View Full Version : Искам ненормаален човек
ShtrudeL
05-02-2010, 20:56
Дори и 100 човека да имах до себе си ...ми е толкова самотно и...самотно. Всички около мен са ми толкова безинтересни...нямам желание да излизам с никого освен ако може би не ме убеждават с часове...и не защото не ми се излиза...а просто защото не ми е интересно...Нищо против хората нямам...просто искам някой като...мен. До сега и един/една не съм чувала да казва "Интересувам се от..." нещо различно от кафета/купони/дискотеки...в което няма нищо лошо..но ми е твърде малко. Аз съм любопитно човече... :> Искам някой друг, с който да споделяме г/д едни и същи интереси/хобита/мислене/възгледи и т.н Ужааасно,ужасно ми е самотно :> Ще издивея накрая бууу :>
^
pz ^^
http://www.vbox7.com/play:19ad3b50
valdesbg
05-02-2010, 21:01
Аз аз :)
Hammerfall - A Legend Reborn
Поздрав от мен :)
Дори и 100 човека да имах до себе си ...ми е толкова самотно и...самотно. Всички около мен са ми толкова безинтересни...нямам желание да излизам с никого освен ако може би не ме убеждават с часове...и не защото не ми се излиза...а просто защото не ми е интересно...Нищо против хората нямам...просто искам някой като...мен. До сега и един/една не съм чувала да казва "Интересувам се от..." нещо различно от кафета/купони/дискотеки...в което няма нищо лошо..но ми е твърде малко. Аз съм любопитно човече... :> Искам някой друг, с който да споделяме г/д едни и същи интереси/хобита/мислене/възгледи и т.н Ужааасно,ужасно ми е самотно :> Ще издивея накрая бууу :>
^
pz ^^
Споделям твоята съдба , не се отчайвай има надежнда един слънчев ден ще намериш човека си...ако искаш разнообразие излез с приятели/ки на разходка в парка седнете на пейка и си говорете ... чистия въздуй освобождава от напрежението !Успех от мен :)
valdesbg
05-02-2010, 21:04
Валенто ти си поредния който и казва това в нейна тема.
Нали знаеш че тя пише не от "вчера" тук :)
Мишето е специален характер. Кофти че е на 200+ км от мене.
ShtrudeL
05-02-2010, 21:12
^_^
SemperFidelis
05-02-2010, 21:14
Искам ненормаален човек
В днешно време нормални хора няма - всеки смята другия за ненормален.
като намериш такъв човек ела и ми се обади...
ShtrudeL
05-02-2010, 21:22
Искам ненормаален човек
...ъъх...бих казала,че повечето са си много нормални хора...с цели...някой без...няма лошо...
...това е скучно
Мога да дам пример с човешките клетки...(за това се сетих първосигнално...тая биология съвсем ме е обсебила..нвм :>)
Както има прокариотни и еукариотни,които са разбира се важни...има и специализирани...
Аз искам специализирано човече :>
ShtrudeL
05-02-2010, 21:22
като намериш такъв човек ела и ми се обади...
Няма. Ще е само за мен.
valdesbg
05-02-2010, 22:21
Щруделееее, щруделе....
Оглупява народа. Вече и разговори не могат да поддържат. Казваш им една две сложни думички и до там.
ScionOfStorm
05-03-2010, 00:05
щруделката е як форумен юзър
одобрявам!
давай тук да заформим някаква дискусийка, само насочи разговора нанякъде и съм твой ;р
filmimilmi
05-03-2010, 00:31
Често забелязвам как скучни хора се оплакват от това, че другите им били скучни. :)
пп. Може би ти е време да започнеш да пушиш марихуана. :)
Priceless
05-03-2010, 03:41
Специален .. колко да е специален пък тоя характер? ...
Ти явно не ме познаваш 8-) .
ПП - Sonata Arctica - Full Moon (Edit) /поздрав/
Виж клиповете във подписа ми и ще разбереш колко съм "нормален" и моите приятели също.
ППП - третия клип аз само се смея и снимам 8-)
cherinka
05-03-2010, 05:34
Често забелязвам как скучни хора се оплакват от това, че другите им били скучни. :)
пп. Може би ти е време да започнеш да пушиш марихуана. :)
Има нещо вярно. Не нещо, ами си е абсолютно вярно.
gLypChenCee
05-03-2010, 06:03
Препоръчвам ти да се отбиеш в лудницата .. :oops: Там луди колкоот щеш :lol: .
Поо темата ....
Та, всеки има такива моменти в които просто не му е до нищо..
Всичко и всички са някак безинтересни и сиви ...
но ще мине... все някога .. 8-)
разбирам Щруделката напълно и аз се чувствам по същия начин. почти всички в темата, писали дотук, просто няма как да разберат правилно това което тя иска, ако не им идва отвътре ( не се чувстват както тя ). такива хора са рядкост, и нито един от тях не се смята за различен или специален ( това им е обща черта, всичко друго е... различно и необикновено, по индивидуален начин ).
такива хора са това за което живея. всичко друго е предвидима и банална плява.
поздрав със Zeromancer - Cupola.
Аз пък си мисля, че щрдуелката има страх от това да бъде уникална и затова търси други уникати, които да предизвикват събитията.
no offence.
доколкото разбрах тя просто иска такова човече до себе си. тия, уникалните, различните, са по-скоро субект на възприятие - тяхната необикновеност се вижда само от някои хора ( в повечето случаи самите те не-уникални, но можещи да ... виждат и усещат нещата в по-широк спектър, с по-свободно съзнание от останалите ).
това от една страна. от друга, необикновеността на тия хора, въпреки че почти изцяло е субективна, все пак оставя и определена част в обективната реалност. тоест, тия хора малко или много ще бъдат харесвани от множеството, ще бъдат несъзнателен център на внимание, хората ще обичат да са около тях без да съзнават защо. разликата между мнозинството и нас ( визирам хора като мен и Щруделката ), що се отнася до необикновените хора, е че ние можем да дадем определение и дефиниция, и да усетим по-ясно разграничаването на необикновените от другите, защото имаме нужда от такива хора много повече от мнозинството.
за твое сведение съм на 28. просто пропускам съзнателно момента в които да се превърна в клишето, наречено "отговорен възрастен с три деца, любяща жена и къща в предградието". осъзнаването на нещата, за които говорех, далеч не е само приоритет на teen-четата. дори смея да кажа, че това че съм по-голям, ми дава доста широка гама от знания, които да комбинирам със перцепцията си за тези хора, за които иде реч в тая тема, и да си вадя изводи. но, deep down, всичко е въпрос на възприятие.
Препоръчвам ти да се отбиеш в лудницата .. :oops: Там луди колкоот щеш :lol: .
Поо темата ....
Та, всеки има такива моменти в които просто не му е до нищо..
Всичко и всички са някак безинтересни и сиви ...
но ще мине... все някога .. 8-)
+++
^
pz ^^
Много е кофти, когато търсим дадено нещо и не го намираме.
Кофти е също, че повечето се вълнуват от кафета и дискотеки ("Но все пак сме млади хора, и сега ни е паднало да живеем")
Колкото до това, че си самотна и не ти се излиза, мисля че ще бъде за кратък период от време, силно вярвам, че някъде там, има хора, които не ги интересуват само кафетата(сори за сложно-съставните изречения, но мразя точките 8-) )
Успех в търсенето, и мерси за поздрава(точка)
miminka__94
05-03-2010, 10:44
Като искаш нещо забавно да разведри деня ти трябва да направиш 4 неща : излез на главната улица в града ти
влез в тото и гръмогласно кажи докато другите попълват : Искам един тостер със салам и млечна салата!Ще те изгледат така :shock: или ще кажат "няма" тогава ти кажи еми като няма със салам ми дай с шницел и ако може за вкъщи . . . продължение ... 8-)
после спри някое момче и тип биг брадър му кажи с руски акцент : милиииии красивиии ще ти дам париии,апартаменти ела да живеиш до мени(можеш да видиш произношението ето тук http://vbox7.com/play:93713c3c ) 8-) и накрая (тва е рисковано) спираш такси и без да влизаш го питаш колко ще струва да те закара до майната ти :razz: Всичко е правено и проверено и много освежаващо и всичко е на твой риск и е добре да си от голям град иначе е малко спечено ако те познават.
като не ти е интересно с другите поне сама с тебе си да ти е интересно 8-)
hahavteen
05-03-2010, 11:15
По темата:
Всички се оплакват, че им е скучно, а всъщност не са способни сами да си направят веселото и интересното - затова си стоите по цял ден вкъщи и се самосъжалявате колко сте луди/различни/великолепни и как околните са скучни и ви задушават. Смях на парцали...
Ако искаш ненормални хора и интересни преживявания - винаги са на една ръка разстояние, май номера е дали наистина искаш да ги има или просто си поредния човечец, който се самозаблуждава, че е много специален и различен. Много такива съм видял...
Точно така е. И аз исках да си намеря някой който да се интересува от това което и аз и го намерих. Докато го срещна обаче знаеш ли с колко други хора се запознах и колко ми беше забавно? Прави неща които не са типични за теб, рискувай, излизай с хора с които на пръв поглед нямате нищо общо... От небето ли да падне тоя "ненормален човек"? Ти изобщо имаш ли представа какво точно искаш и търсиш? Аз лично разбрах за себе си че от това да седиш и да се самосъжаляваш няма абсолютно никаква полза. Ти сама трябва да си направиш живота интересен и ти трябва да търсиш хора с които се разбираш защото шанса някой да почука на вратата ти и да каже "Аз съм тоя ненормалния дето го търсиш" е изключително малък. А и това че някой обича да ходи на кафе и на дискотека съвсем не значи че не може да се интересува и от други неща нали се сещаш. Мойта най-добра приятелка е нон стоп по купони пък аз не си падам. Въпреки това вече 10 години се разбираме чудесно и като сме заедно не млъкваме.
вижте к'во...
вярно е че по този начин показвате на нас по-неопитните и ненавлязли в живота за какво трябва да внимаваме и какви грешки да не допускаме...
но не мислите ли че тия тиради в които демонстрирате превъзходство в областа на психологията и качествата си на профайлъри са малко или много излишни?...няма да говоря повече за това...
колкото до авторката...
както сигурно сте забелязали(а и както съм казвал на самата нея...) тя е ако не друго то поне много интересна личност...
напоследък ми се случва да попадам на нейни постове и теми и го установих...
ти си търсиш своето човече нали?...
някой който да ти е приятел...близък...някой с който да си споделяте и да си обсъждате...да си имате сходствата и различията но връзката и да е устроена по такъв начин че всички тези предимства и недостатъци на личностите ви да се преплитат и допълват по такъв начин че да се чувствате страхотно всеки в компанията на другия и просто да ви е приятно заедно и да намирате разнообразие в преживяванията си заедно...
нещо такова търсиш нали?...
(прости ми ако не съм те разгадал правилно...)
смятам че задачата която си си поставила е много трудоемка...и аз мечтая за това...всмисъл...
и на мен ми е самотно...честно казано бях малко...шокиран четейки темата ти защото и при мен положението е сходно...просто...имам си семейство...имам си приятели но...някакси не ми дават точно това от което имам нужда...нещо просто липсва...
описах ти нещата които аз мечтая да усетя...само че при мен желанието е за...да речем по-голяма близост...с други думи искам да обичам...търся си...моето човече...
но както казах доколкто разбирам положението е сходно...
смятам че неща от сорта на 'за всичко си има време' или 'закъде си се разбързал/а?...' не вършат много повече от това да те раздразнят или ядосат...
честно казано не изпитвам желание да се мъча да изнасям лекции за психологическия аспрект на твоето желание за общуване с хра които смяташ за интересни но май поста ми се превърна малко или много в нещо такова...(заради склонността ми да се увличам в многословни обяснения...)
за твое сведение съм на 28. просто пропускам съзнателно момента в които да се превърна в клишето, наречено "отговорен възрастен с три деца, любяща жена и къща в предградието". осъзнаването на нещата, за които говорех, далеч не е само приоритет на teen-четата. дори смея да кажа, че това че съм по-голям, ми дава доста широка гама от знания, които да комбинирам със перцепцията си за тези хора, за които иде реч в тая тема, и да си вадя изводи. но, deep down, всичко е въпрос на възприятие.
Нека си говорим по-открито...
1. Клишето от което бягаш е наложено от американската кино индустрия и аз реално виждам, че в България е валидна - "скъсваш се от бачкане и се прибираш в панелката", но както и да е - няма да се заяждам на дребно по повод на подобни неточности.
За 28 години нямаше ли да е по-редно да си достигнал до извода, че е важно ти самият да си оригинален и интересен човек - така и сам ще си намериш подходящата компания от хора, които ще импонират на съответните духовни търсения и ментални повеи.
Общо взето всички можем да ръсим клишета с приповдигнат тон, но е леко тъжно, че продължавам да чета за хора, които се имат за различни, а ми говорят неща, които съм чувал толкова пъти...
Откритото говорене е мой приоритет, колега. Изобщо не си правя илюзии че съм забавен и оригинален - както казах, аз съм наблюдател. Виждам необикновените, усещам ги отчетливо. Аз самия изобщо не съм такъв. Гледам обективно на себе си, виждам недостатъците си, и ги отбелязвам пред себе си. Друг е въпроса че съм шибан мързел, в повечето случаи без мотивация, и просто не работя по отстраняването им. Четкам егото си, като ги виждам тези недостатъци в себе си, убеждавайки се че мозъка ми е във състояние, в което малко хора са.
Чел си предполагам 1984, та вероятно си запознат със термина "двумисъл". При мен е горе долу същото.
И заеби да не може в България да не си част от клишето което споменах - аз лично съм си намерил начин това да е така. Благодарение на което имам възможност да имам свободно време и да търся себе си. Щото въпреки че понякога се чувствам много истински в усещането за Аз-а си, знам че имам още дълъг път да извървя преди да буда истински щастлив.
о да...забравих...
да разведрим обстановката че май много хора си присвоиха темата...
поздрав за всички...
http://www.youtube.com/watch?v=Di9OBlcCiDk
забавлявайте се :-P
ShtrudeL
05-03-2010, 13:56
http://www.youtube.com/watch?v=bd7mizeyS1s ^^
I`m a big big girl in a big big world
Priceless
05-03-2010, 14:11
Защо ли си мисля, че под ненормален .. няма предвид откачен дебил, който си показва идиотизма ?
sh3_1s_7h3_0n3
05-03-2010, 15:36
Дааа, даа... всички сме оригинални, специални, различни, уникални, несравними... и всички търсим подобни на нас, но уви... оставаме неразбрани от света навън, защото...сме единствени.
Дъра-бъра пет камили.
Колко се радвам, че не съм оригинална, специална, различна, още по-малко уникална, че успявам да си намеря и нормални приятели, и нормални момчета. Иначе щях да си умра самотна и неразбрана от всички. :?
iGenchev
05-03-2010, 17:49
Дааа, даа... всички сме оригинални, специални, различни, уникални, несравними... и всички търсим подобни на нас, но уви... оставаме неразбрани от света навън, защото...сме единствени.
Дъра-бъра пет камили.
Колко се радвам, че не съм оригинална, специална, различна, още по-малко уникална, че успявам да си намеря и нормални приятели, и нормални момчета. Иначе щях да си умра самотна и неразбрана от всички. :?
Нали разбираш , че и тези които се различават от останалите жаби в гьола могат най-спокойно да си намерят добри ( и за тях нормални) приятели о общо взето постигат повече в живота от останалите.Всъщност коя си ти , че да определяш кой е нормален и кой не,съдейки по оригиналност...!! Не всички са асоциални фрийкове...Умният не би странил от по различните и "уникални" без причина,само глупакът.Но съдейки по твои думи , ти си съвсем обикновена , затова трябва да си браниш поста :-D .
Между другото , всеки който се наслаждава на Massive Attack , получава моето уважение :) . Поздрави с - http://www.youtube.com/watch?v=kaef2NgwqHY
Офтопик - само аз ли съм фен на George Carlin тука? (сори спонтанно беше :D )
lipsvashh_mi
05-03-2010, 17:53
нямам проблем като твоя ,но те разбирам..досадно е постоянно всички да мислят само за купони и да са така повърхности..радвам се,че съм обградена с такива щури и откачени,но в същото време адски умни хора..
абе щруделче ти нямаше ли да кандидатстваш нещо свързано със стоматология... :)
sh3_1s_7h3_0n3
05-03-2010, 18:34
Дъра-бъра пет камили.
Нали разбираш , че и тези които се различават от останалите жаби в гьола могат най-спокойно да си намерят добри ( и за тях нормални) приятели о общо взето постигат повече в живота от останалите.Всъщност коя си ти , че да определяш кой е нормален и кой не,съдейки по оригиналност...!! Не всички са асоциални фрийкове...Умният не би странил от по различните и "уникални" без причина,само глупакът.Но съдейки по твои думи , ти си съвсем обикновена , затова трябва да си браниш поста :-D .
Аз съм много повече от обикновена даже и да, щастлива съм от този факт. Не преживявам измислените драми на авторката и другите като нея, защото имам сравнително обективна представа за света около мен и не се изживявам като нещо специално и твърде различно от останалите.
Всеки се стреми да бъде различен и обяснява колко е уникален, а всъщност не разбира колко всъщност са еднакви хората в стремежа си да бъдат неповторими. И понеже много искат да изживеят някаква символична трагедия, умират да се самосъжаляват колко никой не ги разбира и не може да им влезе в положението. Горките самотници...
...чак пророних сълза от умиление. :-k
Малко по диагонал прочетох втората страница, признавам. И още в началото казвам, че не се заяждам и НЕ търся конфликти с никого. Интересно ми е само от кога да си безотговорен, неамбициозен и най - важното инфантилен те прави различен или по - скоро значим? Мда, то принципно е хубаво да си носиш доброто, детското и какво ли още не в теб, но... нали все пак някога трябва да си вземеш живота в ръце и да си свалиш розовите очила? Наистина е много неприятно, ама животът е такъв, че понякога ти трябва да се нагласиш спрямо хората. Реално изключително рядко се случва някой да е ааадски уникален и невероятен и значителен пък целия свят да не го разбира и оценява.
Сега специално към Щрудел:
От доста време се гледаме по форумите, имаме бегла представа една за друга. Ти си си инат и съм сигурна, че преспокойно можеш да дочакаш този някой, който ще е ненормален по същия начин, по който и ти. Обаче няма да те лъжа - никак няма да е лесно или бързо.
ShtrudeL
05-03-2010, 20:51
абе щруделче ти нямаше ли да кандидатстваш нещо свързано със стоматология... :)
мда е...ама се стигна до фармацефт или рехабилитатор :> какъвто ми е късмета... :>
Eclipsercho
05-03-2010, 21:26
Не ти и трябва.
Аз намерих точния човек, момиче с което си пасваме 100% , харесваме се, смеем се непрекъснато, адски приятно ни е един с друг, но к'во? Излезе, че не била готова за сериозна връзка..
Любовта е за слабаци, силните се веят сами :o
djipsito
05-03-2010, 23:33
Не ти и трябва.
Аз намерих точния човек, момиче с което си пасваме 100% , харесваме се, смеем се непрекъснато, адски приятно ни е един с друг, но к'во? Излезе, че не била готова за сериозна връзка..
Любовта е за слабаци, силните се веят сами :o
Хаха.. и аз така, само че с момче.. Е, не се самосъжалявам и т.н, мисля позитивно и гледам напред..
Въпреки че се чувствам по-самотна отвсякога.. като се има в предвид, че до скоро имах приятелка, с която споделях мн общи интереси и т.н, докато и тя не ме предаде... Ама така е, в един момент хората се самозабравяме.. Не може винаги да ни е хубаво.. :)
Иди на визитация в психиатричната клиника и поговори с някой пациент.
sadboy95
05-05-2010, 20:30
^
pz ^^
И аз съм така от доста време .
П.П. fenastz аз веднъж бях там (заради татко, той не беше много добре с главата) и имаше един дето се мислеше за наполеон и един дето вика, че с Путин са правили планове да превземат Европа и друг дето ходеше като презкача една плочка и на другата стъпва и като застанеш пред него съскаше, абе много яки хора :D
reload88
05-05-2010, 20:36
^
pz ^^
спокойно 1 път ще намериш тоя човек... и цял живот ще е до теб :)
VilianaSlavcheva
05-05-2010, 23:23
Искам ненормаален човек
И аз мисля така .. :D
LovEsIckk
05-06-2010, 09:01
винаги съм искала адски непредсказуем и луд човек до мене си.
Писнало ми от момчета на които знам всяко следващо действие и дума..
аз съМ насрещааааа :grin: 8)
Eclipsercho
05-06-2010, 17:33
Намери си некой див stalker, който да те следи и да те рейпва под път и над път, със своя прът в твоя топъл кът :shock:
Много филми, трева и фанта лимон си минал днеска, пич. :lol: