View Full Version : Лентички ДЕВА.
StreetFame
04-28-2010, 19:02
Оох, значи малко преди да свърши пролетната ваканция реших да си взема лентичките за косъмчетата над горната устна и махнах ги, намазах с крем, обаче след това ми останаха едни ужасни червени петна и страшно много боли. :( :( Едното се скри за 1 седмица, ама другото още си седи. Дори фон дьо тена трудно го прикрива.
Препоръчайте ми някакъв крем или нещо друго, за да се махне, че се отчаях вече.... :( :( :( :(
ЕДИТ: И още един проблем, за да не правя нова тема.... Много ми се разраниха краката от гуменките на Converse, а нито са ми малки, нито големи. Само леко по-широки. Няколко мазола, разграниха се пръстите отгоре и на петата.... абе ужас стана, а не мисля да ги захвърлям, защото дадох доста пари. ХЕЛП?! 8-)
Аз съм с лентички на Дева и вътре си има някаква кърпичка за след като ги махнеш. :)
MissHouse
04-28-2010, 20:12
1 гентамицин от аптеката
(аз преди да ги махна дрържа лед,за да замразя желаното за обезкосмяване място и когато ги намажа с крем, пълня една от онези тор, който се затварят плътно като цип с едно червено отгоре с гореща вода и държа на определно място като сменям водата за да остане гореща и кожата се ускопоява )
2 има специални лепенки за мазоли пак от аптеката
успех :-)
StreetFame
04-28-2010, 20:13
Знам, ползвах я, ама то не е просто зачервен, а си остана петно, сякаш съм си махнала кожата..... не знам и аз какво е точно. :o
Molzinka
04-29-2010, 14:44
Ами затова друг път не си взимай такива гуменки на Converse, защото са супер неудобни и се разраняват жестоко краката от тях!
sunshine955
04-29-2010, 17:04
ох .. знам кфо е и аз първия кът като ги махнах с лентички се зачерви ужасно и ходех така на училищее 8-) ужас голям срам секи ме питаше от какво е :? :lol: след няколко дена хвана коричка 8-) ужас не можах да я изтрая и след няколко дена си я махнах сама .. само че не беше израстнала отдолу нова кожа и пак стоя мн червено :D 8-) после пак хвана малка коричка .. и тя си падна след няколко дена 8-) 8-) абе дълга история .. мазах го с крем "здраве" денонощно .. дори не излизах от срам ;д и си стоях у нас постоянно с крема .. сега ги махам с пинсета секи ден по 10-20 късъмчета мн ми оредяха и сега са мн тънички
малко се онесох ама ..8-) надявам се да съм ти помоганала .. относно втория въпрос не мога да ти помогна,съжалявам..