View Full Version : Балеа-продукти за лице
Имам гел за измиване на лице на Ейвън с краставица,който ми върши невероятна работа.За съжаление скоро ще свърши и искам да си купя друг.Кожата ми е смесена,дори нормална,имам черни точки;пъпки нямам,но много ги чопля 8-) Балеа имат ли хубави хидратиращи гелове?И кое е по-добро-Балеа или гел с краставица на Билка? :)
titinkaa
05-02-2010, 16:55
Леле и аз ползвам тоя н аЕйвън с краставица и чаено дърво и съм многооооо доволна,дори си поръчах още един и крема си поръчах,сега се мажа с кремчето и кожата ми е супер,мног съм доволна,а колкото до тая Балеа-дори не съм чувала за нея и не й знам какви продукти се предлагат. :)
liim0nka
05-02-2010, 16:58
Bilka :)
Converse333
05-02-2010, 19:21
Аз съм за Билка, всичко им харесвам освен този крем за лице с краставица...
А тоя измивен гел на Ейвън на каква цена е и изсушава ли кожата? :-o
не Ейвън вече така или иначе го няма.иначе беше хидратиращ-както всички друго с краставица.
На Билка ще си взимам с краставижа гела,някой може ли да и каже цена примерно в Карфур колко е ?
второто - http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka2.html
също и тази емулсия за тяло последната,лосион ли е всъщност ? каква му е цената ? :)
също ако някой знае цените на новата серия http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka9.html и дали ги има по магазините :)
liim0nka
05-03-2010, 19:43
Гела е май 2-3 лева..със сигурност не е повече от 4.
sw3etyrrr
05-03-2010, 19:59
Балеа според мен по-добре от билка.иначе аз имам едно много хубаво кремче за лице което е овлажняващо и съм много доволна
С 5 ръце за Балеа :D . Мн съм доволна от всичко на Балеа иначе ии билка са добри :)
nymphadora
05-05-2010, 07:31
Аз и от двете марки съм доволна :)
slynchoo
05-05-2010, 12:41
Аз и от двете марки съм доволна :)
и аз.Само че и аз ползвах един гел за лице на Планет Спа (на Ейвън) и беше мн хубав..ама реших да си купя този на Билка,че мн го хвалят.
KumchoValcho
05-05-2010, 12:41
На Балеа на какви цени вървят продуктите :)
slynchoo
05-05-2010, 12:47
Не са скъпи,въобще.Скоро си бях взела един балсам за коса,който се оказа мн хубав,само за 2 лева.
Molzinka
05-06-2010, 07:09
Балеа според мен по-добре от билка.иначе аз имам едно много хубаво кремче за лице което е овлажняващо и съм много доволна
Мда и аз мисля, че Балеа е по-добре от Билка. Билката не ми вдъхва много доверие с тези ниски цени, а Балеа понеже не е български пък и цените не са им много високи. Абе по-добре е Балеа :)
Neopitom3na
05-06-2010, 10:52
на мен и двете ми харесват