View Full Version : ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
ВЕЛИК ГЕЙ!
Вече ме дразнят хората наоколо които гледат най-гейският просташки канал Дисни... толкова изкуствена и гейска игра не съм виждал през целия си съзнателен живот... И накрая те правят известни някви уроди дето са толкова тъпи, че няма как да го изкажа...
И накрая сички харесват тоя нооб спамят и ме дразни че ме занимават с него питайки ме "ти слушаш ли го" "о той е прекрасен"
Кажете ми как да изкарам шума на чупене на врат от ушите си...
Заляха видео сайтовете, форумите, музикалните сайтове и ми обявяват че съм му завиждал (за малката пишка ли?) :D Ми к'во музиката му е вредна... пее за некви глупости де са толко лигави, че един сопол е по стойностен... Да не говорим че той не е някакъв актьор нито певец... просто си дължи славата на някви тъпи американчета... Ем така който е с мене ... радвам се... ся като почнете да ми протестирате ще ме заболят пръстите от писане... действайте!
LoupGarrou
05-05-2010, 17:58
...
К'во те интересува какво гледат/харесват другите ? Някой като почне да ти говори за него казваш "не съм му фен, дай да говорим за нещо друго" и точка. Що толкова ти пука ? Всеки има свободата да прави, каквото си иска, стига това да не е в разрез с общоприетите морални норми и закони. Или като в някаква група заговорят за него ти се изнасяш. Не е кой знае к'ва философия ... Доста се палиш за някакви глупости 8-)
Аз гледам Дисни и к'во?
Наистина прекаляват с клиповете "Джъстин си мие зъбите" ,"Джъстин ходи до кенеф", "Джъстин спи", "Джъстин закусва/обядва/вечеря" бляяяяя
А твойто да не би да е завист? :lol:
...
К'во те интересува какво гледат/харесват другите ? Някой като почне да ти говори за него казваш "не съм му фен, дай да говорим за нещо друго" и точка. Що толкова ти пука ? Всеки има свободата да прави, каквото си иска, стига това да не е в разрез с общоприетите морални норми и закони. Или като в някаква група заговорят за него ти се изнасяш. Не е кой знае к'ва философия ... Доста се палиш за някакви глупости 8-)
Стааа ми лошо като го погледна... той да се изнесе бе да му еба мамата селска да му еба :D
nIkEnCeTy_bE
05-05-2010, 18:06
Първо - грешен раздел, второ ужасен е... 8-)
LoupGarrou
05-05-2010, 18:08
Tака го каза, все едно въпросният е дошъл специално при тебе лично, набил ти се е пред погледа ти и е започнал да пее :razz: .
Оф айде сега и вие. Вярно, че е женствен, но който иска да си го харесва, който не го харесва просто да си замълчи. Грешен раздел, да, като толкова го ненавиждате във ТВ и музика има анти фен тема за него. Но за мен това е тъпо..
п.с. не съм чела цялата тема
elito0o0o0
05-05-2010, 18:14
Как можИ дЪ не хЪресФЪш ДжъстинчУуУ беЕее ... Той е прекраснЪ принцескъЪъ :lol: :lol:
Уф.. Имам една приятелка и тя като вземе да ми го пуска тояяя ми иде да повърна :lol: Риана номер 2! :lol: Тцтц.. Не можеш да разбереш момче ли пее , момиче ли пее?! :shock: :lol: И всичките му песни са еднакви ... Тцтц.. По-голям лигльо не съм виждала! И по клипчетата му във вибокса пишат - "Сладууууррр обичкам тееее!! Влюбена съммм вв негооо... искам да дойде в БГ.. :-) :-) аууу " :lol: :lol: Леле... трагедия.. Ъ! Кое е моетУ феЙвЪриТ гЪрЛллЛ ?! :lol:
nefchi_bs
05-05-2010, 19:00
Бейбе бейбе бейбе оуууу :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мразя го тоя само като му чуя песните и искам да започна да крещя ...
alex4et0y
05-05-2010, 19:01
Процъфтяващо гейче. Косата му е като каска :lol: .
KpucmuHa
05-05-2010, 19:15
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334276
а това видя ли го?
elito0o0o0
05-05-2010, 19:15
Процъфтяващо гейче. Косата му е като каска :lol: . :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: Бейби беейби бейби ууууууу лайк :lol: ... В даскало тая по музика кат го пусне и тяя си мисли ,че се кефим на тая принцеска :-D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334276
а това видя ли го?
Тука привича повече хора... недей продава на стар джедай стари светлинни мечове...
верно излезе пред мене и почна да пее! на видео... да еба леля му :D
женствен и с това гласче и после като почнаха да ме питат колко е сладък колко добре пее нали? и аз кат ги запсувах... до днес не ми е минало... как мое да има фенове
elito0o0o0
05-05-2010, 19:39
Малее тоя ако дойде в България вадя снайпера и право в главата. :lol:
аТски противна личноС
Да не говорим, че половината му кухи фенки не разбират и бъкел от музика и не чаткат, че фалцетните му извивки ще секнат след като мине през пубертета. Да не говорим, че четох, че гласът му вече не може да достигне височините нужни дори за тоя junk Babe...та му се налагало като пеел на живо да смъквали песента с една октава надолу. Представете си след като за толкова време спадна толкова, какво ще стане като мутира тотално - ще пее по-лошо от мен и ще прибегне до способите на наще видни шосейни феи - сиреч плейбек и компУтъра... :?
elito0o0o0
05-05-2010, 19:49
аТски противна личноС
Да не говорим, че половината му кухи фенки не разбират и бъкел от музика и не чаткат, че фалцетните му извивки ще секнат след като мине през пубертета. Да не говорим, че четох, че гласът му вече не може да достигне височините нужни дори за тоя junk Babe...та му се налагало като пеел на живо да смъквали песента с една октава надолу. Представете си след като за толкова време спадна толкова, какво ще стане като мутира тотално - ще пее по-лошо от мен и ще прибегне до способите на наще видни шосейни феи - сиреч плейбек и компУтъра... :?Сашко преби ме направо мен! :lol: :lol:
Охх.. Аз един ден го пускам на мама и я питам.. ` Абе мамо,според теб това момиче или момче е?` и мама - ` е как ще е момче бе?! ` :razz:
Сашо! Като му мутира гласа ще пее по-лошо и от брат ми!!!! :lol: :lol:
Ама най ме кефи като си прехапИ устнЪтЪ ... прилича точно на бейби бейби бейби уууу :D .. Ех това барби. 8-)
Ох, на тоя ато му чуя някоя песен и се зареждам с енергия, направо ми се ще да прескоча до у тях и да я изразходвам, няква агресия ме избива. Много дразни, но нищо нали влиза в пубертета :D ... Но пък може да му бият някви женски хормони да си запази гласчето :lol:
liim0nka
05-05-2010, 21:54
Добре, какво толкова се дразниш на останалите? Какво толкова те интересува чуждия живот и интереси на хората..защо не гледаш себе си, ти да си добре..те да правят каквото си поискат и много правилно е "За всеки влак си има пътници"-различни хора различни интереси, няма как всички да имат твоите предпочитания, уважавай и тези на останалите.
брато кво да ти кажа ,поколението затъпява все повече и повече с всяка изминала секунда,как искаш такива като тоя пендел да не плъзнат :D
whitediamond
05-05-2010, 22:58
Бейбе бейбе бейбе оуууу :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мразя го тоя само като му чуя песните и искам да започна да крещя ... Бейби,бейби ама и аз си падам по момченца...
Гледам себе си!
Ей сега ще почна да рева като за трима и ще искарам нова метъл песен!
Тоя като го видя и верно ми избива на агресия... чупя плочките в банята :razz: :razz:
Не верно първия път ми стана лошо за тоя гейтак
justunique
05-06-2010, 06:26
...
KumchoValcho
05-06-2010, 06:28
:lol:
Мен пък ме кефи.
Ини мини майни мо.. 8)
Много ме радва тази тема!
sExYbEbS
05-06-2010, 08:28
аре стига сте го обиждали бе :o
KumchoValcho
05-06-2010, 08:30
Давайте, хранете, обиждайте, псувайте, вдигайте си самочувствието 8)
И аз не му слушам песните, ама не пускам теми у форумите, много сте глупави всички. :) :grin: :lol:
elito0o0o0
05-06-2010, 08:45
аре стига сте го обиждали бе :oСърцетУ ли ти разбихме :( Ужасс..
sExYbEbS
05-06-2010, 08:57
аре стига сте го обиждали бе :oСърцетУ ли ти разбихме :( Ужасс.. Не,хора като вас няма как да ми разбият сърцетО ,просто се дразня че си избивате комплексите като обиждате някой повече от вас :)
Colouring
05-06-2010, 09:14
^Не,просто е забавно.. 8-) Никой не си избива комплексите,спокойно,не се притеснявай за нас. 8)
Бейбе,бейбе,бейбе,оууууууу ....
хахахаххаха
пълен некадърник.
sexydevil
05-06-2010, 09:46
JB е моя любим певец 8)
sExYbEbS
05-06-2010, 09:57
JB е моя любим певец 8) и на мен :-)
JB е моя любим певец 8) и на мен :-)
кой не усети иронията... :-)
sExYbEbS
05-06-2010, 10:14
JB е моя любим певец 8) и на мен :-)Знаех си! :lol:
И какво ? Нещо смешно ли ти се вижда :-o :?
ledenakrasota
05-06-2010, 10:45
Това дете е просто изпяло една песен и нищо повече.Не ме дразни,но и не разбирам тоза мания по неговата особа 8-)
alex4et0y
05-06-2010, 11:40
Това дете е просто изпяло една песен и нищо повече.Не ме дразни,но и не разбирам тоза мания по неговата особа 8-)
Просто днешната мода е момчетата да се правят на гейове :lol: . И за това всички откачат по него, защото е модерен.
П.С не се отнася до всички момчета.
dream1707
05-06-2010, 12:49
Мода :lol: Не ми пука на мен, ако ще модата да е момчетата да ходят с къси поли и на високи токчета. Аз по такива гейчета не си падам. А лично на Джъстин не съм му голяма фенка, даже хич. Не ми пречи, човека да си има 11, 12 годишните фенки... но моля ви се, не искам постоянно да ми повтарят колко е велик, колко хубаво пее, колко е сладък ... Щото поне за мен тва са некви глупости. Та аз дори не го харесвам, кво ми обяснявате за него... Тъп ми е :smt010
justunique
05-06-2010, 13:23
..
KumchoValcho
05-06-2010, 13:29
Нереално е, че спорите за такова нещо :shock:
За едни, той е идол, за други - "мижав гей"
Таа спора е безсмислен. :)
Младите фенки на тийн айдъла Джъстин Байбър изпаднали в ужас, след като Ким Кардашиан (Отчаяни съпруги) публикувала, че „си е паднала" по младия певец.
Малко по-късно, след като прочел нейните думи, той пък побързал да напише в своята страница, че тя е „негово гадже".
Приятелството между Ким Кардашиан и младия Байбър изобщо не се понравило на тийн фенките му, които моментално реагирали, изпращайки на красавицата заплахи „да се разкара" и „да не го доближава".
"Вече получавам смъртни заплахи от феновете ти. Това е невероятно", написала Ким.
"Наистина ли?", невярващо попитал певеца.
Истерията около Джъстин Байбър достигна размерите на тази около Джонас Брадърс и Майли Сайръс, пише bliasak.bg.
Въпреки милионите си подрастващи фенки, певецът си пада повече по какички.
Наскоро той разкри, че от дълго време е влюбен в дивата Бионсе, която му разбила сърцето, когато се омъжила за Джей Зи.
KumchoValcho
05-06-2010, 14:33
Ким Кардашиан не участва в Отчаяни съпруги.
MishaBabyy
05-06-2010, 14:54
И аз понякога гледам Дисни,ама само анимационните филмчета.Другото е пълна боза и актьори еднодневки.Селена Гомез е най-голямата курва,която някога съм виждала.Майли Сайръс също.Близнаците бяха сладки,до едно време.За момчетата-същата работа.Постоянно си измислят там някакви сълзливи любовни връзки(напр. м/у Селена и Ник Джонас),казват им как да се държат,какво да правят и т.н.А "Хана Монтана" го гледат само първокласничките,дето само и подражават и те се прават на курви.
А за Джъстин Бийбър просто нямам какво да кажа.Той е поредния гей,който ще бъде известен 1,макс 2 години и после никой няма да го помни.И ще се появи някой друг.Така стана и с Джонас Брадърс.Просто не си заслужава да се занимаваме с него.
Ае к'во говорим темата е супер яка... аре ся по една псувня :D
Харесват гейската му физиономия сега разбрах... нали тъпите женски са лесбийки до 12-14 г... (говоря за комплексираните пъпчасали)
:D Познааам една мега тъпа... и ще я довърша...
М/ъ другото във VBOX ги псувам 7 фена... идвайте и помагайте!
justunique
05-06-2010, 15:09
..
Ааа бобърчо ли? 8-) Абе въобще не съм му фенка,обаче в клипа на оная песен Baby танцуват много яко. :-D
KumchoValcho
05-06-2010, 15:32
В импулс.бг те бях гледал, имаше линк в подписа ти - може да се бъркам. :)
dead_princess
05-06-2010, 16:23
ужасен, пее като момиче, ако пеенето му въобще може да бъде "музика" :-o
elito0o0o0
05-06-2010, 16:28
ужасен, пее като момиче, ако пеенето му въобще може да бъде "музика" :-oБейбе бейбе бейбе ууууууууууууу лайк ... бейбе бейбе бейбе ноооооууууу :lol: :lol: :lol: :lol:
Как бе?! Те това е музиката! Да повтаряш 1 и също 3 минути... бейбе бейбе... :lol: :lol: :lol:
MishaBabyy
05-06-2010, 17:01
Ами една приятелка ми пусна една негова песен и стана това:
Аз:Мм на тая не съм и чувала гласа...нова певица ли е?
Тя:АМА ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е дЖЪСТИН БИЙБЪР? :shock: Та той е прекрасен :shock: (исрено възмутена)
Аз:Значи това....е момче? :-o :shock:
:lol: :lol:
elito0o0o0
05-06-2010, 17:19
Тя:АМА ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е дЖЪСТИН БИЙБЪР? :shock: Та той е прекрасен :shock: (исрено възмутена)
:lol: :lol:И майка ми така.. :lol:
Ама като почнете да ги плюете :-D
Ми да харесват го, нямат си друга работа :-D Не съм му фенка, ама ми е се тая за него.. Нали знаете - всяко чудо за 3 дни. Неска ще му се кефят, след 1 месец никой няма да го помни 8-)
Пък и хората са различни, не всеки има вкус :P
Luscious_Heart
05-06-2010, 18:25
Ама къф е тоя бе?
SeleneLeBoursier
05-07-2010, 17:48
Не съм прочела и един пост от темата,но като видях заглавието и първото,което ми изникна в главата беше...
Джъстин Бийбър е мишка. :grin: :grin: :lol:
Ламерчо... :lol:
Colouring
05-07-2010, 17:54
:lol: :lol:И майка ми така.. :lol:
Ами то и аз така отначало,когато не знаех за ТОЗИ ВЕЛИК ИЗПЪЛНИТЕЛ.Една приятелка пуска бейбе-то 8-) и аз викам..''абе,коя певица я пее тая песен,не съм я слушала.'' :shock: И после като ми каза,че е момчеееееееее-туш. 8-)
ДА! С ТЕБ СЪМ, МРАЗЯ ДЖЪСТИН БИЙБЪР И ХАНА ФОНТАНА, НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ И С МЕН, ЗАЩОТО ТОКИО ХОТЕЛ СА ЛЮБИМАТ АМИ ГРУПА!
elito0o0o0
05-07-2010, 18:55
Btw научих за него от Хай Клуб. Гледам аз Апокалиптика и се кефя и гледам отзад някакъв... Викам си : Я да го видя аз тоя какъв е. Цъкам в нета и гледам - Бейби мейби и като го пуснах викам : БА! Това момче ли е ве?! Гледам плаката - слушам песента - гледам плаката - слушам песента - плаката - песента - плаката - песента. :lol: :lol: :lol:
Поохладете страстите малко!
Сметох един спор и някакви лични разговори от темата, ама бива ли да се карате за някакво изчадие... :lol:
Сметох един спор и някакви лични разговори от темата, ама бива ли да се карате за някакво изчадие... :lol:
Прав си... нека го намерим и директно да го счупим от бой!
колко теми направихте за това лапенце :lol:
justunique
05-08-2010, 08:54
...
ДА! С ТЕБ СЪМ, МРАЗЯ ДЖЪСТИН БИЙБЪР И ХАНА ФОНТАНА, НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ И С МЕН, ЗАЩОТО ТОКИО ХОТЕЛ СА ЛЮБИМАТ АМИ ГРУПА!
ние мразим всички :D
:D с вас съм.. ама защо Хана Фонтана - Хана Пияна е по-добро :lol:
Еееейш ко праи на 2-ра страница темата :D
elito0o0o0
05-08-2010, 19:58
Еееейш ко праи на 2-ра страница темата :D :lol: Пътува към по-задните. 8-)
СтигЪ Зпам. :smt011 :smt079
Достатъчно храна изяде. По-добре няма да пропее. Само реклама му правим, а лошо реклама няма... :(
alex4et0y
05-08-2010, 21:17
ние мразим всички :D
:D с вас съм.. ама защо Хана Фонтана - Хана Пияна е по-добро :lol:
Аз пък и казвам Хана Путана. 8-) Както и да и казваме тя си остава недъг. :lol:
Огромен недъг! Както всички простотии, които Дисни измисля напоследък...
alex4et0y
05-08-2010, 21:49
Огромен недъг! Както всички простотии, които Дисни измисля напоследък...
Абе нали лапешора се кефи, к'фо ти пука. :lol: Ама кофтито е, че не е само лапешора. :?
Гледам на туй дете в един клип и червило му сложили... :lol:
lovelyx3
05-09-2010, 08:47
Джъстин Бийбър :shock:
Аз лично ИЗОБЩО не го харесвам!Изключително много ме дразни /феновете му да не ме нападат,че съм завистлива/
Моята най-добра приятелка го обожава,както и други мои приятелки,но аз просто .. :-x съм против .. каква е тая мания?!Джъстин?!Като че ли той е единственото момче .. :lol: Хъх .. пък и има деца с по-голям талант от неговия,а сега нали е "Детето Чудо" както пише по списанията .. БОЖЕ!!! :lol:
Сега казаха по новините че е имал концерт в Австралия и тълпата от полудели момичета са съборили майка му и са му откраднали шапката :D:D :D
Мен са ме учили, че момичета не се бият. 8)
CryToDie
05-09-2010, 10:43
Аз го харесвам МЪНИЧКО...
elito0o0o0
05-09-2010, 10:43
Мен са ме учили, че момичета не се бият. 8) :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: Разбиваш ме всеки път!! :lol: Това вечеее ме удари в земЪтЪ! :lol:
И тия пък с тоя дрисляк... Анатема... Тоя не заслужава собствена тема! :?
А иначе и аз гледам Дисни Ченъл - гледам Кузко и Финиъс и Фърб ;)
smiirnoff
05-09-2010, 10:54
Като некви овце сте. За к'во обиждате всеки един тинейджър, който е станал известен ?
Нямате си работа и ей така от скука решавате да плюете по някого о.О
К'во само се лигавите и се дразните на тоя Джъстин, че пее ?
Еми аз лично харесвам някои негови песни, въпреки че и на мен ми е досадно постоянно да го гледам в youtube, ама не мрънкам.
Всеки тука щял да го намери и щял да го счупи от бой .. к'ви се явявате в тоя случай о.О
И мен ме дразни примерно Гергана (тая дето пее поп-фолк), ама не съм тръгнала да я пребивам.
Дразните се, че всички за него говорят, ама вие ако бяхте известни нямаше да ви пука, че някой си лигльо е решил, че пеете ужасно. о.О
Като пропеете/затанцувате/почнете да правите фокуси, etc., тогава ще станете известни и няма да мрънкате. Ама само знаете да си отваряте устите и да си вадите дългите езици, за да го говорите против някого.
Като ви дразни не го слушайте, който постоянно ви говори за него му бийте една майна и готово. К'во толко' се лигавите за едно момче о.О ?
И мен ме дразни т'ва момче понякога, ама не пускам 1600 теми навсякъде, че примерно съм чула няква негова песен и съм се обринала о.О Като дърдорите нищо няма да направите.
И тая Хана Монтана стана известна и веднага тука във форума почнаха да я плюят и т.н. Ми на мен точно тя ми е супер противната, лигла е, ама пък вие се лигавите още повече като някви лапетии, че тя е станала известна. Намерете си работа и си живейте живота, недейте да гледате другите к'во имат и к'во нямат. о.О
http://www.youtube.com/watch?v=f2m0Kg7an9A
:razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
05-09-2010, 11:16
Като некви овце сте. За к'во обиждате всеки един тинейджър, който е станал известен ?
Нямате си работа и ей така от скука решавате да плюете по някого о.О
К'во само се лигавите и се дразните на тоя Джъстин, че пее ?
Еми аз лично харесвам някои негови песни, въпреки че и на мен ми е досадно постоянно да го гледам в youtube, ама не мрънкам.
Всеки тука щял да го намери и щял да го счупи от бой .. к'ви се явявате в тоя случай о.О
И мен ме дразни примерно Гергана (тая дето пее поп-фолк), ама не съм тръгнала да я пребивам.
Дразните се, че всички за него говорят, ама вие ако бяхте известни нямаше да ви пука, че някой си лигльо е решил, че пеете ужасно. о.О
Като пропеете/затанцувате/почнете да правите фокуси, etc., тогава ще станете известни и няма да мрънкате. Ама само знаете да си отваряте устите и да си вадите дългите езици, за да го говорите против някого.
Като ви дразни не го слушайте, който постоянно ви говори за него му бийте една майна и готово. К'во толко' се лигавите за едно момче о.О ?
И мен ме дразни т'ва момче понякога, ама не пускам 1600 теми навсякъде, че примерно съм чула няква негова песен и съм се обринала о.О Като дърдорите нищо няма да направите.
И тая Хана Монтана стана известна и веднага тука във форума почнаха да я плюят и т.н. Ми на мен точно тя ми е супер противната, лигла е, ама пък вие се лигавите още повече като някви лапетии, че тя е станала известна. Намерете си работа и си живейте живота, недейте да гледате другите к'во имат и к'во нямат. о.ОДобре мамо! :) На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай. ;) Не сме те вързали с въже за тая тема. ;)
edelweiss96
05-09-2010, 11:18
elito0o0o0
05-09-2010, 12:17
:razz: :razz: :razz: :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE :lol: :lol: 8-) 8-)
whitediamond
05-09-2010, 12:26
:razz: :razz: :razz: :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE :lol: :lol: 8-) 8-) Хаха тая пародия е много яка :lol:
nIkEnCeTy_bE
05-09-2010, 12:56
Дайте направо да го изкачим на пиадестал нещете ли? 8-) Има още доста хляб да яде 8-) То всяка втора пикла зарибена по него, чувам из старото даскало оо Джъстин ще го скъсам, ако ги видя, оо толкова е хубав, ама каква коса има, направо :lol: Че гледам и тука в Музика и ТВ фен тема, анти тема, голяма работа излезе тоя. :lol:
whitediamond
05-09-2010, 13:01
Дайте направо да го изкачим на пиадестал нещете ли? 8-) Има още доста хляб да яде 8-) То всяка втора пикла зарибена по него, чувам из старото даскало оо Джъстин ще го скъсам, ако ги видя, оо толкова е хубав, ама каква коса има, направо :lol: Че гледам и тука в Музика и ТВ фен тема, анти тема, голяма работа излезе тоя. :lol: Ще му построим паметник и ще му се кланяме... :lol:
nIkEnCeTy_bE
05-09-2010, 13:03
То на Бойко няма, че на Джъстин. :lol: Да си мечтае 8-)
whitediamond
05-09-2010, 13:18
Бийбър Великия :lol:
elito0o0o0
05-09-2010, 13:40
О велики JB позволи ми да ти се поклоня ! :lol:
Colouring
05-09-2010, 16:06
О,не..тия пародии ме съсипват. :razz: :lol:
smiirnoff
05-09-2010, 17:51
..
Добре мамо! :) На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай. ;) Не сме те вързали с въже за тая тема. ;)
По същата логика и вас никой не ви е вързал с въже да гледате тоя джъстин о.О
elito0o0o0
05-09-2010, 19:43
..
Добре мамо! :) На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай. ;) Не сме те вързали с въже за тая тема. ;)
По същата логика и вас никой не ви е вързал с въже да гледате тоя джъстин о.ОНие не го гледаме. Той сам си се появява пред нас. Знаеш ли какъв шок беше за мен,когато видях,че на гърба на Апокалиптика има гейченце? :shock: :shock:
Само като видях заглавието щях да ти тегля 16 майни но.. хубаво е тва дето си написал..
+ с 3те ръце от мене.. :д
smiirnoff
05-10-2010, 08:04
..
По същата логика и вас никой не ви е вързал с въже да гледате тоя джъстин о.ОНие не го гледаме. Той сам си се появява пред нас. Знаеш ли какъв шок беше за мен,когато видях,че на гърба на Апокалиптика има гейченце? :shock: :shock:
Да е, той сам ви пуска компютритие, влиза мистериозно в youtube и пуска своя песен о.О
Вие ако не искате, няма да го гледате.. Сами се бутатe, после се лигавите о.О
Махнете го тоя, не го гледайте, като е гей - да си гледат там тия неговите изкрейзали фенове и готово. Като храните нищо не става :Д
Само сами си се нервите, а няя смисъл.
nIkEnCeTy_bE
05-10-2010, 08:43
Аи спрете са и вие бе. 8-) Нестига, че е грешен раздела, в крайна сметка как няма да коментираме автор/ката и темата и/му. В крайна сметка това е форум и всеки може да изразява мнението си.
justwondering
05-10-2010, 08:52
о и аз не мога да го понасям тоя :D
имам приятелки, които преди твърдяха, че е готин и аз "да бе, бегай от тука" и толкова. Те вече не го харесват де, добре че се осъзнаха.
Не трябва да ти пука. Не го гледай, не го слушай. Уважавай чуждото мнение. Твоите приятели като не харесват метал (например), а ти да (например) трябва ли постоянно да казват "О тая тъпа гадна отвратителна музика как можеш да я слушаш, направо не я понасям..". Като заговорят за него казваш "Мен не ме кефи" и сменяте темата или отиваш да говориш с други. :)
elito0o0o0
05-10-2010, 13:46
Да е, той сам ви пуска компютритие, влиза мистериозно в youtube и пуска своя песен о.О
Вие ако не искате, няма да го гледате.. Сами се бутатe, после се лигавите о.ОС хора ,които не разбират какво искам да кажа,не може да се спори. :) ;]]
BitchSlap
05-23-2010, 01:49
Долен грозен гей! Искам да ми дойде в Бг и да го уцеля с паве в тъпата прическа ала Кокошка ми умря на главата :lol: Пълен нещастник е.. Фенките му са няк'ви хипер спрелите кифли, направо ми е жал за тях :razz:
If your daughter catches Bieber fever
Chop off her head with a meat cleaver :smt021 :lol:
Sunrisee
05-23-2010, 07:49
Винаги ще има такива дето ще го боготворят и такива, които ще го хейтват. 8-) Неизбежно е. Пък и малко хармония да има. Хаха.
My son, не се притеснявай, целият свят около нас стана гейски...
ssupergirl
05-23-2010, 09:02
Процъфтяващо гейче. Косата му е като каска :lol: .
Твоята коса виждала ли си я?! Поне неговата е прибрана,а твоята прилича на кошер.. :D
Daveyjones
05-23-2010, 09:09
Авторе нали знаеш ,че лафовете от WoW не ги разбират повечето хора :grin:
somanycookies
05-23-2010, 09:55
Когато чух негова песен, не знаех, че я пее той и си помислих, че е някое момиче, честно.
Абее кво би пречи момчето бе ? Пей си, пък който го харсва го харесва, който не, не ! Тва е .. Какъв е всъщност смисъла на темата ?! :)
Не съм му фенка, но не го и мразя. Да ви кажа защо не си гледате живота ами с глупости се занимавате. Еми да не може да не може всички да го харесвате но не ги правете тези лапешки работи. И по списания и работи съм чела че е имал много трудно детство просил е и т.н. така че всичко хубаво което му се случва си го заслужава. В крайна сметка никой не ви го натрапва да го слушате избора си е ваш. :)
Не разбирам защо си мислите, че като го сложите в по-четен раздел, всички тутакси ще се откажат да го слушат. Друго! 100 % някои от тук си го слушат, ама колкото да се вписват в тълпата. :? И така да е аз ще продължавам да си го слушам с голям кеф и никой не може да ми казва каква музика да слушам! Защо си губите да го плюете. Вярно много момичета го харесват и това е нормално. Няма нужда да им се карате. Щом го харесват, значи има защо! :) peace
Долен грозен гей! Искам да ми дойде в Бг и да го уцеля с паве в тъпата прическа ала Кокошка ми умря на главата :lol: Пълен нещастник е.. Фенките му са няк'ви хипер спрелите кифли, направо ми е жал за тях :razz:
Ако ти е жал за "тъпите кифли", значи повече от половината момичета на света са жалки за тебе... :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
05-23-2010, 15:33
^ Ей.. 12годишната.. бегай се къпи ,че пак ти е мазна косата.. тоя пубертет не е на добре. :) Миришеш вече.. стига писа в темата..Куха си,но не го показвай чак толкова де.. Срамота! :lol: :razz:
elito0o0o0
05-23-2010, 15:35
Ако ти е жал за "тъпите кифли", значи повече от половината момичета на света са жалки за тебе... :razz: :razz: :razz:И най-вече за теб му е жал! :)
BitchSlap
05-23-2010, 19:52
Ако ти е жал за "тъпите кифли", значи повече от половината момичета на света са жалки за тебе... :razz: :razz: :razz:И най-вече за теб му е жал! :)
Абсолютно да :( :D Чак повече от половината момичета на света не сте кифлите, много се изхвърли :lol: Вярно, че всяка от вас е противна колкото за 5-ма, но има и нормални момичета, за който джъстин биберончо и да си напудрят пъпчасалия нос не е център на Вселената :D
leviafana
05-23-2010, 19:54
Абсолютно да :( :D Чак повече от половината момичета на света не сте кифлите, много се изхвърли :lol: Вярно, че всяка от вас е противна колкото за 5-ма, но има и нормални момичета, за който джъстин биберончо и да си напудрят пъпчасалия нос не е център на Вселената :D
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Точно влязох в youtube и пуснах Miley Cyrus и Justin Bieber и се чудих коя има несамо по-женствен глас, но и вид...пусто не можах да реша този казус. Еднакво сладникаво, напудрени и гейски ми се сториха и 2те...
Като за пръв път чух -> http://www.youtube.com/watch?v=prmmCg5bKxA по радиото си помислих че втория глас е на момиче.... сигурно 20 пъти съм я слушал преди да се осета че това е бибъра...
ПС: тоя не е ли вече отживелица...
Вижте го колко е Велик :Д http://www.vbox7.com/play:a89693ed
elito0o0o0
05-24-2010, 09:24
Точно влязох в youtube и пуснах Miley Cyrus и Justin Bieber и се чудих коя има несамо по-женствен глас, но и вид...пусто не можах да реша този казус. Еднакво сладникаво, напудрени и гейски ми се сториха и 2те...И аз не можах да реша коя е по-женствена.. :( Пу да му се не види.. Ако някой разреши това.. да сподели! :) :-D
PsychoBitchFromHell
05-24-2010, 09:29
Прилича ми на сопол с извинение с тая прическа ;ДД А гласът му е като на момиче :D :D
elito0o0o0
05-24-2010, 09:39
Прилича ми на сопол с извинение с тая прическа ;ДД А гласът му е като на момиче :D :DСтига ве :shock:
Luscious_Heart
05-24-2010, 10:24
Ааа оня ден за пръв път гледах ТВ от една седмица в една приятелка. 8-) Тъкмо си изправяхме косите. И чувам аз някъв женски глас.. а то тва било тозз.. И знайте ли кво - колкото мене бил :-D 94 явно... Само че повече ще Й отива с дълга коса. :P
Точно влязох в youtube и пуснах Miley Cyrus и Justin Bieber и се чудих коя има несамо по-женствен глас, но и вид...пусто не можах да реша този казус. Еднакво сладникаво, напудрени и гейски ми се сториха и 2те...И аз не можах да реша коя е по-женствена.. :( Пу да му се не види.. Ако някой разреши това.. да сподели! :) :-D
дайте да направим анкета... кой има по-женствен глас - J(&)B или M C