PDA

View Full Version : Тема на разговор

Hi7MaN
04-25-2010, 11:46
Здравейте!
Извинявам се за тъпата тема, но просто искам някакъв съвет от разбирачите :)
Излизам с едно момиче и много ми харесва, обаче съм се стегнал и не мога да се отпусна :X
и говоря, говоря и по някое време просто не се сещам за какво да говоря :X
Дайте някакви идей за какво да говоря, пак ви се извинявам за тъпия въпрос (тема) :(

norain
04-25-2010, 11:56
Дай го по-лека , брат . Като спре да ти пука,ще разбереш и няма да те интересува какво ще говориш,и как просто ще се чувсташ в свой води. :) Разсмей я малко,забавлявайте се.По 1 време това притеснение няма да го има :) трябва ти време :)

vagarious
04-25-2010, 11:59
Абе не разбрахте ли,че нещата не трябва да се пришпорват.Оставете всичко от самосебе си.Не е нужно само ти да говориш, и то постоянно.
Каквото има да става, то ще стане.Е, естествено малко помощ трябва , но еб*си.. всичко да се премисля, да се знае кога, на кого, какво точно да кажеш..еми не става..

InnoraX
04-25-2010, 12:50
Дай го по-лека , брат . Като спре да ти пука,ще разбереш и няма да те интересува какво ще говориш,и как просто ще се чувсташ в свой води. :) Разсмей я малко,забавлявайте се.По 1 време това притеснение няма да го има :) трябва ти време :)
Дам прав си. Също искам да добавя, че съвсем неусетно ще се отпуснеш, и дори няма да ти направи впечатление :) Всико е ОК, стига все пак да не говориш някъкви глупости 8)

Sisi7u
04-25-2010, 15:31
Дам прав си. Също искам да добавя, че съвсем неусетно ще се отпуснеш, и дори няма да ти направи впечатление :) Всико е ОК, стига все пак да не говориш някъкви глупости 8)
+подкрепям ги ..
трябва да ги послушаш !!
успех .. !!

Jultenikavo
04-25-2010, 16:04
+подкрепям ги ..
трябва да ги послушаш !!
успех .. !!

Точно това е , дръж си се естествено.От това,което съм забелязал ,момичетата обичат да бъдат разсмивани,което не означава да се правиш на палячо.Бъди освободен и спокоен,даже ако усетиш може да се опиташ и да й покажеш малко незаинтересованост,за да я зачопка нея дали е успяла да ти спечели вниманието.Успех ! :)

Sa6eks
04-25-2010, 17:22
Виж са ясно е, че всички обичат да се смеят, гледай да я разсмееш, забавляваш възможно най-много. Разказвай интересни историй, случки.. По-добре е да кажеш нещо от колкото нищо, не задавай постоянно един след друг въпроси- Как си, кво прайш, каде ходиш, защо (пример). Това се нарича синдром на дефицит на хипер активност (май така се казваше :Д ), също така след като зададеш някой въпрос, гледай да използваш твърдения основно (нали ? Нали знаеш за какво ти говоря ? ) ! Просто си мисли, че си с приятел говорите за една тема, след това я забравяте и говорите за друга същевременно се връщате на старата... Smile След около 10 минутен разговор, ако си я предразположил ще се отппуснете двамата и ще ви стане забавно Smile НО ако е 1-2-3 среща гледай срещата да не е повече от 1-2 часа. (от опит знам, че така е по-добре) И после разказвай какво е станало Успех !!!

EDIT: Ако има още нещо питай :)

britzy
04-25-2010, 17:43
oфф преди харесвах един ии той започна да си приказва с мене-ама братче само некфи глупости,ужж забавни ръси ии аз стоя и гледам и аха,аха,ии малко смях

така че не прекалявай с лиготиите и смешките,че е затъпяващо

Sa6eks
04-25-2010, 17:54
oфф преди харесвах един ии той започна да си приказва с мене-ама братче само некфи глупости,ужж забавни ръси ии аз стоя и гледам и аха,аха,ии малко смях

така че не прекалявай с лиготиите и смешките,че е затъпяващо
Е не се говори като се едно, че си от селската алфа братче, ами по-културно :Д ! Със задръжки от някои думи (мръсните (пред*л гей..)) :)

UrbanLegend
04-25-2010, 18:36
абе гледай да не стоиш и само да мълчиш,че тука на мен 1 само стои и ми мълчи и чака аз да започна лафа и е супер дразнещо

SpOrTs_GiRl
04-25-2010, 18:56
Задавай й най-различни въпроси, не говори за себе си. Питай я с какво се занимава, хоби, музика, интереси .. каквото поискаш. По този начин момичето се впечатлява, че се изтересуваш от нея. :)

soul1199
04-25-2010, 20:27
остави я тя да ти говори :)

Nakadah
04-26-2010, 02:43
:lol:

sasitata
04-26-2010, 09:28
просто се опитай да не се стгяш толкова много отпусни се знам не е лесно, но ще стане

britzy
04-26-2010, 14:20
остави я тя да ти говори :)
хаха това не е често явление :lol: -онзи същият,когото споменах си каза неговите простотии и когато аз започнах да говоря-той започна да вижда през мен и по едно време ми каза добре,просто искам да уча

еее браааат