View Full Version : Не искам да ми пука.
brokeninside13
05-02-2010, 18:44
Оффф... Здравейте.
Значи имам нужда от съвети... 'Оплаквнето' ми е супер тъпо, но ми писна вече.
Как да направя така че да не ми пука за работите за които ми пука... Случват се супер тъпи работи в момента, и не искам да ми пука! Почти непрекъснато съм напрегната, мисля само за лошото.... Тревожа се и се притеснявам за Глупости! Дайте някви съвети... :x
Непрекъснато си повтарям че не ме интересува, че няма да мисля за тва... Не знам вече! Писна ми от всичко..
liim0nka
05-02-2010, 18:52
До нагласа е..
преди бях по същия начин, но насила се правех, че не ми пука..и вече наистина не ми пука (много са малко нещата и хората за които ми пука наистина) :)
nIkEnCeTy_bE
05-02-2010, 19:16
Ами ако има повод за притеснение, нормално е да ти пука. Ако си загрижена за даден човек, нормално е да ти пука. Но не отдавай толкова голяма значение, защото от това само губиш в повечето случаи. Излизай, забавлявай се, и не мисли за такива неща.
Хаха, и аз съм точно така, пука ми за незначителни работи. Кофти...кво да се прави, ще си траем :lol:
Иначе минава с времето, преди наистина много ми укаше за всякви аловажни и глупави работи, сега пак ми пука, но от време на време си викам майната му и си продължавам напред.
raliichkaa
05-03-2010, 11:14
и аз съм така ..
SmilezZz
05-03-2010, 11:38
Ами ако има повод за притеснение, нормално е да ти пука. Ако си загрижена за даден човек, нормално е да ти пука. Но не отдавай толкова голяма значение, защото от това само губиш в повечето случаи. Излизай, забавлявай се, и не мисли за такива неща.
Не трябва да ти пука!
Последните седмици направо се побърквам. Пука ми за всичко, за толкова прости и незначителни неща. Постоянно си повтарям, че няма смисъл, че не трябва да ми пука, но не та не. Ужасно е :o
6okolad4ety95
05-03-2010, 14:41
Старай се да не мислиш за тези неща които те притесняват и за които ти пука :) !
NeENormalen
05-05-2010, 06:57
Никой не го е казал, затова аз ще го кажа...
Порастваш и един ден ще спре... това с Насилването да си мислиш че не ти пука са глупости и самозаблуда! просто живота те върти на всички страни с времето и накрая спираш да се притесняваш за неща за който до сега си се притеснявала!!!
GanjaLiker1
05-05-2010, 11:09
http://blogs.poz.com/paul/medical_marijuana.jpg
Да си се сещала за това ?
"това" може да я доведе до по-лошо..
Виж какво,и аз до преди време се ядосвах ама страшно много,до толкова че чак ми се е отяждало и ми тръгва кръв от носа....просто... един момент си казах "чакай ве майна,за к'во се хабя заради другите...да се спасяват както могат..."
и от тогава не обръщам внимание на "ядосващите" ме работи,просто някак си спря да ми пука,толкова работи са ми се случвали....вече просто разбрах,че колкото и да се ядосвам,колко и да давам,нищо не получавам на среща,просто няма смисъл,въпрос на психика,нагласа....зависи и от проблемите който те "обгръщат" ...
Може да споделиш кое те мъчи толкова,защото едно е приятели,друго е разни проблеми в къщи.
ако е първото...щом те ядосват значи не са ти приятели.
споко 8)
коя е тая булка на аватара и подписа :-D даи некво име :-D
Greennight
05-05-2010, 12:02
Нормално е да ти пука за това,което се случва...Ако вече ти пука за неща,които не съществуват е болест.
justwondering
05-05-2010, 14:07
До нагласа е..
преди бях по същия начин, но насила се правех, че не ми пука..и вече наистина не ми пука (много са малко нещата и хората за които ми пука наистина) :)
и аз. Повтаряй си, че не ти пука и в един момент ще спре да ти пука. Ще стане и с възрастта. :)
Sir9Maximilian
05-05-2010, 14:19
Това което искаш е железна психика..трудно за постигане :)
ImmortalSportFreak
05-05-2010, 23:03
Срещай се по-често с приятели.Общувай в ковпанията;смейте се.. Спортувай.Има много начини да махнеш вниманието си от мислите които те карат да се напрягаш.Най-важното е да се забавляваш. http://smileys.svatbata.org/set-01/228.gif :lol: :lol:
firestone224
05-06-2010, 16:13
http://blogs.poz.com/paul/medical_marijuana.jpg
Да си се сещала за това ?
това верно може да ти помогне до "някаква степен" 8-)
Постави си някаква цел за напред в живота и мисли как някой ден всичко хубаво ще ти се сбъдне и ще бъдеш много щаслива.Аз всеки ден имам чуството че следващата седмица това което искам най-много ще се сбъдне, въпреки че въобще не е така.И когато ми е гадно просто мисля как ще ми се изпълни мечтата и как ще си постигна целта и забравям за гадното и въобще не ми дреме, че се е случило нещо лошо.
elito0o0o0
05-06-2010, 17:37
Срещай се по-често с приятели.Общувай в ковпанията;смейте се.. Спортувай.Има много начини да махнеш вниманието си от мислите които те карат да се напрягаш.Най-важното е да се забавляваш. http://smileys.svatbata.org/set-01/228.gif :lol: :lol:Ба! Много се зарибих по тея емотикони. :lol: Баси яките са 8-)
По темата: Пхх.. ми аз съм по същия начин... К`во да кажа.. 8-)
iiordanova
05-06-2010, 22:16
За да не ти пука трябва да се втурваш срещу течението.
Да правиш един вид .. обратното на това , което трябва да правиш.
Всичко опира до подсъзнанието.
Промяната е голяма крачка , която трябва да бъде напълно обмислена.
Виждам , че ти си сигурна в решението си.
Ами давай смело напред.
Прави неща , които не трябва да правиш и си кажи "Не ми пука! Каквото стане."
Но трябва да си сигурна , че не искаш да ти пука.
Да се противопоставиш на мнението на другите без да се притесняваш.
Успех!
brokeninside13
05-08-2010, 12:44
БЛАГОДАРЯ ВИ! :) :-)
Доста полезни съвети ми дадохте!
Rounder 'булката' на профила ми е Хейли Уилямс вокалистка на Paramore. ;) :smt007
tamarichka
05-08-2010, 14:27
същата съм , може би сме писимистки до една степен ..
важното е да си повтаряш че не ти пука , и накрая наистина ще стане така.. повярвай,действа при мен поне : )