PDA

View Full Version : Какви са жените слушащи метъл ?

Icantloveu
04-27-2010, 14:39
Един много тъп и вероятно излишен въпрос ...

Какви са жените слушащи метъл , по малко ли са романтични , по малко ли се впечатляват от нещата от който една жена би се впечатлила ( тя е момиче ) ?

Обича тази песен korn - you all wont a single

Моля да ми отговорите , и то без обиди или тъпи отговори , се пак искам да я впечатля :)

Sh@d0w
04-27-2010, 14:42
Какво значение има каква музика слуша...рапърки,метълки,чал арки няма значение всеки е различен не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да казваш тези са такива и такива.Ако искаш да разбереш каква е поговори с някоя нейна приятелка или просто със самата нея ;)

DaemonBoy
04-27-2010, 14:43
Надявам се, че не съдиш само по песента, че момичето е метълка. Ще ти отговоря все пак. Доколкото имам познати метълистки мога да ти кажа че са изключително точни хора, не са някакви лигльовци. За впечатлението, ами зависи вече и от самия човек. ;) Дано съм помогнал.

Palpatin
04-27-2010, 14:58
Момичетата метълки са като другите. Не виждам разлика в това каква музика слуша. Ако ти харесва говори с това момиче. Така ще разбереш каква е.

Icantloveu
04-27-2010, 15:05
Какво значение има каква музика слуша...рапърки,метълки,чал арки няма значение всеки е различен не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да казваш тези са такива и такива.Ако искаш да разбереш каква е поговори с някоя нейна приятелка или просто със самата нея ;)
Не , много ясно че не ги слагам под един знаменатал ... Но се пак до известна степен Има разлика , секи човек е уникален , но също така от неговите предпочитаниа може да се разбере какъв е ! Музиката е вид предпочитение нали ? Тогава защо от нея да не може да се разбере малка част от " уникалната личнист " ? ...

Не може да ми кажеш , че момичетата слушащи чалга и тези които хресват народна музика са еднакви , нали ?

Чалгарките - Най често надути , мислещи се за голяма работа ( че то вижте изпълнителките , курви ... ) Не искам да обидя някой .

Народна музика - Една курва никога няма да седне и да слуша такава музика защото и иде от сърце , поне така смятам , народната музика се слуша ако мога така да се изразя от хората който са запазили поне малко " от обичаите " абе общо зето от ония времена .

ameli
04-27-2010, 15:05
Чалгарките са далеч по-разхайтени. Метълките са изключително точни хора (95% от тези, които познавам). Много по-добри са от всички други-чалгарки, рапърки и т.н. Разбира се, една музика не определя човека, но добре си се ориентирал ;)

п.с- песента е страшна :D

Icantloveu
04-27-2010, 15:06
Надявам се, че не съдиш само по песента, че момичето е метълка. Ще ти отговоря все пак. Доколкото имам познати метълистки мога да ти кажа че са изключително точни хора, не са някакви лигльовци. За впечатлението, ами зависи вече и от самия човек. ;) Дано съм помогнал.
Помогна :)

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:07
az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika 8-) ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi... :D

Palpatin
04-27-2010, 15:09
Има разлика разбира се. Обаче от разговор и действие ще разбереш най-много неща за момичето. Има скромни чалгарки, има надути и тъпи метълки, има задръстени и сдухани момичета. Въобще разнообразието е огромно.

Icantloveu
04-27-2010, 15:12
Чалгарките са далеч по-разхайтени. Метълките са изключително точни хора (95% от тези, които познавам). Много по-добри са от всички други-чалгарки, рапърки и т.н. Разбира се, една музика не определя човека, но добре си се ориентирал ;)

п.с- песента е страшна :D
:D мерси , и аз смятам така :smt006 за песента немога да преценя , не съм металист :-# техно / хеус маняк съм :smt057

Icantloveu
04-27-2010, 15:15
ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika 8-) ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi... :D
:D това с боя ми хреса , има кой да ме пази 8-) , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа 8-) ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш ) :-P

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:21
6ti pomogna , 6to da ne ti pomogna :D
....ama d1rji6 li par4eto da e na korn?

btw:radvam se 4e ima koi da te pazi :D

Icantloveu
04-27-2010, 15:24
6ti pomogna , 6to da ne ti pomogna :D
....ama d1rji6 li par4eto da e na korn?

btw:radvam se 4e ima koi da te pazi :D
Не държа да е на korn , и аз се радвам ,че има кой да ме пази :D :D :D

UNITED
04-27-2010, 15:25
Хубави http://www.emotikoni.net/img/emoticons/animated2455.gif

Icantloveu
04-27-2010, 15:26

Какво ?

DaemonBoy
04-27-2010, 15:29
Отговаря ти на въпроса: Какви жени са метълките - хубави :D

Icantloveu
04-27-2010, 15:32
Отговаря ти на въпроса: Какви жени са метълките - хубави :D
Съгласен :D

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:45
emi tka moje6 da probva6 s tezi:
Korn - Everything I've known
LP - Lying from you
Papa Roach - Change or die

za tazi nz dali 6te i haresa no nai - veroqtno da
Slipknot - Wate and Bleed ( Terry Date Mix )

a ako iska6 ne6tu malko po brutalno :D :
soufly ft. corey - Jump the Fuck Up :D (edna ot liubimite mi )
:-D 8-) :D

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:46
moje6 da 4ue6 pesenta koqto si haresa6, predi da i q prati6 :D za vseki slu4ei

Jamalska
04-27-2010, 15:46
Купи си мотор и е твоя.В краен случай и китара ще свърши работа.

Icantloveu
04-27-2010, 15:50
moje6 da 4ue6 pesenta koqto si haresa6, predi da i q prati6 :D za vseki slu4ei
Ами то на мене ми изглеждат еднакви :D

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:50
oo daa i tova mnogo 6te pomogne
kato vidq nqkoi qk pi4 s gotin motor ..... napravoooo po4vat da mi tekat ligi :D :P :D :D

Icantloveu
04-27-2010, 15:51
Купи си мотор и е твоя.В краен случай и китара ще свърши работа.
Имам си скутерче :D на китара немога да свиря , пък и ще ми се смее :razz:

Icantloveu
04-27-2010, 15:53
oo daa i tova mnogo 6te pomogne
kato vidq nqkoi qk pi4 s gotin motor ..... napravoooo po4vat da mi tekat ligi :D :P :D :D
На 150 кубика скутер ще се вързеш ли ? :D

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:54
zavisi kolko gotin e pi4a na skuter4eto....bih mogla da go preodoleq :D

Icantloveu
04-27-2010, 15:55
zavisi kolko gotin e pi4a na skuter4eto....bih mogla da go preodoleq :D
Мисла че имаме бъдеще с теб 8-) я кажи от каде си :D

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:57
ot Varna s1m :grin:
ti ?

Icantloveu
04-27-2010, 15:58
ot Varna s1m :grin:
ti ?
Петрич , ама нищо :-)

Met1lEmoGirl
04-27-2010, 15:59
:D :-) 8-) :D

Icantloveu
04-27-2010, 16:02
:D :-) 8-) :D
Даи си скаипа на лично ако искаш :D

Snickers
04-27-2010, 16:06
:lol:

Слушам и метъл, и рок, ама това не ми пречи да съм романтична и да си се впечатлявам от някакви неща.
Не мисля, че това има нещо общо.

ameli
04-27-2010, 16:45
LP - Lying from you

одавна не ги бях слушала.. ах спомени 8-) мн0го хубави парчета 8-) трябва да и харесат :D успехх! 8)

п.с. ама да му се невиди, тея съседи не спряха да ми почукват отгоре.. :lol:

kindergarden
04-27-2010, 16:47
пфхаххахахха :razz: +че за темичката :lol:

asp1r1n94
04-27-2010, 16:48
Айде и аз да добавя от моята плей листа няколко песнички:
korn - Did my time
korn - Liar
DISTURBED - Down with the sickness
DISTURBED - Prayer
DISTURBED - Stricken
Godsmack - I stand alone
Godsmack - Straight out of line
8)

darkPaladin
04-27-2010, 16:50
Ти метълките от желязо ги изкара направени едва ли :D

Мразят лигавщини ;)

Jultenikavo
04-27-2010, 17:23
Ами бих добавил,че поне от контактите,които съм имал с хора слушащи такъв стил музика-рок,метъл и различните им разновидности,както и като горд представител на тази група хора , главно приобщен към хард рок-а,съм забелязал една доста по-дълбока чувствителност,както и откритост.Малко от тях си позволяват да крият емоциите си и в повечето случай,ако не си харесван от някой от тях и им дадеш повод, си го получаваш право в очите, в прав текст,набързо обсъждайки недостатъците в ХАРАКТЕРА ти,право пред теб.И ще ме прощават феновете на поп-фолка(айде направо чалга да си му кажем),но мисля че държанието на повечето от тях,момчета или момичета,е доста по префърцунено,отколко би трябвало да е...Естествено всичко си има своите малки изключения,имам страхотни приятели сред тях.И все пак , музиката в никакъв случай не е определяща за характера на човек.Не гледай на нея като на "метълка" (доколкото разбирам ти не си привърженик на този стил музика)ами като на обикновено момиче,което е с различни от твоите интереси :).Опитай се да я опознаеш като човек,ще спечелиш много повече,отколкото като се чудиш с коя песен да я впечатлиш :) И най-важното, не се опитвай да й създаваш грешна представа за себе си,замисли се, колко време ще можеш да се преструваш на такъв ,какъвто не си ? :) Успех !

DevilWish
04-27-2010, 17:24
Godsmack - I stand alone
8)
УнИкАлНаТа песен!! Просто си умирам за неяяяя :-) :-)

ScionOfStorm
04-27-2010, 17:25
тука в тая тема само метъл не видях като музика, бтв, а уж говорите за такъв стил.

метълките са сган в по-голямата част от случаите. има отделни индивиди, които са изключително женствени и 'мрачни', но в някаква симпатична и привличаща светлина, а не просто черно мърдащо се петно в пространството. може да си метъл по аутфит, а чалгар по душа...ако ще влизаме в стереотипите, сешш'се.

Icantloveu
04-27-2010, 17:31
LP - Lying from you

одавна не ги бях слушала.. ах спомени 8-) мн0го хубави парчета 8-) трябва да и харесат :D успехх! 8)

п.с. ама да му се невиди, тея съседи не спряха да ми почукват отгоре.. :lol:
Хресаха и :o поне така каза :D

Icantloveu
04-27-2010, 17:32
Ами бих добавил,че поне от контактите,които съм имал с хора слушащи такъв стил музика-рок,метъл и различните им разновидности,както и като горд представител на тази група хора , главно приобщен към хард рок-а,съм забелязал една доста по-дълбока чувствителност,както и откритост.Малко от тях си позволяват да крият емоциите си и в повечето случай,ако не си харесван от някой от тях и им дадеш повод, си го получаваш право в очите, в прав текст,набързо обсъждайки недостатъците в ХАРАКТЕРА ти,право пред теб.И ще ме прощават феновете на поп-фолка(айде направо чалга да си му кажем),но мисля че държанието на повечето от тях,момчета или момичета,е доста по префърцунено,отколко би трябвало да е...Естествено всичко си има своите малки изключения,имам страхотни приятели сред тях.И все пак , музиката в никакъв случай не е определяща за характера на човек.Не гледай на нея като на "метълка" (доколкото разбирам ти не си привърженик на този стил музика)ами на обикновено момиче,което е с различни от твоите интереси :).Опитай се да я опознаеш като човек,ще спечелиш много повече,отколкото като се чудиш с коя песен да я впечатлиш :) И най-важното, не се опитвай да й създаваш грешна представа за себе си,замисли се колко време ще можеш да се преструваш на такъв ,какъвто не си ? :) Успех !
Аз съм напълно естествен с нея , само лъжа че слушам метъл :-D надявам се да не ми изиграе шега това

Icantloveu
04-27-2010, 17:34
тука в тая тема само метъл не видях като музика, бтв, а уж говорите за такъв стил.

метълките са сган в по-голямата част от случаите. има отделни индивиди, които са изключително женствени и 'мрачни', но в някаква симпатична и привличаща светлина, а не просто черно мърдащо се петно в пространството. може да си метъл по аутфит, а чалгар по душа...ако ще влизаме в стереотипите, сешш'се.
Незнам кви метъли има , ама тя си е напълно нормално супер красиво момиче , обичам я много :-)

justonegirlwithonehope
04-27-2010, 17:34
Стила на музиката, която слушаш не те изгражда като личност.

Icantloveu
04-27-2010, 17:35
Но допринася

asp1r1n94
04-27-2010, 17:42
Ето и една песен за лека нощ :)
Metallica - Enter sandman

Duvessa
04-27-2010, 17:42
Точно на този етап не мисля, че можеш да си изградиш някакво мнение за човек само въз основа на това каква музика слуша. Много от тийнейджърите в даден период избират да се приобщят към метъли/чалгари/емота(те май вече не са модерни?)- или изобщо някаква група хора, като искат да се индефицират с нея, да изпъкват с някаква разлика от останалите. В много случаи обаче дадената музика не е „по сърце” на човека, а и позьорите са много-съзнателни и несъзнателни. Всеки иска да се чувства различен, но лично аз не разбирам хората, които се ограничават само в един-два дадени стила музика, а и парадират с това чрез външността си. Също така, освен свястни, познавам и глупави метъли, както и метълки курви, затова вместо да се опиташ да си направиш някаква характеристика за момичето от това каква музика слуша, по-добре говори повечко с нея и я опознай що за човек е.

Jultenikavo
04-27-2010, 17:55

Не съм засягал стереотипи,не съм давал и визуална характеристика за никого.Просто казвам от собствен опит какво съм забелязал.За това дали са "сган" или не,всеки си има собствени впечатления , няма да се опитвам да влияя на мнението ти,а вероятно и няма да мога.А по въпроса с начина на обличане,не смятам ,че трябва да се робува на стилови ограничения ...Аз лично,не бих сложил кубинки или тениска с нечий лик на банда в/у себе си,но съм сигурен,че съм 10 пъти по свързан с този стил музика,отколкото по-голямата част от хората,които биха го направили.Естествено, всеки разбира изкуството по свой начин , но мисля,чевече излязох доста далеч от зададената от автора тема.

Icantloveu
04-27-2010, 17:56
Ето и една песен за лека нощ :)
Metallica - Enter sandman
За това ти казвам +1 :-)

Icantloveu
04-27-2010, 17:58
Точно на този етап не мисля, че можеш да си изградиш някакво мнение за човек само въз основа на това каква музика слуша. Много от тийнейджърите в даден период избират да се приобщят към метъли/чалгари/емота(те май вече не са модерни?)- или изобщо някаква група хора, като искат да се индефицират с нея, да изпъкват с някаква разлика от останалите. В много случаи обаче дадената музика не е „по сърце” на човека, а и позьорите са много-съзнателни и несъзнателни. Всеки иска да се чувства различен, но лично аз не разбирам хората, които се ограничават само в един-два дадени стила музика, а и парадират с това чрез външността си. Също така, освен свястни, познавам и глупави метъли, както и метълки к**ви, затова вместо да се опиташ да си направиш някаква характеристика за момичето от това каква музика слуша, по-добре говори повечко с нея и я опознай що за човек е.
Съгласе съм с теб :) проблема е че , като си пишем по скаип сичко е наред , пишем си много приятно , ама на вънка се едно се срамува да говорим , притеснява ли се , не иска с мен ли да говори незнам :?

Jultenikavo
04-27-2010, 18:06

Мисля,че човек вече е изграден като личност,когато прави съзнателен избор било то за стил музика или каквото и друго да е.Начина по който го възприема е друго нещо ...

Icantloveu
04-27-2010, 18:11

Мисля,че човек вече е изграден като личност,когато прави съзнателен избор било то за стил музика или каквото и друго да е.Начина по който го възприема е друго нещо ...
И аз така мисла , се пак според това какав човек си имаш предпочитаниа

ScionOfStorm
04-27-2010, 18:17
жълтеникаво,
нема кво да си кривим душата, пич. по-голямата част от метълите са сган и ти го казвам като човек, който от години насам я слуша тази музика и е номер 1 за него. красотата на музиката не прави красиви и следовниците, сещаш се ;)

но държа да отбележа, че музиката, когато е разбрана правилно, 'възпитава' много качествени индивиди точно в метъл средите. това са хората с най-много въображение, които съм виждал (: може би поради разнообразието на стилове, текстове, тематики, философии...

XTREMEFREERIDE
04-27-2010, 18:18
:lol:

Слушам и метъл, и рок, ама това не ми пречи да съм романтична и да си се впечатлявам от някакви неща.
Не мисля, че това има нещо общо.

Jultenikavo
04-27-2010, 18:41
жълтеникаво,
нема кво да си кривим душата, пич. по-голямата част от метълите са сган и ти го казвам като човек, който от години насам я слуша тази музика и е номер 1 за него. красотата на музиката не прави красиви и следовниците, сещаш се ;)

но държа да отбележа, че музиката, когато е разбрана правилно, 'възпитава' много качествени индивиди точно в метъл средите. това са хората с най-много въображение, които съм виждал (: може би поради разнообразието на стилове, текстове, тематики, философии...

Съгласен съм с повечето , но нека добавя,че тази "сган", правеща лошо впечатление ( да ,не я отричам,съществува) и даваща име на феновете на тази музика като цяло си е "сган" като човек и от невъзможието да постигне каквото и да е друго просто се превръща в едно нарицателно за обща група хора,които в повечето случаи нямат нищо общо с нея. Както и да е,успех на автора :)

Abigoria
04-27-2010, 19:00
Ш'мъ прущаати, ама да ви имам представите за метъл...

Абсолютно съгласна със ScionOfStorm!

ScionOfStorm
04-27-2010, 19:05
абе аз от доста време се каня да те питам като съм ти засичал мнения, ама все забравям - ника ти от Абигор ли идва? 8-)

Abigoria
04-27-2010, 19:11
^ Йеп ^^

ScionOfStorm
04-27-2010, 19:13
а така 8) !

fenastz
04-27-2010, 19:43
Метълки ? Not my thing...

djipsito
04-27-2010, 19:48
Аз не съм метълка, ама съм общувала с много хора слушащи само метъл и които имат такъв стил на обличане, дори с непознати, случайно съм срещала в късните часове метъли чакащи автобуса, бъзикахме се, лафихме, бяха ми компания по пътя.. Моите впечатления са, че като цяло метълите, имат различно виждане на нещата, по-философко, и са много умни хора. Само че, не живея в България и е възможно да има огромна разлика...
Всички са свикнали да лепват етикети когато чуят ЧАЛГА, МЕТЪЛ, етц.. Един умен човек, който знае какво представлява, какво харесва, предпочита и т.н не се влияе от цялостната картина която дава примерно МЕТЪЛА. Като кажеш метъл обикновенно си представяш странна прическа, черни дрехи, шипове, дрога... Като кажеш чалга: силикон, курви, надувки и т.н.. Тва че повечето подражават на тези картинки, не означава че всички го правят...

Re5peC7
04-27-2010, 20:45
50 процентови жени.

Icantloveu
04-27-2010, 20:49
Аз не съм метълка, ама съм общувала с много хора слушащи само метъл и които имат такъв стил на обличане, дори с непознати, случайно съм срещала в късните часове метъли чакащи автобуса, бъзикахме се, лафихме, бяха ми компания по пътя.. Моите впечатления са, че като цяло метълите, имат различно виждане на нещата, по-философко, и са много умни хора. Само че, не живея в България и е възможно да има огромна разлика...
Всички са свикнали да лепват етикети когато чуят ЧАЛГА, МЕТЪЛ, етц.. Един умен човек, който знае какво представлява, какво харесва, предпочита и т.н не се влияе от цялостната картина която дава примерно МЕТЪЛА. Като кажеш метъл обикновенно си представяш странна прическа, черни дрехи, шипове, дрога ... Като кажеш чалга: силикон, к**ви, надувки и т.н.. Тва че повечето подражават на тези картинки, не означава че всички го правят...
Съгласен съм с теб , момичето което си хресвам не прилича вобще на човек който слиша метъл ... даже Met1lEmoGirl и вижда снимка може да я питате :D

spexx
04-27-2010, 21:17
интересна тема .. и същевременно много умна !

kypo
04-27-2010, 21:17
е па кажи са за метъла, къв метъл? траш, дет, нео, блек и кви още има там 8-)
крейдъл оф филт и кенибъл корпс йее :lol:

Icantloveu
04-27-2010, 21:18
интересна тема .. и същевременно много умна !
Благодаря :oops:

frozendeath
04-27-2010, 23:57
На кой викате "сган", бе?!
Аз слушам метъл и нито се надувам, нито се имам за нещо повече от останалите. Напротив- възприемам се за най- обикновено момиче.
На вас като са ви били шута, не значи, че сме "сган" и "плюнки".

Abigoria
04-28-2010, 05:42
На кой викате "сган", бе?!
Аз слушам метъл и нито се надувам, нито се имам за нещо повече от останалите. Напротив- възприемам се за най- обикновено момиче.
На вас като са ви били шута, не значи, че сме "сган" и "плюнки".
Аз също слушам метъл. Никой не ти е казал нищо, не се чувствай лично обидена.
Прочети пак мненията по- горе, и ще разбереш идеята за плюнките :)

frozendeath
04-28-2010, 06:00
Знам го племето, но видях няколко аутсайдера, дето прибързват със заключенията.
Все едно, завбъдеще ще гледам да ви спестя 'елементарните' ми включвания.

frozendeath
04-28-2010, 06:21
Не, не го използвам като обида. Но нали знаеш- когато те отрежат се озлобяваш (в повечето случаи). Не визирам конретно теб.
Съжелявам за държанието, напоследък съм в отвратително настроение........
Не съм тук да се заяждам, просто ме подразни факта, че съдят хората, без дори да са ги опознали.
Поднасям искрените си извинения. :)

XTREMEFREERIDE
04-28-2010, 07:02
Вярно е, че музиката гради до някаква степен характера, но грешката на хората е в това, че слушат еди-си-каква музика по разни техни измислени предназначения. Когато музиката е КРИВОРАЗБРАНА, се получава тази така наречена (от вас) сган. Поне така мисля. :)

Dei4eto0o
04-28-2010, 08:18
em to i az sl matal noo ne sam saglasna 4e nqma golqma razlika s 4algarikite za6toto ima golqma te sa mn lesni :? :D razbira se i muzikata im nestava :D :D em nz no ne mislq 4e tva e hubava tema za razgovor :D :D

sasitata
04-28-2010, 08:25
определено има разлика между тези които слушат чалга и тези които слушат метал аз лично нямам нищо против едните и нищо против другите то като цялостно има разлика между хората които слушат различен тип музика

w0sh
04-28-2010, 09:00
Най-често са дебели май :Д

Ама някои са много възбуждащи.

DesireToFire
04-28-2010, 13:01
:D това с боя ми хреса , има кой да ме пази 8-) , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа 8-) ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш ) :-P Гледай Queen of the Damned. Там вокалиста на Корн е гласът на главния актьор. Така ще покажеш по-задълбочени познания 8-) Иначе това, че харесва една песен на Корн не означава, че харесва и групата. Но пък харесва стила. Водят се май ню метъл. И както някой беше казал "да ви имам и представите за метъл"..

Elenichkaa
04-28-2010, 14:26
Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е

MyAll
04-28-2010, 15:34
Ми аз слушам метъл (не винаги). И нищо ми няма :lol: Смисъл още плача на "Титаник" и "Армагедон" 8-)

P.S. Сигурно, ако беше чалгарка щеше да е по-нежна :lol:

ScionOfStorm
04-28-2010, 16:56
фроузъндет, нито са ме отрязвали, нито съм озлобен. виж средностатистическия фен на метъл субкултурата - бил той мъжки или женски пол, и тогава ще си говорим (:

повтарям - казвам ти го като човек, слушащ метъл и в повечето време имащ <някои> субкултурни белези.

xXTOXiCXx
04-28-2010, 17:09
Аз слушам мн често метъл.. и .. не съм се бъгнала още :D :D :D нормална съм си .. колкото и да е странно голяма част от момичетата които слушат метъл всъщност са... романтични :D

DesireToFire
04-28-2010, 17:40
Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
:D Баси, човек да се кефи на дадени групи и вече е депресиран, затворен в себе си, без никакви приятели, криещ се от света и даа.. черното наистина показва, че даденият индивид няма стил.. А аз се чудя от къде е тоя постоянният страх у мен.. 8-)

Behemoth
04-28-2010, 17:54
Виж сега, музиката и стила й не могат да ти кажат какъв човек е тя - показва че е един вид бунтар - избягва общоприетото, не живее по норми и правила (има и изключения, разбира се). Попринцип такива хора не обичат лигавенето и определено представата им за забавление не е въртене на гюбеци на някоя маса до зазоряване... но, разбира се, както споменаха и други хорица - винаги има изключения.

blader
04-29-2010, 14:41
:D това с боя ми хреса , има кой да ме пази 8-) , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа 8-) ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш ) :-P Гледай Queen of the Damned. Там вокалиста на Корн е гласът на главния актьор. Така ще покажеш по-задълбочени познания 8-) Иначе това, че харесва една песен на Корн не означава, че харесва и групата. Но пък харесва стила. Водят се май ню метъл. И както някой беше казал "да ви имам и представите за метъл"..
впечатлен съм от твоите познания(само да вметна че Джонатан озвучава Лестат само в сцените когато пее...идеален избор за нечовешки готиния вапирски глас който този герой трябва а притежава...)

Elenichkaa
04-29-2010, 15:17
:D Баси, човек да се кефи на дадени групи и вече е депресиран, затворен в себе си, без никакви приятели, криещ се от света и даа.. черното наистина показва, че даденият индивид няма стил.. А аз се чудя от къде е тоя постоянният страх у мен.. 8-)

"ЧовекЪт" може да се "кефи" на "дадени групи" без това да го кара да се вживява и да заприличва на тези"дадени групи".... Хубаво е хората да с еразличават и разграничават...но не и да натрапват това!

ReachlessGirl
04-29-2010, 15:23
Зависи от момичето, не от стила на музиката, която слуша .. :lol:
Нямам нищо против метъла (стига да няма досег с мен самата ;д), но съжалявам момичетата, които забравят, че са такива ии се превръщат в клошари .. :?

moon_flower
04-29-2010, 15:52
Музиката няма никакво значение.Момичето си е като всички останали.Просто трябва да я опознаеш и да си действаш по нормалния начин.
И само да кажа,че метълите не се обличат в черно,защото ги е страх и се крият.Точно тях надали ги е страх,след като съвсем свободно показват стила си пред всички и определено не се крият поради същата тази причина.Да носиш черно не следва от това да искаш да бъдеш неутрален за околните.Просто някои хора харесват цвета и го свързват с музиката,която слушат.И метълите също така определено не са депресирани.Аз такъв не съм виждала.(Това беше за момичето,което беше изкоментирало за черното като цвят на депресия и страх)

DesireToFire
04-29-2010, 19:10

"ЧовекЪт" може да се "кефи" на "дадени групи" без това да го кара да се вживява и да заприличва на тези"дадени групи".... Хубаво е хората да с еразличават и разграничават...но не и да натрапват това!

Добре бе, какво са ти направили точно метълите. Огледай се. Рапъри, скейтъри, скинари, всякакви видове тестени изделия.Всеки с вкуса си. Няма начин да се харесат на всички. Но просто това твое ограничено мислене дразни. Какво ти бърка в здравето една най-обикновена тениска на група примерно?

И бътъвъ не ти схванах намека с "човекЪт"...

И ПП: blader, имах предвид точно е само пее вместо Лестат. Принципно не харесвам толкова групата, но признавам че във филма гласът ми направи голямо впечатление 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=RbbYcZeDjbo < за автора

ledenakrasota
04-29-2010, 21:08
Аз слушам всякаква музика.

И е много тъпо да определяте хората по слина на музиката,която слушат.Може да подражават в обличането и т.н.,но човек винаги се променя.

blader
04-30-2010, 12:44
да ви имам и метъла

http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum▲
http://www.teenproblem.net/forum▲http://www.teenproblem.net/forum▲ newfags

много умно...

ти сигурно си 'истински метълист'...и си най-големия фен на металика или мейдън...или пък чилдрън ъф бодъм...или пък дийсайд...или ей си ди си...

а?...

пффф...смешки...

искам поне три основателни аргумента в полза на това че нюметъла или алтернативния метъл и рок са педалска музика...или поне не достойна за сравнение с 'истинските' класически стилове...

Eliii
04-30-2010, 12:59
"Надвам се не определяш хората по това каква музика слушат" - пълни простотии...

Абе, вие метъл кифла виждали ли сте? А чалга кифла ?

Метълите са малко по студени и затворени, но иначе са много точни хора.

blader
04-30-2010, 13:20
"Надвам се не определяш хората по това каква музика слушат" - пълни простотии...

Абе, вие метъл кифла виждали ли сте? А чалга кифла ?

според мен това дали дадено момиче слуша метъл или не
е също толкова показателно колкото и това дали е блондинка или брюнетка...с други думи няма значение...
познавам момичета които си слушат метъл при това доста отдадено и никак ама никак не им личи...
докато има такива които не понасят този жанр но са си пълни ръбове...

отделно самия факт че момиче слуша метъл в абсолютно никакъв случай не означава че изглежда зле или че трябва непременно да се мъкне в черно и да е тъжна('депресията' е твърде крайно състояние...не разбирам защо всички които не са усмихнати биват наричани 'депресирани'...)...музиката е нещо което слушаш в зависимост от настроението и моментното състояние...толкоззззз...

каквото и да слуша момичето ако е красиво,интелигентно дотолкова че да задоволява потребностите ти за смислен диалог и добро дотолкова че да йе те изолира от приятелите ти смятам че няма какво да му мислиш толкова за музиката...
ако интереса ти към музикалния вкусс на конкретното момиче опира до това да я впечатлиш показвайки известни познания в областта по-добре не се мъчи...първо явно това не е твоя жанр музика и не би било естествено тоно ти да говориш за него...отделно ако се направиш веднъж на умен и широкоскроен ще трябва да потдържаш тази и бездруго погрешна представа на момичето което само по себе си също не е много хубаво...
по-добре не намесвай много-много музиката в отношенията ви и не си вади принципни изводи за това какви са момичетата слушащи метъл не само от това което би прочел в тоя сайт но и от това което въпросното момиче ще ти покаже...просто всеки човек(така де...би трябвало...) е личност...и не би трябвало да си правиш представителни извадки от това което би ти показала една...личност...

blader
04-30-2010, 13:34
Изкуствен стил, който се роди и умря...

'изкуствен' е защото?...

това че нещо е комерсиално не означава че е лошо...означава че хората го харесват...
отделно тоя стил(поне частта от него представлявана от групите чието съществуване не се дължеше само на желание да ги показват по телевизията...) е съвсем различен от всичко преди него и въвежда новото и експерименталното в и бездруго умиращия по това време(началото на 90-те...) метъл...този стил съживи музиката и върна желанието за живот на много от старите групи...
отделно самата музика е повлияна до голяма степен от тях и много от групите винаги са показвали респект към титани като металика,пинк флойд или блек сабът...никой не отрича постиженията на пъървите групи но както те са развили музиката от това което тя е била преди тях така и нюметъл групите развиха музиката на...не винаги по-високо но определено по-интересно равнище от групи като металика,мейдън,слейър,дий пърпъл и т.н. ...

групи като КоЯn,Slipknot,Deftones,Limp Bizkit,System of a Down,Sevendust,P.O.D.,Static X,Rammstein,Incubus,Tool(не си изредих любимите групи...някои от тях дори не ги слушам...но имт неоспорима роля в развитието на рок и метъл музиката...) са повлияли страшно много на метъла като жанр и са едни от основоположниците на алтернативния метъл и нюметъла(някои от тях...)...не говоря за неща от рода на линкинпарк или шайндаун които колкото и да ме радват на моменти са си чиста проба напразни опити да постигнат това което гореизброените са направили...
именно те(ггрупите чиито имена съм написал на английски в знак на уважение...) са тези които заслужават респект и заради които стила който са създали или в който се вписват не заслужава да бъде обиждан...

dimi93
04-30-2010, 13:45
Аз пък съм ЕМО, да въй яд! :P :P :P По-тежките групи които слушам са... Chimaira, Bullet for my vallentine, Blessthefall, cradle of filth, Bloodbath, Blood for Blood и май до тук ... нях нях :P :booooomb:

ShtrudeL
04-30-2010, 13:49
Аз пък съм ЕМО, да въй яд! :P :P :P По-тежките групи които слушам са... Chimaira, Bullet for my vallentine, Blessthefall, cradle of filth, Bloodbath, Blood for Blood и май до тук ... нях нях :P :booooomb:

ХА-ХА-ХА
!
искаме снимка от птичи поглед с наай-мазната усмивка и един брой сълзичка ^^

ShtrudeL
04-30-2010, 13:50

ХАХАХАХАХ ^^ Аз слушам метъл и какво? Студена и затворена ли съм? Оо Даже не се обличам както подобава ^^

Eliii
04-30-2010, 13:56
Не съм много в настроение да споря с някви виртуални отворковци, ама въпреки това ще си напиша шибания коментар...

И аз слушам рок, алтърнатив, метъл и т.н. - нито се обличам като кретен, нито с нещо кой знае какво се отличавам от другите. Казвам това, което съм забелязала в хората около мен.

И още нещо: идеята на форума е всеки да си даде мнението, а не да спамите и да спорите за някви пълни дреболии.

DesireToFire
04-30-2010, 14:00

ХАХАХАХАХ ^^ Аз слушам метъл и какво? Студена и затворена ли съм? Оо Даже не се обличам както подобава ^^ И според моите наблюдения това, че метълите били по-затворени и по-студени е точно обратното 8-)

asp1r1n94
04-30-2010, 16:42
И все пак да сравним интелектуално един човек слушащ чалга с някого ,който слуша метъл...според мен от чалгата се затъпява,а и не разбирам какво и е толкова хубавото :-o

Behemoth
04-30-2010, 18:16
Всеки е уникален сам по себе си; само музиката не може да ти каже кой какъв е по характер.

А забелязах, че тази тема я обърнахте отново на спор за различните стилове музика, вместо да отговорите просто на въпроса на автора. Просто не е тук мястото да обсъждате какво слушате Вие и да критикувате на другите вкуса.

ScionOfStorm
04-30-2010, 19:06
както има 'чалга кифли', така има и 'метъл кифли'

това, че едното е розово-лилаво примерно, а другото - черно, не означава че отново в същността си не са същите.

както и това, че едните лочат бира, други са на тиха музика и малък джеймсън...

sadboy95
04-30-2010, 19:31
Не искам да обиждам чалгарките, но метълките са 1000000000 пъти по точни, имам предвид, че е гадно да видиш едно 11 - 12 годишно момиченце да праска кючеци и всичко под поличката да и се вижда :shock: .

П.П. Чалгата не е стил музика, тя е съвкупност от много ритми създадени от Манго Джери . :D

CwalkIn
04-30-2010, 22:34
Абе,според мен музиката няма значение..
(въпреки,че тия работи за чалгарките/метълките дето казаха съфорумниците по горе са верни.)

shisharkatapz
05-01-2010, 08:09
Не искам да обиждам чалгарките, но метълките са 1000000000 пъти по точни, имам предвид, че е гадно да видиш едно 11 - 12 годишно момиченце да праска кючеци и всичко под поличката да и се вижда :shock: .

П.П. Чалгата не е стил музика, тя е съвкупност от много ритми създадени от Манго Джери . :DПо-добре ли е да се облича като за погребение ?Едната половина от метълите които познавам са пълни боклуци,другата са много точни ама всички са странни.

Zarity
05-01-2010, 08:15
Ай стига сте спорили кой по-добър,чалгарите или метълките.Ама сте прости всичките.Пък най-тъп е автора на тая смешна тема.

NoShTnO_iZkUsHeNiE
05-01-2010, 08:18
Въпроса не е това каква музика слушаш,а какъв си по характер...За мен лично това да изграждаш стила си спрямо музиката,която слушаш е доста глупаво,камо ли пък да изграждаш характера си спрямо нея.

Най-добрата ми приятелка слуша метал и е супер сладка,чувствителна и романтична...

ledenakrasota
05-01-2010, 08:26
Аз слушам всякаква музика.

И е много тъпо да определяте хората по слина на музиката,която слушат.Може да подражават в обличането и т.н.,но човек винаги се променя.

Аз смятам, че е тъпо да казваш, че слушаш всякаква музика, защото това индикира единствено едно суперповърхностно възприемане на музиката, както и познаване на няколко по-популярни стила.

Не,не е тъпо.Защото,когато си музикант ти се налага да познаваш колкото се може повече стилове.

Музиката е една,а не се дели на метъл или чалга.Това вече е повърхностно. :)

ScionOfStorm
05-01-2010, 08:38
искаш да ми кажеш, че слушаш неофолк, ебм, дсбм и наред с тях гръндж, j-rock и j-pop, след което скачаш на транс и гоа?

Sisi7u
05-01-2010, 09:44
всички жени сме еднакви ..
романтички ...
колкото и малко или много го показваме .. 8-)

bobito_th
05-01-2010, 10:51
Един много тъп и вероятно излишен въпрос ...

Какви са жените слушащи метъл , по малко ли са романтични , по малко ли се впечатляват от нещата от който една жена би се впечатлила ( тя е момиче ) ?

Обича тази песен korn - you all wont a single

Моля да ми отговорите , и то без обиди или тъпи отговори , се пак искам да я впечатля :)

Всеки човек е различен може и чалга да слуша ама да е студена.

anilove
05-01-2010, 15:55
абе да ти кажа моята най-добра приятелка е МЕТАЛИСТКА! За нея мога да кажа, че не е романтична, но никога не би се оставила някой идиот да се гаври с нея (имам предвид, че е доста "бойна", ако мага така да се изразя, и е много силен характер). Иначе всеки човек е различен. Все пак ти пажелавам късмет с твоята металистка. А и в никакъв случай не започвай "внезапно" да слушаш "нейната" музика, защото, повярвай ми, това не работи!!!!! :D :D :D :D БТВ и аз я харесвам тази песен, а пък не съм металистка :shock: :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin:

Greennight
05-01-2010, 17:15
Боже какво общо има музиката ? имах 1 приятелка дето беше егати романтичката,а слушаше деструкшън и слипкнот...

mortor
11-18-2010, 15:24
Абе `кви са тези "Чалгарки-ужас...Метълки-яко!(евентуално обратното)"Аз пък слушам метъл,но съм ходил с готички,чалгарки,рокаджийк и и все що е по свето ;) и нищо не ми е пречело да бъда с въпросното момиче.А пък това да слушаш стила и е пълна глупост най-малкото позьорство :D Или те харесва или не!

fear4o
11-18-2010, 16:24
Ай стига сте спорили кой по-добър,чалгарите или метълките.Ама сте прости всичките.Пък най-тъп е автора на тая смешна тема.
ооо да!
Най-тъпото е тва разделение... всеки си слуша квато музика си иска и се облича както си иска...
След тая тема очаквам и да пуснете една "Кои са по-готини фешъните или дивите метъли?" простотия до шия!
Всичко е въпрос на вкус!

w0sh
11-18-2010, 16:29
Жените, които слушат метъл (най-често) са непривлекателни, защото метълът в тяхния случай е начин да си намерят хора, които не ценят външния вид, защото "имат различни ценности".

Естествено представата им е лъжлива и те остава самотни и озлобени до края на живота си.

Ако една жена е хубава тя няма да слуша метъл, защото няма да и е нужно да се чувства специална...

magita
11-18-2010, 17:32
Жените, които слушат метъл (най-често) са непривлекателни, защото метълът в тяхния случай е начин да си намерят хора, които не ценят външния вид, защото "имат различни ценности".

Естествено представата им е лъжлива и те остава самотни и озлобени до края на живота си.

Ако една жена е хубава тя няма да слуша метъл, защото няма да и е нужно да се чувства специална...

Еми не....
Поне при мен не е така... слушам рок, метал и сякви такива, но не съм нито студена, нито затворена нито се обличам като за погребение и съм супер романтична... Нито съм злобна, нито имам нужда някой да ми казва колко съм специална всеки ден .... така че ... нито съм няква заблудена, мисля че ти си заблудения / та

И не музиката определя характера...

fear4o
11-18-2010, 17:45
Всяко стадо си има своята черна овца... :D

chemist9009
11-18-2010, 17:48
метълките са яки путки 8) 8)

FuckedUp
11-18-2010, 18:53
Абе с кеф прочетох всичките страници, ама изчетох и доста големи простотии, ама ГОЛЕМИ. Всеки си има различен вкус, бе, хора..не мога да разбера..защо всеки път го превръщате в спор за различните стилове музика..Да не се обяснявам сега..

fenastz
11-18-2010, 20:35
Небръснати отдолу.

RoSKo0o0
11-19-2010, 07:35
И аз смятам, че метълките са далеч по-точни и по-готини от останалите момиче. Естествено не мога да не кажа, че има и супер тъпи. Абе, това пак е въпрос до хората.... мразя чалга ама познавам момичета, които са супер пекани и точни :) Така че....

ScarletBite
11-19-2010, 15:19
Кой казва, че музиката няма значение?

Всичко, всичко има значение!

Marky
11-19-2010, 15:37
Абе по мои наблюдения метълките и метълите са потни и миришат лошо..тоест нямат хигиена.. докато чалгарките са яки, надути и секси!!1! кво като слушат чалга...

ScarletBite
11-19-2010, 15:39
Абе по мои наблюдения метълките и метълите са потни и миришат лошо..тоест нямат хигиена.. докато чалгарките са яки, надути и секси!!1! кво като слушат чалга...
мда е, щото чалгарите имат много хигиена :lol:

Marky
11-19-2010, 15:45
мда е, щото чалгарите имат много хигиена :lol: по-чисти ми се струват.. смисал, че им пука другите какво мислят за тях, а при метълките не е баш така... бих предпочел една руса мацка пред тия с черните мешки и огромните кубинки .. пф :-&

ScarletBite
11-19-2010, 15:49
мда е, щото чалгарите имат много хигиена :lol: по-чисти ми се струват.. смисал, че им пука другите какво мислят за тях, а при метълките не е баш така... бих предпочел една руса мацка пред тия с черните мешки и огромните кубинки .. пф :-&
Ти да не си на 13? 8-)
Точно обратното е - тъпите кифли живеят за одобрението на околните, докато метълките са непукисти.
А това с хигиената няма да го коментирам просто...

Marky
11-19-2010, 15:54
Ти да не си на 13? 8-)
Точно обратното е - тъпите кифли живеят за одобрението на околните, докато метълките са непукисти.
А това с хигиената няма да го коментирам просто...омг.. Прочети хубаво какво съм написал : че на "кифлите" им ПУКА как изглеждат, а метълките не се интересуват много от това дали смърдат, дали изглеждат зле или не. Точно каквото ти каза. И съм на 14

ScarletBite
11-19-2010, 16:07
Ти да не си на 13? 8-)
А това с хигиената няма да го коментирам просто...омг.. Прочети хубаво какво съм написал : че на "кифлите" им ПУКА как изглеждат, а метълките не се интересуват много от това дали смърдат, дали изглеждат зле или не. Точно каквото ти каза. И съм на 14
Не, далеч не е каквото казах аз.
Единственото, което вълнува кифлите, е какви са в очите на околните - това включва, освен външния вид, и драмите и филмите, в които се вкарват. Една кифла няма индивидуалност, но всякак се мъчи да се изтъкне като "най" или да се покаже в образа, който е на мода в момента - преди време това бяха разгонените моралистки, след това кучките, сега са наранените от любов нежни душици или бесни купонджийки.
Метълките, от друга страна, като по правило са супер интересни личност с много интереси, вкус за музика и дълбоки емоции. Непукисти отвсякъде - как иначе биха се обличали и държали толкова свободно? За разлика от кифлите, които всякак се мъчат да потиснат човешката си същност и мацат бои върху някакъв кух образ, метълките изтъкват себе си като личности.
А потта и всичките глупости, които написа... разсъждаваш супер ограничено.
Знам, че момчетата се развиват по-бавно... Искрено се надявам, след като си хванеш някое и друго гадже, да поумнееш и оцениш истинското.

StolenBliss
11-19-2010, 17:43
Може някой вече да го е казал на по-предните страници, но Korn не свирят метъл. Много пъти ми е правило впечатление че тия който не слушат чалта, поп, техно сорта все им викат метъли. Омфг даже на свлечени съм чувала да викат метъли. Ебахго и в простотията, не се праи никво раграничение, а има толкова много нюански на рока примерно, които нямат нищо общо с метъла, ама не та не - метъл е.. :? :?

FuckedUp
11-19-2010, 20:11
Чалгари, бе..какво да ги правиш - full of SHIT

everythingisrelative
11-19-2010, 20:31
жените слушащи метъл са: дебели,мързеливи,разплути, азни,миришат на бира и пот, имат мазни пъпки по мазните кратуни и т.н.

като има и чат пат някое друго изключение 8)

HandOFDooM
11-19-2010, 21:12
една от моя клас е метъл и като я гледам е по-зле от тая маимуна честно
ами гд незнам аз слушам само рамщайн като метъл харесват ми и може и ня някое момиче да му харесат секи си има вкус но пък момиче да ми ходи с фланелки на дистурбед ми става лошо