Влез

View Full Version : По време на секс

wentura
04-21-2010, 19:11
Здравейте! Моята приятелка ми сподели,че когато започнем да го правим,тя се чувствала "като листо".Тоест каза,че и се виело мноого свят,треперила,безсилна била един вид...Обяснете ми малко тези работи,защото никак ме нямa с женскитее му работи :D :)))

GirlfromHell
04-21-2010, 19:46
С една дума "и трепери под лъжичката".Радвай ,значи,че има голяма тръпка!

MochaOnMyLips
04-21-2010, 22:08
Следващия път я карайте по-бавно. Направи й масаж, въобще постарай се да се чувства максимално добре още от самото начало - не е нормално чак свят да й се вие!

raliichkaa
04-22-2010, 04:05
:shock: хм

ef4etyYy
04-22-2010, 05:17
Следващия път я карайте по-бавно. Направи й масаж, въобще постарай се да се чувства максимално добре още от самото начало - не е нормално чак свят да й се вие!

Slynchiicee
04-22-2010, 06:33
Азз се чувствам като Плаващ параход :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

F4ence
04-22-2010, 08:28
На мен ми се случваше преди, просто мислех че секса е нещо лошо и никога не можех да се отпусна , треперех , беше ми лошо и така ... обаче както казаха , ако позабавите темпото и и направиш масаж да се отпусне и всичко което ти идва на ум ... мисля че ще се оправи :) Успех !

wentura
04-22-2010, 09:38
Добре, не разбрах.. Искате да кажете,че не се отпуска ли?!..Невъзможно е да не е отпусната..Тя самата си го казва "чувствам се като лист" .. До такава степен е отпусната...Възможно ли е това да е от удоволствие :?

Slynchiicee
04-22-2010, 09:55
Добре, не разбрах.. Искате да кажете,че не се отпуска ли?!..Невъзможно е да не е отпусната..Тя самата си го казва "чувствам се като лист" .. До такава степен е отпусната...Възможно ли е това да е от удоволствие :?

Възможно е ;) :grin:

wentura
04-22-2010, 10:05

Нещо по-конретно.. оргазъма ли е кво е :D ????

Alex4o0o
04-22-2010, 12:52
омекват и коленцата...радвай се бе пич :-P

Doga
04-22-2010, 14:55

Ей,малък хулиган,на колко годинки си........
Не знаеш,що е оразъм :-o Damn!

t0d1t0
04-22-2010, 14:57
Честито,задоволяваш гаджето си.

wentura
04-22-2010, 15:19

Човече,знам какво е .... На 19 съм,обаче честно казано, наистина мисля ,че я задоволявам.. Ама аз да си попитам де.. :)) Нали се сещате малко помощ от съфорумци не е излишна

Slynchiicee
04-22-2010, 18:28

Човече,знам какво е .... На 19 съм,обаче честно казано, наистина мисля ,че я задоволявам.. Ама аз да си попитам де.. :)) Нали се сещате малко помощ от съфорумци не е излишна

:grin:

fanincety
04-22-2010, 20:53

:grin:

+..

ivanovvarna
04-22-2010, 20:58
Щом се чувства така, значи напредваш !

Doga
04-23-2010, 14:54
Като го правите,тя нека да е на крака,а с ръцете да се подпира на маса или нещо подобно,ако по време на акта й омекнат капа4ките и почне да преплита кълките,значи си успял....Enjoy!!! :-D

Slynchiicee
04-25-2010, 05:09
Като го правите,тя нека да е на крака,а с ръцете да се подпира на маса или нещо подобно,ако по време на акта й омекнат капа4ките и почне да преплита кълките,значи си успял....Enjoy!!! :-D

+ :lol:

WILD__BOY
04-25-2010, 05:36
леле майко...

miss_kiss181
04-25-2010, 07:56
Еми радвай се на мен също ми се случва. Преди 4 години когато за първи път спах с приятеля си беше точно както ти го описваш и нямаше нищо по хубаво от това. Сега 4 години по-късно чувството е същото за което много се радвам. :grin: Така че споко това е супер яка новина за теб.

bubule4ka95
05-03-2010, 14:17
Аз пък се чувствам като стюардеса...само прошепвам няколко мили думи в ухото на пилота и той вдига самолета :D

6okolad4ety95
05-03-2010, 14:22
Аз пък се чувствам като стюардеса...само прошепвам няколко мили думи в ухото на пилота и той вдига самолета :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sexualist
05-03-2010, 14:36

Лошо е когато се чувства като дърво, ако е като листо - няма проблеми. Удоволствието е голямо. А пък и хората са го казали вече: "От Икебана дървесата ги боли" :)

Ax3
05-03-2010, 15:30

Лошо е когато се чувства като дърво, ако е като листо - няма проблеми. Удоволствието е голямо. А пък и хората са го казали вече: "От Икебана дървесата ги боли" :)

Мммм да народна мъдрост! :D

Тааа радвай се, че до такава степен я владееш...

thesweetest
05-03-2010, 19:17
Еми питай я в добрия или в лошия смисъл го казва :P Всичко е диалог :)

Slynchiicee
05-04-2010, 19:48
Еми питай я в добрия или в лошия смисъл го казва :P Всичко е диалог :)

е щом е като листо значи е отпусната не е стегната,като някво дърво :lol: така че в добрата посока върви :-P

DENKAZ
05-05-2010, 21:53
улучил си десетката човече