View Full Version : Въпрос към жените
kavalaaz
05-02-2010, 04:47
Искам да ви попитам аджеба вие кфи момчета харесвате честно кажете мн съм любопитен смисъл добри момчета който ще ви уважават обичат и ценят или както им викат "лоши момчета" който ще пушат пият и бият ще бъдат такива надъхани с огромно самочувствие аз съм от първия вид и да си кажа хич нямам успех та интересно ми беше вие жените сериозно кфи мъже ви кефят вас
partychild
05-02-2010, 05:08
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=325876 :)
ReachlessGirl
05-02-2010, 06:14
А не беше ли по - лесно да потърсиш в търсачката дали случайно няма милион такива теми?!? ..
kavalaaz
05-02-2010, 07:00
Абе казвайте тука може да имате вече някфи ъпдейти в мозъка :D майтапя се може да сте размислили видях я тази тема не ме мислете за кретен който не знае как да ползва търсачките
Абе казвайте тука може да имате вече някфи ъпдейти в мозъка :D майтапя се може да сте размислили видях я тази тема не ме мислете за кретен който не знае как да ползва търсачките
На такъв изглеждаш... 8)
А не беше ли по - лесно да потърсиш в търсачката дали случайно няма милион такива теми?!? ..
++++
valdesbg
05-02-2010, 09:11
Е като си я видял защо пускаш същата тема?
Кретенска история :)
А и с тая шморци - нагласа успех сред момичетата няма и да имаш.
bilqnavod
05-02-2010, 10:54
току що отговорих на такъв въпрос... научи се да пишеш
ShtrudeL
05-02-2010, 11:29
Искам да ви попитам аджеба вие кфи момчета харесвате честно кажете мн съм любопитен смисъл добри момчета който ще ви уважават обичат и ценят или както им викат "лоши момчета" който ще пушат пият и бият ще бъдат такива надъхани с огромно самочувствие аз съм от първия вид и да си кажа хич нямам успех та интересно ми беше вие жените сериозно кфи мъже ви кефят вас
Ти не си нито от първите,нито от вторите. Ти си комплексирано човече,без успех с момичетата. Може би се престараваш да бъдеш такъв като първия вид и в стремежа си изглеждаш смешен. Ясни са ми такива като теб :>
По принцип зависи от момичето .. Има такива, които си падат по лошите момчета [повечето ;д]Но има и такива, които си падат по по - милите,чувствителни и романтични момчета .. Просто трябва да бъдеш малко по - нахакан и да правиш първата стъпка .. :)
sladuranata1112
05-02-2010, 13:13
аз лично харесвам момчета които не се срамуват да направят първата крачка, които не са стеснителни и като останете на съме да си глътне езика, а да е по отпуснат да те разсмива ,може да не е най-красивия но да има излъчване и чар. :D :D
Високи... Умни, възпитани,приказливи, с чувство за хумор, да се държат добре с мен, да се съобразяват с мен...