View Full Version : даскали.... :@
DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 09:37
Хелоуу на сички :D В мойто даскало има даскали дето направоо :booooomb: Сичко започна зимата като биеше звънеца за излизане, ния сядахме при гаджето ми на един шкаф дето седи в края на коридора от старокаменната ера...ии така там се хилихме, пускахме си песни и пяхме като ранени лосове, докато класната на гаджето ми не реши, че сме `и пречили и каза:"Ще видим къде ще седите другото междучасие" и така ни махна шкафа. В същия ден имахме час на класа и класната, яхнала метлата, връхлита в стаята и започва да крещи на всички и всичко и ме накара да седна до едно момче, което просто не понасям и класната ми е наясно, аз казах не и тя удари с дневника по бюрото и почти се разплака аз-не особено доволна от събитията едва изчаках да бие звънеца и да се изнасям и с една приятелка си бяхме написали по скаповете:"razplakaxme klasnata (*)" и на следващия ден,отново на метлата, класната крещи:"Дръжте се малко по-нормално, не като някои да си пишат разни неща по скайповете...на теб утре майка ти тука"-гледа мен.Аз звъня на майка ми и тя "удари едно рамо", но ми каза да не се повтаря...И така в този дух една моя много близка приятелка по физическо подаде топката не на някоя случайна кифлица, а на дъщерята на класната на гаджето ми("Глистопад" :D ) и моята класна и Неговата класна викат приятелката ми и заплашват да я изключат от даскалото...Знам, че не трябва да се забъркваме с даскалите, щото от тях ни зависи успеха, но те просто не спират да се заяждат...Примерно след като извикаха мойта приятелка в дирекцията, наш`те две любими хали, пардон, класни, обясниха, че сме се държали като к``ви и само не сме се били е``ли в коридора, което не беше така...Какво да правя?? :o
SemperFidelis
05-01-2010, 10:31
Оу ние имахме една такава даскалица по английски, където само се заяждаше за всичко и се опитваше да ни направи живота черен. Един ден решихме, че няма как да стане и почнахме да я целим със сокове, проваляхме и часовете и след 2-3 дни директорката я изгони.
silvana95
05-01-2010, 13:50
ебахти развратното даскало :shock: :shock: :shock:
Unendlich
05-01-2010, 14:44
ахахха, гг 8)
Също така искам да добавя, че училището е институция, в която се учи, а не си показвате чувствата един към друг. Независимо какво сте правили или не сте, вече сте създали кофти впечатление в учителите и определено няма да ви се размине нищо. Няма да се учудя, ако изгонят приятелката ти. Какво да правиш ли ? - Учи си уроците и не се занимавай с гаджета в училище. Не е там мястото, така не само те 2-те учителки ще ви мислят за "леки момичета", ами и целият им колектив.
whitediamond
05-01-2010, 15:32
ахахха, гг 8)
Също така искам да добавя, че училището е институция, в която се учи, а не си показвате чувствата един към друг. Независимо какво сте правили или не сте, вече сте създали кофти впечатление в учителите и определено няма да ви се размине нищо. Няма да се учудя, ако изгонят приятелката ти. Какво да правиш ли ? - Учи си уроците и не се занимавай с гаджета в училище. Не е там мястото, така не само те 2-те учителки ще ви мислят за "леки момичета", ами и целият им колектив. Това са пълни глупости.Това,че ходиш с момчетата автоматично не те прави "леко" момиче. Явно госпожата която го е казала е куха лейка с ограничено мислине.Какво лошо има в това да си имаш гадже....
elito0o0o0
05-01-2010, 15:36
ахахха, гг 8)
Също така искам да добавя, че училището е институция, в която се учи, а не си показвате чувствата един към друг. Независимо какво сте правили или не сте, вече сте създали кофти впечатление в учителите и определено няма да ви се размине нищо. Няма да се учудя, ако изгонят приятелката ти. Какво да правиш ли ? - Учи си уроците и не се занимавай с гаджета в училище. Не е там мястото, така не само те 2-те учителки ще ви мислят за "леки момичета", ами и целият им колектив. Това са пълни глупости.Това,че ходиш с момчетата автоматично не те прави "леко" момиче. Явно госпожата която го е казала е куха лейка с ограничено мислине.Какво лошо има в това да си имаш гадже....А ти на училище отиваш да се натискаш с гаджето си или да учиш?! WTF?! :?
nIkEnCeTy_bE
05-01-2010, 15:46
Еми като гледам и вие не си държите устите много затворени. Попринцип нормално е да крещят за такива работи. Мисля, че може да си замълчите в случая. След време ще престанат. А пък ти не се натискай с гаджето си постоянно. Смисъл такъв не правете някакви мизерии. Хубаво е, че искате да се виждате ала бала, ама това е училище все пак. При всички случаи може да избегнете тея простотии.
elito0o0o0
05-01-2010, 15:59
Все едно гаджето ми да е от класа и в часа да почнем да се натискаме върху чина.. wtf?! :? Това е училище,а не сграда за развратни малолетни дечица.
blue_ice
05-01-2010, 16:49
и кво им има на даскалите ти? държиш се кат пълна кифла.. усилила нашата няква музика от тела се докат се натиска с авера си в коридора и се чуди що даскалите й напрайли забележка?!? :shock: и ако някой даскал те разстрои и после напише на скайпа си "разплакахме ученичката :дд" ти няма ли да му се ядосаш и да отидеш да спориш с него?
Shadowsogirl
05-01-2010, 17:00
Аз пък мисля, че момичето си е право или поне до някъде. В крайна сметка никой не е умпрял, понеже се е натискала с гаджето си или е пуснала музика. Не е единствената дето го прави за Бога.
Някой като каже нещо не си длъжен да мълчиш ! Някой се заяжда с тебе.. Мълчиш веднъж, мълчиш втори път, мълшич трети път, после ти писва! И на мен ми се е случвало да ме тормози учителка, щото "възпитанието и родителите ми били си не знам си кви". Не учителите са тези , които трябва да лепят етикети. Уж учениците са прости и какво ли още не, пък учителите понякога се държат като малки деца. Миналата година едната учителка едва ли не вика на едно момиче "ти си к***а, понеже се ходила с еди-кой си.".. Е, нейна работа ли е с кой ходи момичето? Към мене същото обръщение.. "Ти ще станеш еди-ква си понеже си ПРИКАЗВАШ с това момче."..
Пък да заплашват някой, че ще го изключат от даскало заради музика или нещо подобно..
elito0o0o0
05-01-2010, 17:15
Аз пък мисля, че момичето си е право или поне до някъде. В крайна сметка никой не е умпрял, понеже се е натискала с гаджето си или е пуснала музика. Не е единствената дето го прави за Бога.
Някой като каже нещо не си длъжен да мълчиш ! Някой се заяжда с тебе.. Мълчиш веднъж, мълчиш втори път, мълшич трети път, после ти писва! И на мен ми се е случвало да ме тормози учителка, щото "възпитанието и родителите ми били си не знам си кви". Не учителите са тези , които трябва да лепят етикети. Уж учениците са прости и какво ли още не, пък учителите понякога се държат като малки деца. Миналата година едната учителка едва ли не вика на едно момиче "ти си к***а, понеже се ходила с еди-кой си.".. Е, нейна работа ли е с кой ходи момичето? Към мене същото обръщение.. "Ти ще станеш еди-ква си понеже си ПРИКАЗВАШ с това момче."..
Пък да заплашват някой, че ще го изключат от даскало заради музика или нещо подобно.. Това е училище и си има правила. Учителите трябва да бъдат уважавани независимо какви са. Когато един учител ти направи забележка по-добре се вслушай. И какво като не е единствената,която го прави? Ми то дай всички да го правим и това няма да е училище ,ами както казах просто една сграда ,в която има само загорели,разврaтни,малолет и дечица. :) Това му е лошото..,че не само тя го прави. ;)
Shadowsogirl
05-01-2010, 17:30
Да, учителите би трябвало да бъдат уважавани, колкото и да не ги харесваме. Да, ама и ученикът трябва да бъде уважаван, понеже не е просто номер в дневника. Хората са го казали "Уважение за уважение.". Не може някой да се отнася с някого като с пълния боклук пък човекът да го уважава. Пък и за да бъде уважаван някой, той трябва да си е спчелил уважението с авторитет, държание.. То не пада от небето.
elito0o0o0
05-01-2010, 18:13
Да, учителите би трябвало да бъдат уважавани, колкото и да не ги харесваме. Да, ама и ученикът трябва да бъде уважаван, понеже не е просто номер в дневника. Хората са го казали "Уважение за уважение.". Не може някой да се отнася с някого като с пълния боклук пък човекът да го уважава. Пък и за да бъде уважаван някой, той трябва да си е спчелил уважението с авторитет, държание.. То не пада от небето.В случая не си права,защото без основателна причина,госпожата им едва ли ги е овикала... ;)
Shadowsogirl
05-01-2010, 18:22
Айде сега кажи, че никога учител не те е овиквал за нещо дребничко, понеже нещо не е бил на кеф и ще те призная... Те, че са направили нещо, направили са .. Ама чак да ги плашат с гонене, да викат родители заради музика и понеже се целували...
elito0o0o0
05-01-2010, 18:56
Айде сега кажи, че никога учител не те е овиквал за нещо дребничко, понеже нещо не е бил на кеф и ще те призная... Те, че са направили нещо, направили са .. Ама чак да ги плашат с гонене, да викат родители заради музика и понеже се целували...Първо прочети всичко,пък тогава ми говори. И не.. не са ми се карали за дребни неща. :)
DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 19:19
Никой не говори, че сме се натискали, просто искаме да се видим, а каквито чувства имаме да си показваме, го правим извън даскалото.
Музиката не знам с какво им пречеше, но все пак я спряхме.И да допълня, че нито е била прекалено силна, все пак е от телефон, и не сме някакви издивяли идиоти, които си правят каквото искат
DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 19:31
и кво им има на даскалите ти? държиш се кат пълна кифла.. усилила нашата няква музика от тела се докат се натиска с авера си в коридора и се чуди що даскалите й напрайли забележка?!? :shock: и ако някой даскал те разстрои и после напише на скайпа си "разплакахме ученичката :дд" ти няма ли да му се ядосаш и да отидеш да спориш с него?
Споменах, че не съм се натискала с никой, нито музиката е била прекалено силна,...а даскалите да си пишат квото искат по скайповете, ако знаят к`во животно е т`ва, ако малко се усещаха какво правят можеше да има поне един ученик, дето ги понася... не казвам, че само ние сме прави, но този път нищо нередно не сме направили, нито сме тръгнали да се натискаме, нито сме усилили музика оттук до небесата :)
Shadowsogirl
05-01-2010, 20:31
В интерес наистината прочетох няколко пъти поста и никъде не видях, че са се натискали, ама викам си аз не съм прочела както трябва.
В крайна сметка, не казвам, че те нищо не са направили, за да пердизвикат това поведение само че не може да се съди само едната страна.
Unendlich
05-01-2010, 21:56
ахахха, гг 8)
Също така искам да добавя, че училището е институция, в която се учи, а не си показвате чувствата един към друг. Независимо какво сте правили или не сте, вече сте създали кофти впечатление в учителите и определено няма да ви се размине нищо. Няма да се учудя, ако изгонят приятелката ти. Какво да правиш ли ? - Учи си уроците и не се занимавай с гаджета в училище. Не е там мястото, така не само те 2-те учителки ще ви мислят за "леки момичета", ами и целият им колектив. Това са пълни глупости.Това,че ходиш с момчетата автоматично не те прави "леко" момиче. Явно госпожата която го е казала е куха лейка с ограничено мислине.Какво лошо има в това да си имаш гадже....
То може да не я прави за мен или за теб, или за когото и да е другиго 'лека' , но за учителя явно да. От мен и от теб не зависи нейното развитие, но от учителия 'и ДА. И ако е някоя даскалка с консервативни разбирания, горка 'и майка. Пък и аз също съм на мнение, че училището е, за да се учи. Градинки, паркове, улици и домове бол - където ти е кеф се натискай, но точно училището не е уместното място.
Shadowsogirl
05-02-2010, 05:41
Момиче каза, че с НИКОГО не се е натискало.
И според вас учителите са тия дето трябва да кажзват кои са леки момичета и к***и?! Тяхното мнение е важно, че са я нарекли така, пък тя вече ще бъде заклеймена понеже си написала на скайп, че разплакала класната. Айде ся, момичето може да не е много невинно, ама и учителите мамата си тракат.