Влез

View Full Version : Какво да правя?

nezabrawiima
04-21-2010, 21:26
Първо ще ви разкажа цялата си история,като за начало :-D ! Едно момче от съседния вход ,една вечер ме видя и в същия ден ме намери във фейсбука и ми писа " много си сладичка,много съм ти навит и какво ли още не :Х " след което ми поиска скайпа.Дадох му го,разбира се защото на мен много ми харесва.Просто изпитвам към него някакво привличане,но незнам дали е любов.
Когато ме намери във скайпа ми писа,че страшно го привличам и след което ме пита дали съм девствена.Аз му отговорих че не го интересува и той за този ден повече,не ме попита.Още първия ден искаше да отида у тях само да се целуваме и гушкаме (смисъл,не секс :D ) .Аз не отидох защото бях заета,а другата сериозно,много сериозна пречина,че си има приятелка която е 10 клас,а се занимава с мен ,която съм 8 клас,а той е 12 клас.То няма нищо лошо това,че съм 8 клас ,обаче това че си има приятелка и й казва че я обича и какво ли още не пък се занимава с мене , простоо нямам думи. :( . Минаха няколко дни от както си пишем.Той непрестанно всеки ден почти ме викаше у тях или долу пред блока,но аз винаги отказвах поради факта че си има приятелка.Аз го питах за какво иска мене,като има приятелка.Той ми каза че му е омръзнала (както тя така и аз мога да му омразна някога) ,а когато го попитах тогава защо си с нея,той отговори "ами и аз незнам" . Минаха няколко дни (в които само зарибявки,но никакви срещи) , след което една вечер той ми писа искам да те еба .. (това разбира се ми направи лошо впечатление,защото е много дитектен :grin: ) писа ми че не го интересува дали съм девствена или не съм,но за него било по добре да съм.Реших да му кажа истината и му казах,че съм.Той каза,че иска да е първия.Не мога да кажа,че не ме привлича.Ужасно е хубав.Той иска още на първа среща да го направим,ноо аз му казах,че ако го направя с него няма да е без чувства.Той ми каза,че чувствата идват след сексаа.. Много съм объркана.Незнам дали да му повярвам и незнам дали не си играе с мене и наистина да обича приятелката си,а просто защото тя му е омразнала и иска мене :x !!
Другото е,че когато го видя със приятелката му ..ревнувам незнайно защо,след като още когато го видях за първи път със приятелката му и изпитах ревност.Незнам какво да правя ;(

Еми общо взето това е историята ми.Малко е оттегчаващо да четете толкова много,но моля да ме извините :-D

vanesa0pld
04-21-2010, 21:33
след което една вечер той ми писа искам да те е**
той сам го е казал....
явно ти го привличаш сексуално или приятелката му не му пуска... :grin:
Какво да правиш?За**и го....В противен случай той ще те на**е тебе.. :(

MochaOnMyLips
04-21-2010, 21:34
Недей да спиш с това момче!
Първия път не бива чувствата да дийдат след секса, а онратното. Той просто е поредното л**но, което се е пръкнало на този свят (все тая, колко е хубав и те привлича)!
Помисли си, осми клас не е чак толкова много - според мен поне ти е рано за секс още. Освен това първия път е хубаво да си с човек, за когото знаеш, че държи на теб и ще направи вечерта (или съответното време на деня) незабравима!
Освен това толкова голямо момче ти е прекалено голямо - най-малкото никога няма да те вземе на сериозно! Просто го разкарай максимално бързо, защото иначе най-вероятно ще съжаляваш адски много!

nezabrawiima
04-21-2010, 21:42
Първо приятелката му му пуска.Второ,че аз също мисля,че след това ще съжелявам.Въпроса е,че съм объркана,защото след всяка дума която ми вика ме обърква още повече.Той ми казва че е на 19 и едва ли ще си играел с мен,но иначе е едно от най-красивите момчета тука :-) .Но трябва да призная,че понякога красотата заслепява да виидиш лошото в него :( :?

raliichkaa
04-22-2010, 04:13
Той ми каза,че чувствата идват след сексаа..

след секса с тебе ще дойде скес с някоя друга..
то щом веднага е почнал само за секс за те пита и говори .. ясно :)
не се забърквай с такива ..

ef4etyYy
04-22-2010, 05:15

BluesCat
04-22-2010, 05:25

+ :)

stupid0boy
04-22-2010, 05:56

не се забърквай с такива .. That's it!

sladka_celuvka
04-22-2010, 06:51
ако направиш секс с него,това ще е най-голямата ти грешка в живота...хората правят секс,защото се обичат (е разбира се не при всички) а не защото след него ще почнат да се обичат... :)

darkPaladin
04-22-2010, 06:59
Според мене си яко объркана и не знаеш още какво искаш.Споск,маци,всеки е минал по този път!Ако искаш се изчукай с него,но не се надявай на продължение с чувства,а се приготви да бъдеш нещо като секс партнерка,което в доста случаи не е въобще зле!

Саше тебе те знаем колко си уникална!
Като момче ти казвам,че си играе с теб.Се едно като се наядеш да огладнееш,а не преди това.

F4ence
04-22-2010, 08:41
Не се занимавай с него... или поне не му пускай !
Единственото за което го прави е секса, след като го направите ако му е харесало ще те търси само за това, но не ми се вярва да зареже приятелката си . Ако не му хареса ... вярвай само ще те използва и после чао.
С това момче, колкото и да е красиво и да те превлича .... по добре не се занимавай ! Първия път е важно да имаш доверие на човека с когото го правиш... а не първия готов да си свали гащите и да ти го набута !
А и разликата ви е доста ...
Успех все пак !!! :)

baatko
04-22-2010, 09:31
Съседка за секс ще иска да те направи.Може и да ти хареса да си правиш секс всеки ден.МРАЗА такива копелета който се възползват от момиченца като теб ! :o

LovEsIckk
04-22-2010, 11:02
Очевадно е ,че иска само да те наебе и да те прати да пасеш. ;)
Трябва да си доста глупава да си преебеш първия път с някой който почти не познаваш.

Alex4o0o
04-22-2010, 12:42
Абе ти имаш некви сериозни проблеми бате.Очевидно е че момчето хич не го ебе за приятелката му,а за тебе пък съвсем.Явно е толко загорял,че се хваща на първата наивница,дето сбара.Ти и сама се сещаш,че след като те изчука и ще те зареже,щото и ти си му омръзнала нали?
вай,вай..

dimitar_ak
04-22-2010, 12:50
Добре де момчето иска да боцне с бандерол. Пробва се дали ще му мине номера