PDA

View Full Version : Много ми е тъжно ;(

6okolad4ety95
05-02-2010, 12:57
Здравейте!Много ми е тъжно и затова искам само да споделя защото нямам с кого!Имам връзка от разстояние 115км. напоследък ми е много тъжно за приятелят ми и ми липсва супер МНОГО! :cry: :cry: :cry: незнам какво да правя вече ще се побъркам :cry: :cry: :cry: всяка вечер плача :cry: вече незнам какво да правя :cry:

lilincituuuu
05-02-2010, 13:00
Няма смисъл да се измъчвате зваимно, защо ти е приятел на толкова разтояние от теб? .. Поне често ли се виждате, ако се виждате изобщо?!

Behemoth
05-02-2010, 13:01
И за какво по-точно ти е тъжно? Всичко между вас наред ли е, или просто ей така запълваш времето с циврене, вместо да намериш начин да се чуете?

filmimilmi
05-02-2010, 13:03
Какво да правиш ли? Пиши му в скайпа, че искаш да прекратите тази връзка защото от нея много те боли и никога повече не се захващай с това да поддържаш любов по скайп.

6okolad4ety95
05-02-2010, 13:06
И за какво по-точно ти е тъжно? Всичко между вас наред ли е, или просто ей така запълваш времето с циврене, вместо да намериш начин да се чуете?

всичко между нас е нарад,просто ми липсва супер много понякога много ми се иска да го прегърна,но той не е до мен,разстоянието ме убива :cry:

vagarious
05-02-2010, 13:07
Мисля, че единственото СМИСЛЕНО решение е пределно ясно ... :?

sunshinepp
05-02-2010, 13:09

copy - paste.. :) +

ShtrudeL
05-02-2010, 13:15
Оф... :> Всички й кажете да го зареже ебаси... :> Ако вашето гадже замине например в друг град,но се обичате адски много едва ли само раздялата ще ви е единственото смислено решение... Всички май говорите ей така наизуст...ясно е че такава връзка е трудна...но не искате да погледнете през нейните очи... :>

Авторке ако се обичате и сте от повече време заедно не го оставяй!

dandiii
05-02-2010, 13:33
Имам голям проблем бях с едно момиче близо една година и половина,а вече сме разделени от 2 и не мога да я забравя много я обичам какво по дяволите да правя???Вие сте момичета кажете дайте един съвет

SmilezZz
05-02-2010, 13:34
Добре:
- ако се раздели - ще страда и плаче
- ако си останат заедно - пак ще плаче

Според мен изобщо не се измъчвайте взаимно..И с него,и без него - тъжиш..Но все пак ти си решаваш..

6okolad4ety95
05-02-2010, 13:57
Какво да правиш ли? Пиши му в скайпа, че искаш да прекратите тази връзка защото от нея много те боли и никога повече не се захващай с това да поддържаш любов по скайп.

НЕМОГА да го зарежа!Защото го обичам адски много :cry: ,НО и полудявам от липсата му :cry: :cry:

onestar
05-02-2010, 14:08
Колко често се виждате?

Връзката ви е започнала с това разстояние или обстоятелствата са го наложили?

6okolad4ety95
05-02-2010, 14:31
Колко често се виждате?

Връзката ви е започнала с това разстояние или обстоятелствата са го наложили?

Ами...не се виждаме често :cry: затова толкова много ми липсва

относно 2-ят ти въпрос- от това разстояние ни започна връзката

kypo
05-02-2010, 14:34
чукай се с други, ще ти помогне.
липсата на редовно чукане води до депресии, аз ти казвам.

6okolad4ety95
05-02-2010, 14:38
липсата на редовно чукане води до депресии, аз ти казвам.

ти НЕ си добре!(нищо лично)

onestar
05-02-2010, 14:43
Един, два пъти годишно?

Сигурно е безмислено да казвам, че е глупаво да се започне една такава връзка като се има в предвид, че и двете страни са наясно, че няма да излезе нищо хубаво от нея.

Въобще може ли да се нарече връзка? Отношенията ви се базират на скайп и телефон.
Когато имаш нужда от прегръдката му - него го няма.
Дори не може да си 100% процента сигурна, че е само твой.

Наистина няма смисъл.
Можеш да си щастлива с някого от твоя град, който да е до теб винаги, когато имаш нужда. Тогава вместо със сълзи ще заспиваш с усмивка...
Защо не дадеш шанс на себе си?

Ще е трудно, но няма да е непосилно. Така или иначе не се виждате, може да прекратите разговорите и... да запълваш времето което преди си прекарвала пишейки с него по скайп, в излизания, забавления с приятели, нови запознанства и прочие.

6okolad4ety95
05-02-2010, 14:49
Един, два пъти годишно?

Сигурно е безмислено да казвам, че е глупаво да се започне една такава връзка като се има в предвид, че и двете страни са наясно, че няма да излезе нищо хубаво от нея.

Въобще може ли да се нарече връзка? Отношенията ви се базират на скайп и телефон.
Когато имаш нужда от прегръдката му - него го няма.
Дори не може да си 100% процента сигурна, че е само твой.

Наистина няма смисъл.
Можеш да си щастлива с някого от твоя град, който да е до теб винаги, когато имаш нужда. Тогава вместо със сълзи ще заспиваш с усмивка...
Защо не дадеш шанс на себе си?

Ще е трудно, но няма да е непосилно. Така или иначе не се виждате, може да прекратите разговорите и... да запълваш времето което преди си прекарвала пишейки с него по скайп, в излизания, забавления с приятели, нови запознанства и прочие.

Много ти благодаря :-) ! Напълно си прав/а!Но, ще ми е много трудно да го забравя :cry:

6okolad4ety95
05-02-2010, 15:16
има и още една причина поради която немога да го зарежа и тя е,че ще му разбия сърцето за пореден път :cry:

silky92
05-02-2010, 15:17
Определено onestar е права ,но все пак важна е взаимността в едни отношения. Връзката от разстояние не е от най-приятните ,но пък се изграждат много по-силни взаимотношения от тези на нормалните връзки. Аз поддържам връзка от разстояние и то не на 100 и няколко километра ,а на цели 2000. Въпреки това се обичаме и сме щастливи .Стараем се да се виждаме често .Особенно със сегашните технологии поддрържането на връзка е постоянно,било то скайп ,телефон или каквото и да е. Не казвам ,че е лесно ,защото не е и знам за каква липса ми говориш ,но все пак. Постарайте се да не позволявате на разстоянието да пречи на връзката ви,разнообразявай се повече и не мисли за него всяка секунда.Ако,в крайна сметка виждаш ,че не можеш да се справиш и той също не предприема нищо -сложи край . :)

Sisi7u
05-02-2010, 15:22
сложна работа .. :(

6okolad4ety95
05-02-2010, 15:35
сложна работа .. :(

така е :(

onestar
05-02-2010, 18:34
В интерес на истината ти и да искаш няма да можеш да го забравиш... по-скоро ще го преодолееш и ще свикнеш с липсата му, както и с мисълта, че вече не сте заедно.

Виж, мила, не казвам че ще е лесно. Ще искаш да му се обадиш, ще искаш да му пишеш, ще искаш да го прегърнеш, но... трябва да имаш воля.
Ако има нещо, което успешно да отвлича вниманието ти, ще се справиш по-лесно.

Не те навивам да се разделите, просто казвам кое ще е най-добре за двама ви в случая.
Ако има перспектива за нещо по-добро - борете се, но не хвърляйте силите си напразно.

Иначе... негово сърце едва ли е особенно щастливо сега. Ако и той страда като теб, няма смисъл да продължавате, защото в една връзка двамата трябва да са щастливи, да се чувстват обичани...
Ако тази връзка ви носи само тъга, не виждам защо я поддържате.
+ Това съм сигурна, че след време ще намерите точните си половинки, с които ще се чувствате в пъти по-добре от сега, та няма смисъл да го усложнявате...

Успех, каквото и да решиш! :-)

justonegirlwithonehope
05-02-2010, 18:37
Има и лоши и трудно моменти във всяка една връзка, не се измъчвай, опитай се да игнорираш болката, радвай се че сте заедно, нещата между вас вървят добре и това е.Не се тормози. :P

SuperBadSuperFresh
05-02-2010, 18:41
Знам какво ти е,повярвай че и на него вероятно му е също толкова тежко.Ако наистина го обичаш,не се отказвай от него заради някакви си 100 километра.По въпроса мога да ти дам доста съвети как се справям аз,ако искаш пиши лично.
И за завършек една моя любима мисъл

В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти…И ако си голям късметлия... са на един полет разстояние. :)

6okolad4ety95
05-02-2010, 19:57
Благодаря на всички за съветите :-) :-) :-)

6okolad4ety95
05-03-2010, 11:03
Мисля,че трябва да прекратим връзката ни :cry: защото наистина взаимно се мъчим :cry: ,но ако го зарежа после ще се чуствам ужасно :( според вас това ли е единственото решение? :cry:

r0ckk
05-03-2010, 15:01
Съгласна съм с onestar, но знам каква болка ще е да го оставиш (пробвала съм го), ще ти е страшно гадно, че няма да си пишете, говорите, срещате и ще се чувстваш виновна, защото ти ще си сложила края !

Да, има други момчета от твоя град, но твоето момче си е твое !

Ако му имаш заслужено доверие недей да си помисляш, че може да те използва и да си има друга от неговия град, а ти да си само за забавление.

И аз съм имала такива дни. Просто се опитай да погледнеш всичко от хубавата страна. Мисли си като се видите как ще го прегърнеш, как ще го целунеш и т.н.

Ти си решаваш. Никой не може да ти каже какво решение да вземеш. Моят съвет е да продължите. Успех. :-)

vagarious
05-03-2010, 15:03
Мисля,че трябва да прекратим връзката ни :cry: защото наистина взаимно се мъчим :cry: ,но ако го зарежа после ще се чуствам ужасно :( според вас това ли е единственото решение? :cry:

Колкото по-рано, толкова по-добре. :?

6okolad4ety95
05-03-2010, 15:10
Съгласна съм с onestar, но знам каква болка ще е да го оставиш (пробвала съм го), ще ти е страшно гадно, че няма да си пишете, говорите, срещате и ще се чувстваш виновна, защото ти ще си сложила края !

Ако му имаш заслужено доверие недей да си помисляш, че може да те използва и да си има друга от неговия град, а ти да си само за забавление.

И аз съм имала такива дни. Просто се опитай да погледнеш всичко от хубавата страна. Мисли си като се видите как ще го прегърнеш, как ще го целунеш и т.н.

Ти си решаваш. Никой не може да ти каже какво решение да вземеш. Моят съвет е да продължите. Успех. :-)

Мерсии :-) :-) :-)

r0ckk
05-03-2010, 15:11

Мерсии :-) :-) :-)

:smt007 :smt007 :smt007

SadistWithSpooN
05-03-2010, 15:23
blaaaaaaaaaaah...
доста факана ситуация... приятелят на една фр живее в Холандия и се виждат 2 пъти в годината... ситуацията е почти подобна :Д
мога да ти кажа какво направиха те: поговориха и се разбраха ,че ще са заедно само когато се виждат. не е нужно да се тормозиш 24/7... Така че...поеми си въздух , премисли вариантите и направи най-доброто за себе си ^__^

6okolad4ety95
05-03-2010, 15:29
blaaaaaaaaaaah...
доста факана ситуация... приятелят на една фр живее в Холандия и се виждат 2 пъти в годината... ситуацията е почти подобна :Д
мога да ти кажа какво направиха те: поговориха и се разбраха ,че ще са заедно само когато се виждат. не е нужно да се тормозиш 24/7... Така че...поеми си въздух , премисли вариантите и направи най-доброто за себе си ^__^

Мерси за съвета :)

onestar
05-03-2010, 21:28
^ И все пак казвай как се развиват нещата...

Metal
05-03-2010, 21:33
Аки имаш възможност го посети... Говори си по често със него... Знам как е... късмет. И дано всичко е ок м/у вас двамата. (: Изчакай още малко и тогава мисли за края на връзката ви....

Greennight
05-03-2010, 21:40
липсата на редовно чукане води до депресии, аз ти казвам. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

toncheto
05-03-2010, 21:51
ами наистина си поставена пред дилема. Според мен отговорът се крие в самата теб. Ако наистина много обичаш момчето трябва да прескочиш всички препядствия и да преодолееш всички трудности. Не позволявай някакви 115 км. да попречат на щастието ти ;)

от друга страна, ако смяташ ,че връзката ви наистина няма бъдеще и нямате пресечни точки за напред, то по-добре да прекратите тази връзка, за да не се измъчвате и двамата. Успех ! ;)

hahavteen
05-03-2010, 21:56
ХАХАХАХАХ за голяма любов говориме леле мале! :razz: :lol: :lol:
В началото казваш че всичко ви е наред но просто ти липсва а след като няколко човека ти казаха да го зарежеш ти веднага се съгласи и почна да обмисляш как ще му разбиеш сърцето ХАХАХХААХ :lol: Не сте добре честно!
И какво да си търси някой от нейния град само защото ще могат да се натискат по-често? И вие как така си ги намирате тия гаджета бе? Критерии нещо нямате ли си? Не е ли по-важно да има какво да си кажете от колкото да се виждате всеки ден? Пък и връзките от разтояние не издържат по-малко и няма повече драми от колкото в другите връзки. Всичко си е до характер и чувства. Аз предпочитам някой който е на 115км от мен но много ме обича и се разбираме повече от чудесно отколкото някой съсед с който само се караме и не ме разбира. И моя любим много ми липсва и искам всеки ден да сме заедно ама не правя тема и не се оставям хора които не познавам да ме убедят да скъсаме само защото виждате ли понякога ми става кофти и си плача защото не е до мен когато се събудя.

silky92
05-03-2010, 22:07
В началото казваш че всичко ви е наред но просто ти липсва а след като няколко човека ти казаха да го зарежеш ти веднага се съгласи и почна да обмисляш как ще му разбиеш сърцето ХАХАХХААХ :lol: Не сте добре честно!
И какво да си търси някой от нейния град само защото ще могат да се натискат по-често? И вие как така си ги намирате тия гаджета бе? Критерии нещо нямате ли си? Не е ли по-важно да има какво да си кажете от колкото да се виждате всеки ден? Пък и връзките от разтояние не издържат по-малко и няма повече драми от колкото в другите връзки. Всичко си е до характер и чувства. Аз предпочитам някой който е на 115км от мен но много ме обича и се разбираме повече от чудесно отколкото някой съсед с който само се караме и не ме разбира. И моя любим много ми липсва и искам всеки ден да сме заедно ама не правя тема и не се оставям хора които не познавам да ме убедят да скъсаме само защото виждате ли понякога ми става кофти и си плача защото не е до мен когато се събудя.
За пореден път съм съгласна . Иначе аз изложих мнението си вече по темата. :)

6okolad4ety95
05-04-2010, 10:49
^ И все пак казвай как се развиват нещата...

Ами...как да се развиват точно както преди са си с всеки ден ми липсва се повече и повече :cry:

6okolad4ety95
05-04-2010, 10:50
Благодаря на всички :wink: :-)

6okolad4ety95
05-04-2010, 10:53

Ами...започвам да се съгласявам,защото вече НЕ издържам :( :cry: :cry: :cry:

DoomShadow
05-04-2010, 11:23
Здравейте!Много ми е тъжно и затова искам само да споделя защото нямам с кого!Имам връзка от разстояние 115км. напоследък ми е много тъжно за приятелят ми и ми липсва супер МНОГО! :cry: :cry: :cry: незнам какво да правя вече ще се побъркам :cry: :cry: :cry: всяка вечер плача :cry: вече незнам какво да правя :cry:

моята история беше такава, но е много трудно :(
от кои градове сте ?

6okolad4ety95
05-04-2010, 11:31

моята история беше такава, но е много трудно :(
от кои градове сте ?

Ами..не искам да казвам от кои градове сме,но както казах разстояннието е 115км :( не са малко и затова не се виждаме често :-k :cry:

playhard1
05-04-2010, 11:47

Еми моята беше от 200км :) Трябва да се виждате някак поне през месец-два. Само пред компа не става. И на колко години е той? Ако е на 15-16-17 ще му е трудно да идва при теб, все пак не работи, освен ако родителите му не са богати :D .. Не искам да те отчайвам, но не мисля, че ще стигнете далече :(

6okolad4ety95
05-04-2010, 11:51

Еми моята беше от 200км :) Трябва да се виждате някак поне през месец-два. Само пред компа не става. И на колко години е той? Ако е на 15-16-17 ще му е трудно да идва при теб, все пак не работи, освен ако родителите му не са богати :D .. Не искам да те отчайвам, но не мисля, че ще стигнете далече :(

Благодаря !Относно въпроса ти- той е на 15.

Team
05-04-2010, 11:55
На мери си нов приятел.Кофти но...

burningtear
05-04-2010, 18:13
Няма смисъл да плачеш, няма да ти помогне.
(Ако не сте се виждали може дори и да не осъзнаваш чувствата си към него... Но ако се срещате го гледай от хубавата страна - чакай с нетърпение и вълнение следващата ви среща.) Ако продължаваш да се измъчваш, го остави, поне един ден да свършат всякакви мъки по него...

6okolad4ety95
05-05-2010, 12:18
На мери си нов приятел.Кофти но...

:? :? не мога.....защото обичам адски много приятелят ми :cry:

astro11
05-05-2010, 12:22
Здравейте и на мен ми е тъжно и исках само да споделя.Гаджето ме напусна!!! 8-[ 8-[ 8-[

6okolad4ety95
05-05-2010, 12:32
Здравейте и на мен ми е тъжно и исках само да споделя.Гаджето ме напусна!!! 8-[ 8-[ 8-[

:( съжелявам....сигурно се чустваш ужасно

pebals
05-05-2010, 15:11

+1 мда..истината боли,но е така :)