Влез

View Full Version : вземане на отпускно ???

kami134
04-29-2010, 11:35
какво да направя за да взема отпускна бележка от директорката-искам да се места в друго даскало...просто отивам при нея и тя веднага ми дава или трябва да чакам да удобрят ???

liim0nka
04-29-2010, 18:27
е как веднага ще ти я дадат..това не е химикал, има си някакви процедури..поинтересувай се от класната

Sisi7u
04-29-2010, 19:06
е как веднага ще ти я дадат..това не е химикал, има си някакви процедури..поинтересувай се от класната
+ май трябва да изчакаш малко да ти подготвят документите .. за няколко дни май става ..

nIkEnCeTy_bE
04-29-2010, 19:13
Майка ти се обажда на класната предварително, говори с нея. Класната говори с директорката да подготви отпусното, печати подписи ала бала, оценки да напишат, и отиваш с майка си, да го вземеш, защото мисля че някъде се подписваше родителя. ;)

SemperFidelis
04-29-2010, 21:42
Когато аз се местих от едното училище в другото, отидохме в старото училище, говорихме с директора, даде ни отпусното, в същото време класната написа оценките. После отидохме до новоти училище говорихме и там с директора, предадохме документите, мисля че имаше и нещо за попълване, нов бележник и готово. Няма такива дни, седмици, известия - да не би да ти издават задграничен паспорт или лична карта.

anna93
04-30-2010, 04:08
Във всяко даскало е разлинчо, но когато се преместих при мен стана за около час. Първо говорих с класната, след това отидох при секретарката (или там какава е) и и казах, че ще се местя. Тя започна да ми попълва отпусното с оценки. След около час беше готово. Но задължително трябва да си с майка ти/ бщата ти.