- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
ВЕЛИК ГЕЙ!
Вече ме дразнят хората наоколо които гледат най-гейският просташки канал Дисни... толкова изкуствена и гейска игра не съм виждал през целия си съзнателен живот... И накрая те правят известни някви уроди дето са толкова тъпи, че няма как да го изкажа...
И накрая сички харесват тоя нооб спамят и ме дразни че ме занимават с него питайки ме "ти слушаш ли го" "о той е прекрасен"
Кажете ми как да изкарам шума на чупене на врат от ушите си...
Заляха видео сайтовете, форумите, музикалните сайтове и ми обявяват че съм му завиждал (за малката пишка ли?)Ми к'во музиката му е вредна... пее за некви глупости де са толко лигави, че един сопол е по стойностен... Да не говорим че той не е някакъв актьор нито певец... просто си дължи славата на някви тъпи американчета... Ем така който е с мене ... радвам се... ся като почнете да ми протестирате ще ме заболят пръстите от писане... действайте!
К'во те интересува какво гледат/харесват другите ? Някой като почне да ти говори за него казваш "не съм му фен, дай да говорим за нещо друго" и точка. Що толкова ти пука ? Всеки има свободата да прави, каквото си иска, стига това да не е в разрез с общоприетите морални норми и закони. Или като в някаква група заговорят за него ти се изнасяш. Не е кой знае к'ва философия ... Доста се палиш за някакви глупостиПървоначално написано от Ax3
![]()
Аз гледам Дисни и к'во?
Наистина прекаляват с клиповете "Джъстин си мие зъбите" ,"Джъстин ходи до кенеф", "Джъстин спи", "Джъстин закусва/обядва/вечеря" бляяяяя
А твойто да не би да е завист?![]()
Стааа ми лошо като го погледна... той да се изнесе бе да му еба мамата селска да му ебаПървоначално написано от LoupGarrou
![]()
Първо - грешен раздел, второ ужасен е...![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Tака го каза, все едно въпросният е дошъл специално при тебе лично, набил ти се е пред погледа ти и е започнал да пее.
Оф айде сега и вие. Вярно, че е женствен, но който иска да си го харесва, който не го харесва просто да си замълчи. Грешен раздел, да, като толкова го ненавиждате във ТВ и музика има анти фен тема за него. Но за мен това е тъпо..
п.с. не съм чела цялата тема
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Как можИ дЪ не хЪресФЪш ДжъстинчУуУ беЕее ... Той е прекраснЪ принцескъЪъ![]()
![]()
Уф.. Имам една приятелка и тя като вземе да ми го пуска тояяя ми иде да повърнаРиана номер 2!
Тцтц.. Не можеш да разбереш момче ли пее , момиче ли пее?!
![]()
И всичките му песни са еднакви ... Тцтц.. По-голям лигльо не съм виждала! И по клипчетата му във вибокса пишат - "Сладууууррр обичкам тееее!! Влюбена съммм вв негооо... искам да дойде в БГ..
![]()
аууу "
![]()
Леле... трагедия.. Ъ! Кое е моетУ феЙвЪриТ гЪрЛллЛ ?!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Бейбе бейбе бейбе оуууу![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя го тоя само като му чуя песните и искам да започна да крещя ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Процъфтяващо гейче. Косата му е като каска.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334276
а това видя ли го?
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от alex4et0y
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бейби беейби бейби ууууууу лайк
... В даскало тая по музика кат го пусне и тяя си мисли ,че се кефим на тая принцеска
![]()
Тука привича повече хора... недей продава на стар джедай стари светлинни мечове...Първоначално написано от KpucmuHa
верно излезе пред мене и почна да пее! на видео... да еба леля му![]()
женствен и с това гласче и после като почнаха да ме питат колко е сладък колко добре пее нали? и аз кат ги запсувах... до днес не ми е минало... как мое да има фенове
Малее тоя ако дойде в България вадя снайпера и право в главата.![]()
аТски противна личноС
Да не говорим, че половината му кухи фенки не разбират и бъкел от музика и не чаткат, че фалцетните му извивки ще секнат след като мине през пубертета. Да не говорим, че четох, че гласът му вече не може да достигне височините нужни дори за тоя junk Babe...та му се налагало като пеел на живо да смъквали песента с една октава надолу. Представете си след като за толкова време спадна толкова, какво ще стане като мутира тотално - ще пее по-лошо от мен и ще прибегне до способите на наще видни шосейни феи - сиреч плейбек и компУтъра...![]()
Сашко преби ме направо мен!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Охх.. Аз един ден го пускам на мама и я питам.. ` Абе мамо,според теб това момиче или момче е?` и мама - ` е как ще е момче бе?! `![]()
Сашо! Като му мутира гласа ще пее по-лошо и от брат ми!!!!![]()
![]()
Ама най ме кефи като си прехапИ устнЪтЪ ... прилича точно на бейби бейби бейби уууу.. Ех това барби.
![]()
Ох, на тоя ато му чуя някоя песен и се зареждам с енергия, направо ми се ще да прескоча до у тях и да я изразходвам, няква агресия ме избива. Много дразни, но нищо нали влиза в пубертета... Но пък може да му бият някви женски хормони да си запази гласчето
![]()
Lexynnka
Добре, какво толкова се дразниш на останалите? Какво толкова те интересува чуждия живот и интереси на хората..защо не гледаш себе си, ти да си добре..те да правят каквото си поискат и много правилно е "За всеки влак си има пътници"-различни хора различни интереси, няма как всички да имат твоите предпочитания, уважавай и тези на останалите.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
брато кво да ти кажа ,поколението затъпява все повече и повече с всяка изминала секунда,как искаш такива като тоя пендел да не плъзнат![]()
Бейби,бейби ама и аз си падам по момченца...Първоначално написано от nefchi_bs
Гледам себе си!
Ей сега ще почна да рева като за трима и ще искарам нова метъл песен!
Тоя като го видя и верно ми избива на агресия... чупя плочките в банята![]()
![]()
Не верно първия път ми стана лошо за тоя гейтак
аре стига сте го обиждали бе![]()