View Full Version : Имам нужда от помощ
Ще започна направо с това че с нея супер много се обичаме. Въпроса е че тя ми предложи преди седмица но аз и отказах защото тогава не се чувствах така както сега. През цялата изминала седмица се чудех как да и предложа но така и не получих шанс, а да и предложа по телефона или по skype... някакси е кофти. Вчера си писахме и тя ми каза че не иска да си тръгнем защото после сме щяли да се караме, но аз мн искам да тръгнем и не ме интересува ако някой ше ми се сърди защото сме заедно. Днес ще има купон от около 4-5, на никой и двамата няма да пием много, само на бира (в сряда пихме като за 10 и затова :D) но въпросът, дали имам някакъв шанс да я навия на този купон, а ако има някаква надежда - каква?
Ще започна направо с това че с нея супер много се обичаме. Въпроса е че тя ми предложи преди седмица но аз и отказах защото тогава не се чувствах така както сега. През цялата изминала седмица се чудех как да и предложа но така и не получих шанс, а да и предложа по телефона или по skype... някакси е кофти. Вчера си писахме и тя ми каза че не иска да си тръгнем защото после сме щяли да се караме, но аз мн искам да тръгнем и не ме интересува ако някой ше ми се сърди защото сме заедно. Днес ще има купон от около 4-5, на никой и двамата няма да пием много, само на бира (в сряда пихме като за 10 и затова :D) но въпросът, дали имам някакъв шанс да я навия на този купон, а ако има някаква надежда - каква?
Извинявай, ти на 11 ли си ?
амии, не, на 15.. ако поста ми звучи незрял... това защото тя ми първата лубов и мн не ме бива в разговори на тая тема
Priceless
04-24-2010, 06:12
Ебаси якото. На парти от 4.
аре бе хора... сериозно говора, помогнете ми, плс!!
както и да е.... тука няма един сериозен човек, отказахте ме за 20 минути... аз ше се оправа, ако някой сериозен се сети да ми види поста да не се мъчи да ми помага...
valdesbg
04-24-2010, 06:59
Бе ти хубави искаш сериозни отговори, а задал ли си сериозна тема за тях?
Щото едното върви в комплект с другото :)
DevilWish
04-24-2010, 07:29
Не знам какво очакваш да ти кажем?Пробвай просто.
GregoryHouse
04-25-2010, 01:39
Купи си презервативи! Недопустимо е да се размножиш...
Just die, tnx...
амии, не, на 15.. ако поста ми звучи незрял... това защото тя ми първата лубов и мн не ме бива в разговори на тая тема
явно не си наясно много с чуствата си ...
просто опитай ...
vagarious
04-25-2010, 11:35
Купи си презервативи! Недопустимо е да се размножиш...
Just die, tnx...
Хахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: Съгласна съм!!! :razz:
Take_That
04-25-2010, 13:13
Опитай, нищо не губиш :)