Влез

View Full Version : Вярно ли е ?!?

cvetenceto41
05-01-2010, 18:43
Казаха ми, че след първия полов акт растежа на тялото спира ... вярно ли е :?: :shock: Аз съм на 14 години и преди време го направихме с приятеля ми и ми казаха че растежа и развитието на тялото ми ще спре . Вярно ли е :?: :( :shock:

DEVILvr
05-01-2010, 18:47
Вярно е спира даже и интелектуалното развитие спира още с подготовката за парвото сношение. :lol: :lol: (реве ми се)
Аи образоваите се малко деее толкова инфо има в интернет кфи са тия глупости:?

MochaOnMyLips
05-01-2010, 18:49
Седни ипомисли малко. При един полов акт какво толкова може да му се случи на тялото ти, че цялото да спре да се развива? Човешкото тяло е супер сложна машина и в твоя случай има да си расте, спокойно.

cvetenceto41
05-01-2010, 18:52
Ами нз и на мен не ми се вярваше , но това го каза майка ми и реших да питам и вас :) Мерси все пак за отговорите :)

JustLikeFire
05-01-2010, 19:02
Не искам да те отчайвам, но момичетата растат по-интензивно до 14-15 години. Така че не очаквай още кой знае колко да пораснеш, но вината няма да е в това, че си правила секс. :)

alex4et0y
05-01-2010, 19:04
Човешкото тяло се развива до 18години и е прието след навършването на 18год. тогава да правиш секс, а ако правиш преди това разтежът спира. Майка ти е умен човек, но ти го е казала късно.

Behemoth
05-01-2010, 19:07
Това е абсолютно НЕвярно.

cvetenceto41
05-01-2010, 19:26
Някой казват, че това са глупости други че е вярно .. незнам на какво да вярвам .. Но нали момичетата се развиват до 21 .. едва ли повечето са чакали да ги навършат и растежа им е спрял , ако това беше вярно едва ли момичета на по 16 ще са правили секс поне с три момчета ... :)

JustLikeFire
05-01-2010, 19:32
Да бе, до 38 години човек се развива и расте. :D
Момчетата растат доста от 8 до 11-12 клас, а момичетата почти не се променят. Това са моите наблюдения. След 16 години се съмнявам и с 2 сантиметра да пораснат момичетата.
Колко си висока?

alex4et0y
05-01-2010, 19:34
Някой казват, че това са глупости други че е вярно .. незнам на какво да вярвам .. Но нали момичетата се развиват до 21 .. едва ли повечето са чакали да ги навършат и растежа им е спрял , ако това беше вярно едва ли момичета на по 16 ще са правили секс поне с три момчета ... :)

Тук няма да получиш точна информация. Всеки си има мнение. По-добре прочети за устройството на човешкото тяло. :wink:

Behemoth
05-01-2010, 19:38

Тук няма да получиш точна информация. Всеки си има мнение. По-добре прочети за устройството на човешкото тяло. :wink:
За каква точна информация става дума? Момичето пита дали при правене на секс се спира растежа. Еми то всеки с поне малко акъл ще ти каже, че това са пълни глупости.

cvetenceto41
05-01-2010, 19:43
Мерси на всички за отговорите мисля , че това което е казала майка ми е само за да ме накара да спра да правя секс или да внимавам , но мисля че не е истина :)

alex4et0y
05-01-2010, 19:44

За каква точна информация става дума? Момичето пита дали при правене на секс се спира растежа. Еми то всеки с поне малко акъл ще ти каже, че това са пълни глупости.

За мен не са пълни глупости, но това си е мое мнение. :)

dark40
05-01-2010, 19:49
Мерси на всички за отговорите мисля , че това което е казала майка ми е само за да ме накара да спра да правя секс или да внимавам , но мисля че не е истина :)
по-добре изчакай още малко че след време няма да преличаш на нищо отдолу..

Behemoth
05-01-2010, 20:02
В каквото щеш вярвай, но поне не заблуждавай момичето с тези глупости.

doublet
05-01-2010, 20:04
Ако майка ти и баща ти са средно-високи ... ти какво очакваш да станеш 2 метра пръчка като за модел ли?
:)

alex4et0y
05-01-2010, 20:41
В каквото щеш вярвай, но поне не заблуждавай момичето с тези глупости.

Изказвам си мнението, ако не иска да бъде заблудено да прочете в уикипедия или в някоя енциклопедия. 8-)

miss_kiss181
05-01-2010, 20:51
Абе стига бе та ти си на 14 за какъв секс ни говориш изобщо. Ти че няма да спреш да се развиваш това е ясно, но я си помисли дали ако нещо се обърка можеш да си понесеш последствията. Аре моля ви се помислете малко в крайна сметка преди да правите какво и да било.
Е*и му м*****а. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

cvetenceto41
05-02-2010, 18:12
Помислила съм за всички последствия и внимавам какво правя и с кой го правя :) мисля че съм информирана достатъчно за предпазни средства :)