- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балеа-продукти за лице
Имам гел за измиване на лице на Ейвън с краставица,който ми върши невероятна работа.За съжаление скоро ще свърши и искам да си купя друг.Кожата ми е смесена,дори нормална,имам черни точки;пъпки нямам,но много ги чопляБалеа имат ли хубави хидратиращи гелове?И кое е по-добро-Балеа или гел с краставица на Билка?
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Леле и аз ползвам тоя н аЕйвън с краставица и чаено дърво и съм многооооо доволна,дори си поръчах още един и крема си поръчах,сега се мажа с кремчето и кожата ми е супер,мног съм доволна,а колкото до тая Балеа-дори не съм чувала за нея и не й знам какви продукти се предлагат.![]()
Bilka![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз съм за Билка, всичко им харесвам освен този крем за лице с краставица...
А тоя измивен гел на Ейвън на каква цена е и изсушава ли кожата?![]()
не Ейвън вече така или иначе го няма.иначе беше хидратиращ-както всички друго с краставица.
На Билка ще си взимам с краставижа гела,някой може ли да и каже цена примерно в Карфур колко е ?
второто - http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka2.html
също и тази емулсия за тяло последната,лосион ли е всъщност ? каква му е цената ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
също ако някой знае цените на новата серия http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka9.html и дали ги има по магазините![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Гела е май 2-3 лева..със сигурност не е повече от 4.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Балеа според мен по-добре от билка.иначе аз имам едно много хубаво кремче за лице което е овлажняващо и съм много доволна
С 5 ръце за Балеа. Мн съм доволна от всичко на Балеа иначе ии билка са добри
![]()
и аз.Само че и аз ползвах един гел за лице на Планет Спа (на Ейвън) и беше мн хубав..ама реших да си купя този на Билка,че мн го хвалят.Първоначално написано от nymphadora
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от KumchoValcho
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не са скъпи,въобще.Скоро си бях взела един балсам за коса,който се оказа мн хубав,само за 2 лева.Първоначално написано от MaLty
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
на мен и двете ми харесват
Просто аз