View Full Version : Кофти проблем ...
Та значи на 18 години съм вече - момче.Проблема ми е много странен и скоро го осъзнах, (за което се радвам).Нямам проблем с момичетата , общителен съм,що годе приличен на външен вид и на характер го докарвам.Проблема е ,че като съм с някоя след 2-3 месеца ми е минал мерака за нея ,търся нещо ново,непознато.Имам чувството ,че съм се наситил на момичето до мен и искам нещо друго,което не е хубаво (признавам си) все пак съм на 18 и искам сериозна връзка.Незнам как да се променя и какво да правя искам момиче което да има акъл , преди всичко да е човек и да става за пред хора ....
ledenakrasota
04-30-2010, 17:20
Та значи на 18 години съм вече - момче.Проблема ми е много странен и скоро го осъзнах, (за което се радвам).Нямам проблем с момичетата , общителен съм,що годе приличен на външен вид и на характер го докарвам.Проблема е ,че като съм с някоя след 2-3 месеца ми е минал мерака за нея ,търся нещо ново,непознато.Имам чувството ,че съм се наситил на момичето до мен и искам нещо друго,което не е хубаво (признавам си) все пак съм на 18 и искам сериозна връзка.Незнам как да се променя и какво да правя искам момиче което да има акъл , преди всичко да е човек и да става за пред хора ....
Всичко става с търсене :) Ще я намериш :)
mArMaLaDkA
04-30-2010, 17:20
Абе, ти си на 18, какви сериозни връзки? Хора на по 30, дето вече е по-нормално да имат сериозна връзка, даже и деца, си живеят живота на пълни обороти, а ти... сега ти е времето да се забавляваш. :)
Колкото до въпроса ти:
а) непостоянен си в чувствата си, в действията си, водиш се от настроенията си и затова е такова положенето
б) срещаш момичета, които не са на твоето ниво, така да го наречем и затова бързо се изчерпва интересът ти към тях.
в) а може би момичетата, които срещаш са твърде обсебващи, твърде рано ти се обясняват в любов, с една дума: задушават те и затова търсиш друга девойка.
г) а може и ти със самия си начин на мислене, със самото си излъчване, със самото си отношение да привличаш разни девойки като изброените по-горе.
Явно не си готов за сериозна връзка .То и аз искам много неща ама...
soul1199
04-30-2010, 17:56
не мисля,че ще си получиш сериозната връзка,защото ти самия не си сериозен :)
б) срещаш момичета, които не са на твоето ниво, така да го наречем и затова бързо се изчерпва интересът ти към тях.
в) а може би момичетата, които срещаш са твърде обсебващи, твърде рано ти се обясняват в любов, с една дума: задушават те и затова търсиш друга девойка.
Това , сега като се позамислих, е доста правилно !
Относно другия отговор - не търся толкова сериозна връзка, и аз искам забавление , а не тежко обвързване , но не ми харесва да съм с момиче за месец два , а след това да се чудя какво правя с нея .Незнам как да постъпя и как да продължавам за напред.
mArMaLaDkA
04-30-2010, 18:05
Ами намери си някое момиче, което също не търси сериозна връзка. Излизайте заедно от време на време, правете и разни други неща, но и си поддържайте някакви весели закачливи отношения без никакви уговорки за после. То нещата ще си дойдат впоследствие. Просто потърси някое по-непринудено момиче, което няма да реве и да те преследва, когато(ако) му биеш шута. :)
Мерси , отговорът ти е наистина смислен , а в момента има едно такова момиче с което сме в такива "закачливи отношения".Ще пробвам какво ще се получи ...
gLypChenCee
04-30-2010, 18:30
Промяната зависи от самият теб .. ние тук едва ли ще можем да ти помогнем ..
mArMaLaDkA кой набор си ? Защото имаш мозък , спрямо тъпите кифли от който съм заобиколен...
mArMaLaDkA
04-30-2010, 18:46
'95 съм. 8-)
верно е че има нещо объркано в тебе, ама е това че на 18 искаш сериозна връзка. Все пак 3 месеца са си цифра време
mArMaLaDkA
04-30-2010, 19:14
Усещам някаква подигравка. 8-)
Не се подигравам , възхищавам се на трезввените отговори и на възрастта ти 8)
mArMaLaDkA
04-30-2010, 19:29
недей, че ще взема да се възгордея. 8-)
спирам да ти спамя в темата, че след снощи това ще е последната стъпка към банана, който ще получа. 8-)
Steff9423
04-30-2010, 23:37
18 годишен..ще ти дам един съвет от моя 16 годишен опит :D .
Живей си живота и не се притеснявай,това момиче все някога ще се появи.А ако започнеш ти сам да я търсиш бъди сигурен че няма да я намериш.Ще ти минат още много момичета през ръцете,но ще се намери някоя която ще заобичаш истиснки.Не си товари мозъка със такива ненужни притеснения.
ScionOfStorm
04-30-2010, 23:43
аре, аре
като почнете с 'живей си живота сега' и някакви такива заучени програмирани клишенца...
всичко е до характер - за много хора може живеене на живота да е в сериозни връзки по 2-3 години на по 16-17 годинки примерно. не е казано, че за да си живееш живота тряя да чукаш де що видиш и да връткаш мацки/момчурляци през 2 месеца. относително е и си е до възгледи малко или много, както и до устройство.
а явно авторът е устроен за забавление и несериозни връзки на тоя етап. т'ва е. а това 'става за пред хора' все едно ще водиш на каишка момичето на киноложко състезание. сериозно, с такова отношение какво очакваш? ще улегнеш вероятно, ама не ти е сега времето :)
и аз съм така само че с момчетата и ми пиства на 2-3 седмица :D :D :D :D
ReachlessGirl
05-01-2010, 06:46
Промяната зависи от самият теб .. ние тук едва ли ще можем да ти помогнем ..
++
Не търси само повърхностни момичета, за които най - важно е външният вид и в кое кафе да се забият през остатъка от деня .. :?
Явно не си готов за сериозна връзка .То и аз искам много неща ама...
+ всеки един ден си намира майстора/ката и ти ще го/я намериш !!
споко ..
take it easy !!
Абе, ти си на 18, какви сериозни връзки? Хора на по 30, дето вече е по-нормално да имат сериозна връзка, даже и деца, си живеят живота на пълни обороти, а ти... сега ти е времето да се забавляваш. :)
Само не разбирам, какво лошо има в това на 18 да има сериозна връзка?
По темата:
Не си намерил подходящата