PDA

View Full Version : Како да праввя :@

awerw
04-26-2010, 11:31
Здравейте моя проблем е такъв че един осмокласник само ме закача още от миналото лято удря ме леко псува ме и един деветокласник също и аз не ги търпях и казах на татко той се оправи с тях и ето пак този проблем а като му казах и сички ме мислят за мамино детенце но не съм му направил нищо на осмокласника тоя от 9 клас спря ама тоя неще иначе и двамата са двойкари и се известни с това че са побойници и нз що тоя от 8 клас ме тормози сиг щот майка ми и баща ми са учители просто нз и мн се дразня като прави така смисъл никога не ме е удрял мн силно но винаги ме удря леко рита ме псува ме и така . Ако може да ми дадете съвет :) ако кажа на татко пак ще ме помислят за мамино детенце а да се сбия с него аз съм по як и по едър но се пак е по голям и ме е страх :(

b3s7
04-26-2010, 11:58
Викни някой по голям и му напукай "фейса" ! Аз лично така бих направил... 8)

awerw
04-26-2010, 12:01
засъжаление не се имам с големите класове само братовчед ми но той е от др град

mim4ety_sara
04-26-2010, 12:13
Какво момче си тогава,набий ги сам,ти казваш че си по як тогава не би имало голямо значение кой клас са те. :lol: Ясно е че с такива тъпаци с думи няма да се разбереш..

awerw
04-27-2010, 15:13
ох утре ако тоя ми направи нещо ще се бия с него :o

CoNviCt
04-27-2010, 15:16
казва се витрините,напукай му витрините 8-) :lol:

SmilezZz
04-27-2010, 15:26
1.С бой НИЩО няма да решиш..Най-малкото е да продължаваш да имаш проблеми с него..
2.Щом не искаш да каже на баща си,кажи на директора на училището + и какво като те мислят за "мамино детенце"..Остави го да те мисли за какъвто и да е..Но отново ти казвам - с бой нищо няма да решиш..

nIkEnCeTy_bE
04-27-2010, 15:42
Еми мисля сам си се набутал, като си казал на баща си - паднал си им в очите. Няма смисъл да ги биеш, след време всичко ще отшуми, а пък ти не трябва да допускаш така да се гаврят с теб.

anonymous682486
04-27-2010, 15:52
и аз имах тоя проблем един ученик само ме закачва бие се понякога ама всеки ден :o :o :o :o :o и един ден се нерверих ама много :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x и тои ме пита дали мога да го бия аз отговорих да и се приготвяме да се бием :D :D :D :D :D :D и после аз реших да го удрям в пениса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това го научих от Филмите :D :D :D и така аз го удрях в пениса и после избягах :D :D :D :D :D :D беше много смешно :D :D :D :D :D :D :D

elito0o0o0
04-27-2010, 16:39
и аз имах тоя проблем един ученик само ме закачва бие се понякога ама всеки ден :o :o :o :o :o и един ден се нерверих ама много :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x и тои ме пита дали мога да го бия аз отговорих да и се приготвяме да се бием :D :D :D :D :D :D и после аз реших да го удрям в пениса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това го научих от Филмите :D :D :D и така аз го удрях в пениса и после избягах :D :D :D :D :D :D беше много смешно :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти момиче ли си? А случайно да знаеш,че като го удряш там може да остане без деца?! :-D :-D :-o

awerw
04-27-2010, 17:10
1.С бой НИЩО няма да решиш..Най-малкото е да продължаваш да имаш проблеми с него..
2.Щом не искаш да каже на баща си,кажи на директора на училището + и какво като те мислят за "мамино детенце"..Остави го да те мисли за какъвто и да е..Но отново ти казвам - с бой нищо няма да решиш..
и директорката ме е викала но нямах смелост да и кажа а никинцету кажи какво трябваше да направя преди иначе пак щеше да ме тормози

awerw
04-27-2010, 17:12
а и след 1 месец ще ходя в др училище и си викам айде ама вече 2 дена не издържам :x и днес пак ме блъскаше риташе и едни големи бяха там и се опитаха да го махнат ама тоя пак дойде и ми викат ае бий го ве и аз се ядосах и утре мисля че няма да очаква да го ударя и такъв ще му врътна и ще продължа да го удрям докат не падне на земята и после пак

nIkEnCeTy_bE
04-27-2010, 17:16
Защо да нямаш смелост? Затова е училищното настоятелство все пак. Не само обвинява, но и разбира. Трябваше да не позволяваш да те тъпче, а това да викнеш баща си е най глупавото. После как няма да им паднеш в очите и да ти викат "мамино синче". така няма да пораснеш, и това няма да ти помогне в разбирателството с хората. Можеш да забиеш човека с думи, защото боя изобщо няма да помогне, после ще им да се гледате на кръв.

awerw
04-27-2010, 17:24
Защо да нямаш смелост? Затова е училищното настоятелство все пак. Не само обвинява, но и разбира. Трябваше да не позволяваш да те тъпче, а това да викнеш баща си е най глупавото. После как няма да им паднеш в очите и да ти викат "мамино синче". така няма да пораснеш, и това няма да ти помогне в разбирателството с хората. Можеш да забиеш човека с думи, защото боя изобщо няма да помогне, после ще им да се гледате на кръв.
ама тоя от дума не разбира

nIkEnCeTy_bE
04-27-2010, 17:29
Не е казано, че трябва да го обиждаш. Най много да минете на "тъпак и убитак". Ще намериш начин да го забиеш в слабото място например. Или нещо, което ще го разочарова. Ако искаш го игнорирай, но ако толкова те тормози, ще трябва да направиш нещо - но не и бой, защото пак ще се запътиш към директорката, ама не за добро.

KumchoValcho
04-27-2010, 17:37
Какво момче си тогава,набий ги сам,ти казваш че си по як тогава не би имало голямо значение кой клас са те. :lol: Ясно е че с такива тъпаци с думи няма да се разбереш.. ного си зле

elito0o0o0
04-27-2010, 18:09
Какво момче си тогава,набий ги сам,ти казваш че си по як тогава не би имало голямо значение кой клас са те. :lol: Ясно е че с такива тъпаци с думи няма да се разбереш.. ного си злемхм :) :) :)

anonymous682486
04-27-2010, 18:45
и аз имах тоя проблем един ученик само ме закачва бие се понякога ама всеки ден :o :o :o :o :o и един ден се нерверих ама много :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x и тои ме пита дали мога да го бия аз отговорих да и се приготвяме да се бием :D :D :D :D :D :D и после аз реших да го удрям в пениса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това го научих от Филмите :D :D :D и така аз го удрях в пениса и после избягах :D :D :D :D :D :D беше много смешно :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти момиче ли си? А случайно да знаеш,че като го удряш там може да остане без деца?! :-D :-D :-o

ти педараст ли си мъжете не раждат бе глупак :D :D :D :D :D :D

DinViesel
04-27-2010, 18:59

под " може да остане без деца " иска да каже че може да му се увредят половите органи и да не е способен да направи дете.. преди да обиждаш си размърдай малко умната глава и помисли..

по темата: винаги е имало и ще има такива като тия.. и аз имах проблем с такива хубосници ама им показах с малко по-мъжкарско държание ( без бой ) , че не съм аз човека с който ще се подиграват , закачат и квот се сетиш.. иначе др вариянт е пълен игнор.. все едно че не ги виждаш.. нито им говориш , подминаваш ги и така.. и не се отчайвай не е края на света :] ( до 2012 има време :D:D )

awerw
04-27-2010, 19:24

под " може да остане без деца " иска да каже че може да му се увредят половите органи и да не е способен да направи дете.. преди да обиждаш си размърдай малко умната глава и помисли..

по темата: винаги е имало и ще има такива като тия.. и аз имах проблем с такива хубосници ама им показах с малко по-мъжкарско държание ( без бой ) , че не съм аз човека с който ще се подиграват , закачат и квот се сетиш.. иначе др вариянт е пълен игнор.. все едно че не ги виждаш.. нито им говориш , подминаваш ги и така.. и не се отчайвай не е края на света :] ( до 2012 има време :D:D )
еми то добре да ги игнорирам ама как аз минавам ама тоя върви след мене и вика ела тука ве и такиа и ме рита и върви и ся тряя се обърна и да го ударя др начин няма

Sc0field
04-27-2010, 21:17
В 8ми клас и аз имах проблем като твоя и съшо като тебе сгреших като споделих с родителите си. Цялото даскало ми се пресмиваше, че съм бил "мамино детенце" "не ме закачай ще кажа на татко" и т.н. Един ден просто ми кипна. Взех си един бокс и просто изчаках следващата гавра с мен, а тя не закъсня. Още на следващия ден въпросния дразнител ме видя в голямото на двора и ме бутна на земята пред всички, при което всеки който беше вънка започна да ми се смее. Не издържах, като се изправях сложих незабелязано бокса и буквално му разцепих горната устна. След това се почнаха едни разправии с директора, родители и тем подобни. Искаха даже и да ме изключат, ама такаи не го направиха. От тогава никой нищо не ми е казал.

Не ти казвам да го направиш същото, но просто на мен това ми помогна. ;)

Pa3yMeH
04-28-2010, 05:14
Аз не бих го бил в училище. По-добре излезте от територията на даскалото, защото така нищо не могат да ви кажат.

elito0o0o0
04-28-2010, 10:03

ти педараст ли си мъжете не раждат бе глупак :D :D :D :D :D :DАз съм момиче на 14 и съм с пъти по-умна от теб като виждам! :)
Жалко за теб,че нямаш никакви гънчици по гладичкото ти мозъче. Явно си някой женчо който има само 2 и 3 в даскало :) Като гледам как се изказваш.. нищо чудно да свършиш някой ден в болницата като онова момче от България търси талант ... само че ти ще си си виновен.. то онова момче не си го заслужи,но като гледам ти би си го заслужил. :)

danibebi
04-28-2010, 11:24
Еми мисля сам си се набутал, като си казал на баща си - паднал си им в очите. Няма смисъл да ги биеш, след време всичко ще отшуми, а пък ти не трябва да допускаш така да се гаврят с теб.

абсолютно :grin:

anonymous682486
04-28-2010, 13:41

ти педараст ли си мъжете не раждат бе глупак :D :D :D :D :D :DАз съм момиче на 14 и съм с пъти по-умна от теб като виждам! :)
Жалко за теб,че нямаш никакви гънчици по гладичкото ти мозъче. Явно си някой женчо който има само 2 и 3 в даскало :) Като гледам как се изказваш.. нищо чудно да свършиш някой ден в болницата като онова момче от България търси талант ... само че ти ще си си виновен.. то онова момче не си го заслужи,но като гледам ти би си го заслужил. :)

:D :D :D :D :D :D Знаех си че ще ми повярваш ебаси толкова сте неграмотници ако щях да му удрям пениса щеще да се наложи да отива в болницата никога не правих таково нещо просто давам на автора начин как да спре да го бият просто няма начин двамата се бият с него а тои е безпомощник просто наи лесния начин да го удряш е пениса :D :D :D :D :D :D

elito0o0o0
04-28-2010, 16:05
^^ Оправданията не важат! :)

awerw
04-28-2010, 18:31
ох тоя днеска не съм го мяркал :booooomb: ама ще го видим за напред и ся едни двама от класа почнаха но с тях се оправям г/д :o

coko0
04-29-2010, 07:23
Аз лично бих се ядосал .. да платя на някои .. или в друг случай да викна приятели и да му спукат феисчето !! не бих искал да живея в страх от това !!! :) :)

Faltera
04-29-2010, 11:03
Пич вземи проучи малко някой силен от по-горен клас които е 2-кар.Ще мо помогнеш да на зубри нещо и за оплата ще му искаш да се разбере с тези който те тормозят аз например некога не съм имал такива проблеми щом станах 5-клас всички се редяха при мен да им помогам за тестове и т.н.. :?

awerw
04-29-2010, 17:45
аха г/д зацепих днес пак го видях тоя ама вече не смее да ме удря нз ко напраих ама бях надъхан да се бия с него и само ме закача ама тва не ми пречи

alex4et0y
04-29-2010, 19:42
Братовчед ми имаше същия проблем. И аз го питах, защо не го удари? Той ми отговаряше, че просто неможе, не било от страх, а просто неможе, той не е побойник, обаче наистина има много силна ръка. И един ден онзи идва и моя братовчед се обърна и го удари без онзи да го закача или нещо друго. И от тогава онзи "бияча" не се разправя с него нищо. За това не чакай той да дойде, еми като го видиш да идва го удряш, когато не е подготвен. Дано да съм помогнала. :P :wink: