View Full Version : Със съученик :с
Май си създадох ГОЛЯМ пробел.
Историята е следната,имам съученик с който доста се харесваме,така си се харесваме,закачаме се от има няма 2 години.Сега в 11ти клас взе че ни дойде музата и го направихме.(в интерес на истината си беше страхотно,даже го направихме още няколко пъти...)Всичко си беше ок през седмицата не си давахме много вид,че има нещо през почивката си се виждахме.Обаче незнам какво стана напоследък,усещам как всичко в него ме дазни,думи жестове абе присъствието му даже :-x .
Та въпроса ми е навас случвало ли ви се е?За мен е много странно и кофти,ако може да ми дадете някой съвет :)
Та благодаря ви предварително :-P
Ами начесала си си крастата и ти е минал мерака за тфа момче. Привличало е за това, че две години сте се закачали само нищо повече и сега като се е случило сичко вече ти е минал мерака и затова го има този момент дразни ме не мога да го дишам и т.н
musiclife
04-29-2010, 20:55
Ще ми е приятно да ми се случи :-D
А като гледам в 11 клас правиш голяма правописна грешка "повторихме го няколко пъти" , неможеш да повториш нещо няколко пъти, можеш да го потретиш и т.н. Хващай се да учиш за матурата в 12 клас ,че ще ти се увиди. Изолирай се от това момче като не ти изнася и толкова .. :)
MochaOnMyLips
04-29-2010, 21:05
Дай си малко почивка и време да осмислиш нещата.
CrAzYanDlaZy
04-29-2010, 21:14
Изиграна карта, прочетена книга- аз така го разбирам.
Малко невъзможно да се абстрахирам,все пак сме едва ли не заедно минимум 8 часа на даскало :(
Винаги ми е било интересно как във тоя форум се обръща много повече внимание на правописа и изразяването отколкото на самия проблем :razz: :razz: :razz:
Еми какво толкова има,щом не можеш да го понасяш-късате,а ако не ходите,просто няма да го правите вече и няма да му обръщаш такова внимание,както преди... :)
От един клас сте, ей .. аман от разгонени пуберчета. :D Как ще се гледате после...? След като спрете да се занимавате един с друг де.. ако спрете. :D Т'ва между съученици (каквито и да са отношения, по-сложни от 'просто приятелски') хич не го одобрявам. :? Но все тая ... Надробила си попарката, сърбаааааааааааай. :P :(
ReachlessGirl
04-30-2010, 05:58
Не бих позволила да ми се случи нещо подобно по простата причина, че ще спя с гаджето си, а не с "приятелче", "съседче" и не знам си какъв още .. :-o
WILD__BOY
04-30-2010, 06:12
наеба те, направи ти кефа и са ако може да се маха... е не се прави така с хора, които не можеш да ги накараш да се махнат туко така
dPa3HuTeJl
04-30-2010, 07:39
Хахах за тия момиченца си има една думичка ама няма да я кажа 8-) И сега като толкова си искала да те почеше отдолу кво праим??!? В един клас сте няма как да го изолираш , ако му кажеш ще му стане гадно,абе изобщо вземи си поука.Като толкова те сърби взимаш си един вибратор и толкова ... :lol:
Antixrist
04-30-2010, 13:19
Не бих позволила да ми се случи нещо подобно по простата причина, че ще спя с гаджето си, а не с "приятелче", "съседче" и не знам си какъв още .. :-o
Какъв е проблема да го направиш с "приятелче" или "съседче"?!Ако нямаш гадже кво правиш? Търсиш си,запознавате се,започвате да се харесвате,общо това за 2 месеца и чак тогава ли правите сескс?А през другото време?
Според мене на авторката просто и е минало желанието,така че да минава на следващия!
MochaOnMyLips
04-30-2010, 17:41
От един клас сте, ей .. аман от разгонени пуберчета. :D Как ще се гледате после...? След като спрете да се занимавате един с друг де.. ако спрете. :D Т'ва между съученици (каквито и да са отношения, по-сложни от 'просто приятелски') хич не го одобрявам. :? Но все тая ... Надробила си попарката, сърбаааааааааааай. :P :(
Не съм съгласна тук. Първо, аз излизам със съученик вече от доста време и не ми се е случвало нощо по-хубаво.
Второ, за културни хора не е проблем да се разделят и после да учат заедно. Доста такива истории съм виждала и нито една не е завършила зле.
Gr0zDan0v
05-01-2010, 11:05
Изиграна карта, прочетена книга- аз така го разбирам.+1 :?
Ами начесала си си крастата и ти е минал мерака за тфа момче. Привличало е за това, че две години сте се закачали само нищо повече и сега като се е случило сичко вече ти е минал мерака и затова го има този момент дразни ме не мога да го дишам и т.н
йес :-o :-o :-o
Slynchiicee
05-01-2010, 15:11
++ :-)
miss_kiss181
05-01-2010, 21:07
На мен ми се случи същото с момчето, с което правих секс за първи път. Зарязах го, защото просто не го понасях вече и така много дълго не можех да си обясня, защо се е получило така. Най-накрая разбрах, че е имало куп такива малки неща, които са ме дразнили в него и това е.
reni7o0o
05-01-2010, 21:38
Аз съм имала връзка с съученик... и нз беше яко ама до едно време после почнах да се дразня от това че постоянно сме заедно и нз може би сте си омръзнали :-o
Slynchiicee
05-03-2010, 12:01
Аз съм имала връзка с съученик... и нз беше яко ама до едно време после почнах да се дразня от това че постоянно сме заедно и нз може би сте си омръзнали :-o
+ :D
А като гледам в 11 клас правиш голяма правописна грешка "повторихме го няколко пъти" , неможеш да повториш нещо няколко пъти, можеш да го потретиш и т.н. Хващай се да учиш за матурата в 12 клас ,че ще ти се увиди. Изолирай се от това момче като не ти изнася и толкова .. :)
Отвори си очите бе, къде точно тя е писала повторихме! :D
tainstvenomomi4e
05-08-2010, 10:48
Ами случи ми се нещо подобно. Значи имаше едно момче 4 години го харесвах, станахме гаджета и той започна да ме дразни с поведението си :-x :-x :-x и все още ме дразни :(
Не съм съгласна тук. Първо, аз излизам със съученик вече от доста време и не ми се е случвало нощо по-хубаво.
Второ, за културни хора не е проблем да се разделят и после да учат заедно. Доста такива истории съм виждала и нито една не е завършила зле.
Еееее, имах предвид, че аз не го одобрявам. :) Нали знаеш - различни хора, различни идеали. :)
Ко толкоз го мислите не моа ви разбера?Напраили сте си кефа ся ко д не ви е гузно...?Я се кефете там и забете тия мисли!
PinKstaR
05-09-2010, 14:52
Грешката е лексикална :) , но както и да е. Таа..по темата.. аз съм още на 15 и за секс не мога да говоря ама при мен даже като само сме се целували ,натискали и т.н и после като всичко свърши изпитвам антипатия към човека , отвръщава ме някакво .. :-D