Влез

View Full Version : Резултати от Pump It Up

ledenakrasota
04-24-2010, 09:01
Споделете резултатите си .

Аз лично съм го правила точно 3-4 пъти и съм отпрала едно дупе,което никога не съм имала.Някой има такъв резултат ? :lol: :lol: :lol:

В краката доста съм се стегнала и корема.

За тези,които не знаят:

Програмата е комплексна и работи за всички части на тялото.Добле е разработена,защото има хубава загрявка,добро изпотяване ( :D ) и хубава разгрявка.А това са много важни нища,за да нямате мускулна треска.

Пийте много вода между отделните части и почивайте.Така ще успеете да направите цялата програма.

Имайте в предвид,че е важно усилието и как изпълнявате нещата,а това дава бърз ефект :)

sweetsunshine
04-24-2010, 09:54
Може ли малко информация какво е това 8-) от поста ти разбрах че са някакви упражнения за стягане на дупето и краката така ли ? :) Може ли линк да си ги изтегля? :)

Точно това не съм пробвала,но редовно правя "Плосък корем" и "Идеален ханш" , бягам на стадиона,качвам стълби и от време на време ходя на аеробика :) от резултата засега съм доволна- горните 2 реда плочки си личат мъничко сега работя върху долната част ии искам да си личат още повече :D

sLaDkagRe6ka
04-24-2010, 10:06
mmm nqkoi 6te me prosvetli li kakvo e tova i kak se pravi :D

magicfairy
04-24-2010, 10:15
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1

PinkFloydSound
04-24-2010, 10:22
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
Трябва ли да разбираме Английски, ако го правим? 8-) Защото аз знам доста добре по принцип, обаче още имам леки проблеми с разбирането.

blackeye
04-24-2010, 10:28
Просто гледаш клипа и го правиш... аз го правя вече 2 седмици и има някъкъв видим ефект, даже много :)

sweetsunshine
04-24-2010, 10:46
Упражнения за ханш и корем има ли ? :)

Stellsy
04-24-2010, 11:18
Изтеглих го, но немога да съм в ритам с ония :D

anna93
04-24-2010, 11:25

И аз съм така. :D Вече 2-3 пъти го правя и все не успявам да да го направя точно. Но с времето ще св свикне.

lisi4ety
04-24-2010, 11:30
Хм аз в момента го свалям.
Ще е хубаво ако наистина има ефект. Станала съм страшен дроб xD

Stellsy
04-24-2010, 12:13

И аз съм така. :D Вече 2-3 пъти го правя и все не успявам да да го направя точно. Но с времето ще св свикне.

Важното е че правиме упражненията .. :D

blackeye
04-24-2010, 12:34

Да, ти като скачаш там и се опитваш да ги направиш час и половина няма как да не свалиш нищо :D

mim4ety_sara
04-24-2010, 12:38
За да не правя нова тема ще питам тук 8-) .
С тези упражнения ще има ли някакъв видим ефект и върху пръсците,искам да ги увелича по нчкакъв начин - много са ми мънички,така да се каже.. 8-) :lol:

Stellsy
04-24-2010, 12:46

Да, ти като скачаш там и се опитваш да ги направиш час и половина няма как да не свалиш нищо :D
Доста е изморително и като се ядосам и връщам отначало ... :D :D

vagarious
04-24-2010, 12:57
И аз го изтеглих.Започвам в понеделник, че сега е малко натоварено в нас.Дано има ефект, че вече имам бая нужда от смъкване на кг. :D

partychild
04-24-2010, 13:00
Това е най-яката аеробика за мен! От миналото лято я правя..лятото всеки ден..сега когато мога :) супер забавна, с яка музика и всичко ... няма да съжелявате ако я правите - стяга много :)

Miraaa
04-24-2010, 13:02
и аз ще си го дръпна :)

foreverr
04-24-2010, 15:05
Ми аз по принцип си имам стегнато тяло, тъй като тренирам спортна гимнастика и на фитнес ходя, но и пумп ит уп правя.И незнам от кое е най-голям ефекта.Но със сигурност от пумп ит уп има ефект, защото човек доста се поти!

Punisherrr
04-24-2010, 16:59
Ее най-после го изтеглих да видя какво е това толкоз прочуто Pump it up и гледам,че много от упражненията са същите,които правим на аеробиката, на която ходя. Особено накрая за дупИ и корем бяха същите. :ь Само дето липсва степ, но карай.
Добре действат наистина. От три дена едвам ходя от тия същите. :D

whitebunny
04-24-2010, 17:14
С тези упражнения ще има ли някакъв видим ефект и върху пръсците,искам да ги увелича по нчкакъв начин - много са ми мънички,така да се каже.. 8-) :lol:
лелеее ако искаш ще ти дам малко от моите щот ми идват малко в повече 8-) все едно съм тренирала някъв мъжки спорт а през живота си не съм тренирала изобщо

LoveHurT
04-24-2010, 17:17
Тва не мога да го разбера за стягане или за отслабване е по-подходящо?

mim4ety_sara
04-24-2010, 17:18
лелеее ако искаш ще ти дам малко от моите щот ми идват малко в повече 8-) все едно съм тренирала някъв мъжки спорт а през живота си не съм тренирала изобщо
Всеки така казва, ооо ако искаш да ти дам - то ако така ставашее.. Да ми бяха по-глеми пръсците,щях да съм идеалнааа,ама не,хората искат да отслабват аз да дебелея :lol:

Punisherrr
04-24-2010, 17:31
Тва не мога да го разбера за стягане или за отслабване е по-подходящо?

На мен ми се струва,че като цяло е повече да се поизпотиш,отколкото да стягаш. Като цяло е танцувално. Не,че и това не е полезно, но предимно накрая упражненията на постелките са за стягане на някои определени части.

Liar
04-24-2010, 17:33
Може ли малко информация какво е това 8-) от поста ти разбрах че са някакви упражнения за стягане на дупето и краката така ли ? :) Може ли линк да си ги изтегля? :)

Точно това не съм пробвала,но редовно правя "Плосък корем" и "Идеален ханш" , бягам на стадиона,качвам стълби и от време на време ходя на аеробика :) от резултата засега съм доволна- горните 2 реда плочки си личат мъничко сега работя върху долната част ии искам да си личат още повече :D
може ли линк към това за корема

Sintya
04-24-2010, 18:34
Когато го правя, на следващия ден съм свалила 0, 5 кг. Но трябва да се има предвид, че не ям много... иначе то си зависи, ако го правя половин час 2 пъти в седмицата, за месец свалям 1 - 2 кг. Но аз си го правя просто за раздвижване и защото ми харесва.

zlatnata_ribkaaa
04-25-2010, 15:27
Сега си го изтеглих и от утре започвам дано да има резултати , всички много го хвалят дано да не е напразно .Успех на всички , който са започнали да го ползват :) :) :)

me4o0
04-25-2010, 16:19
Всеки така казва, ооо ако искаш да ти дам - то ако така ставашее.. Да ми бяха по-глеми пръсците,щях да съм идеалнааа,ама не,хората искат да отслабват аз да дебелея :lol:

Марина?? :shock: :shock: :lol: :lol:
И аз да питам това за сваляне на килограми или за стягане?

ledenakrasota
04-25-2010, 16:38

Марина?? :shock: :shock: :lol: :lol:
И аз да питам това за сваляне на килограми или за стягане?

И 2-те!

Четете,бе хора! Сваля,стяга,тонизира! Аеробиката няма само една функция :razz: :razz: :razz:

sweetsunshine
04-27-2010, 18:46
http://nanoset.net/torrent/20/12/145481/Flat%20stomach%20in%20minutes

Плосък корем :) които иска може да си го изтегли :)

Изгледах Пъмп ит ъп.. но не мисля,че е за мен :) повече ми допадат Плосък корем и Идеален ханш както и бягането на стадиона :D

rosencetooo
04-28-2010, 03:41
Мен mynichka ми каза за Pump it up ии ми е забавно и зарибяващо :) ама нямам време за него.. :( 2 дена до сега съм го правила , когато имах свободно време по 15-20 мин.

DarknessAngel
04-28-2010, 07:06
Малко трудно им свиквам на темпото. Ама ще се оправя. 8-)
В чакане на резултати съм. :P

blackeye
04-28-2010, 11:52
AA и имам още един въпрос който може да интригува всички, незнам...

След като отслабнахте получиха ли ви се стрии? :(

ledenakrasota
04-28-2010, 12:47
AA и имам още един въпрос който може да интригува всички, незнам...

След като отслабнахте получиха ли ви се стрии? :(

Стриите се получават когато рязко напълнееш или рязко отслабнеш.

stelkastel
04-28-2010, 13:54
А ако правя упражненията всеки ден или поне 4 пъти в седмица за около месец колко ли мога да смъкна? И като добавя към него фитнес, скачане на въже от време на време, бягане пак от време на време и...таратор за обяд /имам предвид ограничаване в храната/. :-o :-o

Между другото исках да кажа, че лятото, когато ходих на фитнес и по бедрата ми се бяха появили някакви образования като резки. Много се бях стреснала, защото отслабнах за месец и нещо с към 4-5кг. и си мислих, че това са стрии. Но...се махнаха като спрях да ходя през зимния сезон и сега ми остана само целулита :D :D :D ! Таа това за стриите сигурно е временно. :)

CupcakeMonster
04-28-2010, 16:07
А ако правя упражненията всеки ден или поне 4 пъти в седмица за около месец колко ли мога да смъкна? И като добавя към него фитнес, скачане на въже от време на време, бягане пак от време на време и...таратор за обяд /имам предвид ограничаване в храната/. :-o :-o

Между другото исках да кажа, че лятото, когато ходих на фитнес и по бедрата ми се бяха появили някакви образования като резки. Много се бях стреснала, защото отслабнах за месец и нещо с към 4-5кг. и си мислих, че това са стрии. Но...се махнаха като спрях да ходя през зимния сезон и сега ми остана само целулита :D :D :D ! Таа това за стриите сигурно е временно. :)

Няма временни стрии. :(

zoreto
04-28-2010, 16:32
^ можеби са били розови и да са се махнали,тоест щом и мазилата се ползват докато стриите са пълни с кръв.

blackeye
04-28-2010, 16:42

Напротив

самите стрии се появяват и изчезват все някога аз преди 2 години имах и сега от 1 година насам изобщо нямам

shmurkam
04-28-2010, 16:53
Сега направих една тренировка. Първите 40 минути ги издържах, обаче после се изморих и се отказах. Ще ги правя така постепенно, дано има резултат. Ще пиша задължително.
Иначе е много забавно и приятно. Харесва ми :-)

stelkastel
04-28-2010, 20:41
Не, имах предвид, че може би това не са точно стрии. Пък и да - стриите се махат, особено ако започнеш от рано да се мажеш с някви мазилца. :D

zlatnata_ribkaaa
04-29-2010, 09:18
Правих 30 мин. в понеделник за пръв път , мислех да направя само 20 мин. ама ми стана интересно и оттогава имам такава мускулна треска особенно на дупето не мога да сядам вече 3ти ден :D :D , но съм решила от утре пак да го правя , много е приятно и забавно :) :) :) успех на всички , който са го започнали ... при резултати , споделяите :)

UnForgettableDream
04-29-2010, 09:31
Аз 2-3 пъти го правих. Все не ми остава време.. :( Иначе с по 30 мин. за сега, а по-нататък повече. Мускулна треска нямам, но се измарям и се запъхтявам. :D Иначе поне 7-8 килограма трябва да смъкна.. :( Аа това за стриите - като ви изчезнат остават ли резките? Моите от около година ги има, но сега забелязвам като си сгъна краката и като бутна едни резки такива гадни.. 8-)

stelkastel
04-29-2010, 10:32
А сега кажете, че целулита бил по-гаден от стриите?! :D :D

CupcakeMonster
04-29-2010, 16:19

Напротив

самите стрии се появяват и изчезват все някога аз преди 2 години имах и сега от 1 година насам изобщо нямам

чудно..аз имах доста ии си бяха бели,не се махаха и отидох на козметични процедури,дадох 300 лв и вече ги няма : )