PDA

View Full Version : Момчета,в какво момиче бихте се влюбили...

Alex4o0o
04-27-2010, 13:33
...и кое е най-важното за вас?Характер,външен вид?

justonegirlwithonehope
04-27-2010, 13:38
Има безброй такива теми и все пак, за да не е спам - за мен не е важно как изглежда момчето отсреща, с каква коса е и какви очи, за мен е важно кой стои срещу мен, като характер, душевност, мислене . . :)

onestar
04-27-2010, 13:40
^^ Излъга. :wink:

LadyDi
04-27-2010, 13:45
Има безброй такива теми и все пак, за да не е спам - за мен не е важно как изглежда момчето отсреща, с каква коса е и какви очи, за мен е важно кой стои срещу мен, като характер, душевност, мислене . . :)
Аз мисля, че тук трябва МЪЖЕТЕ да кажат какви ЖЕНИ предпочитат.

SemperFidelis
04-27-2010, 14:04
Да няма да го избирам по каталог момичето - като стане нещо, ще стане без значение от странични фактори.

dimitar_ak
04-27-2010, 14:13
1. Външен вид - 60%
2. Предполагаем шанс тя да се пусне бързо - 30%
3. Други - 10%

Мъжете сме просто устроени :razz:

britzy
04-27-2010, 14:22
момчетата/мъжете сте устроени да бъдете прасета
Това е :lol:

Palpatin
04-27-2010, 14:23
Характера винаги е най-важен.

dimitar_ak
04-27-2010, 14:25
Характера винаги е най-важен.

Не си лягаш с характер. Първото, което те кара да опознаеш един човек с цел връзка е външния му вид, характера е това което ще определи как да продължите натам. Може да е характер след като въпроса е какво те кара да се влюбиш

Palpatin
04-27-2010, 14:29
Така е. Обаче не спиш и с нахална и досадница нали?

DaemonBoy
04-27-2010, 14:30
Всеки гледа външния вид, но не само той е важен. Харесвал съм много момичета на външен вид, но като ги заговоря и като ги чуя как разсъждават... Трябва тя да има чувство за хумор, да имаме не еднакви, но подобни интереси, да е хубава(не да е отдалеко грозна, отблизко страшна). :lol:

dimitar_ak
04-27-2010, 14:33
За мен задължително условие е да тежи по-малко от мен. След това гледам другото

Sh@d0w
04-27-2010, 14:36
Външния вид може да предизвика само първоначалния интерес.Важно е съдържанието на главата, какъв човек е.Винаги са ми били интересни лъчезарни жени - с излъчване, непринудени и естествени. Мразя фалша и преструвките :)

DaemonBoy
04-27-2010, 14:41
Външния вид може да предизвика само първоначалния интерес.Важно е съдържанието на главата, какъв човек е.Винаги са ми били интересни лъчезарни жени - с излъчване, непринудени и естествени. Мразя фалша и преструвките :) :smt023

LoveLetter
04-27-2010, 15:05
В Джесика Алба. :)

Иначе какви са тея глупости, че хората не гледали външния вид. Обзалагам се, че никой от вас не ми заговорил някой супер плашещ човек на улицата и да искате да го опознавате, най-много да му се подиграете. (Айде да не са всички, но поне 98 % ще направят така)

Palpatin
04-27-2010, 15:11
Красотата винаги е била предимство. Обаче не винаги е достатъчна.

MilenMns
04-27-2010, 15:11
Визия - 45%
Характер - 55%
:smt047

asp1r1n94
04-27-2010, 16:23
Попринцип гледам да имаме общи интереси,външен вид и от характера зависи за по-нататък.

ForzaFelipe
04-27-2010, 16:31
Визия - 45%
Характер - 55%
:smt047

Същото !!! :grin: Трябва да имаме и общи интереси естествено :grin:

djv
04-27-2010, 18:00
Най-напред е визията , защото първото което е ти изобщо не би я заговорил ако прилича на ...
Визия 60 %
Инъче по какви си падам..по откачалки като мен ;)

xNiKx
04-27-2010, 19:08
“I want a woman who can sit me down, shut me up, tell me ten things I don’t already know, and make me laugh. I don’t care what you look like, just turn me on. And if you can do that, I will follow you on bloody stumps through the snow. I will nibble your mukluks with my own teeth. I will do your windows. I will care about your feelings. Just have something in there.”
Henry Rollins

YoUcANNOtiMaGiNe
04-27-2010, 19:13
Още една от многото такива излишни теми . Няма за какво просто да се спори . Разберете , че визия и характер са еднакво важни неща . Представяте ли си вие да харесате някого на външен вид , а да имате съвсем различни интереси и да няма нищо , което да ви свързва . Или пък обратното , ако случайно се запознаете някъде и започнете да водите разговор и много ви допадне мисленето на човека , добре . Обаче на външен вид ви отблъсква и дори ви е противен ?! А може и просто да не ви привлича . Какво правите тогава ? Ако ще и всеки един критерий от вътрешността му да съвпада с вашите такива ; качества , които бихте искали да има човека , който сте си изградили като идеал , но на външен вид ви е ужасно антипатичен , не може да сте повече от приятели в най - добрия случай . Приемете фактите и проумейте , че е тъпо да се съди по едно за човека . Когато се запознавате , разглеждайте личността като цяло . Останалото са глупости :wink:

fenastz
04-27-2010, 19:44
В каква бих се влюбил ? В такава, която успее да ме накара да мисля за нея и след като сме правили секс.

sladur4etyYy
04-27-2010, 19:53
В каква бих се влюбил ? В такава, която успее да ме накара да мисля за нея и след като сме правили секс.

ти не беше ли девствен?

иначе не съм момче, няма кво да се изказвам.

valdesbg
04-27-2010, 21:02
Айдееее пак за никой не е важен външния вид. Що има толкова много самотни клошари тогава? Знаете ли какви готини характери имат? :-D

Спрете с преструвките, всеки гледа външния вид, когато започва връзка, характера става важен.. доста напред във връзката. Иначе и най-големите шморцове щяха да си имат приятелки и момичетата нямаше да мрънкат къде са свестните момчета.

Иначе в каква ще се влюбя.. хич няма да се занимавам с глупости, ако ще сме заедно - директно на обич преминавам. Не питайте как е възможно и защо ще го направя. Приемете че просто така ще се случи :)

Каква ще ме привлече - с добро тяло, по ниска от мен, черна коса, и пъстри/светли очи. После - излъчване, чар, чувство за хумор, позитивна нагласа, нестандартно мислене. И чак след това възгледи за живота, религия, планове и подобни.

Такива работи.

А иначе темата е откровено безсмислена.

Icantloveu
04-27-2010, 21:14
За мен е важен чара , красотата е като опаковка , смисал ако е красива бих я чукал , но ако е с някакав чар бих се влюбил дори да нее най красивата

kypo
04-27-2010, 21:15
в мармаладка 8-) 8-)

ForzaFelipe
04-27-2010, 21:43
Е кво,характера не е ли важен????Една изглнила бонбона с красива обвивка би ли я изял?Не нали...Никой не твърди че красотата не е важна,да важна е,но не е водещото...а ако вие сте така...мога само да ви съжалявам :booooomb: ...

fe6an_alex
04-27-2010, 22:06
определено да е слаба и нежна ,красива и не много тъпа 8-) ако пуска лесно трудно ще се влюба ,защото ще ми е безинтересна :booooomb:

thefreak
04-27-2010, 22:42
Ако я има тръпката мога да се влюбя в всяко момиче.

NaOH
04-27-2010, 23:18
няма кво да се спори, в началото е само външния вид
но след като се опознаете първите седмица-две, тогава външния вид спира да бъде важен и идва ред на характера - как разсъждава, какво харесва/не харесва, дали обича да се разхожда по магазините или не, музикален вкус, чувство за хумор, мислене и т.н. В началото е 90% външен вид и 10% характер, след време бавно-бавно процентите съответно спадат и се покачват, така че като се опознаете в голяма степен, мъжът почти спира да обръща внимание на външния вид и се прехвърля на характера.

Pa3yMeH
04-28-2010, 04:06
1. Външен вид - 60%
3. Други - 10%

+1 :razz: :razz:

hahavteen
04-28-2010, 05:45
Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже. :? По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.

NaOH
04-28-2010, 11:04
Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже. :? По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.
са ще ми кажеш, че си мъж, мислиш като мъж, и това, което казваш е вярно?! аз ти казвам - като не познаваш момичето като характер, няма как да я харесаш, затова външния вид играе главната роля при запознанство...

BlindedAngel
04-28-2010, 11:14
Не съм много съгласен с написаното от тебе, поради простата причина че ако не ми допадне момичето външно отначало въобще не предприемам нещо, камо ли да се насилвам и да пренебрегвам разни ( за мен ) недостатъци.Като не ми харесва не ми харесва. :)

hahavteen
04-28-2010, 11:18
са ще ми кажеш, че си мъж, мислиш като мъж, и това, което казваш е вярно?! аз ти казвам - като не познаваш момичето като характер, няма как да я харесаш, затова външния вид играе главната роля при запознанство...

Не казвам че мисля като мъж нито че външния вид съвсем не е важен. И въпреки това повечето хора се запознават с бъдещото си гадже чрез общи приятели, на работа или в чата а не ей така на улицата. Да речем че седнеш на кафе с компания и там е и едно момиче което не е твой тип (но не е и адски отблъскваща) на външен вид но си личи по начина по който говори че е супер готина и имате много неща да си кажете. Ти ще я отблъснеш защото не е супер красавица и не отговаря на критериите ти или ще й дадеш шанс защото просто рядко се срещат хора с които се разбираш толкова добре? Ясно е че никой не иска откровено грозен и отблъскващ партньор но да казвате че за да тръгнете с някое момиче то тя трябва да има руса коса, сини очи и да тежи точно 50кг си е нереално.

NaOH
04-28-2010, 11:27
Вярно, така е. Ако се познавате от по-рано, обща компания например, тогава съм съгласен, външния вид не е от голямо значение. Обаче има случаи и с напълно непознати - няма как да знаеш характера на отсрещния човек, така че главната роля в харесването е външния вид :) При мен например, както каза, руса със сини очи е едно ниво пред другите, ама това е само мечта :D

britzy
04-28-2010, 15:38
Слънцето е адски права-ама иди го набий в главите на загорели пубери :razz: :razz: :razz:

SemperFidelis
04-28-2010, 16:02
Слънцето е адски права-ама иди го набий в главите на загорели пубери :razz: :razz: :razz:
Добре, кажи ми само пенсионера какво търси тогава във форума за "загорели пубери" ?

YouMakeMeSmile
04-28-2010, 16:06
аз пък не съм момче, ама ми е кеф да отговоря 8-) смисъл, требва да има мат'рял в тва момиче, не може да е баба яга, не е нужно да е мис свят също така, ама да е поне симпатична, да има нещо секси в нея, да умее да възбужда. другото, нали, не става само с ядене, требва и акъл, т.е. да има някъв интелект в главицата на момичето, поне да знае кога е създадена българската държава и кой ни е президент 8-) да знае кога да е лигава, кога да е сериозна иобщо взето сигурно тва 8-)

Amateurrr
04-28-2010, 16:19
аз пък не съм момче, ама ми е кеф да отговоря 8-) смисъл, требва да има мат'рял в тва момиче, не може да е баба яга, не е нужно да е мис свят също така, ама да е поне симпатична, да има нещо секси в нея, да умее да възбужда. другото, нали, не става само с ядене, требва и акъл, т.е. да има някъв интелект в главицата на момичето, поне да знае кога е създадена българската държава и кой ни е президент 8-) да знае кога да е лигава, кога да е сериозна иобщо взето сигурно тва 8-)

Ми ти описа перфектната :D
Сериозно, трябва да има сиво вещество, приличен външен вид, т.е. да се поддържа както си му е реда. Това е общо взето.

mArMaLaDkA
04-28-2010, 16:40
в мармаладка 8-) 8-)

ебавай се ти. 8-)

kypo
04-28-2010, 18:04
в мармаладка 8-) 8-)

ебавай се ти. 8-)
нема шега, шегата на страна 8-)
искам ти скайпа, имам много голям мерак да ти досаждам по скайп, не знам що тъй. сигурно щото много обичам мармалад 8-) 8-)

mArMaLaDkA
04-28-2010, 18:10
да де, ама аз не ползвам скайп. :(
нека лИбовта ни си остане у форОмО. :oops:
8-)

NaOH
04-28-2010, 18:12
всичко хубаво, само сложи сексито настрана, ако става въпрос за влюбване.. ако търсиш секс, тогава да е секси е важно..
всичко друго си е вярно :)

EeeBobii
04-28-2010, 18:23
Всичко започва от външния вид!

ritobis
04-28-2010, 18:23
Това е :lol: Ами малко тъй сме 8-) :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

britzy
04-28-2010, 18:52

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: truth :lol:

SemperFidelis
04-28-2010, 19:06

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: truth :lol:
Може да сме устроени да бъдем прасета, вие сте устроени да бъдете кучки - айде стига спам.

Otcheto
04-28-2010, 19:16
Ако харесаш някое момиче по външния и вид това нее любов любота идва от вътре то е едно прекрасно чуство! като неждан болка в стомаха е :oops:

fenastz
04-28-2010, 20:57

ти не беше ли девствен?

иначе не съм момче, няма кво да се изказвам.

Съм. Но горното си важи.

MissHouse
04-28-2010, 21:20

:smt023 :smt023 :smt023
ето 1 абсолютен пример

:? :? :?

ForzaFelipe
04-29-2010, 09:11
Е добре де неможете да съдите за всички момчета от 1...по тая логика мога да кажа че всички момичета са к*рви само щото познавам такава...

Ако харесаш някое момиче по външния и вид това нее любов любота идва от вътре то е едно прекрасно чуство! като неждан болка в стомаха е :oops:

+

dimitar_ak
04-29-2010, 09:50

:smt023 :smt023 :smt023
ето 1 абсолютен пример

:? :? :?

Ами ако си слон, нямаш шанс да си намериш нещо различно от комплексар, който не е успял да се пласира другаде.

Sissy90
04-29-2010, 10:43
Значи добре, че вече не тежа почти колкото гаджето си :lol: (преди бях 2-3 кг по-малко от него, сега разликата е 15 :lol: )
От моя кратък опит във връзките съм стигнала да извода, че момчетата харесват външен вид, но се влюбват в характер, интелект и отношение към тях, излъчване.
Преди си мислех, че никой няма да се влюби в мен, защото не съм красива, но после разбрах какво у мен привлича и задържа мъжете. Красотата си е красота, ама ако няма нещо друго, което да грабне един мъж, бързо му омръзва. Както каза един съученик след като скъса с едно гажде, "някой ден ще трябва да си взема умна жена, защото като остареем, ще ни остане само да си приказваме. А с това тъпото какво да си кажа - само ще се гледаме!"

mArMaLaDkA
04-29-2010, 10:47
Т'ва пък мъжът да е 60-65 кила с напикани гащи е толко' противно, че нЕма накъде повече...

w0sh
04-29-2010, 10:51
Уникални.

Абе тая тема на кво се обърна?

fc
04-29-2010, 11:17
Трябва да ми харесва на външен вид първо и после ако ме подкрепя във всичко което се опитвам да постигна. Главно тези двете :)

dimitar_ak
04-29-2010, 11:29
Т'ва пък мъжът да е 60-65 кила с напикани гащи е толко' противно, че нЕма накъде повече...

Тук е разликата. Мъж 65 килограма е слаб, но една жена на тези кила е дебела освен ако не е висока към 180см.

BassFanatic
04-29-2010, 11:32
1. Външен вид - 60%
3. Други - 10%

Много добре го каза ;)

silky92
04-29-2010, 11:35
1. Външен вид - 60%
3. Други - 10%

А ,това за сериозна връзка ли е или колкото да спиш с нея ?

Sissy90
04-29-2010, 11:52
И аз не харесвам толкова слаби момчета по принцип, ама сегашният ми приятел е доста слаб и въпреки това съм си с него - като си допадаме като характер, външният вид остава малко на заден план. (и той по принцип харесва доста слаби момичета, пък с мен явно е направил компромис, пък и то беше нощ като се забихме, не се виждаше кой колко е хубав :D )

NaOH
04-29-2010, 11:57
И аз не харесвам толкова слаби момчета по принцип, ама сегашният ми приятел е доста слаб и въпреки това съм си с него - като си допадаме като характер, външният вид остава малко на заден план. (и той по принцип харесва доста слаби момичета, пък с мен явно е направил компромис, пък и то беше нощ като се забихме, не се виждаше кой колко е хубав :D )
тва след ника ти килограмите ти ли са?

britzy
04-29-2010, 11:59

aй стиа си се заяждал
килограмите ли са ви НАЙ-важни.Баси повърхностните комплексирани тъпаци,честно ви казвам

britzy
04-29-2010, 12:01
и само да попитам-момчета вие кантари ли си носите на среща с мацка,за да прецените дали да излизате пак с нея или не?! :?

NaOH
04-29-2010, 12:08
еми ако е 1.60 и 90 кила, бегам надалече :lol:

Sissy90
04-29-2010, 12:11
Това бяга преди Великден, по празниците може и да съм качила малко :D

NaOH
04-29-2010, 12:12
еха, сладурче

Sissy90
04-29-2010, 12:12
и само да попитам-момчета вие кантари ли си носите на среща с мацка,за да прецените дали да излизате пак с нея или не?! :?
Как да ти кажа, то като си слон, си личи и без микроскоп :lol:

NaOH
04-29-2010, 12:30
самоиронията не помага :(

britzy
04-29-2010, 13:05
Как да ти кажа, то като си слон, си личи и без микроскоп :lol:
на мен ли ми каза слон?!-опитах се да те защитя :?
а не знам дали е приемливо един слон да е 42кг
аре бягай,аман вече
NAOH рулз :razz:

mArMaLaDkA
04-29-2010, 13:05
britzy, за 18-годишна си доста несхватлива. :-o

britzy
04-29-2010, 13:09
britzy, за 18-годишна си доста несхватлива. :-o
aхм.

обаче нали там се говореше ако момичето е 60кг нещо такова няма да я върже
е извинетИ ама т'ва не мязана слонски мерки все пак
айде със здраве.Мармаладке не искам да се карам с тебе ;)

mArMaLaDkA
04-29-2010, 13:11
това за 60-те килограма и на мен ми направи впечатление и ми се стори абсурдно дори, защото имам не една или две познати, които бяха 60-62 килограма, а изглеждаха така, все едно са 55. Но това(в повечето случаи) са някакви изключения, затова и не желаех да издребнявам. :)

britzy
04-29-2010, 13:15
това за 60-те килограма и на мен ми направи впечатление и ми се стори абсурдно дори, защото имам не една или две познати, които бяха 60-62 килограма, а изглеждаха така, все едно са 55. Но това(в повечето случаи) са някакви изключения, затова и не желаех да издребнявам. :)
ясно :)

амии разни хора разни идеали-и в темата колкото души -толкова мнения ,така че.. :-D

Sissy90
04-29-2010, 13:16
аре бягай,аман вече
NAOH рулз :razz: [/color]
Извинявай, че си се почуствала засегната, не съм казвала, че някой конкретно е слон. Говоря по принцип, че ако едно момиче е 80-90 кг, си личи още като я видиш. 60 кг не са слонски мерки, друг е въпросът, че някои момчета предпочитат доста слаби момичета, като теб например (наистина ми звучи прекалено малко 42 кг, но това е въпрос не за тази тема, която така или иначе много размихме).

britzy
04-29-2010, 13:17
аре бягай,аман вече
NAOH рулз :razz: [/color]
Извинявай, че си се почуствала засегната, не съм казвала, че някой конкретно е слон. Говоря по принцип, че ако едно момиче е 80-90 кг, си личи още като я видиш. 60 кг не са слонски мерки, друг е въпросът, че някои момчета предпочитат доста слаби момичета, като теб например (наистина ми звучи прекалено малко 42 кг, но това е въпрос не за тази тема, която така или иначе много размихме).
добре,и аз сори ,че поспамих смисъъл,малко съм несхватлива днес както някои вече споменаха :-) :)

antiWHAT
04-29-2010, 14:05
в един елен съм влюбен

moon_flower
04-29-2010, 15:53
Това беше тема за момчетата,а пак стана скандал между момичета.. :D

Sissy90
04-29-2010, 16:34
Това беше тема за момчетата,а пак стана скандал между момичета.. :D
Естествено, малко мъже пишат във форум Любов. Пък чак за скандал не знам, на мен ми е забавно :D

Myrth
04-29-2010, 16:38
За мене е изключително важно да е лъчезарно момичето и да излъчва позитивизъм и естественост. Да не ме натоварва! А колкото до красотата - разбира се, че е важна, тя е част от цялостното излъчване. Замислете се обаче - красиви момичета в България много, но в колко от тях сте били влюбени? Явно красотата не е определяща за това :)

mArMaLaDkA
04-29-2010, 16:40
Замислете се обаче - красиви момичета в България много, но в колко от тях сте били влюбени?

а и колко пъти е било споделено де факто. 8-)

Sissy90
04-29-2010, 16:47
Замислете се обаче - красиви момичета в България много, но в колко от тях сте били влюбени?

а и колко пъти е било споделено де факто. 8-)
По-често, отколкото си мислим де факто. В тийнейджърските години много драматизираме, но после сякаш не е така.
Myrth, не съм прочела темата от-до, но прочетох 1, 2, 5 и 6 страница и не видях толкова вярно (по моите разбирания) изказване на момче - особено частта "да не ме натоварва", защото виждам много момичета, които постоянно правят фасони, плачат за глупости и драматизират и си мислят, че момчетата са длъжни да ги търпят.

b3b3t0y
04-30-2010, 11:50
Външния вид може да предизвика само първоначалния интерес.Важно е съдържанието на главата, какъв човек е.Винаги са ми били интересни лъчезарни жени - с излъчване, непринудени и естествени. Мразя фалша и преструвките :)

Ееех, ако поне половината момчета имаха такова мислене.. ЩЕШЕ да е мн хубаво :)

bratignat
04-30-2010, 11:58
Бих харесал момиче, което е ужасяваща готвачка и счита тараторът ми за произведение от френскат кухня, да е хубава - за какво, като грозни девойки рядко се срещат. Да е една идея по-глупава от мен, за да има изобщо причина да ми се възхищава. Да е мръсница в леглото, без да остава това да вреди на увлечението й към мръсни, бесни, помияри с бълхи. Ами само това е. А за малко да забравя - да има моето чувство за хумор - без него няма да се получи нищо.

Като цяло и една средностатистическа жена котка би се справила с тези изисквания.....

razores
04-30-2010, 18:36
Да е красива, добра, да не мисли само за пари и да е умна. :)

mArMaLaDkA
04-30-2010, 18:44
^ да може да готви, да чисти, да разбира от квантова физика, да може сама да си ремонтира колата, да може да поправи тръбите в кухнята, както и да може да шпаклова и боядисва стени.

sadboy95
04-30-2010, 19:13
Бих се влюбил във всяко момиче, стига и тя да е влюбена в мен и да не е сред най - грозните :D

tuzaro
04-30-2010, 19:36
да има големи хубави цици, хубаво тяло и дупе, и в главата да е красива, не много висока и да е достатъчно тъпа да я излъжа

peho
04-30-2010, 20:22
да се знае колкото и просто да сме устроени мъжете единствено моми4ета с добър характер и мн хубави ! само те стават за мен

britzy
04-30-2010, 20:26
Не мога да се сдържа :razz:
аз ако съм момче бих си харесала момиче,което го раздава скромно и тихо пред околните,а остане ли с мен...... :D :D :D :D

с времето да се отрака,а не по принцип да е неква лигла.За външен вид нема смисъл да пиша-не съм БИ

darkSpiri7
05-13-2010, 20:00
^ да може да готви, да чисти, да разбира от квантова физика, да може сама да си ремонтира колата, да може да поправи тръбите в кухнята, както и да може да шпаклова и боядисва стени. Звучи като майка ми... :lol: :lol: :razz: :razz:
А по темата- харесвам момичета, които са искрени, здраво стъпили на земята, имат свое мнение и характер. За които живота е малко повече от дискотеката и марковите дрешки... Иии с красива усмивка :) 8-)

Ayhan94
05-13-2010, 20:37
в супер красиво ... :-P и ест тряя да е умна и сериозна

FromAutumToAshes
05-13-2010, 20:59
В Алекс....

FightMySelf
05-13-2010, 21:03
Треа да е некоя луда глава, да е МНОГО красива и по възможност де се интересува от футбол :smt112

BlueFace
05-13-2010, 21:17
Като го намеря ще ти кажа ;)
П.П. Но знам какво няма да е -кифла/чалгарка ;)

Tera
05-19-2010, 08:50
За мен най-важното е да е идиот :D :D :D То в други не се влюбвам...Оле УжаСсСс