....

Punisherrr
04-21-2010, 18:35
Не съм сигурна,но мисля,че не бяха повече от 5-6 лева. И да - махат си с корените.

jFoxx
04-21-2010, 18:46
[quote=Punisherrr]По-ефтини и по-добри от Veet. http://beautycosmetic.biz/images/devalentizatialo.jpg

A в аптеката като отида и как да ги поискам? :-D

Punisherrr
04-21-2010, 18:48
Ми не знам за аптека,но ги има във всяка БИЛЛА.
Иначе как,как... :-o Ленти за обезкосмяване - Дева?

StreetFame
04-21-2010, 20:05
Аз с тея ДЕВА си махнах малко от кожата буквално.... вече 2 седмици минаха и още не се е оправило. :Д

Аз ползвам течна кола маска Jankar и съм доволна.