View Full Version : Посъветвайте ме .. моля ви .. важно е ..
ladypopular
04-29-2010, 15:27
Така на 15 и половина съм .. девствена съм .. имам гадже от 3 месеца и знам че той много иска да го направим .. имам му доверие и мисля че аз също съм готова за това , единствения проблем е че много се притеснявам от болката и от това как ще се представя .. дали това че съм девствена няма да му е неприятно ( е той знае де ) .. също така кръвта е много голям проблем за мен колкото и смешно да ви звучи .. та моля напредналите кажете си мнението .. :(
Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш :-x
stupid0boy
04-29-2010, 15:38
Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш :-x От такива коментари ми се повръща... Това, че си джиткал футбол до 17... трябва ли да я интересува?
таа.. по темата: Не се притеснявай... ако наистина те обича... едва ли ще гледа колко кръв има или незнам си какво... + това не при всички има кръв и болки... Може и да няма болка... Може би трябва да поизкачаш още малко... За да си сигурна, че си готова... Внимавай да не е само за едната бройка...
YouAteMyHeart
04-29-2010, 15:38
Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш :-x
Щом си мисли,че е готова да го прави.Всеки сам избира кога да започне да води полов живот.За момиче 15г. ми се струва малко рано,ноо..
НЕ е задължително да боли и да има кръв.Това зависи от дебелината на химена.. :?
dakata123
04-29-2010, 15:40
Ако мислиш, че си готова и няма да имаш проблеми, направи го. Болката я има винаги, сега или по-късно пак ще е там. Щом си сигурна в себе си и в него няма лошо
SmilezZz
04-29-2010, 15:49
Ако наистина се чувстваш готова - направете го..И не се притеснявай за болката.. + предполагам,че знаеш,че всяко момиче е различно..Т.е. всеки организъм е различен..При някои има болка,при други - Не..Същата работа е и със кръвта..
Доколкото виждам темата ти е едно съобщение до всички потребители,ти ни уведоми,че ще правиш секс. Не виждам формулиран въпрос за да се даде отговор или мнение.Единственото - радвам се за теб :lol:
ladypopular
04-29-2010, 15:52
Е да така е знам, но все пак като всяко ново нещо така и с това изпитвам притеснение .. а и колкото и да съм чела друго си е опита ..
Е да така е знам, но все пак като всяко ново нещо така и с това изпитвам притеснение .. а и колкото и да съм чела друго си е опита ..
ние не можем да ти го дадем-трябва да си го придобиеш така да се каже
ladypopular
04-29-2010, 16:11
Да и това ми е ясно .. просто ви моля за съвети как да се справя по-добре .. как да мине по-възможно най-приятния и безболезнен начин ии как да не изглеждам като някое сумати много притеснено момиченце ..
ReachlessGirl
04-29-2010, 16:11
.. и мисля че аз също съм готова за това ..
Мислиш или си?!? .. имна голяма разлика!! :?
Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай .. :?
darkPaladin
04-29-2010, 16:59
играй това (www.bulfleet.com) мани я тая лейди популар
мила не се бой от кръвта нема те отваря с кирка , а относно как ще се представиш момче е дупка е нема начин да не му хареса .. : )поне първия път де ... после ще се отракаш .. :D
alex4et0y
04-29-2010, 18:51
.. дали това че съм девствена няма да му е неприятно ( е той знае де ) .. :(
Щом знае ще е по-внимателен. :wink:
KumchoValcho
04-29-2010, 19:09
Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай .. :?оф консверво бее :lol:
sladka_celuvka
04-29-2010, 19:13
и какво като си девствена? голямо чудо... ако не е искал теб можеше спокойно да си хване някоя к*рва :) за болка и кръв при всяка жена е различно..е освен болката нея ще си я има :) но не е болка за умиране..все пак рано или късно някой ще те "отвори" Ако си сигурна че искаш да е сегашният ти приятел давай :)
MochaOnMyLips
04-29-2010, 20:54
Не е вярно, че болката си я има. При мен, както и при някои от приятелките ми между другото, болка нямаше никаква. Четох някаква статистика, че кръв има в едва 25% от случаите. Спокойно и приятно прекарване :)!
kremen4eto
04-30-2010, 06:07
Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай .. :?
даммм :)
Ако не се чувстваш напълно сигурна, не прави грешката.
Gr0zDan0v
04-30-2010, 15:10
Ако наистина се чувстваш готова - направете го..И не се притеснявай за болката.. + предполагам,че знаеш,че всяко момиче е различно..Т.е. всеки организъм е различен..При някои има болка,при други - Не..Същата работа е и със кръвта..+1
sweetpunk
04-30-2010, 20:42
Виш сега, преди около 2 седмици бях в подобно положение, така че мога да ти дам съвет от скорошен опит 8) .. На 16 съм и никога не ми е пукало, че приятелките ми водят полов живот от години. Секса за мен е просто начин да се изразходва излишна енергия 8)! Притеснявах се, като всяко момиче от новото, но притеснението ми беше минимално. В момента, в който момчето ми беше до мен и ме целуваше всичко беше лесно и просто, все едно не е нещо ново и т.н. В този момент той знаеше как да ме предразположи, да ме накара да се отпусна и просто да се забавлявам.
Искам просто да ти кажа, че щом имаш дори и минимални съмнения просто изчакай, ако той наистина иска да е с теб няма да е много голям проблем. Що се отнася за страха, никой тук не може да ти помогне. 1во Голяма роля има той, когато той знае какво прави всичко минава по - добре, ти се успокояваш и т.н. 2ро ти - трябва да си убедена, че го искаш в точния момент с точния човек, останалото е просто формалност. 3то за кръвта и т.н. много от приятелките ми, с който сме обсъждали е имало кръв, но малко, а при мен изобщо, незнам дали защото той беше адски внимателен и нежен или просто ген, но всичко си мина гладко. Така, че от мен толкова останалото зависи само от теб и от него. Надявам се да съм ти помогнала 8)
Haker4ity
04-30-2010, 20:44
не го слушай тос сухар :D
Щом се обичате давай 8)
dPa3HuTeJl
04-30-2010, 23:32
При момчетата първия път не е нещо особено но при момичетата е друго нещо.Това е специален момент който ти е само един път в живота ,поне от тия теми който съм изчел толкова време разбрах че за момичетата този момент е специален, не знам дали е така :) Не искам да се правя на някой сдухан но ако наистина не си готова по-добре изчакай ,както си решиш не знам .. ние тук не можем да ти дадем опит и кураж.Апък и то от момчето зависи всичко , особено когато ти е за първи път ,момчето тогава трябва да поеме цялата отговорност 8)
ScionOfStorm
04-30-2010, 23:36
не се чувствай притисната и си вземи времето, не бързай за никъде. (:
а за кръвта - шуртенето на ебати кръвта общо-взето е малко хиперболизирано. доколко съм чувал / знам най-много да прокапе малко...
миминко ти даде хубави съвети, никой не очаква/иска от теб да си убер-активната и сексуалната на първия си (и следващите няколко) път..ще ти влезе в положението човека, ако държи на теб. :)
Steff9423
04-30-2010, 23:42
Не си представяй някво кървище като сцена от "Тексаско клане"..
Има много малко количество кръв.Болка има,но и тя е много малка,минимална.Повече влиае притеснението,а най-хубаво е когато се чустваш уверена и преразположена.
(Който внимава в час по Биология знае..хех ) :D
Steff9423
04-30-2010, 23:51
Но трябва да знаеш че първия път е нещо специално,макар че в днешно време никой не му отдава такова значение.Според мен първият път трябва да е с някой специален,и като казвам специален нямам предвид първото момче в което мислиш че си "влюбена".Няма да има втори път,няма да имаш този шанс.За това си помисли много,много добре преди да го направиш.И когато си сигурна се отпусни и остави момчето да те води,сигурна съм че е опитен.Не се притеснявай,90% от момичетата са притеснени при първият си път.Би изглеждало доста изкуствено ако ти седиш като статуя и само гледаш да не се проличи се си притеснена или неопитна.Всъщност по-голямата част от момчетата се чустват някак горди и специални когато отнемат дественоста на някой,а и те винаги искат да бъдат лидери..
BebiNkata
05-01-2010, 11:12
Според мен трябва да изчакаш още поне месец! Разбира се това си е твой избор, но от това което си написала не мисля, че си готова да правиш секс. Замисли се защо искаш да го направиш, защото ти го искаш или, защото е важно за приятелят ти?! Нормално е да имаш притеснения за болката, кръвта и т.н , но просто от начина по който си написала всичко мога да съдя, че изобщо не си убедена дали наистина го искаш.. Помисли си много добре, в крайна сметка това не е нещо което можеш да върнеш назад или да забравиш след време...
krem4et0
05-01-2010, 11:48
Възбуди се! Сериозно. Ако не си възбудена до полуда, нещата ще са много по-тежки. И не говорим само за омекване на коленете или лека влага. Говоря за истинска възбуда. Нека проникването да е в такъв момент, в който просто си на крачка от върха. Не и след оргазъм, защото повечето жени стават много чувствителни. Ако покрай суетене възбудата ти спадне, не се мъчи. Ще се стегнеш, свиеш, ще се уплашиш.
Иначе споделям мнението, че си малка, ама ти си знаеш.
BebiNkata, моля те пиши с по-малък шрифт. Много дразни.
ние не можем да ти го дадем-трябва да си го придобиеш така да се каже
правилно ;]] ako ci г0т0ва
Just do it !!
не се бой ако не е сега ще има болка и кръв друг път 8-)
Slynchiicee
05-01-2010, 15:25
мила не се бой от кръвта нема те отваря с кирка , а относно как ще се представиш момче е дупка е нема начин да не му хареса .. : )поне първия път де ... после ще се отракаш .. :D
+ :D :-D
miss_kiss181
05-01-2010, 21:01
Ами след като знае, че си девствена едва ли ще очаква някво блестящо представяне. А относно болката и кръвта: при мен имаше болка (все пак беше поносима), а пък кръвта не беше изобщо много. Само след като свършихме като отидох до банята имах точно 2 капки на прашките си. :grin: Така че приятно изживяване няма от какво да се притесняваш, но все пак умната. :grin:
И ДА СЕ ПАЗИТЕ ЕИИИИИИИИИИИ....
BebiNkata
05-02-2010, 19:24
BebiNkata, моля те пиши с по-малък шрифт. Много дразни.[/b]
Добрем :) Не съм искала да дразня никой! За напред ще пиша с по-малък шрифт! :)
Така е перфектно :)
krem4et0
pussucetka
05-02-2010, 20:10
Еми виж сега и аз съм на 15 и малко повече от половина .. И аз съм девствена, имам си сериозен приятел и ние обмисляме скоро да го направим и сме готови ! :) И мисля, че не трябва да мислим толкова много за кръвта, за болката, а просто да се отдадем на момента и да не мислим за това . . Трябва да сме достатъчно възбудени, иначе ще боли сигурно повечко и няма да е подходящото време за проникване . . Разбира се, щом сте тръгнали да водите полов живот трябва да си сигурна в половинката си и винаги да сте със предпазни средства от нежелана бременност или някоя коварна болест ! Желая ви успех! :-) Когато вече не съм девствена ще ти пиша за повече информация ! :)
Slynchiicee
05-03-2010, 12:08
Еми виж сега и аз съм на 15 и малко повече от половина .. И аз съм девствена, имам си сериозен приятел и ние обмисляме скоро да го направим и сме готови ! :) И мисля, че не трябва да мислим толкова много за кръвта, за болката, а просто да се отдадем на момента и да не мислим за това . . Трябва да сме достатъчно възбудени, иначе ще боли сигурно повечко и няма да е подходящото време за проникване . . Разбира се, щом сте тръгнали да водите полов живот трябва да си сигурна в половинката си и винаги да сте със предпазни средства от нежелана бременност или някоя коварна болест ! Желая ви успех! :-) Когато вече не съм девствена ще ти пиша за повече информация ! :)
Пиши и на мен :-)
Хааааахахаха гръмни се бе дебил... що не земеш да идеш в някой футболен форум а?
hspasswd
05-03-2010, 18:43
не се притеснявай от първия път. Винаги е така, пък с кръвта при всички е така (същност аз съм момче :D) .. но не се бой
:) :) :) :) :)
thesweetest
05-03-2010, 19:31
Ами Щом се чувстваш готова направи го ,но трябва да се отпуснеш според мен щом си решила да правиш секс са това момче значи му имаш доверие.А що се отнася до болката никой не е умрял така че...
успех 8-)
Slynchiicee
05-04-2010, 19:45
Ами Щом се чувстваш готова направи го ,но трябва да се отпуснеш според мен щом си решила да правиш секс са това момче значи му имаш доверие.А що се отнася до болката никой не е умрял така че...
успех 8-)
+
това че ти си цъкал мач до 17 да означава че всеки трябва да го прави?
По темата: щом си готова давай. това че си девствена въоще да не те притеснява
нали е за това- да я изгубиш :D