Влез

View Full Version : Какво да правя...?

bdzh
04-21-2010, 14:21
Здравейте на всички искам да ви задам един вапрос. Как да накарам приятелката си да се разсъблече. Вече две седмица си лягаме заедно, но мадамата не ще да си изкарва дрехите. Нито пижама облича нито дрехите си сваля. Какво ли не съм опитал не се съблича и това е. Някой да ми даде идея как да я накарам да си свали дрехите.. :-o

FAIL
04-21-2010, 14:23
не бъди мъж под чехал наложи твойто ;) бори се за това което искаш искай си го бъди нахален щотот в повечето случей тия дето не са нахални остават с к** в устата :) пак ако тя толкоз се съпротивлява незнам зарежи я 8)

dimitar_ak
04-21-2010, 14:29
Не е готова. Прецени чака ли ти се или не. Ако не опитай внимателно да я съблечеш ти, ако пак не стане значи просто не те иска.

Slynchiicee
04-21-2010, 15:19
хах .. вземи един нож и й кажи сваляй дрехитее маааааааа :lol: :lol:

И на мен ми се е случвало .. 1-2 пъти да нямам желание да се съблека.. но приятелят ми е доста настойчив .. и така или иначе .. пак се събличам .. той се съблича нали по боксерки .. и ми вика:
- Няма ли да се съблечеш . и аз ако кажа не .. и той полудява и вика .. ем хубаво ако щеш .. и се обръща на другия край .. в който момент аз почвам да му говоря.. закво се цупиш ся няма ли да ме гушнеш.. и той .. ми вика.. - ем нали неискаш .. къв е смисъла .. и като се съблека.. всичко се оправя .. :lol: :lol: вече тва че не съм искала.. избягва някъде и даже ми е още по-яко :lol:

sladka_celuvka
04-21-2010, 15:20
под "лягаме" предполагам имаш предвид спим.. сигурно е срамежлива не знам :) аз лично доста се срамувах от приятелят ми и стана така че той насила ме съблече и го преудолях :D

FAIL
04-21-2010, 15:40
под "лягаме" предполагам имаш предвид спим.. сигурно е срамежлива не знам :) аз лично доста се срамувах от приятелят ми и стана така че той насила ме съблече и го преудолях :D

Лелеле момиче ква е тази дълготрайна връзка почти две година не си ли омразвате бе :shock: :shock: :shock: Просто в шок съм :shock: :shock: :shock:

Slynchiicee
04-21-2010, 15:43

Лелеле момиче ква е тази дълготрайна връзка почти две година не си ли омразвате бе :shock: :shock: :shock: Просто в шок съм :shock: :shock: :shock:

Ако всичко им е окей . .защо трябва да си омръзнат ;) :shock:

FAIL
04-21-2010, 15:47

Ако всичко им е окей . .защо трябва да си омръзнат ;) :shock:

Този дълъг период от време изглежда плашещ :shock:

sladka_celuvka
04-21-2010, 15:47

между другото тя щеше да е по-дълга ако не се бяхме разделили :) щеше да е 2 год и 8 дена :) иначе връзката ми не е кой знае какво постоянно се караме.. :(

y0urhottie
04-21-2010, 17:00
не бъди мъж под чехал наложи твойто ;) бори се за това което искаш искай си го бъди нахален щотот в повечето случей тия дето не са нахални остават с к** в устата :) пак ако тя толкоз се съпротивлява незнам зарежи я 8)

що да я зарязва?Момичето се притеснява,което е нормално.Трябва да я предразположиш с целувки,прегръдки.Момичета та обичаме да ни глезят.Ако зарязваш всяко момиче,което се притесняваа от нещооо ... :)

Anjoan
04-21-2010, 17:04
поговори с нея

Gr0zDan0v
04-21-2010, 17:18
поговори с нея-1 :lol:
най-тъпия,грешен и къс отговор

Everytime
04-21-2010, 17:20
водка 8)