Влез

View Full Version : кво като сме на 13

Страници : 1 [2]

Madara1233
06-14-2010, 13:19
Добре.С някои неща съм съгласен, с други не съм.
Вярно, детската любов най-боли, но това не значи, че човек не е готов да превъзмогне това.
Вярно, детството е кратко, но не е невъзможно да го изживееш, осъзнал/а някои неща.
Вярно, НЯКОИ момчета не са на нивото на акъл на момичетата(в една и съща възраст), но това според мен са само "полово развитите" и тези които вече даже имат и опит(демек, с извинение, смотаняците, а това не са малко хора.).
"Залягай над уроците!".Вярно трябва да се учи, но какво пречи човек да отделя време и за други неща?

Самият аз съм на 12.
Вярно, не всичко сме осъзнали, но по незнайно какъв начин, любовта кара човек да осъзнае много неща, стремейки се да я достигне или задържи (поне при мен е така).

Благодаря за обърнатото внимание.

bybalazi
06-14-2010, 13:24
Дела трябват,не думи. ;)

BlueFace
06-14-2010, 14:02
[quote="Madara1233"] [quote]

Всички се радваме ,че си осъзнал някои неща ,но мога да те посъветвам за сега да продължиш да си гледаш Наруто,защото си нямаш идея колко още неща за живота ще научиш в идните години ;)

xxBloody666Tearsxx
06-14-2010, 17:30
Madara1233 - хареса ми как се изрази :)

Другото - Аз лично си живея детските години, наблягам на уроците, но намирам време и за влюбване... :D Тва прозвуча тъпо...

BaffaLsc
07-19-2010, 17:45
Абе няма значение на колко години си ! ;)

DaSparKonE
07-21-2010, 02:47
Първо сте още малки и наивни.Колкото и тъпо да звучи,изобщо не знаете как да се пазите.Може да сте чували за всякакви предпазни средства и тн,обаче като ви дойде някой батко и ви каже "Айде имай ми доверие,аз те обичам" и веднага ще се подлъжете.
Като си на 13 трябва да си гледаш безгрижието и детството,а не да ходиш по момчета.Просто не му е времето.Тъпо е.Никога няма да ви се върне това време,а цял живот ще има да ходите с някой,да късате,да ревете,да се чудите и тн.Така че си бъдете деца.На 13 не може да обичаш истински,защото няма кой.13 годишното момченце до теб хабер понятие си няма къде му се намира половия орган и за какво служи,а тия на по 20 гледат на вас като на лесна плячка.

От поста ти разбирам ,че след като са на по 13 години нямат ПРАВО да си имат някой по специален за тях... гадже или както искаш го наречи... за истинска любов на 13... не няма но има хора към който изпитваш по различни и силни чувства на симпатий... според мен дори и да не знаеш какво е истинската любов на 13 не ти пречи да имаш някой на който да казваш "Обичам Те" дори и да не знаеш какво означава ... и дали наистина е така :?
П.С : Съжалявам за правописните грешки свикнал съм с латиницата...

art
07-21-2010, 11:58
Ние нямаме пртотив, че сте на 13. Нормално е и ние сме били на толква. Въпроса е, че при вас свободата си е чиста свободия. Говоря за повечето. Винаги има изклщчения. Аз кат бях на 13 в акъла ми хич не бяха момчета. И не ми казвай, че учите. Щом там където аз учих (и се води за елтно училище ) сега влизате с 3 или 4(максимум) представи си за какво велико учене ства дума. За всички си има време. Има време да си дете има време да растеш и има време в което вече си узрял. Да, за всеки това време може да е на различна възраст, но според мен тази възраст определено не е 13. Като станете на 25 ли смятате да изживеете детството, което не сте имали. Замислете се малко! Саамо мъничко....

lyfche
07-21-2010, 18:26
от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE :lol: :-D казвам го защото познават такива на ваща възраст...

еми да ;) това на тяхната възраст е любов ;) вие пък не знаете кво говорите .. един път на 13 били малки за секс ( да така е ,на същото мнение съм ) след това .. е кво .. държите се за ръка .. и на тва ли му викате LOVE .. :shock:

FeelMyPain
07-22-2010, 00:54
Едно време една комшийка ми каза, че е влюбена в мене, пък аз и казах да мълчи, че ще ме издаде къде съм се скрил и ще трябва аз да жомя...Мразех да жомя.

sasha_90
07-22-2010, 20:07
Малки сте и още как.Хубаво харесвайте си някого,но за връзка наистина сте малки.Защо ли?Връзка е да се целувате,да правите любов,да сте си верни,....Е,на 13 можеш ли да дадеш такива неща на някое момче?Не вярвам.

gLypChenCee
07-22-2010, 20:09
К`во като сте на 13.. влюбвате се бързо в батковци на по 16 годинки които са в разгара на пубертета си и мислят само за еб*не [не всички, но повечето], разбиват ви сърцата след като са ви изе*али.. [не винаги .. ] и после ни реевете по форумите.. `Здрасти аз съм на 12 .. много обичам некъв си там.. спахме и после ме заряза` бляяяяяяя бля бля бляяяяяяяяяяяяя .. ем да.. к`во като сте на 13..

zariibena
07-24-2010, 21:49
13 годишни? хех всички като са били на ваща възраст са се "влюбвали" и рано или късно са се осъзнавали за кво става въпрос ;) колкото и да казвате че сте израснали духовно xах сте малки дори и да не го осъзнавате ;) дори и да сте умни и можете да разсъждавате акъла ви стига като за някой на 15 не повече ;)

BlueKnife
07-24-2010, 22:07
лошо нема, че сте на 13.. проблема е, че сички много бързате да пораснете и си мислите, че сичко знаете. за сичко си има време.

ForzaFelipe
07-24-2010, 22:37
К`во като сте на 13.. влюбвате се бързо в батковци на по 16 годинки които са в разгара на пубертета си и мислят само за еб*не [не всички, но повечето], разбиват ви сърцата след като са ви изе*али.. [не винаги .. ] и после ни реевете по форумите.. `Здрасти аз съм на 12 .. много обичам некъв си там.. спахме и после ме заряза` бляяяяяяя бля бля бляяяяяяяяяяяяя .. ем да.. к`во като сте на 13..

Абсолютно вярно и аз съм бил на 13(то всички сме били :D )Искаш да пораснеш бързо и си мислиш че като си хванеш някоя кака/батко и айдее порасна :? Е неможе да се отрече че има и 13 годишни който са надраснали годините си и може да разбират какво е любов и т.н. но все пак не мисля че 13 годишните могат да се влюбват истински...

лошо нема, че сте на 13.. проблема е, че сички много бързате да пораснете и си мислите, че сичко знаете. за сичко си има време.
+ малко съм си променил мнението от първия ми пост тука ама имах дота време да помисля...

Auby
07-24-2010, 23:09
но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ей тука ме уби, о да НАПЪЛНО Е НОРМАЛНО!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no comment :shock:

dob4y
07-25-2010, 19:18
защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....
На 20 вече са баби :lol:

xdennyx
07-25-2010, 23:37
Според мен няма значение възрастта.На който когато му дойде времето,тогава ще се влюби.Пък и не всички момичета на 13 са такива каквито вие ги определяте:Разглезени,със високо самочувствие,гримирани и т.н. :)

feelmeinyou
07-25-2010, 23:43
Кво като сте на 13 лии ?? Вашето не е любов .. И аз съм била на 13 и повярвайте ми тогава раздялата с гаджето беше край на света :D След като срещнах точния човек ( преди 2 години ) просто осъзнах,че всички преди него колкото и да съм ги мислила за единствени,не са значили нищо за мен.

Gllory
07-26-2010, 01:40
Оф сега така си мислиш, но след години като усетиш любовта ще си викаш малее ,защото съм си мислила, че обичам.
Просто дестката представа за влюбване е винаги ужасна драма. . ;)

awerw
07-26-2010, 08:13
айде тука стана големи vs малки :D

VeNiTo0
07-26-2010, 17:13
Олее не .. Преди месец и аз писах коментар ама ... Както и да е ... Сега кака ви (на 14 съм :D ) ще ви обясни някои нещица ... На 13 може да се влюбиш, на 14 също както и на 15. Това, че 18-19 годишните спорят че на нашата възраст можело само да си играем на улицата и да си учим уроците ..еми .. това че вашето поколение е такова, не означава че и ние трябва да правим това ... приемете го любовта си е любов и не пита на колко си и дали си си научил уроците ;)

mArMaLaDkA
07-26-2010, 17:17
колкото пъти вляза в тая тема, толкова повече ми се засилва желанието да се обеся на кабела на мишката.

VeNiTo0
07-27-2010, 12:47
колкото пъти вляза в тая тема, толкова повече ми се засилва желанието да се обеся на кабела на мишката.
:D :D :D мн си мил :D :D

slancety18
07-27-2010, 13:14
Zashto vsichki se dyrjat taka s po malkite tova,che vie veche ste na po 20 i sig.neznaete kakvo e da obichash istinski neznachi,che po malkite ne sa go izpitali #-o mislq,che e glupavo da... "izolirate" po malkite ot vas...az sym na 14 i moga da kaja sys sig.,che sym se vliubvala (no pri men e slojno) ....i tova,che sega kogato vie ste na po 18/19 neznachi,che ste golqmata rabota i razbirate ot vsichko...

Защо всички се държат така с по малките това,че вие вече сте на по 20 и сиг.незнаете какво е да обичаш истински незначи,че по малките не са го изпитали #-o мисля,че е глупаво да... "изолирате" по малките от вас...аз съм на 14 и мога да кажа със сиг.,че съм се влюбвала (но при мен е сложно) ....и това,че сега когато вие сте на по 18/19 незначи,че сте голямата работа и разбирате от всичко...

Пиши на кирилица!

vlado7606
07-27-2010, 19:05
:D :D Няма значение на колко си, ама неможе лапетта на по 13-14г да казват че са влюбени вие те първа ще видите какво е истинска любов в живота и ще смените още мн приятел/ки.Иначе както казват някой има и хора на по 13г който са разбрали какво е любов а има такива дето са на 18-19 и незнаят дали им се яде или спи

Still1ME1Still1HERE
07-27-2010, 19:44
от една страна сте малки кво правите на 13 държите се за ръка ... и на тва ли му викате LOVE :lol: :-D казвам го защото познават такива на ваща възраст...Да се държат за ръце е една доста сериозна стъпка към любовта.

Все тая на колко си.

vlado7606
07-27-2010, 19:48
те в днешно време не се държат за ръце а някъде другаде :D :D :D :D :D

SladkotoPoly
07-27-2010, 21:05
Този спор може да продължава вечно,така че е безмислен от една страна.

Ние малките ще си обичаме,вие големите си гледайте работата и не ни се правете на мама и тати. 8-)
Точно така ! Чудя се какво толкова обсъждате още .

BeezyJey
07-28-2010, 07:14
Съгласна съм с "бившата Хилъри" ((ако някой й намери мнението в една от първите страници)) .

Dyany10000
07-28-2010, 07:35
За мен любовта е бонбон4е и гор4ица. На 13 съм. Просто като я гледаш ... ненам ..... просто необяснимо е!

crazybebe
07-28-2010, 08:42
Значи аз съм на 15 ! Хора,всеки е минавал през тази възраст,и кво са нападате всички 13 годишни , все едно вие не сте минали през тая възраст и не сте знаели какво е !! А и откъде знаете човека зад екрана къв е , дали се гримира и се прави на по-голям си е негов проблем,вас тва не траа да ви засяга !! Вие като сте по-големи и айде вече всичко е позволено и т.н .. Всеки разбира любовта от различен ъгъл !! А и от някъде траа да започнат нали ?? И кво като само се държат за ръце,тва е сладко,а и все някога ще стигнат до целувката !!

Kopu
07-28-2010, 09:16
Значи аз съм на 15 ! Хора,всеки е минавал през тази възраст,и кво са нападате всички 13 годишни , все едно вие не сте минали през тая възраст и не сте знаели какво е !! А и откъде знаете човека зад екрана къв е , дали се гримира и се прави на по-голям си е негов проблем,вас тва не траа да ви засяга !! Вие като сте по-големи и айде вече всичко е позволено и т.н .. Всеки разбира любовта от различен ъгъл !! А и от някъде траа да започнат нали ?? И кво като само се държат за ръце,тва е сладко,а и все някога ще стигнат до целувката !!

Като са на 13 трябва да ходат да спортуват, а не да седят пред компютрите и да задават тъпи въпроси. Да не говориме за порблема със затлъстяването. И все пак ако седят на PC-то поне да правят нещо смислено... На тази възраст няма да е зле да попрочетат и някоя книжка.
Няма да отговарям на въпроса "Какво е любовта", защото това е философски въпрос. Най-точния отговор можете да намерите в учебниците.

crazybebe
07-28-2010, 09:33

Като са на 13 трябва да ходат да спортуват, а не да седят пред компютрите и да задават тъпи въпроси. Да не говориме за порблема със затлъстяването. И все пак ако седят на PC-то поне да правят нещо смислено... На тази възраст няма да е зле да попрочетат и някоя книжка.
Няма да отговарям на въпроса "Какво е любовта", защото това е философски въпрос. Най-точния отговор можете да намерите в учебниците.

Тва,че имат време за компютри не значи,че не спортуват !! А и все едно по-големите не го правиме ?!? И за разлика от нас те не са толкова мързеливи и могат да отворят учебника и да научат нещо (не че ние не можем,но не при всеки е така ! ) Не казвам,че ние сме много тъпите,има и хора които учат ! А и 13 годишните сега влизат в пубертета и са стресирани защото незнаят нищо за него и за проблемите които ги очакват !!! Аз като бях на 13 си учех,четях,не съм се правила на по-голяма и не съм се гримирала,нито съм пушила и т.н - има и такива хора !!

slancety18
07-28-2010, 09:49
Адски почвам да се дразня на тая тема неможе ли просто да млъкнете?! :smt075 .... неможе вие да решавате кога някой да се вюби или на колко години да стане това!!!....всеки е различен....и престанете да третирате 13 годишните все едно са на 9....!!! и те със сиг. не се държат за ръка с приятеля/ката си...защото може би знаят много повече от вас за любовта...истинската любов...за разлика от вас за които любов=секс и нищо повече!!! :-x

pebals
07-28-2010, 09:55
за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 :) :)

Отивай да учиш и не ми говори, че е нормално да се влюбиш на 13, защото ти дори не знаеш какво е това "влюбване".

именно..не знаете още какво искате :)

eminemfenka
07-28-2010, 14:10
Съгласна съм с някой от сравненията за 13 годишните но не с всички..
щото верно си ги има няк'ви пикли и пиклиовци , но има хора които доста са видяли и преживяли :? за годините си!

Познавам едно момиче на 13 е , но изглежда на 18-19 .. Разсъждава супер трезво,има богат речник , много е добре с ученето.
Знае кое е и кое не е правилно за самата нея и знае къде да се цели, общува с 18,19 годишни и отгоре. Има си стил,привлекателен външен вид - по-голямите и се лепят ей така и е сериозна, не е няк'во лигаве..Ходи си по купони,има си сериозна връзка с момче и какво като е на 13 подяволите? Справя се с всичко повече от перфектно...

eminemfenka
07-28-2010, 14:15
Лично мое мнние е ,че за любовта няма години ..
Колко тъпо звучи, като станеш на 17 ще разбереш какво е любов? А един 40 годишен мъж ще каже на ВАС като станеш на 30 , ще разбереш какво е любов..
Просто всеки има различен поглед над нещата и различно ги е преживял, както е живял в различно време.. НО ДА ТРЪГНЕТЕ ДА СПОРИТЕ КОЕ Е ВЪЗМОЖНО И КОЕ НЕ.. :-o

Neutral
07-28-2010, 21:03

+1 и ако не подейства да си заблъскам главата в монитора :o

Bellatrix
07-29-2010, 09:14
Адски почвам да се дразня на тая тема неможе ли просто да млъкнете?! :smt075 .... неможе вие да решавате кога някой да се вюби или на колко години да стане това!!!....всеки е различен....и престанете да третирате 13 годишните все едно са на 9....!!! и те със сиг. не се държат за ръка с приятеля/ката си...защото може би знаят много повече от вас за любовта...истинската любов...за разлика от вас за които любов=секс и нищо повече!!! :-x
Като правиш секс говори пак. Сексът е точно едно от нещата, които сплотяват двама души емоционално и то много силно. Една връзка, в която момчето и момичето са се отдали един на друг и са споделили това изживяване е мнооого нива над детските истории, където се държите за ръчичка, целувате се и се шматкате по кафенета. Може да сте увлечени, да имате тръпка с някой и тн, но не изпитвате истинска любов. Нито можете да правите секс без да е грозно и много не-на-време, нито можете да бъдете сериозни, верни и изобщо.
От опит го казвам, защото и аз на 13 имах "Голяма любов", без която не мога да живея и сега ми е смешно като се сетя.

spyro
07-29-2010, 10:42
кво като сме на 13..ми нищо 8-)

loliii
07-29-2010, 17:03
Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...

Точно! :)

А и освен това ако измервате любовта само като секс, значи вие сте недораслите.

П.П. 13-годишните вече не са това, което бяха. :D Всъщност някои се праскат повече от 18-годишните.

HandOFDooM
07-29-2010, 17:13
здравейте!зачетох се в така доста темички за момичета които са влюбени и незнаят как да постъпят и всички ги нападат .те искат съвет а получават нападки.....аз също съм на 13 и знам какво е да искаш някой и не мисля че сме малки за да се влюбим ...може би не така както по-големите но детската любов е най-сладка...... :) :)
не ми казвай че като си на 13 знаеш кво е любов http://doodoo.ru/smiles/verybig/vb035.gif (http://doodoo.ru/smiles/verybig/index12.htm)
http://doodoo.ru/smiles/verybig/vb035.gif (http://doodoo.ru/smiles/verybig/index12.htm)

tarlyo
07-29-2010, 17:14

Като са на 13 трябва да ходат да спортуват

+++++++++++++++++++++++++

BigFakeSmile
07-29-2010, 17:23
Именно защото сте на по 13-14, пазете се от тези "влюбвания" вместо да си внушавате, че чувствата ви са по-големи, отколкото в действителност са. Малки сте, лесно и бързо се привързвате, не бързайте да изживявате разочарования

HandOFDooM
07-29-2010, 19:01
За мен любовта е бонбон4е и гор4ица. На 13 съм. Просто като я гледаш ... ненам ..... просто необяснимо е!
ти си некъв невероятен смешник ... престани да пишеш глупости ...

pawwkata
07-29-2010, 20:29
Боже,божее ... видях само първата страница с мнения и направих извода,че ако се гледахте очи в очи щяхте да се избиете заради една буква Ф-ъ .. цц после ходете ми разправяйте какво е ирония и тем подобни ..
аа по темата .. аз съм на 14 и абсолютно 100% сигурно мога да заявя,че знам какво е да се влюбиш истински .. веднъж е било и още биде де .. така че както каза една потребител/ка не зависи от възрастта,а от сивото в 'черепната кутия' :D :grin:

PoRcHeTaTa1
07-29-2010, 22:08
защото,моето момиче,вместо да изживявате детството си и да залягате над книгите(особено 7мокласниците),пишете по форуми и искате съвети...защото нещо прекалено бързо започнахте да растете,и ако е нормално на 12-13 да водите полов живот-то на 20 какво ще правите се чудя....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

xrusinka
07-30-2010, 07:12
Aбе има хора дето са на 13 и са разбрали какво е истинска любов и такива дето са на 20 и незнаят какво е това.Сигурен съм че ма доста деца който и на 13 знаят какво е истинската любов.И ккаво като примерно само се държат за ръце???Ми то има доста дето правят секс ама това лубовта не го знаят какво животно е...

Супер готиното изказване ;). Точно така е :)

awerw
07-30-2010, 09:40
откога чакам някой да му го каже :grin: :lol: и като те гледам какъв си пълничък не се учудвам от мнението ти за любовта бонбони, горчица тука кебапи такова :shock: :razz:

Hawy
07-30-2010, 09:49
бонбон4е и гор4ица вика :razz: :razz: :razz: тва ме разби

SladkaZagadka
07-30-2010, 13:30
Познавам едно момиче на 13 , казва се Кали . По думите на хора от класа й [ аз им вярвам, виждала съм го милион пъти] тя се лакира в час и стаята замирисва на ацетон, гримира се ярко и си слага молив извън очната линия [ кат` не знае къде е мноого смешно ] ; ходи с .... см токчета, носи прозрачни блузки , слага си червило, не й пука за ученето ама грам, покзва среден пръст на учителите и се държи непристойно .

Познавам и друго момиче на 13, казва се Ели . Тя е нормално и сдържано момиче, танцува през свободното си време, отличничка е, учителите я харесват, облича се с дънки и тениска [ без деколтета] - мирно хлапе, което постига целите си .

А кажете ми сега, как може да има такива разновидности? Та относно темата - и двете страни грешат . Не може на 13 да си опознал пътят до :smt049 , но пък какво - това все пак са 7класници, някои от тях са наистина зрели за възрастта си. И докато някои се лигавят пред компютъра и се правят на 20 - годишни, то други налягат над учебниците и си знаят, че когато се влюбят, ще се влюбят . Не насилват нещата и не мислят само за това ...

SilenceMustBeHeard
07-30-2010, 17:55
Сладка, наивна, но в последно време 13 годишните имат повече опит от жриците на E79 .

DqVoLsKoJeLaNiE
07-30-2010, 18:04
айде тука стана големи vs малки :D

То се знаеше, че ще стане така... :lol: :D :-D

slancety18
08-01-2010, 13:12
Като правиш секс говори пак. Сексът е точно едно от нещата, които сплотяват двама души емоционално и то много силно. Една връзка, в която момчето и момичето са се отдали един на друг и са споделили това изживяване е мнооого нива над детските истории, където се държите за ръчичка, целувате се и се шматкате по кафенета. Може да сте увлечени, да имате тръпка с някой и тн, но не изпитвате истинска любов. Нито можете да правите секс без да е грозно и много не-на-време, нито можете да бъдете сериозни, верни и изобщо.
От опит го казвам, защото и аз на 13 имах "Голяма любов", без която не мога да живея и сега ми е смешно като се сетя.[/quote]

не съм казала че секса не е важен... 8-) ,но любовта не е само секс... защото можещ да си легнеш и с човек който дори не познаваш :? което е тъпо :-o и можеби а 13 неможеш да срещнеш истинската любов.. но пак може да я има

LuxurySk0B
08-01-2010, 14:25
за ученето ние си учим (поне аз)но опитвам се да кажа че е съвсем нормално да се влюбиш истински на 13 :) :)

Отивай да учиш и не ми говори, че е нормално да се влюбиш на 13, защото ти дори не знаеш какво е това "влюбване".

justanonimkaaa
08-01-2010, 16:17
седнала тука да ни учи кво е аджеба влюбване
и как тя го е изживяла-аре бегай бе,кфа любов на 13?
ти не знаешоще пикае ли ти се,е** ли ти се
само родителска обич може да усещаш по това време
някои хора цял живот не се влюбват истински,че ти ли бееее хахахахахахаха
върви учи,че пишеш "леко" неграмотно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: [/color][/quote]

хахаха :lol: :lol: :lol: ами не ми се вярва да си на повече от 15 години, за да говориш така ;) Ти знаеш ли какво е влюбване? Ае знаете ли, че тука половината дето са "големи" са точно на 13 ;) всмисъл и аз съм на толкова и не твърдя,че знам какво е влюбването, но на 13 ако не е, на 20 ли да е за първи път.. хахах 21 век сме.. проумейте го!

justanonimkaaa
08-01-2010, 16:24
седнала тука да ни учи кво е аджеба влюбване
и как тя го е изживяла-аре бегай бе,кфа любов на 13?
ти не знаешоще пикае ли ти се,е** ли ти се
само родителска обич може да усещаш по това време
някои хора цял живот не се влюбват истински,че ти ли бееее хахахахахахаха
върви учи,че пишеш "леко" неграмотно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: [/color]

хахаха :lol: :lol: :lol: ами не ми се вярва да си на повече от 15 години, за да говориш така ;) Ти знаеш ли какво е влюбване? Ае знаете ли, че тука половината дето са "големи" са точно на 13 ;) всмисъл и аз съм на толкова и не твърдя,че знам какво е влюбването, но на 13 ако не е, на 20 ли да е за първи път.. хахах 21 век сме.. проумейте го![/quote]

justanonimkaaa
08-01-2010, 16:36

абсолюто!!

notlike
08-01-2010, 16:53
Чакайте, чакайте малко. Още сте на 13, има време и за вас. Цял живот ви чака. Не бързайте, за всяко нещо си има време. Да срещнеш истинската любов на 13 е голяма рядкост. Лично аз съм имал шанса да го направя, но не го сметнах за сериозно и все още си мисля, че сериозна връзка под 16-17 рядко може да се намери. То и там няма гаранция, но все пак е доста по-добре.

VeNiTo0
08-01-2010, 19:57
Айде да се спрете вече ... Разбрахме че всеки има мнение и го защитава ама се не уляхте ам преляхте ... Ясно е, че според някои има, а според други не .. ама тва можи и до 222222 страници да продължи .. :)

babygirl00
08-01-2010, 21:12
възраста не е от значение :)

Shamrock
08-02-2010, 01:42
http://icedata.eas.ualberta.ca/L7_orthos/Devon/Devon_2000_band8.jpg

F4ence
08-02-2010, 08:17
Бях на 13 когато се влюбих .... сега съм на 20 и не съм изпитвала такива чувства ... Тогава беше много детско, много чисто ... без тия простотии - “довечера ще трябва да спим заедно “ --- Не мислех за секс ... но не можех да живея без това момче. От тази детска любов остана едно истинско приятелсво без лоши чувства !!!
Може да има любов на 13 !! Но тя не е онази която ще те отведе до брак... а просто нещо неописуемо ... и прекрасно ... ако е истинско !!!

mimka1912
08-02-2010, 09:48
Много ми е интересно тия дето пишат че няма любов на 13 на колко са? На 15? Ми то все същото.
Тука съм едва от 2 дена но видях че има мнооого хора които подценяват любовта на 13. Аз съм 13 и мога да ви кажа че съм влюбена. Не говоря за голямата любов. Говоря за нещо детско, наивно и прекрасно. Защото точно това е детската любов. Нито съм тръгнала да правя секс нито правя нещо ненормално за възрастта си. Нека се има предвид че ние момичетата растем малко по-бърозо от момчетата и за нас това е нормално. Това което изпитвам всъщност не е истинско влюбване това просто ДЕТСКАТА ЛЮБОВ. Аз осъзнавам че няма да е единствена и нетрябва да се впрягам толкова. Съгласна съм че има някои момичета на моята възраст които изобщо не се държат като 13годишни а се държата като "малолетни курвички" но не всички сме такива. На авторката мога да каже че темата е много умесна защото някой хора съдят другите по възрастта им а това не е много приятно.

П.П. Много съжелявам ако има правописни или пунтуационни грешки просто не ми се занимава с правопис.

skullseeker
10-30-2010, 23:53

А ти знаеш? :razz: :razz:

BaffaLsc
10-31-2010, 07:59
Хора.. кога ще разберете ,че всичко е до самия човек ?
Някои се държат детински и мрънкат за глупости.. и наистина историите им са бебешки, лапешки.. както искате ги наречете..
НО защо трябва всички да бъдат такива ?
Държали се за ръчичка ..дрън, дрън..
Глупости само.. :?

mimityy34
10-31-2010, 11:56

:lol: :lol: :lol:

DREAM95
10-31-2010, 12:17
:razz: станете на по 20 там е любовта :lol: