View Full Version : Сексшоп
Е кажете , купувалили сте си нещо от сексшопа .. например вибратор , вагина ? Ключодържател цицка :D аз не съм но в скоро време може :) И ако имате и го използвате , кажете колко често :)
MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:38
Мен ми подариха, сама не съм си купувала. То не че е нещо особено, ама беше яка идея - две зарчета, едното с различни пози, а другото - с места за секс. Подари ми го приятелят ми :D. Иначе друго нещо едва ли бих си взела... Вибратор може би :D.
ReachlessGirl
04-25-2010, 19:41
Искам за рд-то на една приятелка да й купим нещо от там само, че аз ги нямам годините, а този, който ги има не иска да влиза сам .. :lol: :lol:
Много кофти .. :lol:
MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:43
Не е голям проблем, той и моят е под 18 :)
Преди години бяхме подарали на една от класа ни за РД-то вибратор с пигвинче.....много му се зарадва.....защо ли!? :-D
Нищо не съм си купувал,по простата причина че нищо не ми трябва.
mimsssssss
04-25-2010, 22:33
Искам за рд-то на една приятелка да й купим нещо от там само, че аз ги нямам годините, а този, който ги има не иска да влиза сам .. :lol: :lol:
Много кофти .. :lol:
За кой сексшоп искат години?
ИНАЧЕ РАЗГЛЕЖДАЛА СЪМ ДОСТА ПЪТИ, НО САМО ЛУБРИКАНТ СЪМ СИ ВЗИМАЛА ОТ ТАМ :)
therichbitch
04-26-2010, 09:44
купувала съм си чорапи от там и то не някакви изчанчени, просто с ръб, но никъде другаде не можах да намеря, а търсих много :lol:
Callisto
04-26-2010, 10:00
Да влизала съм много пъти, но съм си купувала само няколко пъти попърс и 3 вибратора...гаджето сега уж без да иска ги хвърли на кучето ми да ги изяде, но скоро правим 9 месеца и ще си искам нов вибратор за подарък. :D