View Full Version : Страх мее от обвързване ;(
Досега несам имал касмет с момичетата( на 17 съм) и тук преди време едно супер красиво момиче ми каза че ме харесва аз също я харесвам и тя каза че иска да е с мен но проблема е че мее страх да не ме прецака нещу.леле толкова пъти са се шегували с мен така.толкова пъти са ме зарезвали че сега несмея да се поддам на чуствата си. моляви за савет. 8-[
Благодаря за саветите много ми помогнахте
Ти май искаш да ти кажем неща, които вече знаеш.
Не се страхувай от щастието .Всеки човек се влюбва ,страда ,научава и израства много след това . Бъди себе си и остави нещата да се случват. :)
Ако не опиташ няма как да разбереш... нито да преодолееш страха от обвързване.
ivcheto0o
05-03-2010, 15:41
А защо гледаш само лошото?Спомни си за хубавите моменти.
vagarious
05-03-2010, 15:51
Страх не страх, не може вечно да си сам.Колкото по-рано се научиш да преодоляваш страховете си, толкова по-бързо ще усетиш щастието. :)
нищо по-глупаво да гледаш назад,а да искаш да вървиш напред
skateprinces19
05-03-2010, 17:31
Ами какво да ти кажа .. Мисля, че на 17 години ( и аз съм на толкова ) все още не сме видяли толкова много неща от живота, че да ни е страх от него .. Не сме видяли нито най-лошите, нито най-хубавите .. Но защо да се лишаваш от най-хубавите само от един страх .. Цял живот ли ще живееш така .. Не се страхувай и дай воля на чувствата и желанията си, кой знае - може това красиво момиче да ти покаже хубавите страни на живота :)
vdzvezdata
05-03-2010, 18:27
Отлично те разбирам .. аз съм в същото положение понякога ,но си казвам Давай! Рискувай! Още един опит никога не е излишен .
Това, което не ни убива ни прави по - силни :) .. [/code]
nIkEnCeTy_bE
05-03-2010, 18:33
Ако не се впуснеш, няма как да разбереш дали те е страх. А и неможеш цял живот да отказваш.
nezabelejimata
05-03-2010, 19:06
ами и азсъм в такова полoжение ( само дето съм с 2 години по-малка ) и смятам да се проибвам просто да видя какво ще стане. Дори и да ме боли отново после поне ще знам че съм пробвала и няма да се ядосвам и да се чудя какво е можело да стане ... Незнам това е мое мнение и мисля чее е по-добре да пробваш от колкото да съжеляваш след време че не си ...
Късмет и казай какво е станало :-) :-)
И аз съм била така,защото бившия ми ме нарани много гадно, и ме беше страх да се обвържа с някой, по простата причина,че си мислех,че и другите ще направят така.. И така изминаха няколко месеца и се запознах с едно момче, в което първоначално не вярвах, и постепенно го опознах, и не ми се стори като другите,дори се и видяхме,харесах го,допадна ми и реших да махна този страх,рискувах, и не съжалявам за това !! :)