Влез

View Full Version : Осиновяване

loko1
04-23-2010, 18:45
Вчера се срещах с истинските си родители и им казах
Пирятно умиране буклуци търсещи ПАРИ 8-) перде съм
СПОРЕД ВАС ПРАВИЛНО ЛИ СЪМ ПОСТЪПИЛ. :o

Stellsy
04-23-2010, 20:11
Аз не бих била толкова груба с тях.

L0ST
04-23-2010, 20:14
Ами зависи защо са ме оставили. Наистина много зависи... Представи си, че са мизерствали - наистина, не са имали какво да ядат, камо ли пък къде да живеят и да изхранват дете. От тази гледна точка... може и са постъпили правилно, но ако са ималивъзможност да те гледат и са те изоставили...Ами да и аз бих постъпил така.

Forest_girl
04-23-2010, 21:28
Аз не бих казала тези думи и на най-големия си враг, камо ли на хората, които са ме създали... още повече, че не ги познавам. Но ти си знаеш, то зависи и те какви хора са де.

Nakadah
04-24-2010, 03:32
истинските си родители

Истинските ти родители са тези който са те отгледали. Я се замисли колко сила и воля се изисква за да отгледаш дете, и още повече когато дете-то не носи твоята кръв. Аз ако бях на твое място щях да казвам истински родители на хората който са те отгледали, а не на хората който са те заченали, но какво ли ти говора, след като не мое тълкуваш 1 просто нещо като "Истински родители'!!!

Metal
04-24-2010, 06:23
Не, те са те захвърлили, а точно както Накадах каза: "Истинските ти родители са тези който са те отгледали." Не трябва. Напълно съгласен съм със горния пост.

UNITED
04-24-2010, 07:06
Пфф тия идиоти са зарязали детето си и когато е пораснало идват да му се представят... Да бе да,правилно си постъпил и аз на твое място бих постпил така,родителите ти са те огледали,обичали и подкрепяли цял живот и сега няк'ви измислени герои от анимационно филмче идват и ти казват "ние сме истинските ти родители" пуу... Мн мн добре си постъпил.

mrtn
04-24-2010, 08:29
истинските си родители

Истинските ти родители са тези който са те отгледали. Я се замисли колко сила и воля се изисква за да отгледаш дете, и още повече когато дете-то не носи твоята кръв. Аз ако бях на твое място щях да казвам истински родители на хората който са те отгледали, а не на хората който са те заченали, но какво ли ти говора, след като не мое тълкуваш 1 просто нещо като "Истински родители'!!!
Тук "истински родители", се гледа от биологична гледна точка, поне така го разбирам.
А по темата никога не бих пожелал смърт на никой, дори и да бях осиновен. Просто щях да поговря с тях защо така е станало, наложително ли е било, и ако е така бих простил, но никога няма да ги погледа като майка и баща, а като хора, която са част от живота ми.

cveteto64
04-24-2010, 08:56
Зависи от много неща, но аз лично никога не бих оправдала хора изоставили детето си по каквто и да е причина... Може би щях да ги изслушам, за да разбера защо са го направили,но те винаги ще си останат едни непознати без място в живота ми... Най-вероятно ще изитвам просто благодарност, че са ми дарили живот и нищо повече.

daniGirl
04-24-2010, 12:05
В Българя родители са дори и тези който са изоставили децата си. Не е толкова просто да родиш детето и да го оставиш на няко др да го гледа и след извесно време да претендираш, че си негов родител ами този който се е грижил за него през тези години ? Един родител трябва да направи вс възможно за да осигури на детето си най-важните неща. Според мен по-голямо право да се нарича родител е този който се е грижил за детето !

MattFTW
04-24-2010, 17:27
найстина държанието към истинските си родители много зависи закакво са ви изоставили !!Ако е била сериозна причина да ви изоставят тогава няма какво да им се сърдите .. ако е било за техен интерес да видят какво изчадие са сътворили и после са го изоставили ей така, вече бих ги убил от яд, че са такива хора!!

SmilezZz
04-24-2010, 17:31
Ами зависи защо са ме оставили. Наистина много зависи... Представи си, че са мизерствали - наистина, не са имали какво да ядат, камо ли пък къде да живеят и да изхранват дете. От тази гледна точка... може и са постъпили правилно, но ако са ималивъзможност да те гледат и са те изоставили...Ами да и аз бих постъпил така.

nana26
04-24-2010, 22:46
много остър език, трябвало е не да ги отрежеш веднага ... да им поговориш ама с такива думи че да ги е срам да те гледат в очите (не да ги обиждаш, а такива думи с дълбок смисъл) ... много леко са се отървали (поне според мене) това сигурно им е било кофти ама по гадно щеше да им е ако беше поприказвал/а и им беше дал/а да разберат какви боклуци са (ако наистина ги мразиш де)... не пожелавай смъртта на човек ... не се притеснявай за тях, това което са нправили ще им се връща ... важното е да не забравяш че сега трябва да се държиш с тези хора които са те отгледали много добре и да им показваш благодарността си :)

ПП. и аз ако бях на твое място бих ги зае*ала... не заслужават вниманието ми :wink:

titinkaa
04-25-2010, 15:39
Не си постъпил правилно,поне да ги беше изслушал и тогава им говори така,но ти си знаеш.

me4o0
04-25-2010, 16:53
Е чак такива думи, не. Уважение, може би малко, но никакви чувства като обич между деца и родители.

yanev4
04-25-2010, 20:16
Трябва ли да оважаваш истенските си родители..
да ти имам българския :lol:

y0urhottie
04-25-2010, 20:28
НЕ

DinViesel
04-25-2010, 20:31

Но пък ако са така както ти ги описваш , едва ли ще тръгнат да правят дете.

LoupGarrou
04-25-2010, 20:43

Може би не с ясната мисъл да си направят дете, а да правят секс. Все пак доста хора не приемат идеята за аборт, а и освен това е скъп ...

DinViesel
04-25-2010, 20:57

Може би не с ясната мисъл да си направят дете, а да правят секс. Все пак доста хора не приемат идеята за аборт, а и освен това е скъп ...

Е да, но има различни видове предпазни мерки.

me4o0
04-26-2010, 11:37
Трябва ли да оважаваш истенските си родители..
да ти имам българския :lol:

На мен ли говориш? Аз мисля, че се пише Уважавам :booooomb: :booooomb: :booooomb: :?

DarknessAngel
04-26-2010, 18:09
Било е грубо. Все пак благодарение на тях си на този свят. :)

WaterLilly
04-26-2010, 19:50
Зависи. Ако са те оставили, защото не са можели да ти осигурят нужните неща, и са искали да дадат шанс на друго семейство да те отгледа както трябва, им дължиш поне малко уважение. Ти нищо не казваш за твоя случай.

sladurka122
04-27-2010, 18:55
Аз не бих казала тези думи и на най-големия си враг, камо ли на хората, които са ме създали... още повече, че не ги познавам. Но ти си знаеш, то зависи и те какви хора са де.

Много съм съгласна с теб. Доста е грубо. Гадно е да те оставят, но е и гадно когато те видят колко си пораснал и ги отрежеш така! Тъкмо са те видяли, сега имат възможност да те гледат и ето го резултатът : ти ги отрязваш грубо. както каза WaterLilly:
Зависи. Ако са те оставили, защото не са можели да ти осигурят нужните неща, и са искали да дадат шанс на друго семейство да те отгледа както трябва, им дължиш поне малко уважение. Ти нищо не казваш за твоя случай.

Biskfitka
04-27-2010, 20:02
^Сега имали възможност да го гледат....тва детето да не е някаква вещ или животно-да си го разменяш,когато ти изнася. Може би не е трябвало чак такива думи да използва,но аз на негово място бих реагирала г/д по подобен начин : )

justsmil3
05-16-2010, 15:44
Напълно те подкрепям и аз бих постъпила така.Според мен те не са ти "истински родители" ,истинските ти родители са тези които са те отгледали,а не тези които са захвърлили детето си :)

iv24
05-17-2010, 06:16
Правилно си постъпил.

spopi
05-21-2010, 15:34
АЗ не ги бих погледнала и по-жестоки думи ще кажа от твоите :-o
ДА за мен си постъпил правилно 8)

justwondering
05-21-2010, 16:14
Аз бих им казала същото само че с по-меки думи. Бих им била благодарна, че са ме създали, но само толкова.
Някои по-горе казаха, "ако не са имали възможност да те гледат..". Ако не са имали- да не са го правили. Пак са виновни според мен. Като не можеш да гледаш кон- не си го купуваш, като не можеш да отгледаш дете- не го правиш. Най лесно е да го дадеш на друг да го гледа- това показва, че не можеш да се бориш. Лично мое мнение. Истински родители са тези, които са те отгледали и възпитали, а не някакви, които се появяват на 20тата ти годишнина "хоп, ние сме твоите родители, изненадаа!".

brokeninside13
05-21-2010, 16:19
Според мен не си постъпил правилно... Нито ги познаваш, нито знаеш защо са те изоставили :?

YourDream
05-21-2010, 17:57

Е да ама като се замислиш кво е положението в домовете (ако авторът е бил в такъв) ....нз не бих го причинила на детето си ,по-добре да не го раждам. А пък мисля ,че си постъпил доста грубо,все пак ,ако не са били те,теб нямаше да те има,така че.....

FrostHammer
05-21-2010, 19:34

То с затворени очи да бях,писал по грамотно щеше да е от твоето.Да се работи повече по БЕЛ !!!

BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:37

Браво !

JustAngel
06-22-2010, 09:59
Аз лично не бих била чак толкова груба.Но иначе ме изкефи как го каза :grin: