View Full Version : Сестра ми.
pitbullxx
04-27-2010, 14:34
Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
__________________________________________________ ___________
stupid0boy
04-27-2010, 14:41
Ако не те е срам... можеш да си я лопнеш... Щом е осинувена...
Момичетата на тази възраст си мислят прекалено много за секс, заради това е. Ако няма да те гризе съвеста после ... направи го.
DaemonBoy
04-27-2010, 14:45
Значи на практика нямате роднинска връзка, но все пак ти е СЕСТРА!
SmilezZz
04-27-2010, 14:48
т.6
амк933
pitbullxx
04-27-2010, 14:56
Мен ако не ме гризеше съвеста нямаше да стана от леглото ,но много ми е гадно щото се пак ми е сестра.Вие как бихте постъпили. :-o :)
Zahari1996
04-27-2010, 14:57
Ами според мен недей ! След това ако я ядосаш може да те изкара че си я изнасилил и т.н. Иначе както казаха другите , ние , момичетата все за секс мислим :oops:
Palpatin
04-27-2010, 15:04
Тогава недей да правиш нищо. Иначе дълго време ще ти бъде гадно.
Законово е позволен брак с доведени братя/сестри. Но тук въпроса опира вече до теб и до морала ти, възпитание, разбирания за живота и най-вече начина, по който я възприемаш... Така че е безсмислено да искаш съвети от други хора, защото ние не можем да го почувстваме вместо теб. Направи така както го чувстваш и както смяташ за правилно.
П.П. От колко години живеете заедно? Тя колко годишна е била, като сте я осиновили? Явно е било късно, защото щом прави тези неща явно не те припознава като брат, иначе би се задействала кръвосмешителната забрана на подсъзнателно ниво и не би го направила...
Според мен подобни теми са някакви измислици прекалявате с филмите,съжалявам ако греша :)
Според мен подобни теми са някакви измислици прекалявате с филмите,съжалявам ако греша :)
абсолютно
pitbullxx
04-27-2010, 15:19
Ми тя е била на 5 ,когато майка ми я е осиновила.От 9 години сме заедно ,но тя не ме вижда много често защото аз си имам свои апартамент и бях в нас няколко дена ,колкото да видя родителите ми.
Тя ми вика знам ,че си ми брат ,но те те желая адски много и ме възбуждаш до неузнаваемост.Незнам просто от далго време живеем заедно не би трябвало да е така..
pitbullxx
04-27-2010, 15:21
Темата не е измислица. :-o Пиша в форума да ми помогнете не да казвате ,че е измислица.Просто искам помощ да взема правилното решение.. :booooomb:
Мерси на тези ,които наистина се опитват да ми помогнат.. :-)
stupid0boy
04-27-2010, 15:26
Ми аз ако бях щях си я бодна... нямаме роднинска връзка... но ако ти е густо само...
Темата не е измислица. :-o Пиша в форума да ми помогнете не да казвате ,че е измислица.Просто искам помощ да взема правилното решение.. :booooomb:
Мерси на тези ,които наистина се опитват да ми помогнат.. :-)
искаш помощ-ето ти я-наеби я адскии здравата,разкажи й играта
hahavteen
04-27-2010, 15:38
Аз имам един въпрос. Защо след като си на 19 и си имаш собствен апартасмент и т.н.т. решаваш задачи за 7-ми клас? :wink: (от чисто любопитство реших да ти видя другите мнения във форум)
За да помага на сестра си :razz:
ако темата не е ебавка бих ти казал "Защо забога си станал от ши*аното легло" Ако нямате никаква роднинска връзка правете го .. аз бих го направил, но ако бяхме от една и съща кръв не бих си го и помислял :)
pitbullxx
04-27-2010, 16:12
Слънчице,защото сестра ми ползва регистрацията. :)
Аз нищо не крия от нея,всичко съм и казал тя като си има някъкъв проблем и казвам паролата и да си пише. :)
ForzaFelipe
04-27-2010, 16:23
Ако съвеста ти го позволява давай,но се замисли че колкото и да е ще е много странно :?
ReachlessGirl
04-27-2010, 16:37
..ние , момичетата все за секс мислим :oops:
"ние" имай предвид за 96 .. :lol: :lol: :lol:
Към автора: Явно "сестра" ти спада към по - горните "ние" и според мен не си заслужава да ти е гузна съвестта заради такова нещо .. :?
Zahari1996
04-27-2010, 17:21
Писането на КИРИЛИЦА е задължително; т.12;
амк933
ReachlessGirl
04-27-2010, 17:37
Офф топик.
амк933
KumchoValcho
04-27-2010, 17:42
"щом нямате роднинска връзка, бодни я" - АБЕ КВИ СА ТЕЯ ТЪПИ КОМЕНТАРИ БЕ?!
До толкова ли сте изпаднали, че осиновената си сестра ще чукате?
ЗЛЕ СТЕ.
Не знам дали знаете, но не всичко в живота опира до секс. А ти, авторе, се стегни, кажи й: "Пикло, 7 клас си, залягай над ученето."
WaterLilly
04-27-2010, 17:47
Плесни й един шамар като ти се натиска и ще се осъзнае.
Zahari1996
04-27-2010, 18:08
Писането на КИРИЛИЦА е задлъжително; т.12;
амк933
v1d1m0n3v1d1m
04-27-2010, 18:29
Офф топик.
амк933
antiWHAT
04-27-2010, 18:34
Офф топик.
амк933
DinViesel
04-27-2010, 19:08
еми тя е на 14.. джасат я хормоните яко.. разбираемо е.. аз лично не бих се възползвал така.. но ти си решаваш
еее.. бляяя.. ако ти нямаш никакви сексуални влечения към нея и кажи как стоят нещата и да успокои хормонките малко ;]
MochaOnMyLips
04-27-2010, 20:14
Мен ми се вижда кофти това, че е на 14, не че е осиновената ти сестра. Не ти ли е малко малка? Аз бих се спряла най-малкото заради възрастта, след като нямате кръвна връзка, другото не е проблем. Но при такава разлика в годините ти едва ли можеш да имаш сериозни чувства (изкл. братски) към нея. А да я изчукаш два пъти и после да я оставяш да се оправя сама категорично не е готина идея.
Haker4ity
04-27-2010, 20:16
Нидей :lol:
pussucetka
04-27-2010, 20:22
недей прави секс с нея, защото 100 на 100 после ще си имашш проблемии . . Като по-голям обясни й, че я бият яко хормоните и по-добре да си намери друг .
presinceto123
04-27-2010, 20:27
Тая история защо си мисля,че вече съм я чела или беше нещо много близко до твоята версия???
Може и да се бъркам :D :D :D :D !
По темата: За бога та тя ти е сестра :lol: (не е никак смешно не ми обръщай внимание) Според мен не би било правилно, не знам това си е лично мое мнение, ти си решаваш!
Amateurrr
04-27-2010, 21:03
Абе не мога да разбера момичетата ли се свършиха, че започнахте за сестри да говорите?!
Доведена или не, Вие имате някаква връзка, макар и не кръвна. Замисли се за едното ебане след време какви проблеми можеш да имаш.
Стегни се, излез навън, намери някое момиче, свали я и я бодни! Не се излагай по форумите.
frozendeath
04-28-2010, 00:39
По- добре недей. Сестра ти е все пак, макар и доведена. Не си заслужават евентуалните проблеми после, както и гузната ти съвест (поне предполагам, че ще е такава). Но това си е лично мое мнение, решението е твое.
Unika7che
04-28-2010, 20:39
Според мен в никакъв случай не трябва да се възползваш (само да спомена, че думата "възползвам има различни значения, в зависимост от ситуацията) от сестра си !
И все пак, както повечето споменахте. . .Ако наистина са я "хванали ЯКО хормоните" ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЕ ХОРА, на нея явно не и пука за възрастта и. Ако не е той . . . може би нищо няма да и попречи да е някой друг.
Но помисли си много сериозно, защото ти си знаеш най- добре !!! :?
djesi_9_4
04-28-2010, 20:44
Не мисля че е редно.А и майка ви като я попита "кой ти е първия" (ако не девствена де) тя какво да каже ... :o нещо кофти ми се струва... :?
MissHouse
04-28-2010, 22:11
Човек ти си луд, изобщо да се замисляш, тва че нямате кръвна връзка, не значи че тряаа да си скачате като мартенски зайци :?. СЕСТРА ТИ Е и на 14 години, толкова малка, да прави такива неща, вразуми я, щом прави това на собствения си брат, помисли си на какви первезии е способна да се отдаде.
Да не го говорим как нещата може да се объркат и да стане огромен проблем и ще ти тежи на савестта цял живот. просто се замисли как само звучи '' чуках сестра си ''
Вие тука сте някви изроди........Какво пускаш тая тема бе,ти малоумен ли си!Що за въпрос "Да пусна ли на сестра си",макар и доведена.Трябва вече да си по-разумен на 20 години си!
TranceMusic
04-29-2010, 13:38
Ти добре ли си...осиновена или не тя ти е сестра.
Callisto
04-29-2010, 13:47
Навремето ходех с едно момче(първото ми гадже)...е тате ни направи братче и сестричка. :D Сега имам сериозна връзка с едно момче и татко пак сваля майка му...добрече тя е умна и не му се връзва, че не искам пак да се ожени за 100 път за нечия майка и да се сдобия с 5ти брат макар и доведен. :D Обичам си адски много гаджето и, въпреки че той вика даже и да си ми сестричка пак ще съм си с теб не го искам за братче.
Alex4o0o
04-29-2010, 13:50
Абе хора,много сте умни.Той казва "сестра ми",именно защото я чуства като такава.И толкова ли сте загоряли,че сте тръгнали да ебете и доведените си сестри :-& Въобще недей се занимаваш,ще си имаш напълно безмислени проблеми...поговори си с нея,да се осъзнае :shock:
Gr0zDan0v
04-29-2010, 15:13
т.6
амк933
alex4et0y
04-29-2010, 15:39
Най-малкото което е помисли, ако майка ти разбере по някакъв начин, как ще се почувства тя. Вземи говори със сестра ти и й обясни, че си много по-голям от нея. Поне заради майка ти!!! Колкото и да те възбужда и т.н тя ти е сестра и т'фа е. 8) 8)
чесито брат майка ти те е оженила на 9 години като я е довела :D
darkPaladin
04-29-2010, 17:14
Доведи я у нас и ще ти реша проблема! 8-)
деистваи па ти не бои се.В моят краи има една приказка х*и рода не признава :lol: .не бих живял под това мото но за някои хора върши работа , така че не бои се и потапяи подводницата :lol:
alex4et0y
04-29-2010, 17:26
деистваи па ти не бои се.В моят краи има една приказка х*и рода не признава :lol: .не бих живял под това мото но за някои хора върши работа , така че не бои се и потапяи подводницата :lol:
Хахаахах ии в моя край я има тази приказкаа!! :grin: :lol:
CrAzYanDlaZy
04-29-2010, 19:31
1. Наистина мисля, че темата е ебавка.
2. Наистина би трябвало да си доста по- умен за 19 годишен.
3. Наистина ли се чудиш? НЕ!!!
pitbullxx
07-10-2010, 20:35
Поговорих с нея обясних и как стоят нещата.Намерих си приятелка и и го казах ,но тя пак си знаеше нейното и почна да ми се натиска и и ударих 2 шамара и тя се разрева и вече не смее да ми се натиска ама това е ,че щом е способна на това с мен , какво остава за другите .. :? Просто се надявам да и доиде акъла в главата.. и да не го направи с друг ,защото тя се пак е малка.. на 14 е. :)
CuteBaby
07-10-2010, 20:44
Брабо,добре си направил.Ще е добре пак да поговориш с нея и да и обясниш някои неща,а не да почне да прави секс с всеки срещнат.
DarkKisss
07-10-2010, 20:44
Боже .. :-o
pitbullxx
07-10-2010, 20:49
Решил съм да и даржа всеки ден лекций докато и доиде акала в главата и проумее ,че на 14 не може ,като я удари хормона да спи ,с които си иска ..
Extremescream
07-10-2010, 21:02
Хм,ако сте отрасли заедно е много лошо.Нямате роднинска връзка,но погледни нещата така:
Ти цял живот си я гледал като сестра,и си я обичал като такава.Можеш ли да спиш с нея и да го приемеш за нормално?
Едит:Чак сега прочетох темата докрай.Браво на теб
BiGBaDWolF
07-10-2010, 21:16
Мани бе тофа си е гадно... Скъсай и газа па нека дойде пак да ти се моли 8-)
RaptorJesus
07-10-2010, 23:06
WINCEST!!! Разбира се, че не е истина тва...
betibarclay
07-11-2010, 06:38
кажи на майка си и я върнете обратно в дома или я оставете в кучешки приют такива като нея не трябва да са на свобода! :shock:
TykaSePisheNick
07-11-2010, 08:21
Решил съм да и даржа всеки ден лекций докато и доиде акала в главата и проумее ,че на 14 не може ,като я удари хормона да спи ,с които си иска ..
Грешка ще е.И 15 пъти на ден да и четеш лекции няма да те слуша.Замисли се, ти като си бил на 14 и след като си извършил поредната тъпотия и вашите са ти крещяли слушал ли си? /примерно/
По-добре и обясни, че и е рано, че организмът и не се е доразвил, филмирай я, че може да се получат усложнения и да се увреди трайно, кажи и за повечето болести, които се предават по полов път..Абе, само не я стресирай за цял живот. 8-)
JustMe92
07-11-2010, 08:57
Абе най-добре и заший цип с катинар за путката.А да и сифон на гъза че там все пак трябва нещо да излиза,но нищо да не влиза.Гаранция че няма да прави простотии 8-)
Ако съвеста ти го позволява давай,но се замисли че колкото и да е ще е много странно :?
pitbullxx
07-11-2010, 12:37
Наплаших я доста.. :-D И сега не мисли да почва да прави секс преди 17 :lol: :lol: TykaSePisheNick < твоя начин помогна.. :)
justonegirlwithonehope
07-11-2010, 12:53
Попринцип не би трябвало да го направиш, понеже въпреки всичко ти е сестра, но от друга гледна точка ти постоянно ще си мислиш за нея и за случката ви и ще искаш да си легнеш с нея.Момче си все пак, не можеш да си държиш нещото в гащите и дали днес или утре ще стане. 8-)
Гледай Cruel Intentions I (y)
Мен ако не ме гризеше съвеста нямаше да стана от леглото ,но много ми е гадно щото се пак ми е сестра.Вие как бихте постъпили. :-o :)
Ако е девствена недей. След време ще се осъзнае и ще и е гадно че брат й я е отворил.Това е моят съвет,постъпвай както искаш
bratignat
07-11-2010, 20:12
Недей - все пак тя е само на 14, както и да изглежда, не мисли, че е достатъчно узряла за това. Хубаво, че нямате кръвна връзка, но излез и веднага ще намериш нещо. Не се занимавай с тази твоя доведена сестра.
не бива да се занимаваш с нея бе .. божее...хаха ,,ужс тя щом с теб е искала няма ли да иска и с баща ти щом е осиновена .. не знам .. странно е и аз имам брат ама никогаа никогааа ;;д :shock: :shock: купи й вибратор и да й мине мерака :D
VinDiesel
07-11-2010, 22:41
Недей,тя ти е сестра,няма значение че не сте една кръв.След време,като се осъзнае,ще те уважава много :)
FuckedUp
07-11-2010, 22:44
Ужас.Направо нямам думи...
Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
Удри, копеле :lol: В тая възраст толкова са разгонени малките шаврантьошки, че си му ибало мамата. Остави я поне един свирчок да ти напрай, а ти можеш да и друснеш малко сливоча. Хакни 100 мастика или от домашната на дядо 67 градуса и давай. Казвал съм го и ще го кажа пак. Ако една путка много го иска и не и го дадеш ща накажат Отгоре...
Ако все пак съвестта не ти позволява я насъскай на някой твой приятел. Хормоналната и глава няма да я остави намира, докато не изтече едно кило мазга...
edit: Казаха ти по-горе да гледаш Cruel Intentions. Това е велик филм. Гледането е абсолютно задължително! Гледай го, ако ще и утре да е краят на света.
Охх явно е, че прекалено много хора явно имат такива фантазии със братя/ сестри .. няма лошо, само не го правете в действителност си е бая извраатено. :)
Леле, сестрати трябва да е доста лудичка. :D .Щом е осиновена, това значи, че ти е полусестра. Но ако се притесняваш толкова, говори с майка си или с баща си. :lol:
ГРЯХ е да откажеш такова нещо :x
8-)
Как ще чукаш сестра си бе :( какво като е доведена тя ти е сестра все пак а и е само на 14 на тази възраст едва ли знае какво иска, ти поне си по глоям трябва ти да помислиш, ще мине време и после като порасне ще обвини теб .
Housemusikk
07-12-2010, 08:43
Излез навън времето е хубаво :)
Trollneral
07-12-2010, 10:09
май иманигънарй фрийенд тинкз дат ю хев сйриойз ментал проблем
TrollMiral
07-12-2010, 10:11
,ами като си почнал може да викенш и другата част от семейството....