Влез

View Full Version : Избелване на зъби

Forbiddennn
04-27-2010, 14:44
Та въпроса ми е ясен, само да поясня, че не говоря за някоя паста, която е по принцип за миене на зъби сутрин и вечер, но "уж" имала някакви съставки, които избелвали зъбите. Купих си сигурно 100 такива, нито една не помогна. Говоря за паста, която сте пробвали и наистина ви е помогнала. Ще ви помоля ако знаете да дадете и цена.

angel4eto100
04-27-2010, 15:38
аз ползвам бленд а мед 3д уайт пърл и съм доволна също смята м да си взема от онези прахчета за зъби но искам да попитам през какво време да ги използвам защото разбрах че трябва по-рядко

KumchoValcho
04-27-2010, 16:42
аз ползвам бленд а мед 3д уайт пърл и съм доволна също смята м да си взема от онези прахчета за зъби но искам да попитам през какво време да ги използвам защото разбрах че трябва по-рядкоПолзвам такова всеки ден и нямам проблеми, за разлика от содата, която мн хора препоръчват, това прахче е по-финно и не изтърква зъбите толкова зверски..

А иначе - имай на предвид, че всичките пасти, прахчета, води за усти и т.н. единствено възвръщат естествената белота на зъбите ти. А няма естествени зъби, които да са 100% бели. :)

ahaAm
04-27-2010, 19:45
И аз съм доволен от пудрата за зъби. Мия се с нея по веднъж на ден, но след седмица-две ще почна може би през ден или два не знам...
Пробвал съм със сода, но много драска, а т'ва наистина е "меко" и като се разтърка става подобно на паста... :grin:

charmy
04-28-2010, 19:59
Знам един доста ефективен метод, но е малко гаден.Сутрин като станеш, още преди да си измиеш зъбите, се жабуркаш с олио около 1мин. и така няколко пъти.Още на 3 ден се вижда резултат. 8-)