.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на awesomesheepy

Какво разбирате под думата ' копирачка ' , ' copy '

какво разбирате под ' копирачка ' , ' copy ' ?
    как да се преборим с тия подли същества?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Пхах една смешница ма копираше в началото на годината
    С квото аз идвах и след 1 седмица тя със същото,имена в скайп-абе мое копие,че даже се и държеше като мене
    Ами аз накрая отидох и пред целия двор и казах:"Що ме копираш ма мърлоо",и така всички разбраха(то се виждаше де,ама някой нали са по тъпички )
    и всички почнаха да я обиждат,да й викат че неможе да си измисли собствен стил (човек с влияние съм вее ) ии така ся ми стана много смешно като се сетих
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Пхах една смешница ма копираше в началото на годината
    С квото аз идвах и след 1 седмица тя със същото,имена в скайп-абе мое копие,че даже се и държеше като мене
    Ами аз накрая отидох и пред целия двор и казах:"Що ме копираш ма мърлоо",и така всички разбраха(то се виждаше де,ама някой нали са по тъпички )
    и всички почнаха да я обиждат,да й викат че неможе да си измисли собствен стил (човек с влияние съм вее ) ии така ся ми стана много смешно като се сетих

[b]Добре си направила! Няма да стоиш така . [/b
    ]

Мега фен Аватара на ameli
    Копирвачка-човек, който прави всичко като теб: обноски, начин на обличане и т.н.

И мен ме копират, но не се влияя, защото тва е знак, че ме харесват и искат да изглеждат като мен (айде да не е точно като мен, но явно съм им допаднала..) Проблемите ги решавам, като отида и съвсем деликатно им намекна, че аз съм си единствена и няма опция copy-paste
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ох... еми .. има една смотана в скайпа ми.. като си сложа някоя песен след 1 час гледаш и тя си я е сложила.. бях се написала преди meloc0ton и след 1,2 дена и тя така се написа.. като си сложа някое клипче ... след малко гледаш и тя го слага... Бях си сложила снимка с китарата ми .. и гледаш след няколко дена и тя си слага такава.. аллее...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми не ги търпя. Казвам им да престанат, ако не спрат, просто не обръщам внимание. Има кой да оцени естесвените.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не смеят, защото съм се карала много за такива неща.
    По принцип съм все новатор, ама има още нещо.
    Никой не е 100% оригинален. Това че някой си е еди си къв в свойта компания нищо не означава. Всички взаимстват идеи - дали ще е от някой от друг град, дали от нета, списание и т.н. Но явната копирация е тъпо, много тъпо нещо.
    За облеклото не трябва да се впряга тооолкова много човек. Най-уникалното е характера. На мен никой не ми копира характера, защото понякога е бомбастично отвратителен. За облеклото - поне в рамките на класа всеки се облича различно. Ся тва че няколко човека носят елече с пуловер не ги прави копирачи в никакъв случай.

По принцип не съм виждала много случаи на плагиатство в моята среда. Както казах, дрехата е твърде повърхностно нещо. Две приятелки напълно случайно се оказаха с еднакви чанта и ботуши. Ми кво да се прави като купуват от намаленията така е. Викам бръкни се с 4000 лева за нещо което в България го няма и бъди уникален.
    Но аз просто не съм общувала с хора, и не смятам да го правя, които нямат собствено аз. Всичките ми приятели са уникални и затова толкова си ги харесвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си