Влез

View Full Version : Какво разбирате под думата ' копирачка ' , ' copy '

awesomesheepy
04-27-2010, 12:22
какво разбирате под ' копирачка ' , ' copy ' ?
как да се преборим с тия подли същества?

Alex4o0o
04-27-2010, 12:35
Пхах една смешница ма копираше в началото на годината
С квото аз идвах и след 1 седмица тя със същото,имена в скайп-абе мое копие,че даже се и държеше като мене
Ами аз накрая отидох и пред целия двор и казах:"Що ме копираш ма мърлоо",и така всички разбраха(то се виждаше де,ама някой нали са по тъпички :D )
и всички почнаха да я обиждат,да й викат че неможе да си измисли собствен стил (човек с влияние съм вее 8-) ) ии така :lol: :lol: ся ми стана много смешно като се сетих

sladurka122
04-27-2010, 14:16
Пхах една смешница ма копираше в началото на годината
С квото аз идвах и след 1 седмица тя със същото,имена в скайп-абе мое копие,че даже се и държеше като мене
Ами аз накрая отидох и пред целия двор и казах:"Що ме копираш ма мърлоо",и така всички разбраха(то се виждаше де,ама някой нали са по тъпички :D )
и всички почнаха да я обиждат,да й викат че неможе да си измисли собствен стил (човек с влияние съм вее 8-) ) ии така :lol: :lol: ся ми стана много смешно като се сетих

Добре си направила! Няма да стоиш така :D .

ameli
04-27-2010, 14:30
Копирвачка-човек, който прави всичко като теб: обноски, начин на обличане и т.н.

И мен ме копират, но не се влияя, защото тва е знак, че ме харесват и искат да изглеждат като мен (айде да не е точно като мен, но явно съм им допаднала..) 8-) Проблемите ги решавам, като отида и съвсем деликатно им намекна, че аз съм си единствена и няма опция copy-paste 8-)

elito0o0o0
04-27-2010, 14:42
Ох... еми .. има една смотана в скайпа ми.. като си сложа някоя песен след 1 час гледаш и тя си я е сложила.. бях се написала преди meloc0ton и след 1,2 дена и тя така се написа.. като си сложа някое клипче ... след малко гледаш и тя го слага... Бях си сложила снимка с китарата ми .. и гледаш след няколко дена и тя си слага такава.. аллее... :D

nIkEnCeTy_bE
04-27-2010, 15:48
Еми не ги търпя. Казвам им да престанат, ако не спрат, просто не обръщам внимание. Има кой да оцени естесвените. ;)

Luscious_Heart
04-27-2010, 17:48
Не смеят, защото съм се карала много за такива неща. :)
По принцип съм все новатор, ама има още нещо.
Никой не е 100% оригинален. Това че някой си е еди си къв в свойта компания нищо не означава. Всички взаимстват идеи - дали ще е от някой от друг град, дали от нета, списание и т.н. Но явната копирация е тъпо, много тъпо нещо.
За облеклото не трябва да се впряга тооолкова много човек. Най-уникалното е характера. :D На мен никой не ми копира характера, защото понякога е бомбастично отвратителен. За облеклото - поне в рамките на класа всеки се облича различно. Ся тва че няколко човека носят елече с пуловер не ги прави копирачи в никакъв случай.

По принцип не съм виждала много случаи на плагиатство в моята среда. Както казах, дрехата е твърде повърхностно нещо. Две приятелки напълно случайно се оказаха с еднакви чанта и ботуши. Ми кво да се прави като купуват от намаленията така е. :-D Викам бръкни се с 4000 лева за нещо което в България го няма и бъди уникален.
Но аз просто не съм общувала с хора, и не смятам да го правя, които нямат собствено аз. Всичките ми приятели са уникални и затова толкова си ги харесвам.