View Full Version : Първия път
Здр-те.Чувала сам че преди да е скъсана ципата и се отиде на генеколог може по време на прегледа да се скъса , търсих из форума но никъде не намерих отговор на този въпрос?Също искам да питам първия път с или без презерватив защото ми казаха че ако се сложи боляло повече??Искам да сам 8информирана за всички рискове които се крият.Иии... ако имате още нещо интересно относно предпазванията или как по-малко да боли на първия път моля кажете и побликувайте мнения!Аз съм на 16 и мисля скоро да го направя с приятеля си,но искам да сам информирана за абсолютно всичко и най-вече за здравето и на двама ни .... благодаря за вниманието :) очаквам коментарчета
ladypopular
04-29-2010, 15:59
Мацка при мен е гд същото на 15 и половина съм ии мисля и аз скоро да го направя .. и също ще чета темата защото всички задедени от теб въпроси ме интересуват .. :)
dakata123
04-29-2010, 16:03
Според мен с презерватив ще боли по-малко, все пак има лубрикант по него и е по-влажен. За гинеколога незнам.
П.П. Късмет при първия път и вземета предпазни мерки после да няма "Бременна ли съм" 8-)
Според мен с презерватив ще боли по-малко, все пак има лубрикант по него и е по-влажен. За гинеколога незнам.
П.П. Късмет при първия път и вземета предпазни мерки после да няма "Бременна ли съм" 8-)
Пич, винаги го има момента "Бременна ли съм" но какво от това важното е, че на 10 години правим секс :grin: :lol: :lol: :lol:
ReachlessGirl
04-29-2010, 16:17
Чувала сам че преди да е скъсана ципата и се отиде на генеколог може по време на прегледа да се скъса , търсих из форума но никъде не намерих отговор на този въпрос?
Това няма как да стане, защото самият преглед, когато си девствена не се извършва през влагалището .. (:
Също искам да питам първия път с или без презерватив защото ми казаха че ако се сложи боляло повече??
Задължително с презерватив!
А това за болката .. за първи път го чувам! :?
Искам да сам 8информирана за всички рискове които се крият.Иии... ако имате още нещо интересно относно предпазванията или
Тази тема ще те информира за почти всичко ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
как по-малко да боли на първия път моля кажете и побликувайте мнения!
като те възбуди максимално и се отпуснеш .. (:
MochaOnMyLips
04-29-2010, 20:37
Няма нужда да ходиш на лекар. Има такова нещо като Hymen cribriformis или решетъчен химен, когато хименът има множество малки отворчета и при него май има нужда от оперативна намеса. Със сигурност трябва да отидеш на лекар, ако имаш Hymen imperforatus, което значи, че отвор липсва. Това означава, че не можеш да получаваш и цикъл (по-точно той не излиза от тялото ти), така че едва ли го имаш.
ВИНАГИ прави безопасен секс. Сексът с много лубрикант (независимо дали има презерватив) значи, че ще те боли по-малко. Освен това никой не е казал, че въобще ще те боли. Просто трябва да си максимално спокойна и отпусната.
Забавлявайте се :).