Влез

View Full Version : Спешно ви моля за помощ!

hinari
05-01-2010, 08:51
Здравейте!Аз съм едно момиче на 18 и половина години,което има връзка с мъж на 28 години.Днес се случи нещо.Баба ми понеже не знае,че ходя с 28 годишния,ами мисли,че ходя с един на 25,искаше да ми гледа на кафе и не знам-мисля,че се объркаха доста нещата.Вярно е,че приятеля ми се отнася гадничко с мен,все ме пита кога ще правим секс,прави планове кога да стане,заглежда жените пред мене и доре се обръща да ги огледа.Веднъж ми каза,че не знача нищо за него,после каза,че било майтап и само искал да види как ще реагирам.Та сега основния проблем,че се отнесох:днес баба ми ми гледа на кафе,каза ми ч,е той не е влюбен в мене,даже съм му била безразлична и е с мене само да си запълни времето.Оказа се ,че си поддържа връзка с някаква туркиня,макар че ми каза,че от години не се чуват-,но пък би излязъл с нея ако тя иска.Това баба ми го вия в чашата с кафето.После тя видя,че този мъж очевидно бил с мене още,само защото си планирал да ми отнеме девствеността до края на месец май.Тогава имам бал и му бях казала,че ще преспивам в Плевен с нашите след балната вечер.Баба ми видя в чашата,че той доста се е поядосал от този факт,понеже точно тази нощ бил планувал да спи с мен. Баба предрича раздяла именно края на май месец,понеже сама съм щяла да се уверя какви ги върши той,но ме предупреди да не показвам с нищо,че знам за това,защото щял да се озлоби,че го оставям и можело да ме изнасили.Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ? Моля ми много за помощ,защото вече се отчаях напълно,не знам какво да правя ...
Моля ви за сериозни коментари!

xoxi
05-01-2010, 08:55
Не обръщай внимание на предсказания и такива работи.
Ти си реши какво да правиш. Ако виждаш и усещаш, че той е само заради секса с теб и наистина не значиш нищо за него, то тогава по-добре го остави.

marichela
05-01-2010, 08:56
Баба ти голяма ясновидка се оказва. :shock: От начина по който ти описа въпросния си "приятел" съм съгласна с баба ти - объркване или не.

valdesbg
05-01-2010, 09:01
Е как очакваш сериозни отговори и коментари като задаваш толкова детински въпрос?

Кога ще се научите че ако едно обяснение не е логично и смислено значи ви пързалят супер брутално?

Особено пък с тия ясновидки, гадателки и подобни - пълно шарлатанство.

Amateurrr
05-01-2010, 09:01
От думите ти се подразбира, че той точно това цели. Дали ти ще му позволиш да го направи или не, е твоя работа.
А конкретно за предсказанието - прекалено подробно ми се струва това "видение". По принцип може и да има някакви съвпадения при тези предсказания, но тя пък баш ти е казал това, което смята, че ще те "вразуми". Просто ти мисли доброто жената.

JustLikeFire
05-01-2010, 09:25
Здравей.
Първо - не бъди наивна. Това с кафето са глупости, баба ти не е видяла там нищо. Явно си споделяла с нея и тя иска така да ти даде съвет.
И според мен тя е права. Мога ли да те питам за какво ти е тоя на 28 години? Вместо да си намериш момче на твоята възраст, което да те обича и цени истински, ти отиваш при мъж почти на 30, който явно не те обича, а е с тебе заради секса.
Това ти го казва момче на почти 19. Просто приятелски съвет, остави го и си намери някой на твоята възраст.
Но в крайна сметка ти си решаваш и последствията носиш ти. Успех.

soul1199
05-01-2010, 09:44
и мойта баба ми е гледала на кафе и после нещата,който тя бе видяла станаха,тъй че аз до някаква степен вярвам на тия раути,няма ли как да го оставиш или да го накараш той да те остави,ти самата си разбрала,какъв е и това,че баба ти е видяла тия неща ти е помогнало доста

rebeccaa
05-01-2010, 14:18
Ами и на мен баба ми ми е гледала на кафе и нещата, който ми казваше се оказаха доста вярни, и от тогава само я карам да ми гледа и наистина вярни са нещата.Поне аз така мисля де.

purpledawn
05-01-2010, 15:35
Ами, кажи й истината и питай нея.
аз откъде да знам дали е вярно, тя е ясновидката (:

onestar
05-01-2010, 16:28
Чакай края на месец май и виж какво ще се случи. :-|

vagarious
05-01-2010, 16:36
Ами потърси логика в думите на баба ти и в отношенията ти с този мъж ( :-o ) .Но като казвам да потърсиш, значи наистина да помислиш супер подробно над нещата, а не да се влияеш от думите й.Все пак си имай едно на ум и си изпичай акъла.Все пак той е доста големичък и е ясно какви нужди има.Успех. :?

hinari
05-03-2010, 17:08
Настъпи истинско объркване.Днес се видяхме с моя приятел и си бяхме у дома за няколко часа.Накрая реших да го питам това онова и от отговорите му останах толкова объркана,че няма накъде.На въпросите ми отговаряше с въпроси.Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам.На въроса защо е с мен естествено пак ми отговори с въпрос.Можах да изкопча малко от него.На въпроса дали ме обича,ми каза тази вечер да си завържа очите с шалче,да постоя така малко време,да помисля хубаво и да се опитам да стигна до отговора сама.После ми даде пример-той е кубчето лед с моята ръка,което се топи,става все по-топло и накрая става на вода и се изплъзва от ръцете.Не можах да разбера какво точно искаше да ми каже с този пример-помислих,че иска да ме остави,казах му го и той каза-времето е пред нас,септември,октомври,ное� �ври ... две години,пет години.Каза ми дори,че ме обичал.Аз още не мога да вярвам на това и той каза,че имало различни видове любов и изпитвал такава любов,която мъжа изпитвал към жената.Съвсем се омотах и аз.Накрая го питах дали иска да се видим утре и той каза -трябва ли да имам желание след днешния разговор ?Това го каза с усмивка.Та кажете ми ,вие как мислите,тоя човек забаламосва ли ме или не ? Какво да правя сега ? Не знам,съвсем се обърках.

skateprinces19
05-03-2010, 17:26
Боже, тоя нормален ли е ?! И аз не вярвам много много на такива предсказания и тем подобни, но при положение, че сама каза, че баба ти незнае за този на 28 как би могла да ти каже всичко това .. Мисля, че трябва да се вслушаш в съвета й и да го зарежеш докато не е станало късно .. Ами ако тя наистина е права ? И така се развият нещата ? Какво ще правиш после .. Цял живот ще си блъскаш главата за тази глупава грешка .. Колкото до него - замисли се над отговорите му - смятам, че ако наистина държеше на теб ( както твърди ) не би те баламосвал по този начин ..

onestar
05-03-2010, 21:47
:lol: Тоя е някъ'в психопат, бе.

toncheto
05-03-2010, 22:06
според мен този човек не е за теб :) истинската любов се изразява в това да бъдете искрени един към друг... той говори с догатки това на никого не би му харесало и също така подсказва, че той крие нещо... лично аз не бих продължила връзка с такъв човек... според мен той не е за теб, от една страна заради възрастта, от друга начинът му на поведение пред теб :)
а относно баба ти- нямам представа от такива неща..., но ако загърбим "гледането на кафе" имаш основателни прични да го зарежеш и да потърсиш любовта другаде. Успех ! ;)

Wrathchild
05-04-2010, 04:06
Само като описа какъв е приятелят ти, стана ясно какво цели.

Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам
Да де, същото, но облечено с други думи.
Той не изпитва любов, каквато изпитва мъж към жена. Той изпитва някаква извратена форма на любов.
Аз лично те съветвам да си нямаш работа с него. Има нещо сбъркано в този човек...

justwondering
05-04-2010, 07:14
:lol: Тоя е някъ'в психопат, бе.

и аз същото си помислих. :lol:

Много е дразнещо някой да ти говори с догадки. Ей така като почнат и се вбесявам. :-x По принцип бих ти казала да не се влияеш от предсказания, а да вярваш на този, когото обичаш, но сега :shock: Особено след тия ледчета и завръзваници, не знам... :?

soul1199
05-04-2010, 11:24
Настъпи истинско объркване.Днес се видяхме с моя приятел и си бяхме у дома за няколко часа.Накрая реших да го питам това онова и от отговорите му останах толкова объркана,че няма накъде.На въпросите ми отговаряше с въпроси.Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам.На въроса защо е с мен естествено пак ми отговори с въпрос.Можах да изкопча малко от него.На въпроса дали ме обича,ми каза тази вечер да си завържа очите с шалче,да постоя така малко време,да помисля хубаво и да се опитам да стигна до отговора сама.После ми даде пример-той е кубчето лед с моята ръка,което се топи,става все по-топло и накрая става на вода и се изплъзва от ръцете.Не можах да разбера какво точно искаше да ми каже с този пример-помислих,че иска да ме остави,казах му го и той каза-времето е пред нас,септември,октомври,ное� �ври ... две години,пет години.Каза ми дори,че ме обичал.Аз още не мога да вярвам на това и той каза,че имало различни видове любов и изпитвал такава любов,която мъжа изпитвал към жената.Съвсем се омотах и аз.Накрая го питах дали иска да се видим утре и той каза -трябва ли да имам желание след днешния разговор ?Това го каза с усмивка.Та кажете ми ,вие как мислите,тоя човек забаламосва ли ме или не ? Какво да правя сега ? Не знам,съвсем се обърках.леле тоя с неговите отговори и въпроси ме разби тотално,просто съвет-внимавай и си имай едно на ум :)

DoomShadow
05-04-2010, 14:32
от всичко прочетено на мен ми се струва че иска само секс и след това ще ти бие шута. така разбирам нещата аз, а ти не си длъжна да се съобразяваш с мен, но си имай едно на ум :? :? :?

mArMaLaDkA
05-04-2010, 14:40
на мен, когато някой ми говори така, после изобщо няма възможност да общува с мен по какъвто и да било начин. :-o плашещо ми идва, ама и аз съм вечно филмирана, така че...

krem4et0
05-04-2010, 14:45
Превъзнася се излишно, за да те обърква. Зарежи го. Не си заслужава.

П.С. Горките ние, които си имаме по 1 партньор и е нямало кой да ни подготви да не се срамуваме. Стискаме си очите и тези на половинката, когато правим секс, ще знаеш.

mArMaLaDkA
05-04-2010, 14:48
^ Впрочем, още помня как веднъж в сп. "Лична драма"(да речем, че случайно си го намерих) четох за някакъв баща, който също искаше да прави секс с 14-15-16-годишната си дъщеря - ми да я научел как се правело, да й покаже, че сексът е удоволствие между мъжът и жената, не трябвало първият й път да бъде с някой нескопосаник, който щял да й остави лошо впечатление. :lol:

Толкова бях втрещена, че чак и тема пуснах(май). 8-) Сега ми е смешно, ама тогава...

nana26
05-04-2010, 15:26
Само като описа какъв е приятелят ти, стана ясно какво цели.

Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам
Да де, същото, но облечено с други думи.
Той не изпитва любов, каквато изпитва мъж към жена. Той изпитва някаква извратена форма на привличане.
Аз лично те съветвам да си нямаш работа с него. Има нещо сбъркано в този човек... \:D/

той не те обича и вътрешно и ти го усешташ (не съм ли права?) ... защо си с тоя.. обичаш ли го или стоиш с него за да не си сама, или те е страх от нещо (аз ако бях на тебе наистина щеше да ми е притеснено) - трбва да се замислиш сериозно и не се самозаблуждавай! щом не ти говори в прав текст кво иска и кво изпитва значи си играе с тебе и ти следи реакциите (болен мозък)... :?
моя съвет е: зарежи го, както ти е казала баба ти, изчакай там края на месеца .. и през това време го подготви, разредете срещите, не му изипвай еи тей "късаме" щото може наистина да ти се случи случка (както баба ти казва)
слушай жената... това нещо тя няма от къде да го знае тя го е видила, моята баба също гледа и в изключително много от случите е права ... бабите разбират тея работи :D

ПП. внимавай какви хора си подбираш винаги, щото повечето се крият зад маски и в повечео случаи се осъзнаваме прекалено късно ;)

ScarletBite
05-04-2010, 15:39
Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ?
Абсолютно невъзможно е да е видяла образа на измисления от теб персонаж.
Гаданията не се правят на съзнателно ниво.Това, което реди картите Таро, размътва утайката в кафето и т.н., е сила, далеч неподдаваща се на глупави и лъжливи думи.
Разбира се, гаданието показва как биха се развили събитията, ако не направим нищо, за да ги променим.И ето тук идва свободния избор. :)

Приятелят ти опитва да те изманипулира.
Да ти подготви за нататъшна
връзка?Превеждай като да те изчука и остави на следващия!!

П.С. Прочетох някои коментари.Повечето хора са скептични към окултното.Но повечето хора са овце, знаеш го. :)

DqVoLsKoJeLaNiE
05-04-2010, 16:09
За това с кафето: наистина стават нещата, които предричат, няколко от моите баби се опитват да ме учат да разпознавам формите в чашата, но аз не виждам нищо,само утайка, това си е цяло изкувство...
А що се отнася до това момче, кажи му, че ти имаш чувства и че не ти е приятно да се вижда с тази туркиня, и че това заглеждане жените наоколо не ти е приятно, нито ще те накара да пристъпиш към интимност с него, напротив- ще те отблъсне и започва да те убеждава, че той търси само секса във вашата връзка.Ако нещо не му "изнася", скъсайте, а ти прекъсни всякакви отношения с него,дори приятелски, само това можеш да предприемеш при положение, че получиш неразбиране, няма смисъл любовта ви да се привръща от секс за удоволствие само на единия и прекалено много жертви от страна на другия, а също и изнасилване...Ако те е страх от сексуален тормоз, сподели с някой, за да има някой, който знае кой е "виновен", ако се стигне дотам.

hinari
05-04-2010, 18:35
Тази вечер се видяхме,казах му,че повече не може да бъдем заедно,с една дума-оставих го.Уж си казахме,че ще бъдем приятели.Каза ми ,че няма да му е мъчно,защото ще си пишем и ще се виждаме .. откъде е сигурен,че ще се виждаме пак ... Каза ми - ако ти кажа,че не те обичам,ще те излъжа.Каза,че не очаквал толкова скоро да го оставя след снощния разговор.Та правилно ли постъпих,чувствам се гадна,празна и отвратителна.Страх ме е ,че ще съм сама за може би много дълго време ...

mArMaLaDkA
05-04-2010, 18:36
по-добре сама, отколкото с психопат. :-o
и да, като му кажеш, че ще бъдете приятели е нормално да си мисли, че нещата още не са приключили.

soul1199
05-04-2010, 20:06
по-добре сама, отколкото с психопат. :-o
и да, като му кажеш, че ще бъдете приятели е нормално да си мисли, че нещата още не са приключили.точно!,авторке,н е се чувствай зле,по-скоро той трябва да се чувства така,защото те е изпуснал и все пак внимавай,щот не се знае,какво може да направи

sladur4etyYy
05-04-2010, 20:19
Тази вечер се видяхме,казах му,че повече не може да бъдем заедно,с една дума-оставих го.Уж си казахме,че ще бъдем приятели.Каза ми ,че няма да му е мъчно,защото ще си пишем и ще се виждаме .. откъде е сигурен,че ще се виждаме пак ... Каза ми - ако ти кажа,че не те обичам,ще те излъжа.Каза,че не очаквал толкова скоро да го оставя след снощния разговор.Та правилно ли постъпих,чувствам се гадна,празна и отвратителна.Страх ме е ,че ще съм сама за може би много дълго време ...

толкова ли си нескопосана, че само психопати те заглеждат?

извинявай, не се сдържах, като ти прочетох тоя коментар. я, се стягай!

и към всички, които отричат гаданията с такава лека ръка- не говорете за неща, от които очевидно си нямате и най- малка представа.

bebity92
05-05-2010, 14:15
Щом забелязваш,че си му безразлична,тогава защо си още с него.Ако е с теб само,защото иска да отнеме девствеността ти,не отлагай раздялата.А доколкото за гледането на кафе,аз вярвам в такива неща,честно казано.Може би има възможност да е сбъркала,но според мен не е.

hinari
05-14-2010, 12:59
Измина доста време,откакто сте писали в моята тема за последно.Исках да ви кажа какви неща се случиха оттогава.Бившият ми всяка вечер като ме види,че съм в скайп и все ми пише и аз,за да не приличам на злобарка,му пиша също.Първите вечери беше ад.Като куче и котка се джавкахме.Беше ужасно.Брат му и приятелката му си дошли от София и отишли на гости при моя бивш.Той си споделил,че съм го оставила и приятелката на брат му казала-Е ма как си я оставил до стигне докрая без да правите секс ? Като е тръгнало всичко с тебе за първи път,дай цялото сефте да е накуп,защото има шанс като започне да прави секс и да се разочарова,понеже секса не е кой знае какво.Това го казва приятелката на брата на моя бивш.Какви са тея мисли от нея ?Мислех си и друго,тя може нищо такова да не е казала, а пък бившия ми да си измисля.Все ми вика-Кога ще си идваш на Плевен да се виждаме...Все тва ме пита.Една вечер ми каза,че като излизал с брат си и приятелката му,решили да отидат на Ловеч и там моя бивш видял накоя си Мария,в която бил влюбен 2 години като е бил студент.Тука нещо не ми се връзва,понеже ми е казвал,че е живял с друга 3 години като е бил студент в София-Рая се казва-в една стая в общежитие.Живеел с една,с нея правел секс, а пък ми казва сега,че бил влюбен в друга ...Направо май си врътка лъжи катоо.. лъжливо овчарче.Та така,каза ми,че с тази Мария се засичали на случайни места и то най-неочаквано всяка година.Така миналата година лятото я видял на Приморско и решил,че някой ден ще й предложи брак.Преди 6 дни той ми каза това за брака,наистина мисли да й предлага,даже ме дразни,че сватбата можела да бъде в Търново,където ми предстои да съм студентка наесен.Имам чувство,че ме лъже за тая Мария,за да ме дразни.После една негова приятелка,с която си поддържам контакт,ми каза ,че си бил харесал някакво момиче,по-малка от мене даже.. ужас.На педофил ли иска да се прави ?Бил казал на Дани,така се казва момичето,с което ви казах,че поддържам контакт и тя е приятелка с моя бивш,че много бил влюбен в тва детенце,ама трябвало да я чака да завърши училище,после университет и след това да се ожени и да имат бебета.Какъв кошмар.И това всичкото го е казал на Дани малко преди да дойде вкъщи на една от последните ни срещи.Какво да си мисля за тоя човек?Много добре си прави той сметките.Онзи ден ми каза,че ако обичаш някого,ще му дадеш най-ценното си(говореше за девствеността ми), ако другия те обича,няма да ти го отнеме.И след това казва-аз отнех ли ти девствеността ?-Не,е тогава сама реши дали те обичам или не.Отново се измъква лесно.Както и да е .Исках да ви споделя за тези неща.Да ми кажете какво мислите,къв е тоя човек егаси ...Кви намерения има,та още напира да ходя на Плевен да ме вижда и ми пише всяка вечер по скайп ...

hinari
05-14-2010, 13:01
Не разбира ли човека,че му казах край на 4 май ..Явно не иска да приеме това,че е зарязан от момиче за пореден път-Винаги са го зарязвали момичетата-той сам ми каза.

Sisi7u
05-14-2010, 13:36
От думите ти се подразбира, че той точно това цели. Дали ти ще му позволиш да го направи или не, е твоя работа.
А конкретно за предсказанието - прекалено подробно ми се струва това "видение". По принцип може и да има някакви съвпадения при тези предсказания, но тя пък баш ти е казал това, което смята, че ще те "вразуми". Просто ти мисли доброто жената.
и аз мисля така ..
Amateurrr даваш хубави съвети ... наблюдавам те :D 8-)

Sisi7u
05-14-2010, 13:44
амм.. тфа новото не бях го чела..
по темата ..
загърби миналото .. !!
благодари се, че си се оттървала от него навреме !!

sw3etyrrr
05-14-2010, 14:44
първото което трябва да направиш според мен е да зарежеш този мъж

gia_sena_mono
05-14-2010, 15:03
Склонна съм, в известна степен, да вярвам на баба ти. А ти и сама каза, че приятелят ти не е много стока.

hinari
05-14-2010, 15:04
Аз този мъж го зарязах на 4 май-10 дена минаха оттогава,но той всяка вечер ми пише по скайп,днес даже ми звъня по телефона и ми говори 3 мин ...Единствената причина да пиша с него по скайп е забавление,щото е тъп и са ми интересни историите му за сватба с Мария и не знам си още коя и също искам да видя кога ще се откаже напълно да ми пише,понеже то е ден до пладне.Той като види накрая,че все му отказвам да се виждаме отново,ще разбере,надявам се ...

gia_sena_mono
05-14-2010, 15:07
И добре си направила. :)
Доста глупава причина да иска да си легне с теб - да те подготви за живота :D Глупак! От разказа ти изглежда,че е с теб да запълва времето си и да се прави на мъж, понеже няма пред кого другиго.
Браво, момиче! :-)

hinari
05-14-2010, 15:09
Много ти благодаря за думите!Нуждая се наистина от подкрепа.Трудно ми е все още,но го изкарах от живота си .Нима писането по скайп означава,че бившият ми е още в живота ми ? Не мисля така ...

krem4et0
05-14-2010, 15:14
На твое място и в скайп бих спряла да му пиша. Не заслужава. Комплексиран педофил. Хубаво си направила като си го отрязала. Прави се на пич пред по-малките, а 1 връзка с момиче на неговата възраст не може да завърже. Гледай си живота и си отваряй очите на 4 за напред.

hinari
05-26-2010, 19:02
Здравейте!Пиша в темата отново,понеже днес направих това,което трябваше да направя още на 4ти май.Блокирах бившия си приятел в скайп.Само си го оставих във фейсбук,там не ми пречи.Реших така,защото вече не можех да продължавам да контактувам с този човек.Вярно,сега се чувствам празна,гадно ми е,но ще отмине.Преди две вечери си говорихме по скайп с него и той ми каза,че бил влюбен в мене по негов си начин,който аз не разбирам.Казах му,че ми е гадно да си пиша с него,не се чувствам добре.И той като ми вика-е знаеш ли тва защо е ? Щото си гузна,че си ме оставила и сега те гризе съвестта за грешката ,която си направила.Божее,за кой се мисли този бе ? Много ме издразни и днес направо си го блокирах,той си беше на работа,нямаше го в скайп и аз го блокирах.Каза ми ,че нямало да се оттърва от него,имал ми телефона,имал ми снимки и нямало да ме забрави...та стигна чак дотам,че се кани да ми дойде на гости на Търново като ида да уча наесен там .....егаси чудото,тоя човек .. Какво мислите по въпроса ?

m0n4yyy
05-26-2010, 19:06
Никога не се отнасяй скептично към такива предсказания .. не знаеш дали не е вярно .. след като баба ти е предсказала толкова сходни с реалните обстоятелства неща явно е истина .. ии не мисля, че има значение годините на момчето .. тя гледа на него като твоят приятел, а не като на 25- годищното момче. Послушай я.

umri
05-26-2010, 22:35
Здравейте!Аз съм едно момиче на 18 и половина години,което има връзка с мъж на 28 години.Днес се случи нещо.Баба ми понеже не знае,че ходя с 28 годишния,ами мисли,че ходя с един на 25,искаше да ми гледа на кафе и не знам-мисля,че се объркаха доста нещата.Вярно е,че приятеля ми се отнася гадничко с мен,все ме пита кога ще правим секс,прави планове кога да стане,заглежда жените пред мене и доре се обръща да ги огледа.Веднъж ми каза,че не знача нищо за него,после каза,че било майтап и само искал да види как ще реагирам.Та сега основния проблем,че се отнесох:днес баба ми ми гледа на кафе,каза ми ч,е той не е влюбен в мене,даже съм му била безразлична и е с мене само да си запълни времето.Оказа се ,че си поддържа връзка с някаква туркиня,макар че ми каза,че от години не се чуват-,но пък би излязъл с нея ако тя иска.Това баба ми го вия в чашата с кафето.После тя видя,че този мъж очевидно бил с мене още,само защото си планирал да ми отнеме девствеността до края на месец май.Тогава имам бал и му бях казала,че ще преспивам в Плевен с нашите след балната вечер.Баба ми видя в чашата,че той доста се е поядосал от този факт,понеже точно тази нощ бил планувал да спи с мен. Баба предрича раздяла именно края на май месец,понеже сама съм щяла да се уверя какви ги върши той,но ме предупреди да не показвам с нищо,че знам за това,защото щял да се озлоби,че го оставям и можело да ме изнасили.Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ? Моля ми много за помощ,защото вече се отчаях напълно,не знам какво да правя ...
Моля ви за сериозни коментари!
AXaxaxaxaxaxaxa. Ако темата не е ебавка... ти си доста малоумно същество. Чудя се даже какво прави тоя пич с теб. Това, което обясни, че за теб е "отнася се лошо с мен"... просто нищо не си видяла, даже си китка. Дилемата е кой е по-малоумен - баба ти, че се опитва да те манипулира по този нелеп начин или ти, че й вярваш. Явно върви наследствено и провалът е неизбежен. :lol: :lol: :lol:

TheUnforgiven2309
05-27-2010, 02:50
Само една дума-ЗАЕБАЛНЯ! Не си заслужава,прочетох всяко едно мнение...В началото може да ти е кофти,че си го зарязала,НО е за твое добро.Изглеждаш ми умно момиче (ей така на пръв поглед от това,което си писала)Честно казано този си го описала като некой психо ;x Внимавай много...Аз ако бях на тебе и във Фейсбук щях да го блокирам,даже телефона да си сменя.Това да ти отнеме девствеността според мен му се е превърнало във фикс идея ;xxx Ето защо те съветвам да намалиш контактите с този 'субект' да минимум.Сама виждаш,че и приятелите му (тоест приятелката на брат му или каквато беше там,ако не си го е измислил сам) са на същото мнение като него-тоя трябва да спи с теб ('трябва' според тях) ;x Мога да те посъветвам само да се пазиш и да си внимателна ;;x

Дръж ни в течение и успех! :)

ioioioioioioioio
06-05-2010, 17:47
Ееееей, ПОЗДРАВЛЕНИЯ, че си зарязала тоя психо-кретеноид ! ;) И аз също споделям мнението, че трябва да сведеш до минимум контактите си с него, обаче страшно се радвам за теб, че НЕ си се поддала на думите му. САМО ТАКА, ЕВАЛАТА ! ;) :-)

zvQr_nO_s_ChAr
06-05-2010, 17:51
Е как очакваш сериозни отговори и коментари като задаваш толкова детински въпрос?

Кога ще се научите че ако едно обяснение не е логично и смислено значи ви пързалят супер брутално?

Особено пък с тия ясновидки, гадателки и подобни - пълно шарлатанство.

+1

hinari
06-20-2010, 16:33
Здравейте отново.Това май е последното ми мнение в тази тема.Стана така,че отблокирах приятеля си,преди два дни се събрахме,а вчера,лъжейки близките си ,че ще се срещам със съученичка,отидох на Плевен и се видяхме с него.Всичко си беше както преди-целувки,прегръдки.Дотук добре,като седнахме с него на една пейка на центъра и се почнаха разговорите.Питах го как прие раздялата на 4 май и как прие това,че сега съм искала да се съберем и той казва-просто приех фактите.Затова си нямам проблеми и не се тормозя за нищо,понеже не влагам чувства в цялата работа.Аз просто се забавлявам.Заведе ме после в баба си,обядвахме,после естествено цуни гуни,пак започна темата за секса-Ние с тебе много секс ще правим !-така ми вика ...Изпратихме се после на гарата,прибрах се аз щастлива,че съм отново с моя любим въпреки всичко.Дотук добре.Днес като казах на баща си за вчера и за срещата,той полудя.Крайният резултат:забранявам ти да ходиш на Плевен ,забранявам ти да се срещаш с твоя приятел,ще се разделите още тази вечер.Блокирваш го в скайп,него и всички негови приятели и край на историята.Така ми каза,плаках няколко часа ,безнадеждно е,раздели ме с първата ми голяма любов ....Преди малко казах на приятеля си какво се е случило и той само ми праща емотиконата :S в скайп и някакви реакции Уфффф,ама нищо повече.Каза ми,че било крайно време да ми каже някои неща за себе си,та сега очаквам да ми ги каже.Не искам да се разделям с него,искам поне по скайп да пишем,но пак ще трябва да се крия...Какво мислите за всичко,някакви съвети така за подкрепа ...

3oPuTy
06-20-2010, 17:03
Здравейте отново.Това май е последното ми мнение в тази тема.Стана така,че отблокирах приятеля си,преди два дни се събрахме,а вчера,лъжейки близките си ,че ще се срещам със съученичка,отидох на Плевен и се видяхме с него.Всичко си беше както преди-целувки,прегръдки.Дотук добре,като седнахме с него на една пейка на центъра и се почнаха разговорите.Питах го как прие раздялата на 4 май и как прие това,че сега съм искала да се съберем и той казва-просто приех фактите.Затова си нямам проблеми и не се тормозя за нищо,понеже не влагам чувства в цялата работа.Аз просто се забавлявам.Заведе ме после в баба си,обядвахме,после естествено цуни гуни,пак започна темата за секса-Ние с тебе много секс ще правим !-така ми вика ...Изпратихме се после на гарата,прибрах се аз щастлива,че съм отново с моя любим въпреки всичко.Дотук добре.Днес като казах на баща си за вчера и за срещата,той полудя.Крайният резултат:забранявам ти да ходиш на Плевен ,забранявам ти да се срещаш с твоя приятел,ще се разделите още тази вечер.Блокирваш го в скайп,него и всички негови приятели и край на историята.Така ми каза,плаках няколко часа ,безнадеждно е,раздели ме с първата ми голяма любов ....Преди малко казах на приятеля си какво се е случило и той само ми праща емотиконата :S в скайп и някакви реакции Уфффф,ама нищо повече.Каза ми,че било крайно време да ми каже някои неща за себе си,та сега очаквам да ми ги каже.Не искам да се разделям с него,искам поне по скайп да пишем,но пак ще трябва да се крия...Какво мислите за всичко,някакви съвети така за подкрепа ...
И от тези негови думи ти не схвана,че на него не му пука за теб,а просто иска секс?!
Чудя се само дали си наивна или тъпа?!100% е едно от двете,но кое ...?!
А това,което ще ти каже ще е "Има и друго момиче в живота ми!" ... 99% съм сигурна!

hinari
06-20-2010, 19:01
Е,грешиш.Не ми каза това,прати ми някакви клипове и ми обясни,че е настъпило време да се реши космическия конфликт и ,че 2010 ще дойде края на света и това му било мечтата...

frozendeath
06-20-2010, 19:54
Остави го, опитва се да те забаламоса с мили думи. Ясно, че го харесваш, но ще е по- добре за теб да прекъснеш всякакви контакти с него. Ясно е какво иска- секс. Не му се връзвай!

П.П. Баща ти е прав.

RedLabel
06-20-2010, 21:07
слушай бащата

Linns
06-20-2010, 22:42
Ебаси селксата ... пръчка! Сорка, не можах да го спестя!
Прочетох всяко едно мнение от шибаната тема и мога да ти кажа, че си супер глупава бееее.. Как можех да искаш да си с такъв.. индивид.. Та той е болен мозък, кво космически конфликти го гонят, кви други глупости.. Цепиш мрака на две с тая тема, заклевам се !

Опичай си акъла, момичееее !

TheUnforgiven2309
06-21-2010, 08:08
Ебаси селксата ... пръчка! Сорка, не можах да го спестя!
Прочетох всяко едно мнение от шибаната тема и мога да ти кажа, че си супер глупава бееее.. Как можех да искаш да си с такъв.. индивид.. Та той е болен мозък, кво космически конфликти го гонят, кви други глупости.. Цепиш мрака на две с тая тема, заклевам се !

Опичай си акъла, момичееее !

Какви селски пръчки те гонят тебе бе?Има къде по-цивилизован начин да й кажеш,че не бива да го слуша тоя или квото и да било xD Селска пръчка била :razz: :razz:

Linns
06-21-2010, 10:23
Даже няма да ти отговарям.. Не мисля, че съм длъжна да давам обяснения на някой тук.. :?

Paramour
06-21-2010, 11:26
И от тези негови думи ти не схвана,че на него не му пука за теб,а просто иска секс?!
Чудя се само дали си наивна или тъпа?!100% е едно от двете,но кое ...?!
А това,което ще ти каже ще е "Има и друго момиче в живота ми!" ... 99% съм сигурна!

+++++++
Всички коментари в темата са свързани с това да те убедят да стоиш далече от него, а ти какво???? Връщаш се при него като знаеш точно какво иска!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Честно не знам тъпа ли си или к'во... :? :? :? :? :?

dimitar_ak
06-21-2010, 11:28
Баба ти е казала как точно стоят нещата, но бъди сигурна, че не го е видяла в чашата.

Princessani
06-21-2010, 14:24
Само аз ли не мога да разбере защо 28-30 годишни мъже се занимават с 17-18-19 годишни момиченца? Не би ли трябвало един мъж на тези години вече да е олегнал и да мисли ,за по сериозна връзка с жена на неговите години? Смятам ,че на 30 е нормално да мислиш вече за сигурност ,а не за пикли ?! А ти каква си ,че се занимаваш с толкова по-голям от теб ? Свършиха ли момчетата на твойте и мойте години,че тръгна с такива мъже дето само могад да те чукат и нищо друго ?!

Linns
06-22-2010, 00:52
^ Обмисли си мнението.. Говориш за мъже на 28 години които уж трябвало да са улегнали и мислят за сериозна връзка.. а накрая казваш, че били само за секса.. И какво значи "с жена на неговите години"? От кога един човек може да е само с някой на неговата възраст?

hinari
07-03-2010, 09:01
Отдавна не съм писала.Исках да ви разкажа за последните събития.Радвам се наистина,че не блокирах приятеля си.Ако го бях блокирала,нямаше да узная някои неща,които сега ме карат да не съм толкова нещастна.Една вечер си писахме и аз го сръчках да ми разкаже за всичките момичета,в които е бил влюбен.От всички жени,с които се е срещал,е бил влюбен в 5.Мисля,че бях споменала някъде в писаниците ми,че докато е бил студент в София е живял с едно момиче в общежитието-и така 3 години с нея имал връзка.Питах го как така не е бил влюбен в нея.Той ми каза,че при него влюбването винаги става в първия момент,в който види дадено момиче,влюбването при него не идвало с времето,а точно на момента.Така бил разбирал дали си струва момичето,или с други думи искаше да ми каже,че като не е влюбен в мене,значи не струвам.Направо...нямам думи за държанието му.Е така една вечер ми каза-ти не знаеш ли,че не съм влюбен в теб ?Мислех,че се разбрахме още в началото-действително не сме се разбирали за нищо в началото,оправдава се.Стана ми болно,каза ми ,че ме обичал само като приятелка.Снощи като си писахме и той повдигна темата за забраната от баща ми и аз му казах,че ми писна ,че искам да ходя вече в Търново да уча и да се махам оттук,да няма кой да ме контролира и да ме разделя от когото и да е.А моят приятел каза-и на мен ми писна от ситуацията,тази между нас,на никъде сме засега с тебе.Аз потресена от думите му казах-абе на тебе тва да ти пречи нещо? И той:м не,но приятелите ме питат какво става,има ли жена в живота ми,аз отговарям,че е сложно.Абе що ли ми се струва,че иска да се измъкне?Че кой го спира,не мога да разбера!?! Щом като не е влюбен в мене,какво го бърка да ми каже-абе Тони,не мога вече,искам да прекъснем връзката и толкоз,па като иска ще си му бъда приятелка добра,ще си пишем по скайп и толкоз ....Тая история няма край.Има начало,а няма край!Исках да ви споделя,дайте мнение.Разчитате ли по действията му същите неща,които и аз разчетох-че май иска да се измъкне,да не сме заедно вече ?И моля ви без обиди,искам да споделя с вас и да дадете мнение.

reoffender
07-03-2010, 09:07
А ти толкова ли не можеш да прекъснеш тази малоумна връзка?
Спирай контактите с тоя, прави се на играч, а ти си наивна и глупава... ще те оплита така до безкрайност.

didi0804
07-03-2010, 10:38
Той те вижда колко си тъпа и наивна,и си те върти както си иска.Не знам как му се връзваш на всички глупости,които ти казва.Вземи се малко в ръце и се осъзнай какви ги вършиш

Paramour
07-03-2010, 11:10
Той те вижда колко си тъпа и наивна,и си те върти както си иска.Не знам как му се връзваш на всички глупости,които ти казва.Вземи се малко в ръце и се осъзнай какви ги вършиш
+ А и освен това колко човека ти казаха преди това да не се занимаваш с него, а ти ся пак. Може би ако беше направила това, което ти казаха хората сега нямаше да се стига до въпросите, които задаваш в момента. А и ти какво си му на него? Някаква играчка, че когато си иска да бъде с тебе и да ти казва, че те обича само като приятелка и че не е влюбен в теб? За какво си му тогава? Айде зарязвай го и толкова, кво толкова го чакаш да те разиграва и да ти обяснява как не е влюбен в теб. :?