View Full Version : Щпакли
Grimmboy
04-28-2010, 18:38
мои да съм си отебал и свирки да са ми правили но никога несъм лизал момиче не че ме е гнус просто несъм го праил инт ми е кфо е чуството ... :P :grin:
Ам.. ти не усещаш толкова много.. по-готиното чувство е да чуваш и усещаш момичето.. Прим на теб може да ти харесва като е много мокра тогава да я лижеш.. всеки харесва нещо и изпитва различни чувства :)
ReachlessGirl
04-28-2010, 18:42
ми пробвай и ще разбереш .. :lol: :lol:
И пиши по-грамотно чеее .... не е хубаво така "Щпакли"
Neftochimic
04-28-2010, 19:45
така става, като не се ходи на училище... неграмотник :lol:
DemonchY
04-28-2010, 20:10
чувство от самото лизане няма, примерно при мен често докато правя орална любов ми пада ;] обаче чуя ли я да пъшка, или усетя ли как краката й започват да треперят :grin: малкия другар не се и поколебава дали да се изправи :oops: СТРАШНО възбуждащо е да знаеш колко приятно й е на нея! :grin: :grin:
Black_Fyed_Peas
04-28-2010, 20:13
Grimmboy
04-29-2010, 03:10
тодито неме интересува мнението ти ... инт ме на хора които могат да споделят чуството не да ми викат че немоа пиша ми кат неода често на даскало и ....
WILD__BOY
04-29-2010, 09:49
направете ме модерато бееее :@
ludiq0maks
04-29-2010, 09:59
тодито неме интересува мнението ти ... инт ме на хора които могат да споделят чуството не да ми викат че немоа пиша ми кат неода често на даскало и ....
Пичага , запри малко дудуци, кавали, ебане, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан.
elito0o0o0
04-29-2010, 10:49
хОди се гръмни копеле ;)
SmilezZz
04-29-2010, 14:29
Както каза ReachlessGirl - опитай и ще разбереш..
Що за тема ?
И наистина пиши малко по-грамотно,че изглееждаш смешен,но и едновременно жалък
Gr0zDan0v
04-29-2010, 14:48
Пичага , запри малко дудуци, кавали, е**не, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан. :lol: :razz: :lol: :razz:
там дето плюеш, недеи лижи , лек съвет ! :P
aNkLegIrL
04-29-2010, 17:41
мои да съм си отебал и свирки да са ми правили но никога несъм лизал момиче не че ме е гнус просто несъм го праил инт ми е кфо е чуството ... :P :grin: алоооу отебалия със свирките абе келеш ти най много 4 пъти да си правил секс за по 2мин и 32 сек ама отебал си бил :D щом не си лизал момиче ясно ми е какъв опит имаш в леглото.Марш при баба да ти разкаже за кумчо вълчо.
aNkLegIrL Да знаеш че не си права ;) Това че не е правил орална любов.. не означава че не е правил секс! Ок и шпакли е жаргонна дума и може да се каже че не съществува.. но тук сме да помагаме с каквото можем,а не да учим на български език..
Отговор по темата : При всеки е различно.. Всяка жена е различна и реагира на твоя език по различен начин. ТОЧКА 8)
aNkLegIrL
04-29-2010, 17:57
абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра
stupid0boy
04-29-2010, 18:09
абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра Дясната ръка каде я забрави?
абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна играТой не се хвали , а казва.. Неговата идея че е правил може би само вагинален секс , а не е правил орален => пита за мнения какво е чувстово..
Grimmboy
04-29-2010, 18:51
немога да разбера що има такива глупави спамери неме интересувате но се радвам че има хора които ме разбират .... заради боклуците (спамерите) тоя саит ще стане тъп до година 2 а и да ви кажа ще пиша кат ми е кеф нали неви карам да пикаете седнали
Защо ли ми се струва,че нищо не си правил а просто ти се иска и се вкарваш в някакви филми с измислени анимационни герои :) ама иначе пробваи като искаш да правиш Щпакли а пък съвкупното население на земята ще продължи да си прави Шпакли.
след 10тото прочитане разбрах що годе нещо
яко зле си :(
И едва ли има някой който споделя лапешкото чувство
Щпакли :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
aresmurt
04-30-2010, 22:17
Ти нямаш право да живееш бе :booooomb:
Американски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш и ти отговарят с въпрос.
Български форум - питаш и всички започват да ти обясняват колко си тъп!
направете ме модерато бееее :@ :razz:
Shady141
05-08-2010, 20:43
мн си зле човек.. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пичага , запри малко дудуци, кавали, е**не, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан.
Американски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш и ти отговарят с въпрос.
Български форум - питаш и всички започват да ти обясняват колко си тъп!
Мхм.. затова вече и не влизам :?
По темата: Момиче съм и не знам какво е, но приятеля ми го прави почти винаги и казва, че му харесва...
whocaress
05-08-2010, 23:06
Както каза ReachlessGirl - опитай и ще разбереш..
Що за тема ?
И наистина пиши малко по-грамотно,че изглееждаш смешен,но и едновременно жалък
че изглееждаш смешен,но и едновременно жалък
хаха това беше добро.. защото не престанете да правите забележки на хората относно грамотноста им? :) това е техен личен избор, както и това дали вие ще пишете в темата им :)
BigFakeSmile
05-09-2010, 11:46
ама чакайте малко, момчето си има личен живот, в който вие нямате място, какво остава нападките и забележките ви. Негов проблем е, че не пише много грамотно (или в случая не му е проблем). Отговорете на въпроса, ако можете, ако не- здраве да е :) . Аз не съм момче и не знам какво е чувството да правиш орална любов на момиче, но както казаха някои - като виждиш и усетиш, че на момичето му е хубаво ще ти стане и на теб
BornSinful
05-10-2010, 07:53
Така като за начало Щпакла има съвсем различно значение от лизане. Шпакла е когатомомче си завре и 4-те си пръста вътре и почва да върти от там идва и името. А колкото до чувството момчетата ти казват нищо особено за правене, но да знаеш при мен както вярвам при всяко едно нормално момиче щом приятеля и доближи това място и усети дъхъ му там настръхва. Вие мъжете не знаете какво ни правите нямате и ни най малка представа какво е чувството. Ние пък не се сдържаме да си траем и пъшкаме, трепеним гърчим се (и то идва от само себе си) дори, но това ако си много добър леко викаме.
XAAAAXAXAXAX ЗАГЛАВИЕТО КЪРТИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Пробвай и ще разбереш! :)
elvenqueen
05-15-2010, 23:19
Ти като си ходил на училище, хубаво е било малко да четеш и вкъщи. И да знаеш, че България не е създадена 681 година. Тогава била призната от Византия. :)
абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра Дясната ръка каде я забрави?
Може да са левичари?!? :D :razz:
banan4ireloaded
05-15-2010, 23:44
nerazbranoZLO
05-16-2010, 04:03
Ти нямаш право да живееш бе :booooomb:
Абе я чшш...
Виж се какъв си дребен, какъв ти е дребен!
Ти още не си тийн, пък в раздел секс ми влиза чикиджийчето...
Още зъбите не са ти паднали...
Я беж при мама ти да ти разкаже приказка!
Ти като си ходил на училище, хубаво е било малко да четеш и вкъщи. И да знаеш, че България не е създадена 681 година. Тогава била призната от Византия. :)
Ах, братле за втори път те виждам да се изказваш неподготвен :D :D :D. 632г. Се говори за СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, която е на хан Кубрат. 681г. Говорим за Аспарухова България или по точно само България. Моля те, другият път да не правиш излишни коментари :-P :-P :D :D.
По темата: Какво да ти кажа, мене много ме кефи не оставям приятелката ми докато не я лизна "ръзбиъш" ли :grin: :P. И ако се е подмила тка с нещо, което мирише убийствено, тя няма шанс и как мърка и вика лелел :grin: :grin: :-P :-P :oops: [/b]
nerazbranoZLO
05-16-2010, 04:34
Ах, братле за втори път те виждам да се изказваш неподготвен :D :D :D. 632г. Се говори за СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, която е на хан Кубрат. 681г. Говорим за Аспарухова България или по точно само България. Моля те, другият път да не правиш излишни коментари :-P :-P :D :D.
По темата: Какво да ти кажа, мене много ме кефи не оставям приятелката ми докато не я лизна "ръзбиъш" ли :grin: :P. И ако се е подмила тка с нещо, което мирише убийствено, тя няма шанс и как мърка и вика лелел :grin: :grin: :-P :-P :oops: [/b]
Мазача си говори по професията - шпакловане...
:lol:
681 се говори, 681 е призната, но той може и да си я е създал 680 или 679...
Откъде можем да сме сигурни?
*Глас от никъде: От където идвам ааазззззз!*
П.С. 634, не 632...
хОди се гръмни копеле ;) +1
и да определено послушай мазача се пак тва му е занаята :lol: :lol:
Мазача си говори по професията - шпакловане...
:lol:
681 се говори, 681 е призната, но той може и да си я е създал 680 или 679...
Откъде можем да сме сигурни?
*Глас от никъде: От където идвам ааазззззз!*
П.С. 634, не 632...
В някои източници годината е 632г. и аз съдя по тях. :)
Абе вие го обърнахте на по-голям спам от тоя дето неска ранно сутринта(към 1-2) с еф4етуу и с моминко напраихме я се засрамете малко!
а иначе да 681г се води че България е призната от Византия иначе Аспарух се намества малко по-рано на Балканите
и за да не бъде спам: Опитай да направиш малка дупка в праскова(с формата на п*тка) и почни да лижеш ще добиеш известна представа кво е