View Full Version : Сексът-променя ли?
След като правихте секс за първи път как се промениха отношенията с гаджето ви-охладняхте ли, изчезна ли онзи сладък трепет на очакване да видиш другия, поради простата причина, че вече си го опознал прекалено добре :( или напротив-сближихте се още повече и връзката ви премина на друг, още по-хубав етап :) Аз нямам опит, но съм чувала, че ако и двамата партньори са девствени, секса ги сближава още повече и става нещо много повече от "Първи път" :-) споделете как беше при вас
sladka_celuvka
04-26-2010, 16:04
Аз и приятелят ми си бяхме първите и мога да ти кажа със сигурност,че секса ни сближи ужасно много..Понякога се държим точно като мъж и жена..Ако не бяхме на 17 някой щеше да каже,че сме женени :oops:
Ми започнах да искам повече секс,да опознавам тялото си още по-добре,отрих сексуалността си,знам вече какво харесвам.
Опитах нови неща-всичко се променя.
Смятам,че се сближихме повече... Връзката ни се заздрави
Converse333
04-26-2010, 17:10
Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече? :D
NeverTheSame
04-26-2010, 17:27
Да промени се.Сексът определено ни сближи още повече.Опознах всяка част от него...не само вътрешно,но и физически.На мен той ми бе първия,аз на него не [ако това изобщо има някакво значение].
WILD__BOY
04-26-2010, 17:45
Кви трепети, кви пет лева?!?! :lol:
Alex4o0o
04-26-2010, 17:47
определено се сближихме...не знам как,но започнахме да си имаме по голямо доверие един на друг.понеже аз съм много ревнива,играехме една игра:всеки ден го правим и така той си изкупва по една изневяра (на шега разбира се) :D
stupid0boy
04-26-2010, 17:56
Сближава...
literbebe
04-26-2010, 18:17
определено ни сближи много,научих се да бъда самоуверена и да вярвам в себе си,че наистина съм красива за него,защото сексът не е просто сливане на телата,а начин да надникнеш в душшата на другия и да го опознаеш.научихме се заедно,че перфектен секс не винаги става,но винаги е хубав,ако се научиш да се смееш и на грешките.опознахме се по много по-различен начин от обикновеното общуване и започнахме да споделяме повече,да си вярваме повече...Общо взето когато има любов му хората секса е едно много хубаво нещо,което да я направи още по-силна
Аз и приятелят ми си бяхме първите и мога да ти кажа със сигурност,че секса ни сближи ужасно много..Понякога се държим точно като мъж и жена..Ако не бяхме на 17 някой щеше да каже,че сме женени :oops:
+ :-P
Palpatin
04-27-2010, 07:48
Според мен зависи от нагласата на човек. Много мои познати като са правили секс с едно момиче и стават други хора. Направо не можеш да ги познаеш. Аз след като правих за пръв път секс си останах непроменен. И според мен сексът не ме е променил.
MochaOnMyLips
04-27-2010, 20:42
Сексът сближава адски много! Спала съм само с едно момче (и аз също му бях първата) и мога да кажа със сигурност, че сексът между хора, които държат наистина много един на друг, е невероятно нещо!
а мииииииииииииииииии... Може да се каже.
kremen4eto
04-28-2010, 07:03
Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече? :D
За да не пускам нова тема ... Пускането всеки ден ще ме направи по- близка за него или напротив-ще му омръзна? :-o
По темата-един секс поражда втори, защото от един партньорите не се опознават достатъчно. Зависи и от хората и целите им във връзката.
ludiq0maks
04-28-2010, 07:48
Има ли любов еб*** е неизбежно.
BigFakeSmile
04-28-2010, 16:42
По принцип сексът сближава, особено ако е за първи път в живота. При дамите първият секс ги кара да се привържат много към приятеля си, а понякога и при мъжете...Моят първи път беше с едно момче, което имаше опит, бяхме влюбени..и да...сближи ни, защото и двамата наистина го искахме. Сексът е много важна част от една връзка..винаги съм казвала, че за мен не е просто чукане...никога...дори и да е без чувства към партньора...сексът си остава нещо много специално..
няя значение дали е за първи път.
просто някой хора го приемат толкос навътре затва че праят секс за първи път ще кажеш им е за последно за това така се привързват така си го обеснявам. :)
няя значение дали е за първи път.
просто някой хора го приемат толкос навътре затва че праят секс за първи път ще кажеш им е за последно за това така се привързват така си го обеснявам.
По принцип сексът сближава, особено ако е за първи път в живота. При дамите първият секс ги кара да се привържат много към приятеля си, а понякога и при мъжете
Ами при почти всички жени е така първият път, мислят си че е единствен.
защото не знаят кога пак ще си намерят такъв като първия, а при повечето мъже не е така защото не са таолкова глупави
а жените......... глуууууупавиии :)
Grimmboy
04-28-2010, 18:23
наиш пък че можеш и да го побъркаш да кажем пускаш му няколко пъти след тфа почваш да го обарваш всичко да го възбуждаш и да му откажеш напрао ще изкука ще иска още повече .... бившата ми го правеше напрао ми вързваше х*я на възел .. :D :D
djesi_9_4
04-28-2010, 21:14
С първият ми хич не ми хареса :? И то като сравня със сегашния ми приятел ... :? иначеее първия път (със отделното момче) по принцип ме сближава с него :) Но все пак зависи от много неща...най-вече дали са се опознали и дали се обичат :) :oops:
hahavteen
04-28-2010, 21:20
Сексът променя връзката и връзката променя секса. Колкото по-близки си стават партньорите и колкото повече се обичат толкова по-хубав и интензивен става секса. А колкото по-хубав е секса толкова по-близки си стават двамата и толкова повече доверие си имат.
Slynchiicee
04-28-2010, 22:05
Сближава...
+ 11111111111111111111 :)
Сближава.Имате си повече доверие,отношението се променя........,а и след 1-я път човек става друг.Мисли по-друг начин.(това вече 10 + години не мога да си го обясня,защо :-D )
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-29-2010, 14:17
Ми определено секса в една връзка променя доста неща,аз лично мисля,че сближава.
Callisto
04-29-2010, 14:28
Хаха то и аз съм на 17, но всички ни мислят с гаджето ми за женени..., но ние си и живеем заедно. :D На мен ми дават 18 години, а на гаджето 19-26,а той е едва на 14, но той си е чист мутант с руска кръв. :D Сигурна съм, че Чернобил е спомогнал за ръста му. :D
Иначето според мен секса променя много връзката. Преди секса са само целувки и прегръдки, споделена любов, сладки мисли и мечти. Когато се намеси секса вече истински можеш да почувстваш човека до себе си и разбираш колко много го обичаш, как би направила всичко за него, би му се отдала напълно и колко много му имаш доверие. :)
Gr0zDan0v
04-29-2010, 14:51
Сближава...
krem4et0
05-01-2010, 11:41
И двамата бяхме девствени и сексът много промени връзката ни. Направи ни по-близки, заобичахме се повече, паднаха ни всички притеснения и задръжки. Абе изобщо нещата са много по-добри. Сексът обаче има и малко негативно влияние в друг аспект - загърбва се до известна степен романтиката, превръща се във фикс идея и основното започват едни терзания от сорта ако не правехме толкова добър секс заедно, дали щяха да са ни толкова добри отношенията, обича ме заради хубавия секс или хубавия секс е резултат от любовта, страстта повече ли е от любовта....
Slynchiicee
05-01-2010, 12:06
И двамата бяхме девствени и сексът много промени връзката ни. Направи ни по-близки, заобичахме се повече, паднаха ни всички притеснения и задръжки. Абе изобщо нещата са много по-добри. Сексът обаче има и малко негативно влияние в друг аспект - загърбва се до известна степен романтиката, превръща се във фикс идея и основното започват едни терзания от сорта ако не правехме толкова добър секс заедно, дали щяха да са ни толкова добри отношенията, обича ме заради хубавия секс или хубавия секс е резултат от любовта, страстта повече ли е от любовта....
+ :)
TheOneAndOnly
05-01-2010, 21:58
Ми започнах да искам повече секс,да опознавам тялото си още по-добре,отрих сексуалността си,знам вече какво харесвам.
Опитах нови неща-всичко се променя.
Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече? :D
За да не пускам нова тема ... Пускането всеки ден ще ме направи по- близка за него или напротив-ще му омръзна? :-o
По темата-един секс поражда втори, защото от един партньорите не се опознават достатъчно. Зависи и от хората и целите им във връзката.
ще му омръзнеш
ef4etyYy
05-06-2010, 12:59
Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече? :D oбича те повече до едно време, после му омръзва и почва да те заебава заради глупости :booooomb:
DevilWish
05-06-2010, 15:49
Ми сближи ме с него ;)
Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече? :D
:-D :D
Slynchiicee
05-06-2010, 17:45
Може да се каже
:)
ем ще видим за сега незнам поне с тази ми приятелка незнам ианче нищо особено
Определено променя..относно мен и моя приятел станах ме по-близки,разбрахме кой какво обича по време на секс :)
Slynchiicee
05-07-2010, 08:22
Определено променя..относно мен и моя приятел станах ме по-близки,разбрахме кой какво обича по време на секс :)
Може би и не само тогава :)